Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona zwaait uitblinker tegen Dynamo Kiev mogelijk uit in januari

Laatste update:

Carles Aleña gaat Barcelona in januari mogelijk verlaten. De middenvelder staat namelijk in de serieuze belangstelling van Real Betis, zo meldt Mundo Deportivo. De club uit Sevilla huurde de 22-jarige middenvelder in de eerste helft van dit jaar al van Barcelona en het is niet ondenkbaar dat hij in de komende transferperiode weer voor een halfjaar wordt uitgezwaaid.

Trainer Manuel Pellegrini kan wel een extra middenvelder gebruiken. Real Betis hoopt op een winterse versterking nu Sergio Canales voorlopig uit de roulatie is. De middenvelder raakte de afgelopen interlandperiode geblesseerd aan zijn knie in de met 6-0 gewonnen wedstrijd tegen Duitsland. Aleña, wiens contract in het Camp Nou doorloopt tot medio 2022, is naar verluidt in beeld om de afwezigheid van Canales op te vangen.

Barcelona en Aleña zouden open staan voor een verhuurperiode. De controlerende middenvelder is onder trainer Ronald Koeman veroordeeld tot een bijrol. Met Frenkie de Jong, Sergio Busquets, Miralem Pjanic en Riqui Puig heeft de trainer genoeg opties op het middenveld. Afgelopen dinsdag maakte Aleña de negentig minuten vol in de met 0-4 gewonnen wedstrijd tegen Dynamo Kiev in de Champions League.

In Oekraïne kreeg hij het vertrouwen van de trainer bij afwezigheid van Frenkie de Jong, die rust kreeg en net als Lionel Messi achterbleef in Barcelona. Aleña had tegen Dynamo Kiev een passnauwkeurigheid van 99 procent: 113 van zijn 114 verstuurde passes kwamen aan. Geen enkele andere ploeggenoot heeft dat aantal dit seizoen gehaald in het miljardenbal. De Jong had in de thuiswedstrijd tegen Dynamo Kiev een passnauwkeurigheid van 98 procent.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Schande dat hij en Puig geen speeltijd krijgen, terwijl Pjanic, Busquets en De Jong allemaal matig presteren. Met goed resultaat komt Koeman ermee weg, maar als de resultaten zo blijven, zullen de fans tegen hem keren.

28 november 2020 om 09:09

Hoe durf je dat over De Jong te zeggen!!!

28 november 2020 om 09:36

How, niet normaal deze uitspraak.. Dit verdient een ban van minimaal een jaar, jij durft aan de god Frenkie de Jong te zitten. Bahbahbah, Frenkie is heilig!
Maar Ontopic, tegen Kiev zag je wel dat de jeugdspelers iets kunnen toevoegen en Koeman is normaal een trainer die jeugdspelers kan inpassen!

28 november 2020 om 09:19

Hoezo is het een schande dat hij niet speelt? Onder geen een trainer een vaste waarde tot zover dus hij heeft alles nog te bewijzen...

28 november 2020 om 10:07

Leen Busquets maar uit. Ik ben een immense fan van de speler, maar een speler moet ook zelf beseffen wanneer hij niet meer mee kan komen.

Ja joh lekker een speler die uit de jeugd komt en het in de kleine minuten die hij speelt gewoon echt goed doet weer verhuren. Alena was tegen Kiev de beste op het veld. 99% aangekomen passes terwijl heel veel ook naar voren was en niet van die risicovolle passes naar achter. Snap Koeman echt hierin in, je ziet toch gewoon dat je aan een Alena of Puig meer hebt dan een Busquets? Waarom lezen we niet dat het tijd is om Busquetd uit te zwaaien? Hij is een ware legende voor ons maar we zijn geen liefdadigheidsinstelling. Hij levert gewoon niet meer.

28 november 2020 om 09:42

Met alle respect hoor, maar dit is puur in de waan van de dag wat je zegt. Alena heeft al meerdere keren aangetoond niet het niveau te hebben en hij komt amper aan spelen toe, daar verandert den wedstrijd tegen een zwaar beperkt Kiev helemaal niks aan. Die jongen moet spelen en dat zit er bij Barca momenteel niet in.

28 november 2020 om 10:11

Hij heeft volgens mij sinds zijn terugkomt bijna geen minuten gemaakt. Is hij echt zoveel minder dan balletje breed Pjanic en de helaas te traag geworden Busquets.

28 november 2020 om 10:22

Ik meen dat ik hem in de voorbereiding heb gezien en dacht ‘gaan we weer’. Het ontbreekt Alena echt aan handelingssnelheid, dat heeft Pjanic in mijn ogen wel. Echt, Aleña is de verlosser niet.

28 november 2020 om 10:37

Dat begrijp ik ook zo. Maar een fijne teamspeler om erbij te hebben lijkt mij. En nu gewoon van meer waarde dan Busquets.

Uiteindelijk wel beter voor alena. Koeman geeft ze toch al bijna geen speeltijd. Puig zou ik ook adviseren om ergens anders naartoe te gaan. Niet omdat ze te kort komen, maar ze krijgen geen echte kansen.

28 november 2020 om 09:28

Niet om het een of ander maar Puig is ook geadviseerd om zich te laten verhuren omdat hij weinig speeltijd zou krijgen.

Al moet ik zeggen dat hij in een seizoen als deze waarbij vooral Busquets zwaar tegenvalt en je wel moet blijven rouleren, ik zeker wat speeltijd had gegeven aan Puig.

28 november 2020 om 09:59

Nou ja, dat dacht ik vorig seizoen ook toen de coach van Betis Alena absoluut erbij wilde hebben. Echt super veel had hij in dat half jaar ook niet gespeeld. Ben dus altijd sceptisch met dit soort verhuren. Jammer dat er momenteel geen coaches zijn die Barca B hebben gecoacht zoals Luis Enrique destijds met Celta de Vigo. Het verhuur aan die club kwam de ontwikkeling van van Rafinha bijvoorbeeld zeer ten goede.

Genoeg opties en dan Puig in het rijtje zetten. Die is toch geen optie?Hij krijgt immers geen minuten. Uit dat hele rijtje zijn Alena en Puig nota bene de beste spelers en die worden niet opgesteld. Rare Koeman.

28 november 2020 om 09:45

Puig en Alena zijn het beste uit het rijtje Pjanic, de Jong, Busquets, Puig en Aleña?! Laat me niet lachen zeg.. Ik hoop voor jou dat hij het een keer in de beker probeert, 4-2-3-1 met Aleña-Puig als verdedigend middenveld. Ik denk dat je je helemaal kapot schrikt. Een wedstrijd tegen een zwaar beperkt Dynamo Kiev verandert toch ook helemaal niks?

28 november 2020 om 10:46

Puig moet gewoon in een 433 staan. Als we zo weer een spits hebben kunnen we eindelijk af van 4231.

Geen speler voor de basis, en te licht om hem kansen te blijven geven. Moet gewoon weggaan. Zelf heb je toch ook niks aan uitleenbeurten constant.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren