Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona vreest ‘hel in Camp Nou’ na uitblijven van winters vertrek

Laatste update:

Barcelona maakt zich zorgen over de gevolgen van het uitblijven van een winters vertrek van Ousmane Dembélé, zo schrijven Spaanse media zaterdag. Volgens de laatste berichten vreest de club de reactie van de supporters in het Camp Nou richting de aanvaller, die weigert zijn aflopende contract te verlengen en in januari uiteindelijk niet werd getransfereerd. Barcelona denkt dat de Fransman ‘een hel in het Camp Nou’ staat te wachten.

Dembélé arriveerde zaterdagochtend bij het trainingscomplex van Barcelona en werd door wachtende fans uitgescholden, zo is op beelden van Cuatro te zien. Het is nog onduidelijk of de aanvaller zondag speeltijd zal krijgen in het competitieduel met Atlético Madrid. Memphis Depay kampt nog altijd met de naweeën van een dijbeenblessure en is niet op tijd fit voor het thuisduel met de regerend landskampioen van Spanje.

Xavi zal naar verluidt voor een aanval bestaande uit Dembélé, Ferran Torres en aanwinst Adama Traoré kiezen. De trainer van Barcelona zal zaterdag hoogstwaarschijnlijk op de persconferentie pleiten voor maximale steun richting de aanvaller en het team, ook al is de verwachting dat er veel fluitconcerten zullen zijn. Dembélé, die voor minimaal 105 miljoen euro overkwam van Borussia Dortmund, speelde op 12 januari zijn laatste duel voor Barcelona: tegen Real Madrid (2-3) in de Spaanse Super Cup.

Zowel Barcelona als Xavi wilde een oplossing voor de situatie van Dembélé in januari: het ondertekenen van een nieuw contract of een winterse transfer. De aanvaller hield echter voet bij stuk en lijkt over een paar maanden transfervrij te gaan vertrekken. Volgens Sport is Barcelona de leugens van de Fransman en zijn management meer dan beu en zullen er maatregelen worden getroffen. Voorzitter Joan Laporta sloot enkele dagen geleden ook niet uit dat het contract eenzijdig zal worden ontbonden.

Spaanse media wezen vrijdag ook op een video die Barcelona op sociale media deelde. Het zijn de eerste beelden van Pierre-Emerick Aubameyang in de kleedkamer van de Catalanen. De winteraanwinst wordt kort toegesproken door Xavi onder toeziend oog van de selectie. De media in Spanje hebben echter meer aandacht voor het feit dat Dembélé in zijn eentje zit, terwijl tussen de rest van de spelers amper ruimte is.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Welke hel? Nu het slecht gaat met Barca zitten er een stuk minder mensen.. Het is meer een toeristenclub dan een club met echte supporters

5 februari 2022 om 13:04

Er zitten vooral minder mensen omdat veel mensen hun seizoenskaart voor een seizoen hebben opgegeven door de pandemie. Dit seizoen zijn er maar 55000 seizoenskaarthouders. Volgend jaar weer 85000. Er bestaan al lange tijd wachtlijsten voor een seizoenskaart. Voor jongeren is het lastig er tussen te komen. Seizoenkaarten blijven heel lang in een familie.

5 februari 2022 om 13:37

Ga je je serieus in op publiek dat vooral voetbal van Fifa kent…? Niks van Barca geschiedenis en cultuur weet, niet snapt hoe het werkt met kaarten en vooral gal willen spugen…

5 februari 2022 om 14:02

Ik vind zo'n discussie op zich wel interessant. Elke club heeft andere fans. Elke cultuur is anders. Clubs met een ultracultuur maken het voor families weer minder interessant om te gaan.

5 februari 2022 om 13:07

Haha ja, echt vreselijk daar, in de jaren 90 was het er al saai, de spaanse voetbalbeleving is op enkele clubs na echt heel erg suf en saai maar na de eeuwwisseling is het bij barcelona echt helemaal erg geworden.

Ot: ze moeten niet zeuren, ze hebben hem ook op een vieze manier zien vertrekken bij dordmund en toen hoorde je hen niet. Koekje van eigen deeg dit

5 februari 2022 om 13:17

Saai in de jaren 90? Kijk al naar Atletico en Barca in die jaren. Dat was echt allesbehalve saai. Dictatoriale en ceiminele/ louche figuren als Gil of Nunez. Of wat te denken van onze landgenoten JC en LVG met hun persconferenties. Als je nu begin 2000 had gezegd, dan had ik je gelijk gegeven.

5 februari 2022 om 13:19

Spaanse clubs zijn vooral familieclubs. Wat ook past bij de Spaanse en Catalaanse cultuur. Het is altijd heel gezellig. Het is een gelegenheid voor families om samen te komen. Van grootouders tot kleinkinderen. Oude dametjes komen in hun nette kleding naar het stadion. Er is nooit gedoe met fans. Fans kunnen zelfs tussen elkaar zitten. Zelfs Madrid fans heb ik tussen Barcelona fans zien zitten zonder veel gedoe.

5 februari 2022 om 13:49

Bedoel qua fan beleving, uitsupportercultuur/ultra cultuur is/was er amper tov andere europese landen.

Niks mis mee natuurlijk, gewoon een gegeven

5 februari 2022 om 15:39

@viscacatalunya - Dat komt ook mede door het enorme aantal toerisme in het stadion. Maar goed, dat zie je bij veel clubs wel terug en zeker bij grote clubs in toeristische (vakantie)gebieden. Als je bijvoorbeeld op vakantie gaat naar Catalonie en gebruik wenst te maken van een pakket, zit een wedstrijdje Barcelona daar eigenlijk standaard bij.

5 februari 2022 om 15:57

Daar is inderdaad niets mis mee, Salerno1919. Moet je eerlijk zeggen dat ik liever naar een wedstrijd met een 'toeristencultuur' of 'familiecultuur' als Barcelona of Bayer Leverkusen ga dan dat ik naar een stadion ga met 'supporters' die wedstrijden zien als een vrijbrief om onacceptabel, asociaal en soms crimineel gedrag te vertonen. Maar goed, iedereen zijn of haar voorkeur natuurlijk.

5 februari 2022 om 22:24

Suf en saai? Ik was voor corona bij Atletico - Sevilla en ben naar meer Spaanse wedstrijden geweest, maar daar gaat het toch doorgaans wel goed los hoor. San Mames, Wanda Metropolitano, Benito Villamarin en Pizjuan vind ik qua sfeer allemaal heerlijk. Barcelona is mijn eigen club dus ik zit daar met veel meer spanning, maar ik deel je mening totaal niet.

5 februari 2022 om 15:36

Dat geldt voor veel Europese topclubs. Enkel de grootste traditieclubs herbergen die typische supporterssfeer.

5 februari 2022 om 18:25

Het zijn net de toeristen die momenteel ontbreken. De 'echte' fans zitten gewoon in het stadion

Ik snap de heke heisa niet. Nooit een hele bijzondere voetballer gevonden. Ook nog een jongen met een hele slechte mentaliteit. Ook nog veel geblesseerd geweest. Waar de verontwaardiging over moet zijn is dat barca veel te veel geld betaald heeft voor een jongen die het 1 seizoen leuk gedaan heeft in Duitsland. Vervolgens is het helemaal niet zo'n bijzondere voetballer en dan ga je hem ook nog belonen door hem veel te veel salaris te bieden. Gewoon wanbeleid.

5 februari 2022 om 13:39

Dembele was/is een hele bijzondere speler. Barca had natuurlijk teveel betaald maar als je hem destijds beoordeelde tegen spelers tussen de 20 en 22 jaar, zou het moeilijk zijn om veel spelers te vinden die beter waren dan hij. Als dribbelaar is Dembele een van de beste ter wereld. Helaas was het geluk niet aan zijn zijde, aangezien zijn eerste jaar een beetje volledig werd verwoest door een reeks blessures. Ook heeft hij daarna niet veel gevoetbald. Wat de aanval van Barca met Neymar verloor, was de broodnodige diepte en dribbelcapaciteit. Neymar bewoog zich naar centrale posities en maakte diepe runs om te scoren of zijn team bij te staan, en hij was de meest effectieve dribbelaar in het team na Messi, hem met Dembele vervangen was gwn de meest logische plan, maar indd veelste veel betaald maar dat is Barca’s wanbeleid.

5 februari 2022 om 15:33

Lol hij speelde in Frankrijk al goed, en toen bij Borussia. Denk je dat hij voor de lol wordt opgeroepen voor het Franse elftal? 54 G/A in 129 wedstrijden, meestal geen volledige wedstrijden tussen verschillende blessures door. Die man moet gewoon weg bij Barca en bij een ploeg spelen die kan counteren.

Ik snap de heke heisa niet. Nooit een hele bijzondere voetballer gevonden. Ook nog een jongen met een hele slechte mentaliteit. Ook nog veel geblesseerd geweest. Waar de verontwaardiging over moet zijn is dat barca veel te veel geld betaald heeft voor een jongen die het 1 seizoen leuk gedaan heeft in Duitsland. Vervolgens is het helemaal niet zo'n bijzondere voetballer en dan ga je hem ook nog belonen door hem veel te veel salaris te bieden. Gewoon wanbeleid.

Alsof je hem iets kwalijk kan nemen, altijd geblesseerd en kan nog wat centjes binnen harken want die gaat echt geen hele lange carrière hebben, hierna nog 1x cashen waarschijnlijk. Gewoon het zoveelste wanbeleid van de club, gelukkig zit het stadion ook maar halfvol sinds de successen uitblijven dus daar zal die ook niet zenuwachtig van worden.

5 februari 2022 om 13:43

Lol je weet dat hij pas 24 is? Die kan nog de beste jaren van zijn carrière beleven.

5 februari 2022 om 14:27

Gewogen en te licht bevonden. Benieuwd welke club in zee gaat met hem.

Eh, xavi en laporta riepen toch dat dembele niet meer zou worden opgesteld? Begrijp niks meer van die hele soap-club

Ze verwachten een hel die ze zelf mede hebben gecreëerd. Nu is het de taak van Barca dat hun spelers veilig zijn , zeker in en rond hun complexen.

Er komen toch voornamelijk dagjes mensen kijken? Wat hebben zij nou te vinden van de situatie Dembele, lekker in het stadion zijn en een foto maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren