Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bazoer maakt toptransfer naar FC Porto: ‘Dit shirt staat me goed’

Laatste update:

Riechedly Bazoer is speler van FC Porto. De club uit de Liga NOS maakt bekend dat men de middenvelder op huurbasis overneemt van VfL Wolfsburg, met een optie tot koop. Naar verluidt bedraagt deze optie negen tot tien miljoen euro.

Als een verrassing kwam de transfer al niet meer, want De Telegraaf meldde donderdag dat Bazoer voor een overstap naar het Estádio do Dragão stond. Bazoer had de keuze uit meerdere aanbiedingen en was bijvoorbeeld in beeld bij Celtic, maar heeft zelfs salaris ingeleverd om aan de slag te kunnen in de Liga NOS.

Wolfsburg betaalde Ajax ruim anderhalf jaar geleden nog twaalf miljoen euro voor de middenvelder, maar hij slaagde er mede vanwege blessureleed nooit in om uit te groeien tot een onbetwiste basiskracht. De controleur kwam tot nu toe 27 keer in actie voor de Duitsers en wist nog niet het net te vinden in een officiële wedstrijd. Bazoer ligt nog tot medio 2021 vast bij die Wölfe.

De zesvoudig international van het Nederlands elftal moet bij het FC Porto van trainer Sérgio Conceição de concurrentie aangaan met onder anderen Danilo Pereira, Héctor Herrera en Sérgio Oliveira. “FC Porto is een heel grote club met een rijke geschiedenis. Hier hebben grote spelers gespeeld”, reageert de aanwinst, die met rugnummer 24 gaat spelen. “Ik was meteen geïnteresseerd toen FC Porto belangstelling toonde. Alles is heel snel gegaan en ik ben blij om bij FC Porto te zijn. Dit shirt staat me goed.”

“Ik hoop dat ik het team met mijn kwaliteiten kan helpen en een goed seizoen kan draaien. Ik ga alles geven om de ploeg te helpen. Wat voor speler ik ben? Ik ben een box-to-box-middenvelder, want ik weet hoe ik moet verdedigen en hoe ik kan scoren. Ik hoop mijn kwaliteiten te tonen en zal alles geven. Ik zal hard werken om het team aan goede resultaten tee helpen”, besluit Bazoer op de website van Porto.

Gaat Riechedly Bazoer slagen bij FC Porto, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goeie zaak. Kwam toch tekort voor de Bundesliga. Misschien zoals Dost nu gewoon uitblinken in een competitie die toch een pak lager ligt van niveau. Geen schande.

31 augustus 2018 om 19:07

Het verschil is alleen dat Dost niet tekort kwam voor de Bundesliga. Dost deed het goed bij Wolfsburg. Bazoer heeft nog helemaal niks laten zien in Duitsland. Waardeloze transfer.

31 augustus 2018 om 19:17

Dost was erg wisselvallig en de periodes waarin hij niet scoorde hadden ze er toch helemaal niets aan. Ze waren niet zo happig om aan zijn looneisen te voldoen en waren best blij dat ze hem van de hand konden doen voor een goed bedrag. Dost zelf kon dan uitblinken in een lagere reeks. Iedereen gelukkig.

31 augustus 2018 om 19:19

Een ander verschil is misschien dat Bazoer pas 21 is en nog zes of zeven jaar heeft om door te groeien naar een hoog niveau. Mensen doen net of hij een gast van 29 is die al jaren niets presteert. Hij doet het inderdaad niet goed, maar doordat hij al vanaf 16/17 in het eerste speelt denken veel mensen ineens dat het geen talent meer is.

31 augustus 2018 om 19:33

Goed? Ach zelfs ondanks de aanvoer van de Bruyne -wie wellicht de beste nr 10 ter wereld was- deed hij het heel gewoontjes. Wolfsburg liet hem dan ook makkelijk gaan. Des te mooier voor hem dat hij het nu wel goed doet.

31 augustus 2018 om 19:50

De Bruyne was DE man bij Wolfsburg. Betreft bazoer die gaat het nergens maken. Talent genoeg maar mentaliteit is ver te zoeken.

31 augustus 2018 om 19:53

Maar wat het ook is met Bazoer dat het geen vechter is. Van psv naar Ajax, van Ajax naar Wolfsburg en nu weer naar porto. Deze jongen leek een geweldige speler te gaan worden maar lijkt mentaal zeer zwak te zijn. Daarnaast, misschien nog wel belangrijker komt hij gewoon (handelingssnelheid te kort.

31 augustus 2018 om 19:54

16 goals in 21 wedstrijden in de Bundesliga vind ik toch niet ‘gewoontjes’, zeker als je je bedenkt dat hij niet eens al die wedstrijden als basisspeler was begonnen. Was een tijd dat hij vanaf januari maanden meeliep op de productiviteit van Messi en Ronaldo.

31 augustus 2018 om 20:39

Dost deed het best wel matig en gewoontjes bij Wolfsburg. 16 competitiedoelpunten in zijn beste jaar bij Wolfsburg, de meeste gescoord in een periode van 2.5 maand en dat met KDB achter zich. Zijn tweede beste resultaat in de Bundesliga was 8 competitiedoelpuntjes...

31 augustus 2018 om 19:09

En dit is het laatste wat we van meneer Bazoer horen. Volgende halte onderin turkse competitie en daar zal het vuurtje wel ergens doven

31 augustus 2018 om 21:13

Dit is een voetbalnomade in de dop. Weer even lekker een maandje vol goede moed gas geven en dan bij de eerste de beste tegenslag bij de pakken neer zitten. Waardeloze mentaliteit..

31 augustus 2018 om 19:11

Beetje kort door de bocht. Wolfsburg bakt er als team erg weinig van. Misschien weinig chemie. Dan doe je er als individu niet veel aan. Bovendien vind ik porto als club van vergelijkbare statuur.

31 augustus 2018 om 19:24

Natuurlijk is Porto een erg leuke club. Net zoals Depay bij Lyon kan hij dan in een lagere competitie tonen dat hij wel een beetje kan voetballen. Is wel leuk voor die jongens dat er competities en clubs in alle maten en kleuren zijn.

Mooie transfer voor hem in zowat elk opzicht

Wooow echt hoe krijgt hij dat voor elkaar haha. Afgelopen seizoen maar 13 wedstrijden en daarvoor 12 gespeeld.

Zien of hij een vele aan spelen toekomt dan bij porto

31 augustus 2018 om 19:15

Waarschijnlijk niet. Iedereen die onder Bosz is weggestuurd heeft het elders niet beter gedaan.

31 augustus 2018 om 22:01

Tete speelt gewoon bij Lyon.

31 augustus 2018 om 20:45

20 maanden blessure gehad?

Weinig van hem gehoord sinds zijn overstap naar Wolfsburg. Hopelijk kan hij weer regelmatig spelen, was volgens mij in Duitsland niet het geval

Wow, onverwacht. Had niet het idee dat hij bij werder bremen de pannen van het dak speelde, dus had een overstap naar porto niet zo snel verwacht. Hopen dat hij zich daar goed kan ontwikkelen, al ben ik er bang voor.

31 augustus 2018 om 19:07

Hij speelde bij Wolfsburg

31 augustus 2018 om 19:09

Je hebt helemaal gelijk!

31 augustus 2018 om 19:10

Hij speelde bij Wolfsburg overigens, hij kan zich zeker ontwikkelen daar, spelen zelfs in de CL

31 augustus 2018 om 19:47

Ja als bankzitter
Wordt nooit wat met hem let maar op

31 augustus 2018 om 19:49

Ik ben niet bang want ik voorspel dat hij het toch niet gaat redden
Ja zakken vullen

Van de ene bank naar de ander lijkt me. Betwijfel of hij bij Porto veel aan spelen gaat toekomen. maar ik laat me graag verassen.

31 augustus 2018 om 19:12

Je weet het maar nooit met de Portugese clubs. Ze maken van bankzitters weer absolute nuttige krachten. Remember Mitroglou

31 augustus 2018 om 23:37

Je kan beter op de bank zitten in Porto, dan in midden Duitsland.
Je weet maar nooit, misschien slaagt hij in Portugal wel.

Hopelijk kan hij nog ingeschreven worden voor de CL en maakt hij een doorstart bij Porto!

31 augustus 2018 om 19:46

Voor het CL voetbal hopelijk niet

Mooie club! Goed dat onze jonge talenten bij grote clubs spelen en/of champions leaque. Oranje begint weer wat snoek te krijgen via de nieuwe lichting waartoe ook bazoer behoord.

Hoe kan dit gebeuren? Zit 'gewoon' op de reservebank in Wolfsburg. Mentaliteit van lik m'n vestje en dat wordt op deze manier aangemoedigd. Zonde.

31 augustus 2018 om 19:11

Hij oogt laconiek, maar had niet het gevoel dat zijn mentaliteit slecht was

Lekker gozer! Stap terug als het om de competitie gaat maar is toch qua club een stap hoger. Lekker om de titel spelen en elk jaar CL spelen. Basis veroveren zodat je in aanmerking komt voor oranje. Want eerlijk is eerlijk, talent heeft hij zeker.

31 augustus 2018 om 19:43

Nou dan zie jij meer als mij
En nog vele

Elke keer als ik de berichten over Frenkie de jong lees hier, dan moet ik meteen met weemoed denken aan de berichten die men hier uitkraamde over deze bazoer. Laten we ophouden met ophemelen van spelers die niets bewezen hebben. Journalist van AD Sjoerd zat toen elke keer bij studiovoetbal te roepen dat bazoer de moderne box to box player van formaat. Ik heb niet een duel van hem kunnen ontdekken waarin ie excelleerde. En nu gaat hij naar porto. Als je bij wolfsburg niet uit verf komt, zul je bij porto helemaal niet slagen.

31 augustus 2018 om 19:13

Beetje kort door de bocht dat hij bij Porto niet kan/zal slagen.

Misschien liggen de spelers/het team/de coach/management/faciliteiten/manier van leven/... hem beter en weet hij wel te presteren.

Zat voorbeelden van spelers die ergens gewoon niet op hun plek zaten.

31 augustus 2018 om 19:17

En het ligt nooit aan dhr. bazoer? Miss moet je in zijn geschiedenis duiken alvorens je iets zinnigs tracht te typen hier.

31 augustus 2018 om 19:30

Waarom reageer je zo raar? Alles ok?

Zeg ik ergens dat ik je niet gelijk geef? Het enige wat ik zeg, is dat je niet weet hoe een speler zich gaat aarden en hoe hij het bij een nieuwe ploeg gaat doen. In talloze sporten (nba,nfl,voetbal,....) zijn er spelers die werden afgeschreven, van team veranderen en een comeback maken of laten zien waarvoor ze gemaakt zijn.

Gewoon lekker de kans geven en we zien wel. Verder klopt ook alles wat ik zeg. Je moet je niet zo aanstellen.

31 augustus 2018 om 22:05

Niet een westrijd gezien waarin hij excelleerde; wat een gelul. Was onder de Boer - in weliswaar een middelmatig Ajax - op zijn 18e al de beste speler van het elftal. Alleen een totaal verkeerde keuze om naar Wolfsburg te gaan. Dat krijg je als je broer je zakenwaarnemer is.

Ik was hem serieus al vergeten. Blijft jammer hoe het allemaal gelopen is. Gewoon lekker rustig ontwikkelen en dan naar de volgende club.

Wens hem nog altijd het beste.

Alsof hij ooit basis zal spelen bij Porto. Dit is een breedte aankoop.

31 augustus 2018 om 19:17

Waarom niet? Als hij het hele jaar fit blijft, zie ik hem wel strijden (en strijd winnen) om een basisplek.

Wat is er met die clubs tegenwoordig joh. Boetius raakt geen pepernoot en Mainz betaald er alsnog miljoenen voor. Vervolgens haalt Hertha Luckassen terwijl die er niet veel van kan en als klap op de vuurpijl haalt Porto Bazoer in huis terwijl hij er in Duitsland totaal niet aan te pas kwam. Die spelers lachen zich de ballen uit hun broek volgens mij.

31 augustus 2018 om 19:24

Geloof het of niet maar zodra al die clubs zien dat zo'n jongen is opgeleid door een Nederlandse topclub dan durven ze die risico te nemen. Jongens als Boetius en Bazoer (luckassen wat minder) werden aan het begin van hun loopbaan bestempeld als grote talenten. Die clubs hopen dat op een of andere manier dat talent er bij hun club wel uitkomt.

31 augustus 2018 om 19:59

Wat DarkEagle zegt inderdaad. Maar ik denk ook dat ze toch een brede selectie moeten hebben. Waar je vroeger je selecties makkelijker kon vullen met goede spelers omdat er veel mindee aansprekende clubs/competities waren, speelt een groot gedeelte van die spelers uit de vijver waaruit je vroeger kon vissen nu in andere competities en andere clubs. Zoals bijvoorbeeld de Championsship, of clubs als de lagere clubs in de premier league. En dan heb ik het nog niet eens over meerdere clubs in Frankrijk, Turkije en andere landen/competities. Om maar een vb te noemen

31 augustus 2018 om 21:49

Luckassen is gewoon geen speler voor de Nederlandse competitie. Ik zie dat best een gevalletje Marcelo worden. Boetius vind ik wel bijzonder. Knappe zaakwaarnemer

Van zinkend schip in Duitsland naar topclub in Portugal. Had ook niemand verwacht. Aan hem om te bewijzen dat ie dat niveau aankan. Al vind ik de Portugese competitie niet zo boeiend

Had hij toch veel beter naar Celtic kunnen gaan, daar ben je de beste van de competitie met meer kans op speeltijd dan bij Porto.

Tja hoe vergooi je een beloftevolle carrière.. doodzonde. Of hij presteerde heel slecht of Wolfsburg had niet echt een plan met hem. Op dit moment moet hij en ook Riedewald en Tete hun carriere weer een flinke herstart geven.
Anders wordt t een vervolg bij grauwe middenmoot voor teveel geld.
Als ze mogelijkheid hebben om terug te komen zou ik t meteen doen. Alleen KS Ajax sleeer bezig met de volgende lichting. Wat dat betreft gaat t prima in Amsterdam

Wat is nou eigenlijk een toptransfer? Aangekocht voor 12 miljoen en verkocht voor 9/10 miljoen. Heeft zijn stempel niet kunnen drukken in Duitsland en het is zeker niet gezegd dat hij in Porto gaat slagen. Eerst zien, hoop t wel voor m

vindt je het gek dat die shirts hem goed staan. ze worden niet vuil op de bankj

Kan daar de bank warm gaan houden. Met zijn karakter kan ik het me niet voorstellen dat hij daar slaagt, gun het hem wel. We gaan het zien.

Neem nou maar van mij aan dat deze jongen nergens zal slagen
Oorzaak kwaliteit en geen karakter
Goeie zaak van Ajax hem voor die priis te verkopen

Was dit niet het supertoptalent van Ajax die Blind nog in het grote Oranje heeft geloodst? Tja, hoop voor hem dat hij zijn talent kan ontplooien bij Porto, hij is nog steeds jong.

Helemaal vergeten dat hij nog bestond! Bazoer was toch echt een supertalent in zijn topvorm, kreeg daarna een dikke vorm dip en lag volgens mij ook niet goed met Bosz en vertrok toen. Ik hoop echt dat hij zijn vorm herpakt, dat gun ik hem van harte.

Hij heeft een goede zaakwaarnemer die hem daar heeft ondergebracht. Ben bang dat Porto toch een stap te hoog is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren