Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München maakt transfer wereldkundig: Dier komt over van Tottenham

Laatste update:

Eric Dier is de nieuwste aanwinst van Bayern München, zo bevestigt de club via de officiële kanalen. Hij tekent een contract tot medio 2024, met de optie op nog een jaar. De Engelse verdediger, die overkomt van Tottenham Hotspur, krijgt rugnummer 15 in de Zuid-Duitse stad.

Dier was bij Tottenham op een zijspoor beland. Hij had nog een contract tot komende zomer, maar vertrekt dus voortijdig. Trainer Thomas Tuchel sprak al met de 49-voudig international van Engeland en liet al weten hem te zien als centrale verdediger of als verdedigende middenvelder.

“Deze stap is voor mij een droom die uitkomt, want ook als kind wil je ooit voor clubs als FC Bayern spelen", reageert Dier op de website van zijn nieuwe werkgever. "FC Bayern is een van de grootste clubs ter wereld en heeft een ongelooflijke geschiedenis. Ik wil het team helpen met mijn veelzijdigheid in de verdediging en ik kijk erg uit naar mijn nieuwe collega's en naar de fans in de Allianz Arena, wat naar mijn mening een van de mooiste stadions ter wereld is."

Bayern had meerdere verdedigers op het oog in januari, maar heeft de knoop nu doorgehakt. Tuchel heeft Dier de afgelopen dagen in ieder geval ‘geanalyseerd’ met de clubleiding van de Duitse topclub en die analyse blijkt goed te zijn bevallen.

De 49-voudig international van Engeland is fysiek sterk en kan als centrale verdediger, rechtsback en defensieve middenvelder uit de voeten. Dat spreekt de club erg aan.

Met de transfer van Dier komt er een einde aan liefst negen jaar bij Tottenham. De Engelsen namen de rechtspoot in de zomer van 2014 voor vijf miljoen euro over van Sporting Portugal, waar hij zijn jeugdopleiding genoot. Dier was jarenlang een belangrijke spil in het elftal van Mauricio Pochettino en ook onder José Mourinho, Nuno Espírito Santo en Antonio Conte kon hij doorgaans op veel minuten rekenen.

Onder Ange Postecoglou kreeg de verdediger annex middenvelder echter nauwelijks speeltijd. De teller staat dit seizoen pas op 198 speelminuten, verdeeld over 4 Premier League-wedstrijden. Slechts één keer begon Dier in de basis in de competitie.

Sport Bild meldde voor de jaarwisseling dat Tuchel een extra verdediger nodig heeft, omdat hij wil experimenteren met een driemansverdediging. De trainer van Bayern kan nu beschikken over Dier, Matthijs de Ligt, Dayot Upamecano en Kim Min-jae.

Het nieuws betekent ook dat Raphaël Varane, Ronald Araújo, Jonathan Tah en Jorrel Hato hoogstwaarschijnlijk niet naar Zuid-Duitsland zullen verkassen. Ook Trevoh Chalobah kan een overstap naar de Duitse kampioen uit zijn hoofd zetten.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me toch geen echte 'concurrentie' voor de Ligt? De Ligt is nu toch vele malen beter dan Dier.

11 januari 2024 om 11:09

Lijkt me vooral een breedte aankoop. Beetje de categorie Blind vorig seizoen. Hij zal niet veel spelen, maar je kan hem wel redelijk gerust inzetten tegen de wat mindere ploegen ook omdat hij relatief sterk is in de opbouw.

11 januari 2024 om 21:40

De Ligt is niet zo goed meer. Vorig jaar was het ook niks bijzonders, beetje een hype van de Nederlandse media en dat was ook wel bij Oranje te zien, waar het uitermate matig was. Het is een eenvoudige domme kracht geworden sinds zijn overstap naar Juventus. Hij had zichzelf wijsgemaakt dat ie nog moest leren verdedigen, terwijl hij op dat moment al een van de beste verdedigers van Europa was. Zit nu lekker op het bankje, maar dat zal volgens de fans wel te maken hebben met zijn geniale prestaties afgelopen jaar.

Hoe doet de ligt het nu eigenlijk sinds de overstap van Juventus naar Bayern?

11 januari 2024 om 11:01

@ilbianconeri

De Ligt is dit hele seizoen helaas bankzitter. maar voordat hij bankzitter was met name afgelopen seizoen was die echt enorm goed en zag je heel veel ontwikkeling in zijn spel met name aan de bal.

hij moet eigenlijk zsm weg bij Bayern want hij gaat Kim of Upamecano er niet uitspelen. en Tuchel is ook een trainer die het fijn dat verdedigers goed zijn aan de bal en dat is De Ligt niet..

11 januari 2024 om 11:12

Niet echt bankzitter als je vooral blessures hebt gehad toch?

11 januari 2024 om 11:17

@tilburg013

Jawel hoor ook voor dat ie een blessure had was die gewoon bankzitter. Kim en Upamecano spelen altijd.

dus het klopt niet wat je zegt of je kijkt zelf de wedstrijden niet..

11 januari 2024 om 11:24

Heeft met vertrouwen te maken denk ik. De Ligt is zeker wel goed aan de bal.

11 januari 2024 om 11:28

Ligt wat genuanceerder dan dat he! De eerste weken van het seizoen kwam hij inderdaad niet aan bod. Toen raakte hij ook nog geblesseerd eind september/begin oktober. Toen hij weer was hersteld stond hij direct 3 wedstrijden op rij in de basis en deed hij het ook goed. Toen raakte hij direct weer geblesseerd (eind oktober) en daar is hij pas half december weer van hersteld en toen was het winterstop. Blessures spelen dus wel degelijk een rol in de geringe speeltijd van De Ligt. Inmiddels is hij weer volledig hersteld en is het afwachten wat zijn rol de tweede seizoenshelft gaat zijn.

11 januari 2024 om 11:39

@laak

nou nee het heeft niet met vertrouwen te maken. De Ligt was bij Ajax ook al niet echt goed aan de bal ondanks dat die daar geweldig was en bij Juventus ook niet hij heeft zich nooit echt daaraan ontwikkeld maar dat is ook heel moeilijk als je op een hoog niveau speelt.

11 januari 2024 om 11:45

@Lucas W.

Nouja toen hij direct 3 wedstrijden op rij in de basis stond had Upamecano een hamstring blessure.. Als de verdedigers allemaal top fit zijn en hij moet de beste 11 opstellen, is de ligt gewoon een wisselspeler

11 januari 2024 om 11:54

Alleen hebben we die situatie al sinds eind september dus niet meer gezien. De eerste weken na de winterstop is Kim er ook even niet bij vanwege de Azië cup. Dus gaat De Ligt zijn speeltijd krijgen. Als dan op een gegeven moment iedereen erbij is gaan we zien hoe de verhoudingen liggen. Maar De Ligt gaat dus wel zijn kansen krijgen om weer zijn plek te veroveren. Het is dus aan hemzelf. Maar om nu al te stellen dat hij per definitie wisselspeler is, vind ik te kort door de bocht

11 januari 2024 om 12:11

Die Upamecano heeft het geluk dat hij een linkspoot is. Linksbenige centrale verdedigers die sterk zijn in de opbouw zijn zeldzaam, dus dan kan zo'n Upamecano op hoog niveau ballen, ondanks het feit dat hij verdedigend van niveau Eredivisie is.

11 januari 2024 om 12:15

Niveau Eredicisie? Wellicht Upamecano vs Diego Costa x kijken kwartfinale CL paar jaar geleden. Zelden dat ik een cv zo goed heb zien spelen en verdedigen. Het is dat die grote blunders maakte tegen City waardoor velen nu een negatief beeld terecht komt. Normaliter gewoon een absolute topverdediger. Vind hem beter dan Kim en De Ligt.

11 januari 2024 om 12:17

Heh? Upamecano is ook rechts he... En daarbij zijn zijn 'opbouwende' kwaliteiten de reden dat ze vorig seizoen tegen City uit de CL vlogen. Of heeft Bayern nog een Upamecano in de selectie die wel links is en kan opbouwen?

11 januari 2024 om 13:01

@ Derkaiser,

Upamecano kan inderdaad een heel hoog niveau aantikken, maar afgelopen seizoen was hij gewoon niet zo sterk bij Bayern. Niet sterk betekent niet meteen dat hij slecht was, maar hij zou een hoger niveau moeten aantikken. Dit seizoen doet hij het weer goed maar hij kan gewoonweg wat wisselvallig zijn, maargoed.... dat geldt ook voor Matthijs.

Wie van de 3 je ook op de bank zet - Kim, Matt of Upa - wat een luxe.

11 januari 2024 om 21:44

Alleen is Upemecano een rechtspoot die dus ook altijd rechtscentraal staat. Kim of De Ligt staan altijd linkscentraal.

11 januari 2024 om 11:04

Vorig seizoen een dragende kracht en gekozen in het BL team van het seizoen. Dit seizoen wat minder mede door wat blessures daarbij geeft Tuchel regelmatig de voorkeur aan Upamecano en Kim. Vooral belangrijk dat hij weer 100% fit wordt. Dan twijfel ik er niet aan dat hij snel de plek van Upamecano weer overneemt. De Ligt is in alles een betere verdediger

11 januari 2024 om 11:56

De Ligt is totaal niet in alles een betere verdediger dan Upamecano. Het is echt 50/50, waarbij de voorkeur van Tuchel voornamelijk uitgaat naar Upamecano. Kim is beter dan beiden inderdaad.

11 januari 2024 om 13:32

Ik denk dat De Ligt alleen door Nederlanders gezien wordt als beter of gelijkwaardig aan Upamecano.

11 januari 2024 om 16:59

Eens. Ik verbaas me ook om de reacties. Men verwijst steeds naar die Man city pot om een punt te maken dat De Ligt beter is. Dat is absoluut niet het geval. Maar goed, Nederlandse site he.

Hoeft De Ligt niet heel bang voor te zijn, maar prima voor in de breedte op het moment dat er veel blessures zijn.

Dit is zo random haha, hoe kan Dier nu op het lijstje staan van Bayern Munchen en ook nog daadwerkelijk transferen naar Bayern. Wat moeten ze in godsnaam met deze jongen?

11 januari 2024 om 10:58

Type Choupo Moting maar dan verdediging versie

11 januari 2024 om 10:59

Kort contract, lage transfersom. Gezien Bayern wat blessures heeft en een verdediger aan de Azië Cup kwijt zijn, gewoon als roulatie/back-up speler aan de selectie toegevoegd. En wellicht wilde Kane een compagnon erbij hebben.

11 januari 2024 om 11:00

Kim speelt Asian Cup. Die is dus een aantal weken weg. Waardoor Bayern nog maar twee echte Cv's over heeft. Dat vinden ze riskant dus nemen ze een extra CV aan.

11 januari 2024 om 11:27

Dan zijn er toch nog betere opties? Of zou Bayern in de jeugd geen minimale gelijkwaardige CV rond hebben lopen? Anders is het daar ook slecht gesteld.

11 januari 2024 om 11:35

Ze hebben toch ook Dragusin geprobeerd, maar die gaf zijn woord aan Spurs.
Verder hebben ze, denk ik, geen relatief goede opties gezien die nog enigszins goedkoop zijn.

Dier is multi inzetbaar, ervaren en goedkoop. Ideaal. Het is ook niet zo dat Bayern hem in alle topwedstrijden moet / gaat gebruiken hé. Als Kim terug is, is Dier gewoon weer bankzitter of tribuneklant.

11 januari 2024 om 13:45

Als je in de jeugd een centrumverdediger van het niveau Dier (49-voudig international) hebt rondlopen, dan stond-ie allang in het eerste.

11 januari 2024 om 19:19

@glennn ze hebben het inderdaad bij dragusin geprobeerd alleen als je het mij vraagt wel veel en veel te laat. Hij was al akkoord met spurs en dag voor het afronden kwam bayern met een beter salaris. Hij heeft ook in een intervieuw gezegd dat het geld niet zijn drijf veer was en koos voor zijn carriere rustig aan opbouwen

11 januari 2024 om 11:20

Hij schijnt heel goed bevriend te zijn met Kane, 1 van de redenen om hem te halen ook.

12 januari 2024 om 00:00

Gewoon de vervanger van Blind. Een jongen die weet dat hij voor de bank is gehaald, maar die ook weet wat het is om op het hoogste niveau te voetballen. Als je zo in de kwartfinale van de Champions League staat en je hebt achterin wat blessures stuur je liever een Dier het veld in die weet wat hij moet doen dan een jeugdspeler die met knikkende knietjes begint en het vooral heel vet vindt dat hij een keertje mee mag doen.

Heerlijke verdediger voor de Bundesliga, denk dit Bayern dit heel slim heeft gedaan. Veel ervaring en je weet wat je koopt.

11 januari 2024 om 11:02

Heerlijke verdediger waar heb jij 4 seizoenen naar gekeken meest overschatte verdediger haha. Zou er geen 4 mil voor betwl3n zo matig haha

11 januari 2024 om 11:06

Straks als de Ligt weer eens geblesseerd is, mag je van geluk spreken met dit koopje

De Ligt blijft toch ook niet onbesproken en vaste basisklant daar. Hebben al eerder concurrenten gehaald.

11 januari 2024 om 11:03

Dat valt wel mee, Bayern heeft drie centrale verdedigers uit de hoogste categorie. Daarvan spelen er wekelijks twee.

11 januari 2024 om 11:31

3 relatief gelijkwaardige Cv's.
De Ligt speelde vorig jaar zo goed als alles. Heeft met Kim Min Jae nu een zeer stabiele concurrent. Upamecanoa schuttert ook nog regelmatig. Die moet hij uiteindelijk eruit spelen.

11 januari 2024 om 12:54

Kim is wel overduidelijk de beste. Die gaat De Ligt er niet uitspelen.

11 januari 2024 om 14:54

Kim zit in ieder tot medio februari bij de Asian cup. Dus voorlopig zal de Ligt gewoon alles spelen.

Tja om hem een concurrent te noemen haha. Dier is gewoon net zoals Blind. Die gaan heel weinig spelen . Maar ja het verschil met Blind natuurlijk is dat Bayern dit jaar wel veel afwezigen kent met de centrale verdedigers. Kim gaat nu naar de Azië Cup, Upamecano en De Ligt zijn blessuregevoelig. Maar ja Dier vond ik echt belabberd bij Spurs. Dat hij dan bij Bayern gaat spelen is ook wel bizar haha

11 januari 2024 om 11:41

Zelfs als al je verdedigers geblesseerd zijn is het te belachelijk voor woorden dat een club als Bayern bij Dier uitkomt, zelfs als hij 0 wedstrijden gaat spelen daar. Spelers beter dan Dier moet je op elk moment uit de jeugd kunnen plukken. Ik heb het idee dat deze aankoop uit de hoed van Tuchel komt. Sinds zijn tijd bij Chelsea, zie je Bayern wel vaker gelinkt worden aan matige spelers in de PL. Zoals Chalobah, Gallagher, Kalven Phillips en kopen Dier...

11 januari 2024 om 11:55

Chalobah is een degelijke back-up in mijn ogen. Had veel beter gepast dan Dier, maar zal ook stukken duurder zijn (gok ik).

Gallagher overigens idem dito. Geen verfijnde voetballer ofzo, maar brengt wel enorm veel energie en werklust met zich mee. Af en toe wat lomp en onbesuisd, dat wel.

Phillips ben ik met je eens. Vrij povere voetballer.

11 januari 2024 om 11:56

Snap er ook niet zoveel van nee. Ze waren bereid om 30 miljoen te betalen voor die Dragusin. En dan gaan ze later opeens voor Dier. Er zijn echt wel betere spelers te vinden dan Dier. Enige pluspunt (als je die kan noemen) is dat hij niet kan tegenvallen want de verwachtingen bij die kerel zijn enorm laag. Wel inderdaad een typische Tuchel aankoop…

11 januari 2024 om 12:01

Dat het uit de aankoophoed van Tuchel komt is zeker. Is het on-Bayerns? Nee, helaas niet. Als je terugkijkt hebben we de afgelopen jaren voor verbazing gewekt met spelers als Odriazola, Blind, Oddo, Sarr, Bernat, Wagner etc. En die lijst is lang. Enige is dat deze spelers allemaal voor de opvulling waren en nooit met het idee om een vaste Bayern basis speler te zijn.

Echter hebben we op moment echt niemand achterin. Sowieso geen centrale verdedigers met potentie in de jeugd in mijn ogen. Enige die nog kan groeien is Buchmann, ook die is zwaar geblesseerd. Tuurlijk had ik ook liefst iemand gezien met potentie. Maar voor 4 miljoen en een jaar contract is dit een prima opvulling voor een positie waar de spoeling zeer doen is. Waarbij je in de zomer kunt kijken naar betere spelers achterin

Tsja. Gezien het feit dat Bayer al 3 klasbakken van Cv's heeft, is deze transfer niet eens heel onlogisch.

Qua niveau denk ik niet dat Dier op kan boksen tegen de 3 Cv's en ook niet tegen een Laimer of Kimmich op het middenveld.

Maar gezien het feit dat De Ligt nu al regelmatig met pijntjes kampt. Kim Min Jae de stabiele factor is, mar nu een tijdje weg is met de Asia Cup en je dus alleen Upamecano overhoudt, is dit een verstandige koop.

Goedkoop. Ervaring. Multi inzetbaar.

Postecoglu zag het absoluut niet in hem zitten. Die hadden Dragusin niet eens binnen en toen gaf hij aan: Dier kan vertrekken, zelfs nu ik geen andere CV heb (en Davies & Emerson centraal spelen, haha). Dan heb je wel echt geen kans op speeltijd ja....

Ben benieuwd. 5 miljoen betaald. Jaren gespeeld en waarde gehad en nu weer 5 miljoen gekregen.

Met Dragusin gaan ze er nog flink op vooruit ook. Goede deal(s) van Spurs!

Wat een matige transfer. Ik begrijp echt niet wat Bayern in deze speler ziet. Dier is al jaren eigenlijk te traag om in de verdediging te spelen en heeft natuurlijk helemaal als tempo het niet meer/nooit gehad om op het middenveld te spelen. Ik begrijp er echt werkelijk niets van!

11 januari 2024 om 11:32

Tsja. Goedkope optie en ervaring. Kan op beide posities uit de voeten (CVM en CV). Misschien gaat Tuchel hem zelfs als RB gebruiken, mara ik hoop het niet....

Het is vooral om Kim zjin absentie tijdelijk op te vangen.

Of je dan een speler huurt voor een paar miljoen of hem koopt voor een paar miljoen.

11 januari 2024 om 11:36

Goedkope optie, ja zeker. Ervaring? Met wat precies? Dier is natuurlijk 1 van de redenen geweest dat er bij Spurs bijzonder weinig te vieren geweest is de afgelopen jaren.. Zelfs Mourinho, een trainer die het helemaal in hem zag zitten en hem zelfs bij United al had willen hebben, zette hem er op een gegeven ogenblik naast?!

Ik snap dat Kim's absentie voor problemen zorgt, maar ik kan me niet voorstellen dat er niet een speler bij Bayern onder 19 of in Bayern 2 loopt die je een maand door kan sluizen naar Bayern 1..

11 januari 2024 om 11:48

Dat is het punt, er loopt niemand in de jeugd rond die het kan opvullen centraal achterin. Op dit moment is ook Tarek Buchmann zwaar geblesseerd. Voor 4 miljoen en 1 jaar contract is dit een prima oplossing. Ondanks dat ook ik graag iemand met potentie had willen zien hier.

11 januari 2024 om 11:53

Tsja. Blijkbaar hebben ze geen vertrouwen in spelers van Bayern 2 of -19 ofzo?

Ja, hij is relatief snel bergafwaarts gegaan.

En ervaring heeft hij voldoende. 49 interlands gespeeld voor het Engels elftal. 274 wedstrijden BPL. 30 wedstrijden CL. 20 potten EL. 21 potten FA Cup en ga zo maar verder.

Ja, hij is steeds minder gebruikt en nu onder Ange helemaal niet. En ja, misschien was hij niet altijd even sterk (zeker de laatste jaren niet). Maar er zijn tijden gewest dat Dier gewoon een positieve waarde was bij Spurs hoor. Wij moeten ook niet gaan overdrijven.

Zeker als je zeg ''ervaring? Met wat precies?''. Vind ik iets te oneerbiedig richting Eric.

11 januari 2024 om 12:09

@glennn,
Hij heeft veel wedstrijden gespeeld ja, maar als ik eerlijk ben vraag ik me af of hij relevante ervaring heeft voor een club als Bayern. Bij Bayern wordt verwacht dat je "gewoon" kampioen wordt en dat je op een dwingende, aanvallende manier kunt voetballen. Met beide verwachtingen heeft Dier geen ervaring. In welk opzicht is zijn ervaring wat Bayern nodig heeft?

Ik ben het met je eens dat hij best van waarde geweest is bij Spurs, maar dat dat eigenlijk vanaf 2018 niet meer het geval was toch? Zijn hoogtepunt was het WK in Rusland, waar hij oke speelde en vooral op het veld stond om af en toe een vrije trap in het kruis te rammen.

11 januari 2024 om 12:12

Tsja. Defensief is hij wellicht kwetsbaar zo nu en dan door zijn snelheid.
Aan de andere kant: Bayern speelt vaak zo dominant t.o.v. een Spurs (behalve dit jara Spurs misschien), dat hij wellicht veel makkelijker kan voetballen bij Bayern!

Ik vraag me af waarom Nederlandse clubs niet naar zijn diensten geïnformeerd hebben, want vijf miljoen voor een speler met zijn kwaliteiten is in de huidige markt echt spotgoedkoop. Voor Bayern komt hij tekort maar in de Eredivisie had hij heel makkelijk meegekund. Qua leeftijd en ervaring had hij bijvoorbeeld prima als defensieve middenvelder naar Ajax kunnen komen. Denk dat hij die rol stabieler had kunnen vervullen dan Tahirovic

11 januari 2024 om 11:39

Hij verdient bij Spurs 85.000 pond per week. Dat is 4,4 miljoen pond per jaar. Omgerekend is dat 5,1 miljoen euro per jaar. Dat is toch niet te betalen voor Nederlandse clubs?

11 januari 2024 om 11:40

Zijn salariseisen is niet mals en moet Ajax de bank opnieuw breken voor een speler met weinig potentie?

Wel leuk om te lezen dat men denkt dat Dier van hetzelfde niveau is als een jeugdspeler van Bayern. Dier is geen topverdediger, maar wel iemand met de nodige ervaring en accepteert dat hij plan B of C is. Daarnaast echt geen slechte speler, maar van een fatsoenlijk niveau. Wat je voor 5 miljoen kan verwachten.

De Ligt was als jonkie aanvoerder bij Ajax en op weg om een topverdediger te worden.
Na dramatisch spel bij juve hebben ze hem slim op tijd van de hand gedaan.
In Oranje matig. Bij Bayern weer een beetje herpakt.

Dier is een betere voetballer dan De Ligt en kan ook op CVM spelen.
Wel zeker een serieuze concurrent.

11 januari 2024 om 21:24

Dier met alle respect kan er niet veel van, concurrent lachwekkend

11 januari 2024 om 22:08

Betere voetballer?! We gaan het zien.

12 januari 2024 om 09:01

Dramatisch spel bij Juve nog wel? Betaalde Bayern Munchen om die reden 67 miljoen euro voor zijn diensten denk je? Tot op vandaag de dag nog altijd in de top-3 duurste aankopen die Bayern ooit heeft gedaan.

Als je echt denkt dat Dier een betere speler is dan De Ligt dan heb je ze beiden niet al te veel zien spelen denk ik haha.

Ik heb rond 20 wedstrijden van th en een aantal interlands gezien op tv. Twee wedstrijden in stadion. Hij is fysiek sterk maar dit is gewoon een hele modale speler Ik snap niet wat fc hollywood met de man moet. Misschien als heimwee middel voor kane?!!

Dier is natuurlijk een grote concurrentie voor De Ligt. Helaas blijkt Te Ligt gewoon op het absolute topniveau te kort te komen. Dat zie je bij Oranje ook. Toch jammer.

12 januari 2024 om 06:30

Bij Bayern functioneert hij alleraardigst. Met een trainer die resultaatvoetbal speelt. Bij Nederlandselftal heeft hij moeite mrt het 3 mans systeem. Maar zet hem centraal op de plek van virgil en hij is goud.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren