Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bartomeu kondigt reorganisatie aan bij Barcelona en slachtoffert tweetal’

Laatste update:

Josep Maria Bartomeu is allesbehalve tevreden over het functioneren van enkele hooggeplaatste bestuursleden van Barcelona, zo weet onder meer Mundo Deportivo te melden. De voorzitter van Barcelona wil naar verluidt zo snel mogelijk een bestuurlijke reorganisatie doorvoeren. Bartomeu zou al aan vice-voorzitter Emili Rousaud en financieel directeur Enrique Tombas hebben gevraagd of ze willen opstappen, daar hun medewerking niet langer gewenst is.

Volgens Marca is Bartomeu er vooral op uit om Rousaud van de loonlijst van Barcelona te schrappen. Een enigszins opmerkelijke conclusie, want laatstgenoemde begon in januari aan zijn werkzaamheden in het Camp Nou. De preses van de Catalaanse grootmacht zoekt iemand voor deze functie die oog heeft voor de ontwikkelingen van de coronacrisis en niet alleen maar bezig is met toekomstplannen, zo klinkt het. De Spaanse kranten weten voorts te melden dat Bartomeu zich sterk genoeg voelt om ingrijpende veranderingen op bestuurlijk niveau door te voeren. Mochten Rousaud en Tombas geen medewerking verlenen, dan volgt waarschijnlijk een veel lagere functie voor beide directeuren. Bestuursvoorzitter Òscar Grau en technisch directeur Éric Abidal lijken buiten schot te blijven.

De positie van Bartomeu leek enige tijd geleden nog onhoudbaar, toen verschillende Spaanse media schreven dat het Barcelona-bestuur een pr-bureau had ingeschakeld om spelers bewust zwart te maken op de sociale media. Onder meer Lionel Messi, Gerard Piqué en voormalig Barcelona-trainer Josep Guardiola werden aangevallen op Facebook en Twitter, om zo het imago van Bartomeu naar buiten toe te verbeteren. De aantijgingen hadden geen desastreuze gevolgen voor de voorzitter, die de beschuldigingen ook altijd heeft ontkend.

Bartomeu kwam onlangs wederom negatief in het nieuws, nadat Barcelona wereldkundig had gemaakt dat er een tijdelijke salarisverlaging van zeventig procent zou worden ingevoerd vanwege de coronacrisis. Messi liet in een open brief op Instagram weten dat hij een slecht gevoel had overgehouden aan de onderhandelingen met het bestuur. Bartomeu liet kort daarop weten dat hij zich niet herkende in de kritiek van de Argentijnse spelmaker en dat de gesprekken met de A-selectie van Barcelona constructief van aard waren geweest.

Ben jij het eens met de voorgenomen plannen van Josep Maria Bartomeu?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij zoekt dus mensen die alleen maar op de korte termijn denken en niet aan de toekomst? Mocht dit echt waar zijn is de beste man een nog grotere clown dan ik al dacht.

8 april 2020 om 14:21

Tja, als je het bij Messi dusdanig verknald hebt dat je in het openbaar terecht wordt gewezen in een verkiezingsjaar moet je naar drastische maatregelen grijpen. Het zullen de laatste stuiptrekkingen van een hoofdstuk zijn voor Barca (tenminste, zo ziet het er uit).

8 april 2020 om 17:10

Wel een beetje de waarheid zeggen he. Messi had kritiek op het feit dat de spelers via de media werden aangevallen met de notie dat zij geen salaris wilden inleveren. Daar ging messis bericht om terwijl het initiatief van de spelers kwam

8 april 2020 om 17:17

Messi gaf aan dat de spelersgroep het idee heeft dat iemand binnen het bestuur de boel loopt op te stoken bij de media. En laten we wel wezen, gezien het klimaat daar (het entorno, zoals Cruijff altijd zo mooi zei), is de kans verdomd groot.

8 april 2020 om 17:16

Na dit seizoen, heeft hij nog maar één seizoen te gaan. Daarna is het klaar met Bartomeu, omdat hij er dan twee termijnen op heeft zitten. Hij denkt nu natuurlijk graag na op korte termijn, omdat een eventueel succes, goed is voor zijn naam.

Dus nu is het fout als iemand aan de lange termijn denkt? Wat houdt die gozer er toch rare ideeën op na.

Deze clown werkt een prachtige club de verdoemenis in door idiote mislopen voor om en bij de 400 miljoen in de laatste 3 jaar, wil deze zomer ondanks deze hele crisis het eigen transferrecord breken voor Neymar, betaald zijn sterren veel te veel waardoor het salaris een te groot stuk van de omzet inneemt en wil dan de financieel directeur ontslaan? Wat een malloot

8 april 2020 om 14:17

Tja, blijkbaar heeft hij wel erg veel macht. Ik denk dat het toch een probleem is dat één persoon zo veel kan doorvoeren als dit. Zeker de laatste jaren is het beleid bij Barcelona echt drastisch verslechterd. Belachelijk dure aankopen, niets toevoegende back-ups kopen in plaats van ''gratis'' eigen jeugd die het net zo goed doen en belachelijk hoge salarissen. Toch vreemd om te zien. Wat dat betreft vind ik dat Real het de laatste jaren echt een stuk beter doet.

8 april 2020 om 15:19

Laten we voor elke voetbalfan hopen dat er zo snel mogelijk verkiezingen komen bij Barca zodat deze man nooit meer in camp nou gezien hoeft te worden. Pak hem zijn lidmaatschap ook meteen af. De beslissingen die hij neemt zijn gewoon crimineel

8 april 2020 om 16:52

Lol als zelfs sommige real fans hem bekritiseren en genoeg hebben van deze clown,dan weet je hoe erg het aan toe is bij barca.
Laten we hopen dat we zo snel mogelijk af zijn van deze idioot.

8 april 2020 om 17:18

Zomer 2021. Geen moment eerder, als het niet erg raar loopt. Corona heeft mogelijk z'n hachje gered.

Schaamteloze en waardeloze club president. Totaal geen visie of liefde voor de club lijkt het. De dag dat hij weg is, gaat bij mij een maand lang de Catalaanse vlag uit.

Kan niet wachten tot 2021. Het lijkt alsof hij niet weet dat Barca na zijn presidentschap nog steeds doorgaat als club. Heel het bestuur is een rommeltje. Haalt alleen maar spelers en de jeugd wordt verkocht of verhuurd. Als je verhuurt word betekent dat meestal het einde voor je als Barca speler. Hoop echt dat Victor Font het gaat overnemen. Aangezien hij meerdere keren aan heeft gegeven dat de toekomst ook heel belangrijk is i.p.v. op korte termijn werken wat Bartomeu doet

Barca heeft met afstand het slechtste bestuur.Dit is mede dankzij de grootste crimineel die barca ooit heeft gehad.wat een clown is dat zeg.

Wij barca fans kunnen haast niet meer wachten tot 2021.hopelijk een nieuw bestuur met visie en een langetermijn sportieve project.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren