Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Beelden die de kijker niet zag’: Ferran wilde niet dat Depay penalty nam

Laatste update:

Memphis Depay en Ferran Torres voerden voorafgaand aan de beslissende strafschop van Barcelona op bezoek bij Elche (1-2) een discussie. Daags na de nipte overwinning van de Catalanen deelt Marca ‘beelden die de kijker niet heeft gezien’. In een Youtube-video toont de Spaanse krant foto’s van het discussiërende duo vlak voordat Depay met een snoeiharde trap vanaf elf meter de 1-2 aantekende. Ook na afloop leken de aanvallers van Barcelona de eerdere situatie nog te bespreken, al werd het gesprek besloten met een omhelzing.

Depay kwam een kwartier voor het einde van de officiële speeltijd en bij een 1-1 tussenstand binnen de lijnen ten koste van Pierre-Emerick Aubameyang. Nog geen tien minuten na zijn invalbeurt versierde de Nederlander een penalty toen hij aan de linkerkant van het strafschopgebied de bal tegen de arm van Antonio Barragán werkte. Depay schoot de penalty vervolgens op zeer fraaie wijze binnen, maar er ging een woordenwisseling met Ferran aan vooraf.

Direct nadat arbiter Alejandro Hernández naar de stip wees, pakte Depay de bal in zijn handen om zich voor te bereiden op het benutten van de buitenkans. Onderweg naar de stip werd de spits aangesproken door Ferran, die leek te vragen of hij de penalty mocht nemen. Depay wuifde het verzoek weg, wat volgens Marca leidde tot teleurstelling bij Ferran.

Later in de wedstrijd leek Hernández wederom een strafschop toe te kennen aan Barcelona, ditmaal ingeleid door Adama Traoré. Nog voordat Hernández een definitieve beslissing had genomen had Ferran de bal al in zijn handen, maar een penalty bleef uit. Na het laatste fluitsignaal vervolgden Depay en Ferran de discussie, die uiteindelijk met een vriendschappelijk ogende omhelzing werd besloten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Uhmmmm op dit moment is Ferran denk ik één van de laatste die ik een pingel zou laten nemen. Lijkt nog niet helemaal lekker op zijn plaats.

7 maart 2022 om 18:04

Ferran is niet de laatste, Maar Memphis wel de eerste als hij er staat.

7 maart 2022 om 18:05

Precies. Zo meedogenloos als Memphis die penalty erin schoot dat zie ik Torres niet doen. Als je ziet wat voor kansen hij mist dan ga je je bijna afvragen of hij thuis zijn sleutel wel in het sleutelgat krijgt

7 maart 2022 om 18:14

Scoren van die kansen komt vanzelf. Hij doet het gewoon aardig op dit moment. Hij heeft een goede loop actie, waardoor hij altijd op de juiste plek de ball krijgt. Hij controleert de bal altijd ook wel goed, alleen afwerking moet nog aan gewerkt worden. Heb wel vertrouwen dat dit in de toekomst beter gaat als hij in zich zelf blijft vertrouwen.

7 maart 2022 om 18:25

Heeft geen zin om met Japie in discussie te gaan. Die heeft z'n mening al klaar over Ferran. Is de nieuwe Frenkie nadat die hem de mond begint te snoeren.

7 maart 2022 om 18:54

Wanneer heeft Frenkie me de mond gesnoerd dan? Die speelt een dramatisch seizoen

7 maart 2022 om 18:58

Je bent weer lekker selectief zoals ik gister zei Japie. Voor elke andere speler had je begrip kunnen opbrengen voor z'n slechte spel wanneer het hele team slecht speelt. Maar dit is Frenkie, dus dan maakt het niet uit dat het team drama speelt. Voor Frenkie geldt dan "draag het hele team op je schouders or death"

7 maart 2022 om 19:00

@streetjudas Pedri heeft ook slechte wedstrijden gespeeld. Gister was hij niet zo goed. Gavi doe het altijd ook niet goed en loopt al snel met geel op zak. Niet altijd schuld van Gavi want gister werd hij weer op de LW positie geplaatst en dat moet je niet doen, hij was volkomen verdwaald.

Busquets was ook wekenlang drama. Die gaf eigenhandig 3 goals ofzo weg waardoor veel punten verloren gingen in verschillende wedstrijden.

En ik schreef opzettelijk "begint de mond te snoeren" omdat Frenkie zoveel meer gaat renderen nu het team vloeiender loopt.

7 maart 2022 om 19:15

@Origima Barca speelt nu toch al een aantal weken heel goed? Alleen Frenkie pikt niet aan bij het niveau. Dan ligt het toch echt aan Frenkie zelf. Afgelopen weekend speelde hij weer niet best

7 maart 2022 om 19:30

Japie Barca speelt sinds begin Februari op een gewenst niveau minus wedstrijd van gister want was collectief zwak. Van de wedstrijden die Frenkie in februari speelde welke waren slecht volgens jou? Merendeel speelde hij toch goed?

7 maart 2022 om 19:40

Japie// het gewenste niveau-standaard voor frenkie ligt best laag bij deze mensen. En als hij zelfs daaronder komt dan wordt er gegrabbeld in de smoezen-box. Deze mensen zijn blind voor frenkie.

7 maart 2022 om 19:42

@Origami Tegen Napoli speelde hij toen uitstekend maar over het algemeen vibd ik hem dit seizoen niet veel toevoegen. Hij laat te vaak zijn man lopen in verdedigend opzicht en in aanvallend opzicht laat hij ook niet veel zien. Wil hij mensen de mond snoeren dan mag je toch veel meer vereachten van hem. We hebben het over een speler van 86 miljoen

7 maart 2022 om 19:44

@RealXIIImadrid Dat vind ik ook. Ik kijk de wedstrihden van Barca en dan let ik op Frenkie maar ik zie dat goede spel echt niet dit seizoen. Tegen Napoli was hij uitstekend maar over het algemeen hobbelt hij een beetje mee en obderscheid hij zich niet in verdedigend of aanvallend opzicht

7 maart 2022 om 19:53

Je moet in verdedigend opzicht voor de grap is opletten hoevaak spelers uit zijn rug weglopen (meerdere malen zijn daaruit tegendoelpunten gekomen). En tsja aanvallend… tikkie breed hier en daar en soms een dribbel waarna hij zich vastloopt en weer breed tikt… achja

7 maart 2022 om 20:00

Wel slim dat je niet specificeert dat het het om 86 miljoen dollar gaat en dus 75 miljoen euro. lol

7 maart 2022 om 20:15

Hahah lekker Origami, je realiseert je dat Japie volkomen gelijk heeft en concentreert je dan op randzaken, wat boeit 11 miljoen verschil nou? Frenkie heb ik dit seizoen nog steeds het niveau van Pedri niet zien aantikken. Hij heeft in bijna 3 jaar 1 topwedstrijd goed gespeeld en dat was de thuiswedstrijd tegen Atletico recentelijk

7 maart 2022 om 21:26

Nee, ik beeindig de discussie omdat zoals begin aangegeven tijdsverderf is met Japie. Maakte alleen melding van de dollar/euro gegeven omdat het wel laat zien hoe Japie opereert. Die is bereid alles te buigen en te wenden om te laten lijken alsof ie zn gelijk haalt. Volgende keer gaat hij het prijskaartje van een goedkope speler uitdrukken in Colombiaanse Pesos om punt te maken dat hij teveel gekost heeft.

Frenkie heeft op zn minst 4 goede wedstrijden gespeeld in februari. 1 is feitelijk onjuist. En heeft wedstrijden gehad dat ie beter speelde dan Pedri. Maar jullie houden prijskaartjes bij de hand. Ik snap dat dat de verwachtingen beinvloed. Maar objectief is Frenkie van wereldklasse en 1 van beste aan kant van Barca. Frenkie zal gedurende zn carriere alleen maar voor topclubs spelen, ik wil die weddenschap best met je aangaan.

Nu komt Japie zeker zeggen iets in de strekking van dat ik die weddenschap heb verloren omdat Barca sub-top is. lol. open boek.

7 maart 2022 om 22:55

Dan hebben wij een andere standaard wat betreft het spelen van een goede wedstrijd is, want ik heb hem in februari geen 4 goede wedstrijden zien spelen. Ik hoorde voor Memphis ook geen excuses bij Barca dat als hij minder presteerde het door het team om hem heen kwam. Eigenlijk voor geen enkele speler, alleen voor Frenkie. Dat zegt dan eigenlijk genoeg. Was jij trouwens niet een van de mensen die bij Maguire ook vaak over die transfersom van 90 miljoen begon?

8 maart 2022 om 02:35

Ok agree to disagree. Vind bijv Busquets het weer veel beter doen nu het team beter draait. Gebeurt toch wel vaker dat spelers beter tot hun recht komen omdat andere spelers beter hun taak uitvoeren? De centrale verdediger naast Van Dijk begon ook veel beter te spelen sinds zijn komst.

Nee, over Maguire of Man U heb ik het nooit. Neem alleen Aqua vaak in de zeik met Ronaldo.

Wat gebikkel tussen 2 aanvallers om het nemen van een strafschop of vrije trap. Groot nieuws!

Sorry hoor, maar gezien de hoeveelheid open kansen die Ferran Torres ernaast weet te werken zou ik ze ook liever door iemand anders laten nemen als het ergens om gaat. Daarbij schoot Depay de bal ook nog zodanig hard en scherp in dat hij echt onhoudbaar was.

7 maart 2022 om 18:05

Plus dat Ferran z'n goaltje al had gemaakt. Memphis wint de penalty en is zelf ijzersterk met het nemen van strafschoppen. Laat hem dan ook gewoon.

7 maart 2022 om 18:41

Er is een klein verschil tussen succes en mislukking. Memphis penalty was perfect in de kruising maar scheelde dus paar centimeters dat hij tegen de paal had geschoten. Ferran miste paar kansen die werden tegengehouden door een goede keeper. Bij een minder goede dag van de keeper had hij een hattrick in 45 minuten speeltijd. Frenkie schoot slap in, maar met een beetje geluk had hij toch 2 goals als de speler niet net bal van de lijn weghaalde en keeper zijn inzet niet keerde. Dan was hij de held.

7 maart 2022 om 20:39

@Streetjudas: Hé Colby, Street Judas is de bijnaam van Masvidal, hè.

Ferran wilt alles op moment. Depay groot gelijk dat hij de penalty nam. Maar dit zie je vaker. Dan had Haller gisteren de penalty ook mogen opeisen gezien de 2 eerdere gemiste strafschoppen van Tadic

"...al werd het gesprek besloten met een omhelzing" nuff said. Werkoverleg noemen normale mensen dat.

Memphis is de aangewezen penalty nemer als hij er in staat. Hij is een expert.

Waarschijnlijk interesseert niemand dit, maar wat mij opvalt zijn de eerste 4 seconden, die dribbel van Memphis. Hij heeft letterlijk moeite om z'n lichaam in de juiste spanning en hoeken te houden, hij corrigeert zichzelf 2-3 keer tijdens de sprint. Dat komt doordat hij iets te zwaar is (te veel spieren). Het is echt zonde dat die jongen niet 10-20% wendbaarder is, ik denk dat hij dan echt een stuk flitsender en moeilijk te verdedigen is.

7 maart 2022 om 19:04

Leuk dat je het zegt! Viel me ook al op. Hele lompe manier van draaien/bewegen inderdaad.

7 maart 2022 om 21:31

@Dasko

Eens ja. Ik geloof dat hij dit ook grotendeels doet om zijn blessuregevoeligheid te compenseren, maar dat zou waarschijnlijk helpen.

Daarentegen haalt het potentieel iets weg van zijn kracht aan de bal.

Waarom moeten wij hier iets over zeggen, we weten niet wat vooraf in de week allemaal afgesproken is.

Waar ik liever op reageer, is post van Elia en benzineprijs

Waar ik eigenlijk benieuwd naar ben, waar ging gesprek tussen xavi en trainer van elche over na afloop van de wedstrijd. Was goed hoorbaar maar weet niet waarhet over ging

Doet me denken aan Neymar-Cavani soap bij PSG! Neymar werd binnen gehaald voor het grote geld en Cavani was toen het mannetje! We weten inmiddels hoe het met Cavani afliep!

Ondanks dat ik niet onder de indruk van Ferran ben, denk ik dat hij 2-0 staat tegenover Memphis. Laporta heeft hem gehaald en Xavi lijkt deze jongen ontzettend te mogen!

7 maart 2022 om 23:03

Dani Alves pakte de bal van Cavani en gaf het aan Neymar. Toen ik dit zag kreeg ik rillingen op me rug. Schaamteloos!

8 maart 2022 om 01:03

Precies! Dani Alves gunde vriend Neymar de bal. Ik denk dat het een kwestie van tijd is totdat Ferran die bal van Memphis voor elke pingel zal opeisen. Zoals ik zeg, hij staat niet voor niks continue basis met uitzondering zondag. Die jongen moet slagen en ik denk dat Xavi daar alles voor zal doen. Dit zal gaan ten kosten van Memphis!

Och ja een discussie over een pingel tussen twee aanvallers die hard een goaltje nodig hebben. Big deal. Is er ook bekendgemaakt welke shampoo ze gebruiken?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren