Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bartomeu: ‘Raiola waarschuwde mij dat hij Guardiola zou kunnen slaan’

Laatste update:

Over minder dan drie weken staan bij Barcelona de presidentsverkiezingen op het programma. De zes kandidaten doen er alles aan om de supporters via de media van hun plannen te overtuigen. Zo ook Josep Maria Bartomeu, die onlangs aftrad als voorzitter om zich wederom kandidaat te kunnen stellen. “Ja, ik heb een goede relatie met Mino Raiola. Hij waarschuwde mij er bijvoorbeeld voor dat Zlatan Ibrahimovic in staat zou zijn om Josep Guardiola te slaan.”

/

Ibrahimovic onderhield in zijn periode bij Barcelona een slechte relatie met Guardiola en deinste er in de kleedkamer niet voor terug om Guardiola te confronteren met zijn tactische beslissingen. Raiola behartigt de belangen van Paul Pogba, een van de meest begeerde voetballers van dit moment. Bartomeu heeft naar eigen zeggen al een middenvelder gecontracteerd, maar wil niet zeggen om wie het gaat. “De technische staf heeft om een specifieke middenvelder gevraagd. Die is inmiddels binnen, maar we kunnen zijn naam niet zeggen.”

Bartomeu verdedigt zijn keuze voor een technisch hart, dat zich de voorbije maanden bezig hield met de aankoop én verkoop van spelers. “Toen ik aftrad, werkte de club verder aan datgene wat we in april overeen waren gekomen.” Joan Laporta, Jordi Majó, Toni Freixa, Jordi Farré en Agustí Benedito, de andere kandidaten, zijn geen voorstander van een dergelijk organigram.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer had dat graag willen zien.
Guardiola kan echt de bloed onder je nagels vandaan halen.
Ik begrijp Ibra zijn emoties.

29 juni 2015 om 23:06

Jij hebt met de jongens getraind? Topper

29 juni 2015 om 23:06

precies maar ik vond ibra
niet echt de juiste persoon voor barcelona

29 juni 2015 om 23:08

Oh jij moet hem zeker persoonlijk hebben gekend, jaloers

30 juni 2015 om 00:41

Niet alleen Ibra zegt dat hoor. Idd is het zo dat ibra een slecht of geen contact met hem had. Een spelers zoals ibra is al geen team speler en als het zo gaat tja. Zonde van de speler, zou wel een goed trio hebben gevormd met messi op rechts ibra spits villa links.

Dus als ik het goed begrijp, stemmen de fans wie de nieuwe president word? Dat lijkt me wel wat raar? Of begrijp ik het verkeerd?

29 juni 2015 om 23:03

de fans kiezen inderdaad voor een deel maar een groot deel word door de club bepaald

29 juni 2015 om 23:05

Dat is juist een mooi idee. Zo kun je nooit zeggen dat de club de verkeerde president heeft gekozen. De supporters bepalen en dus geen vriendjespolitiek. En met zulke grote aantallen stemmers ook geen kans tot omkoping.

29 juni 2015 om 23:35

Hoe is Rosell president geworden dan? Hoe is Laporte weggewerkt? Ga toch weg man. De leden van de club bepalen!

30 juni 2015 om 00:39

Laporta was 2 x herkozen en je mag niet 3x achter elkaar gekozen worden vandaar.

29 juni 2015 om 23:18

Jah. Net als in elke democratie.

30 juni 2015 om 15:20

Naja niet elke fan kan stemmen, enkel de socio's geloof ik. Dat zijn er best veel maar dat zijn stuk voor stuk mensen die voor Barcelona leven, dus zo vreemd is dat niet. Ik vind het net mooi eigenlijk. Een club hoort namelijk slechts voor 1 ding te bestaan en dat zijn de fans toch? Dan mogen ze ook wel wat inspraak hebben

Wat voor speler zou bartomeu hebben gecontracteerd? gaat het hier om een middenvelder die nog niet in de top voetbald of misschien wel Paul Pogba, ben heel erg benieuwd als bartomeu de verkiezingen gaat winnen wie het zal zijn!! maar hij zal het wel zwaar krijgen want hij heeft wel sterke concurenten.

29 juni 2015 om 23:06

Waarschijnlijk Krychowiak van Sevilla..

29 juni 2015 om 23:11

Dat zeggen de fans in Catalonië, maar buiten Catalonië weet bijna niemand wie hij werkelijk is. Daarom dat het over een "specifieke middenvelder" gaat.

29 juni 2015 om 23:28

Ik vermoed Krychowiak van Sevilla

29 juni 2015 om 23:07

dat zal waarschijnlijk niet kunnen toch? want hij heeft nog een contract bij barcelona en is verhuurd aan sevilla

30 juni 2015 om 00:18

Maar Suarez is wel voor twee jaar verhuurd en heeft er pas een jaar opzitten. Barcelona zal hem dus moeten 'contracteren' omdat zij Sevilla moeten afbetalen.

30 juni 2015 om 15:18

Dat heeft de Fifa verboden dus dat denk ik niet

waar gaat dit artikel nou over dan, dan zlatan een slechte relatie met guardiola had? oud nieuws.

30 juni 2015 om 00:43

Ik smap eigenlijk ook niet waarom ze het er in zetten

30 juni 2015 om 15:17

Omdat ze er een mooie titel op konden plakken die veel lezers zou trekken

Wat ook belachelijk is bij dit bestuur van Barcelona is dat ze spelers voor een schrijntje verkopen. Alexis Sanchez, Cesc Fabregas, Thiago... Allemaal spelers waar je nog veel meer kon voor krijgen. Daarnaast die zeer domme clausules van barcelona. Het blijft grappig hoe zon topclub zon mensen kan hebben die het club moeten leiden.

Oud nieuws eigenlijk. Stond ook in het boek van Zlatan, maar dat zijn maar prietpraatjes natuurlijk. Als je dat doet is je imago naar de vaantjes. Vond het toentertijd een onnodige transfer, en jammer dat Eto'o ook wilde vertrekken. Hij vond Pep ook maar niks.

die titel... beetje sensatie maken ofniet vz?

OT: hoop dat deze clown mag vertrekken, Barca is niet meer de club die het eens was... ze zijn nog net zo sterk maar hebben veel aanzien verloren. De familiale club uit Catalonië bestaat niet meer en dat is een groot gemis in de voetbalwereld. Hopelijk komt er een nieuwe, eerlijke voorzitter die heel open handelt en niet alleen de positie op de ranglijst maar ook de naam van de club belangrijk vindt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren