Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona-voorzitter zet hoogstpersoonlijk streep door miljoenentransfer

Laatste update:

Lautaro Martínez hoeft niet langer te rekenen op een transfer richting Barcelona. Voorzitter Josep Maria Bartomeu verklaart dat de gesprekken met de clubleiding van Internazionale over een mogelijke miljoenendeal niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd. Het is echter niet ondenkbaar dat de Catalaanse grootmacht op een later moment terugkeert voor de Argentijnse aanvaller, die in het Giuseppe Meazza vastligt tot medio 2023.

"De transfermarkt zal moeilijk worden, de grote clubs worden vanwege de coronacrisis beperkt door financiële problemen, maar Barça is wel altijd een club die de markt in beweging zet", zo blijft Bartomeu tegenover de Spaanse televiziezender TV3 hoopvol naar de toekomst kijken. "In het geval van Martínez zijn de onderhandelingen nu stopgezet. We hebben een paar weken geleden met het bestuur van Inter gesproken, na het seizoen zullen we alles nogmaals op een rij zetten."

De aan Barcelona gelinkte Martínez beschikt in zijn doorlopende contract met Inter over een ontsnappingclausule van 111 miljoen euro, al is deze bepaling volgens Tuttosport vanaf 7 juli niet langer geldig. Volgens verschillende Spaanse media heeft Barcelona in de afgelopen periode verschillende constructies overwogen om de trefzekere spits binnen te halen. Zo werd onder meer nagedacht over het betrekken van Ivan Rakitic en Arturo Vidal in een deal voor Martínez. Tot een definitief akkoord tussen Inter en Barcelona heeft dat echter niet geleid.

‘Barcelona greep voor jacht op Lautaro Martínez mis in Londen’

Barcelona is al langer op zoek naar een nieuwe spits. In de Premier League werd die echter niet gevonden.Lees artikel

Inter is zo tevreden over Martínez, dit seizoen goed voor 17 treffers en 5 assists in 38 duels in alle competities, dat er met hem al wordt gesproken over contractverlenging. De Zuid-Amerikaan zou zijn salaris in Milaan kunnen verdubbelen, waardoor hij voortaan jaarlijks vijf miljoen euro opstrijkt. Inter zet in op verlenging tot de zomer van 2024, terwijl ook de ontsnappingsclausule van Martínez flink zal worden opgeschroefd.

Bartomeu ging tegenover TV3 tevens in op de trainerskwestie bij Barcelona. Volgens de preses geniet hoofdcoach Quique Setién nog steeds alle steun van het bestuur. De opvolger van de in januari ontslagen Ernesto Valverde dient normaal gesproken zijn tot 2021 lopende contract in het Camp Nou uit, zo klonk het uit de mond van Bartomeu. Laatstgenoemde benadrukte overigens wel dat clubicoon Xavi op termijn aan het roer zal komen te staan bij de huidige nummer twee in LaLiga.

Verwacht jij dat Lautaro Martínez alsnog terechtkomt bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker met Messi in de spits en wat diepgang op de flanken met Dembele/fati/trincoao

13 juli 2020 om 13:02

En de bestie van Messi passeren? Oei daar zeg je wat! Ik zie die lautaro alsnog naar barca gaan. Als inter slim is verkopen ze die, er is een enorme talent die de boel zal overnemen, ben alleen zijn naam kwijt..

13 juli 2020 om 13:07

Ach je roept wel bestie van messi heel denigrerend maar suarez scoort nog steeds enorm veel goals in een slecht draaiend elftal. En heeft 195 doelpunten voor barca, er zijn maar 2 mensen die meer doelpunten voor barca hebben gemaakt dan suarez

13 juli 2020 om 13:08

Esposito

13 juli 2020 om 13:08

Esposito

13 juli 2020 om 13:08

Denk dat jij het hebt over Sebastiano Esposito, 18 jarige spits van Inter die enorm goed is in vrije trappen. Inter heeft ook nog Eddie Salcedo, wat ook een talentvolle spits is. Maar volgens mij vinden Inter fans Esposito beter

13 juli 2020 om 13:14

Beetje meer respect voor Suarez zou wel op zijn plaats zijn. Geweldige spits, maar de jaartjes beginnen ondertussen ook voor hem te tellen. Suarez is nog nooit in zijn carrière hele wedstrijden foutloos geweest, maar scoort wel al jarenlang aan de lopende band. Om hem neer te zetten als "bestie van Messi" en te insinueren dat hij daarom speelt, slaat dan volgens mij ook nergens op.

13 juli 2020 om 13:21

Gegen / Nou er is gewoon geen concurrent voor Suarez dus hij speelt vooral omdat hij geen concurrentie heeft, en hij en messi doen best wel veel dingen samen en zijn gewoon goede vrienden, niets mis mee toch. Dat messi veel invloed heeft op het elftal is ook geen groot geheim, en ik weet zeker dat alle barcelona fans Suarez instantly zouden inwisselen voor een betere optie als ze de kans kregen

13 juli 2020 om 13:36

Tuurlijk is hij nu niet meer op zijn top en zijn er betere spitsen te vinden. Vind het alleen een beetje té denigrerend om te reppen over de "bestie van Messi" en dat hij daarom speelt - het is natuurlijk geen prutser. Daarnaast is Griezmann toch gewoon een alternatief in de spits, die bakt er alleen nog minder van, omdat de spitspositie bij Barcelona gewoon een erg lastige is. Suarez scoort echter ook dit jaar gewoon weer 30 goals/assists in 32 wedstrijden over alle competities. Lautaro heeft er 22 in 38 wedstrijden. Bedoel er alleen maar mee te zeggen dat ik vind dat Suarez wel iets meer respect verdient.

13 juli 2020 om 14:05

Messi en griezmann kunnen net zo goed concurrent van Suarez zijn. Suarez is gwn een beest

13 juli 2020 om 14:11

Waanzinning dit. Suarez heeft in 2350 minuten 18 goals gemaakt en 12 assists gegeven dit seizoen. Met ook nog eens een enorme blessure, in een slecht draaiend elftal. Maar toch blijf jij volhouden dat het komt dat hij bevriend is met messi? Ik weet niet hoe vaak deze onzin ontkracht moet worden voordat het bij jou doordringt. Madrid bril af doen Aub.

13 juli 2020 om 16:57

Bedoelde het absoluut niet denigrerend hoor? Suarez is toch zijn bestie of niet soms? Je hoeft niemand hier te verdedigen want er is niemand aangevallen. Het gaat mij hierom dat een ( barca fan? ) Suarez eruit wil voor Messi en ik kwam dan met bestie zonder denigrerend te zijn. Bedankt iedereen het ging inderdaad om Esposito, caicedo ken k niet? Nou inter heeft dus twee vervangers vanuit de jeugd, gewoon lautaro verkopen voor 100mil!

13 juli 2020 om 19:14

Zie liever Haaland komen. Die is dit systeem al gewend.

13 juli 2020 om 23:36

Dat heeft geen zin, want dan loopt Messi constant uit z'n positie. De beste speler van Barcelona is op tactisch gebied ook direct het grootste probleem van Barcelona. Ik denk namelijk niet dat Messi zich gaat schikken in het collectief en gewoon blijft doen wat hij doet, namelijk alle ballen vanaf het middenveld opeisen.

Ach, de woorden van Bartomeu zijn nog nooit wat waard geweest. Die gaan echt nog wel aan kloppen hoor

13 juli 2020 om 13:22

Jeroe/ dit seizoen nog aankloppen bedoel je? Nou good luck, want die clausule van 111 miljoen is per 7 juli te komen vervallen, dus nu kost hij waarschijnlijk 200 miljoen euro lol

13 juli 2020 om 13:29

Barca leek ook niet meer voor Frenkie de Jong te gaan, maar kwamen toch nog voor een laatste poging. En als Martinez bij de clubleiding aangeeft echt heel graag naar Barca te willen, dan gaat Inter echt niet 200 miljoen vragen. Maargoed, Bartomeu gaat echt nog wel een poging wagen hoor

13 juli 2020 om 14:07

Als jij denkt dat barca en frenkie niet voor elkaar gingen ben je echt naïef. Barca wilde hem al voordat keizer werd aangesteld als trainer. Frenkie wilde al bij barca spelen sinds hij tegen een bal kan trappen. Iedereen wist dat die transfer er zou komen. Zelfde met deze lautaro. Die jongen wil te graag, en barca wil hem ook te graag hebben. Ik zou echter toch proberen om een keer een spits op te leiden ipv te kopen. Zo bijzonder is die lautaro niet

Ik snap dat je bij Martinez een flinke fee betaalt voor potentie en what not. Maar laten we even wel wezen, we hebben het over een spits van meer dan 100 miljoen (althans, zou hij moeten kosten) die 26 (!) goals en 6 (!) assists in 73 (!!!) wedstrijden in Italie heeft gemaakt. Kijken naar zijn moyenne in de CL (5 uit 6) is het wat indrukwekkender, maar overall weerlegt hij echt geen geweldige cijfers bij de nummer 4 van Italie.

13 juli 2020 om 13:16

En sinds de winterstop speelt hij dan ook nog eens als een natte krant. Lautaro is een groot talent, maar 111 miljoen zou echt van de gekke zijn.

13 juli 2020 om 13:25

Liers/ Het zou hem ook meteen de duurste centrum spits ooit maken (volgens mij heeft Higuain dat record nu in handen). Ik vind het ook veel geld en eigenlijk kon je al meteen zien dat dit een no-go ging worden voor barcelona, want 111 miljoen euro, komop, en dat terwijl je hele selectie net een paycut heeft moeten doen.

13 juli 2020 om 13:40

Voor Corona was het misschien nog te verantwoorden gezien de markt, maar nu ben je knettergek als je dat bedrag ervoor legt

Goede beslissing, bewaar het geld van de club voor een meer capabe bestuur. Ben benieuwd of het victor of laporta wordt.

13 juli 2020 om 13:08

Volgens een poll waar 500 socis hebben mogen stemmen op wie ze het liefst als nieuwe president zouden willen zien was Font kansloos met 16%. Laporta stond op 51%. Leden zullen altijd voor bekende gezichten gaan denk ik. Grote kans dat je Laporta terug ziet in 2021 en maar goed ook.

13 juli 2020 om 13:30

Laporta heeft het in het verleden ook goed gedaan en met veel jeugd. Dat is waar ze vooral naar kijken. De plannen van Font zijn op papier vooral heel leuk. Ik vind beide opties goed als ik eerlijk ben zolang dit bestuur maar snel weg is.

13 juli 2020 om 13:38

Laporta is nog niet zeker dat hij zich weer kandidaat wilt stellen voor het presidentschap dacht ik, het is dus even afwachten. Zou tevreden zijn met beide, hoewel ik gecharmeerd ben van de plannen van Font.

Als Lautaro echt niet vertrekt lijkt me dat goed nieuws voor beide clubs. Sterspeler bij Inter en volgens mij heeft Barca niet nog een aanvaller nodig.

13 juli 2020 om 13:08

We hbben wel een aanvaller nodig maar niet het type martinez.

Goed nieuws, 111 miljoen euro betalen voor een speler die na de lockdown maar één goal heeft gemaakt is natuurlijk helemaal van de zotte. Neemt niet weg dat Suarez over zijn top is niet goed genoeg meer is voor een basisplaats en Griezmann hopeloos geflopt is waardoor je eigenlijk gewoon een nieuwe spits nodig hebt. In een ideaal scenario haal je een spits, een buitenspeler, nog een creatieve middenvelder, een rechtsback mocht Semedo vertrekken en een centrale verdediger. Maar dankzij covid19 gevolgen zit dat er niet in denk ik als je meer dan 200 miljoen euro schade hebt opgelopen.

13 juli 2020 om 13:18

Elgua / De enige reden dat barcelona is afgehaakt naar mijn inziens is dat Inter geen deal met ze wilde sluiten, anders hadden ze hem wel gekocht, zelfs nadat hij maar 1 goal na de lockdown heeft gemaakt. Je ziet Setien ook vaker 442 spelen, en misschien wilde hij volgend seizoen een 442 doen met Suarez en Lautaro en daar kort achter messi, maar dan kan je Griezman en Dembele in de prullenmand gooien. Griez en Dembele zullen allebei niet verkocht worden in de zomer, dus veel meer opties dan gewoon aan deze selectie vast houden heeft barcelona denk ik ook niet. Ze zullen eerst moeten verkopen om te kunnen kopen, zelfde is nu van toepassing bij Real Madrid.

13 juli 2020 om 23:33

Het verschil is wel dat Real Madrid al veel jonge spelers gekocht heeft en het prima een tijd uit kan zingen. Bovendien heb ik het idee dat ze in Madrid nog wel een zak met geld hebben liggen. Dit Barcelona is in een volledige disbalans en die alle-ballen-op-Messi-tactiek wordt al maar makkelijker te bestrijden op die manier. Verder: Als ze volgend jaar een 4-4-2-opstelling naar jouw uitleg doen, heb je Martinez helemaal niet nodig. Dan kun je net zo goed Griezmann opstellen achter Suarez en Messi vanaf de flanken laten komen. Maar goed, dat gaat zeer waarschijnlijk sowieso niet werken, want de ballen gaan dan toch weer naar Messi. Dan verzuipt ook Martinez wel, want zo indrukwekkend zijn z'n cijfers nog niet.

Dit klinkt goed. Als zou je de 110 miljoen net hebben liggen, is de spitspositie niet het meest krietieke punt. Lautaro zou in mijn ogen weliswaar de ideale opvolger van Suárez zijn maar op andere posities zijn versterkingen harder nodig. Eventueel zouden ze nog een rechtsback kunnen halen en Semedo als rechtsbuiten gebruiken. Fati vanaf links en Messi als valse negen. Dan heb je flankspelers die voor diepte zorgen en ook mee terug kunnen verdedigen wanneer nodig (Semedo), en kan Messi op zijn favoriete positie zijn ding doen. Laat echter duidelijk zijn dat als er ook maar iets geïnvesteerd kan worden deze zomer, dat altijd een vervanger voor Pique moet zijn. Daar zit in de tacktiek van Sétien het grootste kwelpunt denk ik, de verdediging die onvoldoende in staat is om met veel ruimte in de rug te spelen. De volgende euro’s zouden wat mij betreft naar een wereldklasse middenvelder gaan (a la De Bruyne) die jongens als Frenkie en Puig bij de hand kan nemen. Dan heb ik vertrouwen in volgend seizoen.

Als Inter daadwerkelijk Martinez kan behouden, wordt het echt een heel sterk team. Ben benieuwd wat volgend jaar gaat brengen in de Serie A.

13 juli 2020 om 13:19

Achraf, Eriksen en Lukaku zijn echt goede aankopen, Inter is met een prachtig project bezig. Mogelijk zal ook volgend jaar Luka Modric die kant op gaan. Italie is een land dat in mijn ogen 4 CL plekken verdiend, ik vind de topclubs uit Italie zeker in een stijgende lijn zitten, met Juventus dat er nu bovenuit steekt

13 juli 2020 om 13:26

Ik moet zeggen dat ik echt al vrij lang Italiaans competitievoetbal veelal links laat liggen. Vond er jarenlang geen ruk aan, met totale Juve-dominantie en matig voetbal daarbuiten, plus schandalig slechte arbitrage. Echter dit jaar is mijn mening volledig omgedraaid, het is echt een van de leukere competities om te volgen. Door een absolute wanprestatie in de laatste weken haakt Lazio nu af in de titelstrijd, maar het was lang spannend. En het hoogtepunt voor mij dit jaar: Atalanta dat echt fantastisch voetbal speelt! Erg vermakelijk en zie het volgend jaar alleen maar dichter in elkaar schuiven.

Sinds tijden dat er wat logica uit deze man komt.

Die Bartomeu is toch echt de slechtste president allertijden!? In prof en amateur voetbal. Kan het niet geloven of die zelf al omgekocht is.

Je schiet toch weinig op met Lautaro zolang je geen middenvelder haalt die een aanvaller in stelling kan brengen

13 juli 2020 om 17:19

@Japie_Krekel
Als Inter fan vind ik het al lang best dat ze Lautaro niet kunnen betalen maar die middenvelder die een aanvaller in stelling kan brengen loopt in de vorm van Sensi ook bij Inter rond maar Barcelona kijkt tegenwoordig lijkt wel alleen maar naar namen.

Waarschijnlijk is hij veel te duur/ niet te koop, maar waarom zou Barca niet voor Martial gaan? Hij is erg jong, laat zien dat hij de skills heeft, kan nog enigszins dribbelen en is balvast. Spits voor de toekomst.

"maar Barça is wel altijd een club die de markt in beweging zet" - Tja, als je zo'n 100 procent meer betaalt dan de marktwaarde, breng je inderdaad wel delen van de markt in beweging. Toch wel grappig dat zo'n incapabele man daar nog een compliment van kan maken. Misschien is het slim om eerst te zorgen dat je het salarishuis en de selectie weer een beetje in balans krijgt. Fixeren op een spits die ze er nog niet achter elkaar inprikt terwijl je al twee dure spitsen in de selectie hebt getuigt ook weer van slecht beleid.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren