Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona spreekt zich uit: 'We willen dat hij blijft'

Laatste update:

Pedro kroonde zich dinsdagavond tot matchwinner in de Europese Super Cup. De invaller maakte in de tweede helft van de verlenging de 5-4 tegen Sevilla en speelde daarmee een hoofdrol in zijn mogelijk laatste wedstrijd voor Barcelona. Pedro ontkende na afloop dat hij om een transfer heeft gevraagd, maar erkende wel dat hij ambitieus is en dat hij graag meer minuten wil maken.

/

Javier Mascherano hoopt dat Pedro behouden blijft voor Barcelona. "Ik hoop dat hij blijft, Pedro is een magiër. Hij is een speler die op unieke momenten kan scoren. Hij heeft ontzettend veel kwaliteiten en ik dank God dat hij voor ons speelt." Ook Lionel Messi was lovend over Pedro. "Hij verdient het", verzekerde de maker van de eerste twee doelpunten van Barcelona. "Ik weet niet wat hij gaat beslissen, maar ik wens hem het beste."

Josep Maria Bartomeu omschreef Pedro als 'een cruciale voetballer voor Barcelona'. "Hij levert een bijdrage aan het winnen van prijzen en we willen dat hij blijft", zo stelde de voorzitter. "Iedereen waardeert hem en zeker in een jaar waarin we alle prijzen willen winnen. Het is heel belangrijk dat Pedro blijft."

Door de afwezigheid van Neymar lag het voor de hand dat Pedro aan het startsignaal zou verschijnen. Rafinha kreeg echter de voorkeur. "Pedro had twee dagen geleden wat last van zijn hamstrings", verklaarde Luis Enrique. "Bovendien bevindt hij zich in een moeilijke situatie. Ik probeer mijn werk zo goed mogelijk uit te voeren en het nemen van beslissingen is daar onderdeel van. Of ik Rafinha weer zou laten starten? Ja, maar ik wil hier niet verder op ingaan. Ik begrijp dat jullie daar geïnteresseerd in zijn."

Pedro zat dinsdagavond ergens anders met zijn gedachten. #blijven #of #vertrekken #lastig #barcelona #instavoetbalzone

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Denk jij dat Pedro deze zomer bij Barcelona vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja ik snap wel dat het een lastige keuze voor hem is. Bij momenteel de beste club blijven, genoegen nemen met minder speelminuten dan gewenst of naar United, waar je hoogstwaarschijnlijk maximaal 1 prijs pakt dit seizoen, je niet eens weet of je in het spel past (zie Di Maria) en in een minder mooie stad voetballen.

Hij is zo ontzettend belangrijk voor dit Barcelona. Als je iemand zoals hij niet op de bank hebt zitten of als back-up voor een geblesseerde of geschorste aanvaller, moeten we het doen met minder (zie Rafinha). Rafinha is ook geen linksbuiten dus op zich heeft hij het aardig gedaan hoor.

12 augustus 2015 om 08:13

Pedro wordt echt onderschat. Het is zo'n belangrijke voetballer die bij elk ander team gewoon in de basis staat.

12 augustus 2015 om 09:11

Hij is mentaal erg sterk. Je moet het maar kunnen jaren achter elkaar als backup dienen. Daarnaast áls hij gewisseld wordt bij Barcelona is het voetbal ook altijd goed wat hij op de mat neerlegd. Als hij wat meer wedstrijdritme heeft hij wel de potentie om een topper te worden. Dus zie liever dat hij naar United gaat.

12 augustus 2015 om 09:46

Heeft hij wel potentie om een topper te worden? De beste man is 28 en heeft in zijn leven alles gewonnen wat er te winnen viel en heeft daarin een cruciale rol gespeeld met belangrijke doelpunten en assists. Als je dan al geen topper bent weet ik het niet meer.

12 augustus 2015 om 10:47

Het is maar net wat je onder topper verstaat. Ik bedoelde eigenlijk de top a la Messi, Ronaldo, Suarez enz.

12 augustus 2015 om 11:05

Ik vind Pedro eerlijk gezegd weinig bijzonders. Hij profiteerd naar mijn mening van het feit dat hij zulke fantastische teamgenoten heeft.
Misschien wordt mijn mening vertroebelt, omdat ik het ook een kaartennaaier pur sang vind. (Op basis van de wedstrijden die ik van hem gezien heb).

Hopelijk maakt Pedro nu geen beslissingen op basis van emoties. Hij verdient veel speelminuten. Is een leuke speler.

Pedro moet gewoon blijven sommige spelers zijn gemaakt voor 1 club en daar is Pedro 1 van. hij is al jaren belangrijk kent het systeem en scoort altijd wanneer het moet. De man heeft met alle prijzen een behoorlijk aandeel gehad. Hoopt dat ie blijft want Man United is nou niet de club waar je graag wilt spelen. het is allemaal zoveel slechter qua grote niet maar wel met prijzen winnen ( op dit moment )

Ik hoop echt dat Pedro dit charme offensief kan weerstaan, ik had al het idee dat hij binnen was maar ik begin langzamerhand toch wel te twijfelen.

Ben al jaren fan van die gozer, veel te goed voor de bank warm te houden.

Net zoals Sanchez als je geen minuten maakt moet je maar bij een andere club schitteren.
Je gaat Messi-Suarez-Neymar echt niet uit de basis voetballen hoor.. En het middenveld is ook al bezet. Gewoon lekker naar Arsenal of Liverpool gaan prima club.

12 augustus 2015 om 09:48

Ik ben van mening dat hij moet blijven. Hij weet dat wat hij heeft en met een gemiddelde van 60 wedstrijden per seizoen zal hij echt veel spelen. Daarnaast maakt hij meer kans op prijzen. Van Gaal wil 6 buitenspelers opstellen lijkt wel. Hij heeft al 4 aanvallende spelers voor de zijkanten en dan wil hij ook nog Pedro en Gaitan halen. Als het Pedro echt om speeltijd gaat dan kan hij inderdaad zoals jij aangeeft beter naar Arsenal of Liverpool gaan. Sowieso is Wenger een veel menselijkere coach dan die grillige van Gaal.

12 augustus 2015 om 10:14

6 buitenspelers opstellen? United heeft momenteel 2 of 3 buitenspelers die aan het niveau voldoen. Pedro zal concurrentie hebben van Young, Depay en eventueel Mata. Januzaj zal waarschijnlijk verhuurd worden, Valencia zal zich door het vertrek van Rafael richten op de rechtsback. Bij Arsenal heeft hij concurrentie van onder andere Oxlade, Sanchez, Walcott, Gnabry. Er dan spelen Ramsey en Cazorla ook regelmatig op de flanken.

Waarom zou hij willen blijven? Nu Neymar niet kan spelen, zit hij zelfs nog op de bank. Gewoon weg gaan naar een club waar ze wel vertrouwen in je hebben en ze ook de minuten geven die je verdiend.

12 augustus 2015 om 10:25

Pedro heeft zelf gevraagd om op de bank te starten met zijn transferperikelen en Enrique vond het een goed idee, (1) om de speler terwille te zijn, maar ook (2) om te kijken of Rafinha het aankan als het erom gaat want ook de spaanse supercup moet zonder Neymar gespeeld worden. Als Rafinha dan door het ijs zakte gisteren kan Enrique wel eens echt dwars gaan liggen bij Pedro zijn transfer. Win win situatie en goed gemanaged, ook de commentaar na de match

12 augustus 2015 om 10:41

Oke, dat wist ik niet.

Dan blijft nog steeds de vraag wil je op de leeftijd van Pedro op de bank zitten of wekelijks spelen. Ik zou het wel weten. Op de bank zitten en makkelijk geld verdienen zou ik op mijn 32e wel leuk vinden, maar niet op de leeftijd dat je op je best bent.

Is allemaal wel makkelijk praten voor die spelers die iedere wedstrijd aan de afstralen staan. En zowat iedere wedstrijd de volle 90 minuten spelen.
Pedro is een goeie speler. En zou ook raar zijn als ze over hem zeggen dat het niet zo is. Tuurlijk willen ze hem niet kwijt. Een ideale invaller als vervanger voor de voorhoede.
Maar lijkt me duidelijk dat Pedro meer wilt spelen. Kunnen ze hem deze maand wel aan het lijntje houden. Maar met Messi Suarez en Neymar gaat hij gewoon niet veel spelen. Dat is duidelijk.
En als hij dat bij een andere club wel kn. Kan ik begrijpen dat hij weg wil. Hij heeft nu alles gewonnen bij Barcelona. Maar wat is dan iedere keer (ook voor zijn gevoel) zijn aandeel erin geweest. Die wil gewoon weer lekker ballen en plezier erin hebben. Je wilt toch lekker voetballen dan steeds op de bank te moeten zitten.
Vond gister bij de uitreiking dat hij er wel beetje zielig apart bij stond aan de zijkant. En wie zegt dat hij dan echt wat geblesseerd was aan z'n hamstring. Het is afwachten.
Maar verwacht dat hij de overstap zal maken naar United.
Waar hij iedere wedstrijd zal gaan spelen. Makkelijkere speler die zich sneller zal aanpassen.
Meer dan welkom.

Voornamelijke reden om dit te zeggen is het omhoog duwen van de prijs

12 augustus 2015 om 10:28

Volgensmij heeft hij een clausule van rond de dertig miljoen in zijn contract staan,dus over de prijs kan niet onderhandeld worden.

Ik weet een betere, Josep. Verkoop drama Bartra, nee, geef geld mee. Pedro blijft gewoon in Barcelona.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren