Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bas Dost officieel benaderd voor overstap naar Feyenoord’

Laatste update:

Feyenoord beschouwt Bas Dost als de ideale nieuwe spits voor komend seizoen, zo meldt het doorgaans goed ingevoerde 1908. De 33-jarige spits loopt uit zijn contract bij Club Brugge en is daarmee een goedkope optie voor de Rotterdammers, die een officiële toenaderingspoging hebben gedaan. Feyenoord raakte Cyriel Dessers en Bryan Linssen kwijt en haalde voor de spitspositie al Danilo transfervrij op bij Ajax.

Dost staat sinds anderhalf jaar onder contract bij Club Brugge, dat de aanvaller voor vier miljoen euro overnam van Eintracht Frankfurt. Dost kende een ijzersterke start in België, waarin hij aan de lopende band scoorde. Door de opkomst van toptalent Charles De Ketelaere en sterspeler Noa Lang was Dost afgelopen seizoen vooral bankzitter in Brugge. Toch kwam hij tot een verdienstelijk doelpuntenaantal van 14 in 35 optredens (1416 minuten). In totaal staat Dost op 24 goals in 57 duels voor Club.

Feyenoord heeft behoefte aan een nieuwe nummer 9, nu Linssen naar het Japanse Urawa Red Diamonds is vertrokken en Dessers niet inging op het contractvoorstel vanuit Rotterdam. Dost speelde al 127 wedstrijden in de Eredivisie (bij sc Heerenveen en Heracles Almelo) en maakte daarin 62 treffers. Tussen 2012 en 2018 kwam hij achttien keer uit voor Oranje, maar dat werd geen onverdeeld succes. Met slechts één doelpunt en een hoop teleurstelling nam Dost vier jaar geleden verrassend zelf afscheid van het Nederlands elftal.

Dost doorliep de jeugdopleiding van FC Emmen en brak in 2007 bij die club door op het hoogste niveau. De routinier kan er ook voor kiezen om deze zomer terug te keren bij zijn jeugdliefde, zo maakte Dick Lukkien onlangs bekend. "Voor Emmen zou het perfect zijn als je zo'n jongen kunt toevoegen", aldus de coach van de Drentse club, die onlangs promoveerde naar de Eredivisie. Lukkien voegde toe dat een overstap naar Emmen 'prematuur' is.

Is Bas Dost de ideale nieuwe spits voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Zou geweldig zijn met een snelle handige '10' achter hem.

16 juni 2022 om 00:08

En dan Dost en Danilo ervoor? Dubbel D, klinkt goed

16 juni 2022 om 00:53

Azarkan

16 juni 2022 om 00:54

Filip Đuriäiä‡ zijn contract loopt af bij Sassuolo. Ik zie een prima combinatie weer ontstaan, net zoals 11 jaar geleden

16 juni 2022 om 07:53

Narsingh dan ook maar terughalen? Dat was een gouden koppel.

16 juni 2022 om 09:18

Heb ik iets gemist? is van Geel weer terug??

Er gaan wel veel geruchten laatste tijd voor mogelijke versterking voor Feyenoord.

AUB geen Dost, die is er wel klaar mee. Feyenoord heeft toch ook wel centjes verdiend met de Europese toernooi? Niet veel, maar toch wel wat?

16 juni 2022 om 11:24

Assaidi ook maar laten komen dan om de aanval compleet te maken.

Prima voor bepaalde westrijden of slotfases van wedstrijden lijkt me. Maar niet echt je nummer 1 spits.

16 juni 2022 om 00:14

Maar we hebben het nog steeds met alle respect over Feyenoord die niet zoveel centen te makken hebben. Dost weet in ieder geval hoe je moet scoren in de Eredivisie.

16 juni 2022 om 04:24

Dost is beter dan Dessers, ik denk dat het wel goed komt voor Feyenoord. Zeker met Danilo als backup, ga je er zelfs op vooruit vergeleken met afgelopen seizoen.

16 juni 2022 om 07:33

Deze dost is dat niet meer hoor. Heel traag, beperkt in de combinatie en mist gewoon veel kansen. Zelfs met het hoofd.

16 juni 2022 om 07:45

Lierse dat deed met alle respect dessers ook.
Dessers scoorde belangrijke doelpunten hoor maar er ging ook genoeg mis.
Stel dat danilo eerste spits zou zijn is dost prima voor erachter.

16 juni 2022 om 08:04

Dan zijn ze dus even goed/slecht. Al heeft dessers meer dynamiek en is die sneller.

16 juni 2022 om 08:53

Ik zie Dessers wel druk zetten maar Dost niet (meer). Dost combineert niet, kan geen bal vasthouden met de rug naar de goal, is geen sterke kopper en is altijd alleen een eindpunt geweest van de aanval. In feite een type Kramer. Dan speel je dus met 10 man. Ik zie niet in wat hij toe gaat voegen. Een type breekijzer is hij nml ook niet.

16 juni 2022 om 09:00

Dit dus. Misschien was Dessers beperkt, maar druk zetten kon hij als geen ander. Zie ik Bassie niet doen.

16 juni 2022 om 09:01

Vind echt wel
Dat je dost te kort doet. Scoort 12 keer in 1100 minuten en dessers scoort er 9 in dezelfde tijd. De eredivisie is echt niet zwaarder dan belgie.
Daarnaast dat druk zetten van dessers valt ook reuze mee.
Dost heeft in zijn carrière meer laten zien dan dessers. Om nu te verkondigen dat Dessers beter is vind ik echt onzin.
Ze hoeven beide van mij niet de spits van Feyenoord te worden maar we
Moeten ook van die roze wolk van
Dessers af hoor.

16 juni 2022 om 09:12

Aan de huidige dessers heb je meer dan aan dost durf ik te stellen. Er is een reden dat twee coaches die aanvallend en verzorgd voetbal met druk naar voren willen spelen ervoor opteren dost op de bank te houden.

16 juni 2022 om 09:37

@bliek: Dost heeft in zijn carriere meer bereikt dan Dessers, zonder twijfel. Zijn top lag ook hoger en ik ben er van overtuigd dat Dost ook in de Eredivisie goals kan maken. Wat mij betreft is het geen kwestie van wie er beter is, maar of het puzzelstukje Dost in het geheel van Arne Slot past. Ik ben dat puzzelstukje aan het draaien, maar ik kan het nergens kwijt volgens de Arne-logica

16 juni 2022 om 12:17

@iksmuts slot denkt daar anders over denk Ik. Ik ga er in deze vanuit dat dit in samenspraak met slot is.
Maar als Danilo spits 1 is dan is Dost het
Totaal andere type spits als je normale spel niet lukt.

16 juni 2022 om 13:37

Die gedachtegang kan ik volgen, maar ik ken Dost als een spits die goed positie kiest met ruimte om zich heen. Dat is al het normale spel van Feyenoord. Het alternatief is tiki taka in de 16 vd tegenstander maar dat zien we niet gebeuren… en bij alles of niets zul je merken dat Dost nauwelijks kan koppen. Ben het wel met je eens dat we Slot/Dost het voordeel vd twijfel moeten geven en ik denk graag in kansen, maar die zie ik hier nauwelijks 😂 ik hoop dat ik er helemaal naast zit.

16 juni 2022 om 14:04

Hij is nog niet binnen he…
Dus je hoeft je nog geen zorgen te maken haha

Jammer dat Feyenoord niet voor een talent gaat, Dost is ook niet de speler waar Feyenoord naar moet toe streven als ze ambitie hebben.

16 juni 2022 om 00:08

Wel als je Danilo ook al hebt, dat lijkt me dan wel een goede aanvulling.

16 juni 2022 om 00:12

Dost is een prima optie mits die niet te duur is. Kent de competitie, de mentaliteit, de druk die komt kijken bij een topclub in eigen land, spreekt de taal. Als basisspeler is het misschien niet de beste optie nee. Maar we zijn zowel Linssen als Dessers kwijt dus dan is het logisch dat je ook voor een optie gaat dichtbij huis.

16 juni 2022 om 09:21

Als je als Feyenoord de aspiratie uitspreekt om af en toe kampioen te worden moet je volgens mij toch iets hoger inzetten dan, met alle respect, een 33 jarige spits. Net als PSV met Luuk. Soms zijn tijden gewoon voorbij.

16 juni 2022 om 13:45

@Ajajax

Eens wat betreft aspiraties, verder geen speld tussen te krijgen. Ik vind deze transferperiode tot nu toe ook niet heel sterk ogen, maar vorig jaar zag ik geregeld dezelfde discussies hier. ‘Gaan Aursnes, Pedersen en Trauner wel helpen?’

Uiteindelijk heb je altijd critici en ik probeer toch het positieve te zien. Dus ik hoop maar gewoon dat welke spits we ook krijgen er genoeg in ramt en Slot voorziet van keuzes om verder te groeien. De aanwas vanuit de jeugd is onderweg maar heeft zeker nog wat tijd nodig, ze zitten in ieder geval weer ik de pijpleiding!

16 juni 2022 om 00:18

Want? Lijkt me een prima spits. Ajax haalde Haller en Psv wil Luuk de Jong. Past prima in dat rijtje.

16 juni 2022 om 02:34

Behalve dat de Jong en Haller hun carrières nieuw leven hebben ingeblazen terwijl Dost zeer duidelijk op zijn retour is.

16 juni 2022 om 03:25

Ik vind de scouting bij alle 3 erg matig. Neem daarbij Hoever, flekken, cillissen, sinkgraven, bergwijn, brobbey, etc. Allemaal bekenden die terug zouden moeten komen. Kunnen ze nou echt niks beters scouten?

16 juni 2022 om 06:09

Dat heeft niks met scouting te maken. Financieel is ook een dingetje

16 juni 2022 om 07:46

Ja hij is veel ouder dan ik dacht.

16 juni 2022 om 08:31

Louis wil een nieuwe kuip dan kunnen ze geen dure spelers aantrekken. Als Dost alleen salaris kost en geen tekengeld dan snap ik deze move van Feyenoord wel.

16 juni 2022 om 08:33

Al die spelers die jij noemt zijn allemaal versterkingen voor de Eredivisie. Hoezo is dat matige scouting? 2 goede keepers want een zeldzaamheid is in NL. 2 goede backs die makkelijk meekunnen en 2 aanvallers waarvan 1 eigenlijk te goed is voor de Eredivisie.. begrijp jouw punt echt niet

16 juni 2022 om 08:47

De namen die jij noemt getuigen inderdaad niet van heel veel scoutingswerk, maar de namen Alvarez, Martinez, Antony, Senesi, Sinisterra, Trauner en Aursnes zijn dat wel! Het is maar net waar je de nadruk oplegt, maar het is begrijpelijk dat je naar bewezen krachten kijkt of spelers die bekend zijn met de cultuur/club

16 juni 2022 om 10:05

Bongiorno, Luuk de Jong heeft in alle competities nog geen 1000 minuten gemaakt bij Barcelona, hij komt net aan aan 10 wedstrijden qua pure speeltijd. Bij een club die dit seizoen meer dan 50 wedstrijden heeft gespeeld. Is dat serieus je carriere nieuwe leven in blazen? Dat je nog geen 20% van alle wedstrijden die je club hebt gespeeld hebt meegedaan?

16 juni 2022 om 04:37

Tsja... Dit voelt voor mij niet heel anders dan wij die Luukinho weer op willen halen... Tuurlijk heb ik liever de Jong dan Dost, maar het zijn beide spelers waar het spel op aangepast moet worden. Geef mij maar een spits die past bij de spelers, dan spelers die passen bij de beoogde spits.

Nee, ik heb daar niet direct iemand voor klaar, maar ben dan ook geen scout. Overigens is Dost als pinchhitter natuurlijk geweldig voor Feyenoord, net zoals Luuk dat voor ons zou zijn, maar als basis spelers hoef ik de Jong niet meer te zien. Hoop dat Feyenoord Dost ook niet zo ziet.

16 juni 2022 om 05:26

En jullie willen graag de jong toch????? Zie ik liever dost komen.

Begon leuk dit seizoen in de pro league toch wel erg afgezakt.. ik weet niet of Feyenoord dit nu echt moet willen. Maar ach als hij niet veel kost en niet in de basis staat is het prima als je iets moet forceren daar is hij prima voor. Voor de rest gewoon een enorm beperkte speler.

Ik weet dat Feyenoord het niet breed heeft, maar dit is toch een teken van pure beleidsarmoede

16 juni 2022 om 00:10

Hoezo?Vind het juist heel logisch en een prima speler voor feyenoord!Hij speelt potjes tegen excelsior en volendam hé, niet tegen Bayern en real!

16 juni 2022 om 00:17

Prima als back up toch? Danilo eerste spits, Dost wissel en ter rouleren, kost ook niets. Niets mis mee.

16 juni 2022 om 00:23

Als back up lijkt hij me prima, denk alleen niet dat Danilo echt potten gaat breken bij Feyenoord. Die zag ik juist als de back up. Als je dan nog een leuke spits kan halen die je later ook weer door kan verkopen dan had ik dat denk ik beter gevonden.

16 juni 2022 om 00:28

Moet die er wel zijn

16 juni 2022 om 09:47

Dost is op zich wel redelijk, maar je hoopt toch op iets beters. Wacht dan iets langer tot je transfergeld binnen heb en kijk dan wat er te krijgen is. Overall is het niet slecht als Je Maatsen, Dost, Brenet, en Danilo voor weinig geld binnenhaalt, maar je zet er ook geen grote stappen mee. De groei moet komen uit het behouden van kokcu en Sini en dan met het transfergeld nog een a twee serieuze aankopen doen.

33-jarige spits.. Als dat maar goed gaat.

Indien relatie laag salaris een goede spits. Veel drive en de kuip zal hem zeker gaan waarderen. Kan toch zeker 20 goals maken in de eredivisie.

Ik zie ons Bassie op zn oude dag niet meer meegaan met het hoge drukzetten van Arne en het meevoetballen. Maar goed ik laat me maar al te graag verassen. Helaas geen restwaarde dat wel, maar als pinchitter kan het haast niet mislopen

33 jaar, niet aan beginnen. Ze waren juist zo creatief aan het scouten en gericht aan het inkopen, waarom nu dan dit soort transfer willen doen. Ik hoop dat feyenoord hier vanaf ziet

16 juni 2022 om 00:25

Elke ploeg hanteert ook zijn eigen portie bord op schoot beleid. Simpelweg omdat die spelers weten wat er gevraagd wordt in een specifieke competitie. Niks mis mee toch? Daarnaast een ideale pinchhitter en fysiek ijzersterk!

16 juni 2022 om 08:49

Nee zeker niks mis mee en psv en ajax doen dit ook maar ik denk dat feyenoord beter kan. Dost, ik weet het gewoon niet….

16 juni 2022 om 00:28

Je niet een elftal vol met talenten hebben hè. Dost is bekend in de ED en met Danilo heb je er een jonge spits achter

16 juni 2022 om 08:48

Zeker waar en als tweede/derde spits zou kunnen, ik ben alleen niet echt fan van oud spelers terug halen die rii het einde van hun carriere staan. Luuk de jong vind ik een ander verhaal daarin, speelde dit seizoen voor barcelona, die is nog echt van toegevoegde waarde denk en hoop ik

16 juni 2022 om 00:40

Overdrijven met spelers van verre oorden halen is ook niet de bedoeling, belangrijk juist dat je een goede mix hebt tussen Nederlandse en buitenlandse talenten, in verschillende leeftijdsklassen.

16 juni 2022 om 08:47

Ja dat klopt, maar ik vond het juist zo mooi dat ze bv die aurnessen haalde. Hetzelfde als Ramalho bij psv, ervaren spelers die niet iedereen kende. Maar toch waren die gerichte aankopen, niet te duur en niet te oud en ze presteren super. Dost lijkt me ‘net niet’ om het zomaar te zeggen

Deze man past ook totaal niet in het spel van slot, zie je bas dost al 60 minuten pressen. Ik niet! Daarnaast komt bassie vaak niet verder dan 10 balcontacten per wedstrijden, hoop voor de feyenoord fans dat dit een grap is

16 juni 2022 om 05:02

Als hij 10 balcontacten per wedstrijd heeft en schiet er 3 in van die 10 balcontacten per wedstrijd.
Dan heeft hij straks wel een goed gemiddelde.

16 juni 2022 om 07:13

Hij zelf wel maar dan gaat het team er nog steeds niet op vooruit.

Prima pinchhitter, maar ook niet meer dan dat…

16 juni 2022 om 00:56

Dost is lang, maar geen pinch hitter. Daar is Brugge ook al ingetrapt. Hij kan niet (door)koppen, geen bal vasthouden, laat staan aannemen... hij kan niet met zijn rug naar de goal spelen. Passend is het ook niks. Oorlog maken doet hij ook niet. Behalve lengte heeft hij niets van een pinch hitter, eerlijk gezegd.

Als je hem wil gebruiken moet je hem alleen als eindstation zien, want zowat elke schietkans is raak. Maar je offert wel een positie op, en speelt tot in de laatste aanvalsfase met 10 man. Die 10 man moeten de bal dan ook eerst bij de vijandelijke zestien krijgen want Dost is zo traag als maar kan. Bij counters heb je dus ook niets aan hem, en hij zal ze zeker niet opzetten. Hoe langer ik erover nadenk, hoe meer de conclusie wordt: niet doen.

Dost is leuk voor teams die gewoon Eredivisie willen blijven spelen. Niet voor teams die nog wat willen bereiken in onze competitie.

16 juni 2022 om 07:46

Die zowat elke schietkans is raak was toch echt niet het geval bij Brugge.

16 juni 2022 om 10:11

En toch een goal elke 90 minuten bij Brugge afgelopen seizoen, niet verkeerd.

16 juni 2022 om 10:21

En toch op de bank verzeilt geraakt (waardoor het ook wel wat makkelijker is goede cijfers te halen).

Verder zegt minuten per goal niks over kansen missen volgens mij. Het punt waar ik het over had.

16 juni 2022 om 10:42

Gezien de cijfers op Sofascore waar je alle statistieken terug kan vinden valt het missen van grote kansen wel mee.

16 juni 2022 om 14:32

Hé, zowaar eens een beschouwing hier, chapeau

16 juni 2022 om 15:21

@ Lierse , Ook al niet meer. Dat was het enige wat hij voor zich spreken had! Nee, dan moet hij echt naar Emmen. Die club werd eind april genoemd, en als Dost het niet te hoog in zijn bol heeft dan is er niets leuker dan ballen op het oude nest en je club in de Eredivisie houden.

Nog meer "oude troep".

Lijkt me gratis met een jaar contract geen slechte optie, Danilo en Dost voor een jaar terwijl je intensiever kan scouten naar een spits, Dost is toch een type dat met aanvoer veel kan bereiken, en dat is er bij Feyenoord wel

Rare keuze zeg. Lijkt me helemaal niks voor het spel van Feyenoord dat toch druk wil zetten met de aanvallers. Dessers was een vervelende spits voor de tegenstander omdat die steeds probeerde te scoren. Bas Dost is toch echt een beetje een luie spits die je in de 16 moet bedienen.

ekkelenkamp, danilho, sinkgraven dost. valt echt nog bizar tegen deze window. waarom wordt er niet gewacht tot er wat verkocht is. straks zijn malacia en kokcu weg waar je toch minimaal 40/45 mil voor gaat krijgen. dan kan je toch gewoon Botheim en Borbas halen voor een paar mil? alleen Ian Maatsen zie ik graag komen. van dit soort spelers gaan ajax en psv echt niet wakker liggen

16 juni 2022 om 10:30

Denk dat je mogelijkheden wat overschat, zowel qua opbrengsten als uitgaven incl salaris

Wat een teleurstellende namen komen er voorbij vandaag. Hopelijk is dit onzin want een Bas Dost en een Sinkgraven daar word ik niet vrolijk van.

16 juni 2022 om 00:49

Denk zelf dat er een lijstje met goedkope en transfervrije spelers is, en een lijstje met beleggingsobject-spelers om het zo te noemen, bijv een Argentijn of Uruguayaan voor een bedrag tussen de 5 en 10 miljoen.
Ze kunnen nu wel met spelers bezig zijn die voor Feyenoord begrippen een hoop geld kosten, ze vijven afhankelijk van wat er weg gaat, eerder kun je niks doen.

16 juni 2022 om 01:01

Ik begrijp dat we eerst moeten verkopen maar dan verwacht ik geen namen als Sinkgraven en zeker Dost niet. Dat goedkope lijstje ga je niet als eerst uitvoeren mag ik hopen. Er gaan er sowieso twee weg dus er moet wat te besteden zijn straks.

Dat zou een prachtige aankoop zijn voor Feyenoord! Benieuwd waar psv nog mee op de proppen komt, want als die bedragen rond De Jong kloppen, wordt m dat niet. Bas Dost is in de eredivisie natuurlijk gewoon goed genoeg voor 20+ goals. Zien waar dit naar toe gaat

Dubbel D
Dost - Danilo
Dubbel D kan nog weleens gaan verrassen .. heb hem niet echt gevolgd in België maar had volgens mij wel een sterk eerst seizoen.

Dost schiet er denk ik zat in in de Eredivisie, maar als ie veel salaris wil zou ik eerder investeren in iemand waar je later wat aan kan verdienen. Tis ook weinig creatief. Maar goed, als ie net als Dessers boven zichzelf uitstijgt kan die opeens een topseizoen draaien. Want laten we wel wezen, Bas Dost is veel beter dan Dessers.

16 juni 2022 om 00:38

Ik weet niet of hij er zoveel zal inschieten. Dost is een zeer gebrekkige spits. Bij Wolfsburg had hij De Bruyne, en bij Sporting was het hele team op hem afgesteld. En dan hebben we het over zijn topjaren, en die liggen achter hem. Buiten de zestien heb je niets aan Dost, en zelf kansen creëren a la Dessers zal hij niet doen. Brugge wil niet met hem door en dat is toch wel een teken aan de wand. Ik denk dat Feyenoord hoger kan en moet mikken.

16 juni 2022 om 00:40

Ik dacht ook eigenlijk dat ie 5 jaar jonger was

Dit was pak hem beet 5 jaar geleden een goede transfer geweest voor Feyenoord. Nu gaat het denk ik tegenvallen. Sorry voor het pessimisme.

Dost en Danillo vs Linssen en Dessers is in mijn ogen een stap vooruit, ook al hebben Dost en Danillo nog nooit een wedstrijd in Feyenoord 1 gespeeld.
Dost kan best nog eens verrassend uit de hoek komen ook al is hij inmiddels 33, en ervaring voorin kan nooit kwaad, dus wat mij betreft laat maar komen!

Oh wauw, is Dost al 33? Ik dacht dat ie eind 20 was joh. Dan hoop ik wel dat ie niet te veel wil verdienen.

Dan lijkt het er op dat die Uruguayaan niet komt. Bombaras ofzo, wel jammer had toch leuker geweest.

Helaas onze business seats anders zou ik ze opzeggen met dit soort nieuws. Pure armoede met Ekkelenkamp, Sinkgraven en Dost. Kom op Frank maak ons verdomme blij met leuke aankopen in plaats van die Amsterdamse afdankers.

Nee man geen Dost. Het is een ouwe slungel.

Waarom moet men vaak uitgetelde spelers halen bij Feyenoord.

Ik word echt doodongelukkig van de namen die ik vandaag lees. Dost, Ekkelenkamp en Sinkgraven. Ik snap dat men Nederlanders wil maar als die er niet zijn van voldoende niveau dan liever niet he.

Zonde zeg! Het tij leek net een beetje te keren en dan toch weer een Martin van Geeltje? Zal wel een paar keer tegen een bal aanlopen die dan de goede kant op rolt maar toch veel te oud voor Feyenoord om nog op te verdienen? Bovendien verschrikkelijk nare houding die helemaal niet bij Feyenoord past.

Als ik moet kiezen tussen Dessers en Linssen of Danilo en Dost zou ik zeker voor dat tweede gaan. In de speelstijl van Slot krijgt iedere spits kansen. Je moet zorgen dat er afmakers staan en dat kunnen ze veel beter dan de eerste twee.

Dost is prima. Misschien niet basis, maar is een prima versterking. Maar koop dan ook het talent Dallinga bij Excelsior. Arne Slot krijgt hem wel op niveau

Ja joh bestel maar weer een speler die in de 2e divisie niet eens opvalt Feyenoord. Wat een armoede. Misschien nemen ze Berry Powel ook nog.

Hoop op Bas Dost voor ons hebben we inmiddels allang opgegeven.
Benieuwd of hij het nog kan op het niveau van Feyenoord

Ik lees hoop negativiteit wederom, maar Feyenoord moet het van goedkope deals hebben, dan is een nagenoeg gratis Dost toch prima? Ik juich het toe hoor! Met Danilo en Dost heb je twee Eredivisiewaardige spitsen, die ook tegen Ajax en PSV hun mannetje kunnen staan.

Danilo, Ekkelenkamp, Sinkgraven en nu Dost. Feyenoords creativiteit kent geen grenzen.

16 juni 2022 om 09:33

Zolang er nog niemand verkocht is is dit de vijver waaruit ze moeten vissen. En je kunt er niet blind vanuit gaan dat je 15 miljoen voor Malacia gaat vangen want dat begrijpen de kopende clubs ook wel. Selectie is gewoon ontzettend smal op dit moment, was vorig jaar al smal en nu lopen Nelson, Til, Dessers en Linssen sowieso de deur uit.

Krijg je Azarkan (die nog nooit in de ED heeft gespeeld) en Danilo voor terug. Dan is het toch niet gek dat je er iets van ervaring bij zou willen? In de vorm van Dost heb je altijd iemand waarop je kunt terugvallen. Kan ook een manier zijn om onze vriend Alireza weer aan de bak te krijgen, want die deed het best lekker aan de zijde van targetman Weghorst.

Als pinchhitter prima, maar Dost gaat niet afjagen en zal nooit de diepte zoeken, past in die zin totaal niet in het voetbal van Slot. Als hij voor een bescheiden salaris naar Feyenoord wil komen en genoegen neemt met de bank is het prima. Maar deze jongen voelt zich al te goed voor Oranje, dus betwijfel het...

Dat is geen goed idee, hij is over zijn kunnen heen en is veel te duur en qwa salaris niet te betalen

Haha kan me herinneren dat ik zelf ook zo dacht over dessers toen hij kwam. En wat heeft hij mijn smoel dicht gesnoerd. Dost was voornamelijk banketten en maakte toch nog 14 doelpunten. Wtf als hij achter danilo staat en af en toe zijn wedstrijden meespelen. Prima speler.

Ja lekker, Bas Dost. Was die niet te duur voor Emmen en Eagles en dan moet Feyenoord het daarmee doen. Martin kom uit dat Arnesen-pak!

Die trage, bejaarde man met de draaicirkel van een vrachtwagen met 3 aanhangers hebben we niet nodig. Wees eens wat creatiever...

Als Feyenoord Dost weet te halen dan hebben ze een spits in huis die nog makkelijk mee kan in de Eredivisie. Ik vraag me serieus af of Danilo wel aan spelen toe gaat komen als Dost de smaak te pakken heeft. Natuurlijk heb je liever jongere spelers maar als dat niet voor het grijpen ligt dan is Dost een prima alternatief.

Voordat iedereen gelijk Dost afschrijft zonder dit artikel eens goed te lezen het volgende....in 1416 minuten scoorde hij 14 X dus....1416 minuten zijn 15,7 wedstrijden in totaal oftewel hij liep bijna 1 op 1🤔Halen dus Feyenoord, Dost scoort er minimaal 20 in voor Feyenoord komend seizoen👍🤗

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren