Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern, Lille en Marseille vangen bot bij PSV: ‘Als er niks geks gebeurt'

Laatste update:

Cody Gakpo is niet van plan om PSV deze zomer al te verlaten. Het Eindhovens Dagblad schrijft dat Bayern München geïnteresseerd is en Lille OSC zelfs al een bod heeft uitgebracht op de 22-jarige aanvaller, terwijl De Telegraaf ook Olympique Marseille tot de gegadigden rekent. Gakpo wil echter nog een jaar ‘knallen’ bij PSV en is daarom niet van plan om nu al een transfer te maken.

“Aan mij is verder niks veranderd. Ik heb een mooie ervaring gehad in deze zomer en die wil ik omzetten in kwaliteit op de trainingen en wedstrijden hier bij PSV”, zo wijst Gakpo in gesprek met het Eindhovens Dagblad op het EK. Tegenover De Telegraaf spreekt de 22-jarige aanvaller het plan uit om nog een jaar te ‘knallen’ bij PSV. “Dat is het idee inderdaad, als er niks geks gebeurt.”

Gakpo sloot door het EK later aan tijdens de voorbereiding van PSV op het nieuwe seizoen, maar denk toch komende woensdag al te kunnen spelen als in het Philips Stadion de heenwedstrijd van de tweede voorronde van de Champions League tegen Galatasaray op het programma staat. “Het voelt goed en samen met de trainer gaan we een plan maken en kijk ik volgende week hoe fit ik weer ben. Gisteren en eergisteren heb ik alweer meegedaan met de teamtraining. Normaal gesproken heb ik niet heel veel wedstrijden nodig om weer terug te zijn.”

“Vorig seizoen had ik een blessure en na een tijd herstellen kon ik ook meteen spelen tegen Feyenoord en AZ. Daarna was ik ook snel bij Jong Oranje actief”, vervolgt Gakpo. Ondanks dat hij op het EK alleen in actie kwam tegen Noord-Macedonië, zegt Gakpo veel te hebben geleerd bij Oranje. “In de trainingen en ook daarbuiten. Je gaat toch kijken wat er anders is dan hier en wat spelers allemaal op het veld doen. Hoe ze vrij lopen, op welke momenten ze de diepte zoeken. Je probeert zoveel mogelijk op te pikken wat je op een later moment weer kunt gebruiken.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een echte psver die psv niet zomaar verlaat. En ik zei dat hij altijd zou bijtekenen als het moet.

17 juli 2021 om 08:25

Nu is hij een echte PSV’er. Natuurlijk blijft hij, heeft nog nooit een jaar lang iets laten zien. Bij die clubs die worden genoemd zou hij regelmatig op de bank zitten zoniet heel vaak. Eerst een seizoen vlammen voor Psv waar hij weet dat hij mits hij fit is zal spelen. Daarna mag hij verder kijken. Maar ik ben benieuwd, tot nu toe vind ik hem wisselvallig en blessuregevoelig. Hopelijk voor hem blijft hij bespaard van blessures en speelt hij 26 van de 34 wedstrijden.

17 juli 2021 om 09:09

Hoe komt het dat je hem wisselvallig vindt?

17 juli 2021 om 10:51

Dan heb je niet veel wedstrijden van hem gezien. Hij is juist een constante factor. Heeft twee mindere wedstrijden gespeeld na zijn blessure de rest was altijd ruim voldoende.

18 juli 2021 om 15:57

Inderdaad. Gakpo heeft na zijn debuut gewoon een keurige stijgende lijn laten zien. Ook afgelopen seizoen heeft hij weer een stapje gemaakt, resulterend in een selectie voor oranje en zijn debuut op het EK.

Dat hij 'blessuregevoelig' zou zijn, dat kan ik niet goed volgen. Hij is afgelopen seizoen inderdaad geblesseerd geraakt aan zijn enkel in een wedstrijd tegen Sparta (weet je nog wel, daar was Schmidt heel boos over rchting Bas Nijhuis maar dat mocht Schmidt niet van de goegemeente). Geen idee waarom dat een speler 'blessuregevoelig' zou maken, want volgens mij zou iedere speler dan blessuregevoelig zijn na zijn rotschop op zijn enkel.
Heeft daarnaast in het Corona seizoen alles gespeeld, 25 duels. En afgelopen seizoen ondanks zijn blessure ook nog 22 wedstrijden gespeeld. En wisselvallig? Tja. Wat verwachten we precies? Dat een 21 jarige eventjes elke week PSV bij het handje neemt? Nee joh, Gakpo was afgelopen seizoen ondanks zijn blessure gewoon een van de beste PSV 'ers en het is niet raar om komend seizoen van hem echt een explosie te verwachten. Die jongen heeft een hoog potentieel. Want de combinatie fysiek sterk, snel, goede techniek én scorend vermogen, die komt niet vaak voor.

Ik sta niet te kijken van de interesse. Iedereen heeft het altijd over Malen, maar Gakpo overtuigd mij veel meer. Veel meer uitstraling ook.

17 juli 2021 om 08:48

En vooral scorend vermogen.

17 juli 2021 om 10:51

Scorend vermogen? Gakpo heeft nooit meer dan malen gescoord hoor.

17 juli 2021 om 09:25

@hendrik123 behalve BM stellen de andere clubs toch niet veel voor. Lille of OM. Hopelijk komen grotere clubs dan laatste 2 die ook meer kunnen betalen. Trouwens 22 jaar, dacht dat hij stukje jonger was 19/20.

17 juli 2021 om 09:51

Ik dacht ook dat hij een jaar of 19 was. Ach Frenkie maakte de laatste stappen ook relatief laat dus misschien gaat het met Gakpo net zo snel.

17 juli 2021 om 10:34

Vind het een verstandige jongen. Ondanks dat hij wellicht de stap aankan kiest hij voor zijn ontwikkeling. Als PSV zich Europees goed profileert en hij mee gaat naar het WK komt hij die stap zeker nog! Daarbij mag hij wat minder bescheiden worden, maar want kwaliteit heeft hij voldoende

Misschien is hij wel het grootste talent dat in Nederland rondloopt

17 juli 2021 om 09:27

@tvr hij is wel al 22 jaar, ben je dan nog een talent? Maar ja ieder ontwikkelt op eigen manier en hopelijk kan hij hierna stap zetten naar een mooie club (en natuurlijk veel geld voor PSV)

17 juli 2021 om 09:39

Cody is dan ook een bescheiden jongen (ik mag Cody zeggen het is mijn oude buurjongen). Hij is geen Depay die in de jeugd de show stal en waarvan men zei dit wordt een hele grote. Cody excelleert het best in de luwte en daarom denk ik dat hij dan ook perfect opereert achter mannen die de show willen stelen. Maar vergis je niet hij heeft alles om een topspeler te worden: juiste mentaliteit, is haast 2 benig, extreem zuiver schot en een individuele actie. Jammer dat hij alleen bij psv speelt en niet bij Ajax haha.

17 juli 2021 om 09:42

Gullit, Van Nistelrooij, Stam en Koeman bijvoorbeeld kwamen pas na hun 22e bij PSV.

17 juli 2021 om 10:37

Tijden zijn veranderd.. Momenteel is er weinig “senioriteit” in de eredivisie en krijg je jong de kans. Sommige jongens hebben een langere aanloop nodig, maar Gakpo is talentvol echter in mijn opinie geen talent meer. Het is een volwaardig prof

17 juli 2021 om 13:42

Of jammer dat je niet gewoon voor Psv bent ;-) Volledig eens met je verhaal, mooi voorbeeld voor de jeugd, voetjes op de vloer houden en op het veld laten zien dat je de beste bent!

17 juli 2021 om 15:57

Cody Gakpo is geboren 7 Mei 1999 en Justin Kluivert is geboren 5 Mei 1999 , Justin kluivert is dus slechts 2 dagen ouder. Justin Kluivert speelde 44 competitie duels voor Ajax (de laatste in Mei 2018) en scoorde daarin 12 goals. Cody Gakpo speelde zijn zijn 44e competitie duel pas in November 2020 !! deed er dus 2,5 jaar langer over om tot 44 duels te komen. Cody Gakpo had na 44 competitie duels 11 goals , dus 1 minder dan Justin Kluivert terwijl hij 2,5 jaar ouder was op dat moment ! Toen Kluivert in 2018 vertrok bij Ajax had hij al 56 wedstrijden gespeeld, op dat moment had Gakpo 1 wedstrijd voor PSV gespeeld.

Zo is het, nog een jaar knallen (kampioen?) en dan een toptransfer. Wordt samen met Noni Dé revalatie van komend seizoen

17 juli 2021 om 09:28

Vergeet ook het WK niet, daar wil hij denk ik ook vlammen.

Louis als bondscoach die vervolgens zal roepen dat HIJ hem ontdekt heeft.

Komt wel goed met Gakpo

Begin al wel weer zin in het nieuwe seizoen te krijgen. Met Pröpper en Van Ginkel is er kwaliteit gehaald voor op het middenveld en aanvallend zijn de talenten weer een jaartje verder. Of het genoeg is om het ajax lastig te maken moet blijken maar hoop in ieder geval ook een aantal leuke wedstrijden met veel goals. Er staat nu al een leuk team en misschien komt er nog wel iets bij als Malen en Dumfries vertrekken!

Gakpo doet me qua spel wel denken aan Serge Gnabry, echte Duitse vleugelspeler: technisch sterk, fysiek sterk, atletisch, een echte voetbalschooltechniek (geen straat te bekennen) en maybe wel het belangrijkste zijn directe spel. Denk dat hij echt zou passen bij Munchen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren