Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona reageert: 'Over enkele maanden gaan we onderhandelen'

Laatste update:

Barcelona maakt zich geen zorgen over de continuïteit van Neymar. De aanvaller werd de voorbije dagen plotseling met Manchester United in verband gebracht. Britse media schrijven dat de Premier League-club bereid is om volgend jaar zomer de transferclausule van 190 miljoen euro in het contract van de Braziliaan te betalen. Neymar zou op Old Trafford naar verluidt 108 miljoen euro in vijf jaar tijd kunnen gaan verdienen, maar Josep Maria Bartomeu wil het niet zo ver laten komen.

/

Bartomeu maakte in de nacht van maandag op dinsdag duidelijk dat Neymar niet te koop is. "Over enkele maanden gaan we onderhandelen", zo verzekerde de voorzitter van Barcelona in gesprek met Catalunya Ràdio. "We zullen het hebben over een nieuw contract. We willen dat Neymar nog vele jaren bij Barcelona blijft. We willen niet dat hij vertrekt. Hij is jong en we willen dat hij zijn loopbaan bij ons beëindigt." Neymar, 23 jaar, staat nog drie seizoenen onder contract. Barcelona zal de contractuele samenwerking naar alle waarschijnlijkheid tot de zomer van 2020 willen verlengen.

Pedro nam maandag op een persconferentie afscheid van Barcelona. Bartomeu betreurt het vertrek van de aanvaller naar Chelsea. "Maar op een dag zal hij bij Barcelona terugkeren", zo verzekert de bestuurder, die ook duidelijkheid gaf over de activiteiten van Barcelona op de zomerse transfermarkt. "Als er zich geen blessures meer voordoen, zullen we geen enkele speler meer halen."

Denk jij dat Neymar zijn loopbaan bij Barcelona zal afsluiten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
25 augustus 2015 om 01:25

Die engelse tabloids krijgen steeds meer fantasie. Verzinnen de gekste dingen.. 190 miljoen voor Neymar ga toch weg.

25 augustus 2015 om 04:32

Het is niet barça's fout dat man utd hem voor 190m wil hebben, barça wil hem niet kwijtraken dus verzinnen ze een hoge transfrbedrag, man utd wil hem
(Ik ben geen barça fan)

25 augustus 2015 om 04:33

Met barça bedoel ik barcelona

25 augustus 2015 om 05:18

Ja maar niet voor 190 miljoen, als die td van manu al moeilijk doet over 5 miljoen..

25 augustus 2015 om 07:25

Ze verzinnen geen hoog transferbedrag hoor. In spanje is het verplicht om een transferclausule te hebben. Daarom kiezen ze bij super hoge transferclausules zodat de spelers niet "gestolen" kunnen worden. zoals bv bij gotze is gebeurd.

Pedro had tot dit jaar ook een transferclausule van 150 miljoen. Maar in samenspraak met Pedro (die weg wou) hebben ze dit verlaagd naar 30miljoen .

25 augustus 2015 om 09:38

idd godsson heeft helemaal gelijk - helemaal geen verzonnen transferbedrag doch gewoon de clausule die in het contract staat - BTW Manchester zou al een bod hebben uitgebracht van 150 miljoen doch dat werd afgewezen door Barca

Neymar is zelfs geen 100 miljoen waard.

25 augustus 2015 om 01:36

Qua echte transferwaarde niet. Maar vergeleken met de transfers van tegenwoordig... Suarez 80 mil Bale 100 mil Pogba 85/90 mil

25 augustus 2015 om 07:27

In de huidige trend van het kopen is Neymar meer waard zelf.

Is een speler die heel belangrijk is bij de 'beste" ploeg ter wereld, en nog eens heel jong is zeker 100m waard. Buiten Messi is hij denk ik het meeste waard van AL de spelers die er nu rond lopen.

Hij is wel de meest effectieve linksbuiten ter wereld op Ronaldo na en neemt niet eens de penalty's en vrije trappen. Bij Brazilië is die op weg om topscorer aller tijden te worden. En dat allemaal terwijl hij nog heel jong is. Bij United zou alles om hem gaan draaien hij is veel beter dan Memphis Depay. In de Premier League heeft hij veel meer ruimte en kan hij lekker acties maken zoals Hazard dat doet.

Snel een nieuwe contract bieden. Past goed bij het barca systeem.

25 augustus 2015 om 02:33

Hoe bedenk je het? Deze man past bij elke systeem.

Houd wel in je achterhoofd dat deze knul Barca al miljoenen heeft opgeleverd. Maakte in elke wedstrijd van de knock-out fase van dr CL een goal en was doorslaggevend op de lastige momenten. Hij is pas net 23 en denk dat hij vanaf dit seizoen de beste speler na Messi zal zijn. Daarnaast is het niet te hopen dat hij vertrekt want met die knul heb je de toekomst en hij ligt ook nog eens fantastisch in de groep.

Wat gaat die jankerd doen in Engeland!? Dat provoceren leren ze hem daar snel af. De Engelse zijn daar niet zo van gediend.

25 augustus 2015 om 07:28

Wat deed Ronaldo in de Pl?? Terwijl hij in de tijd nog eens 10x zo erg was

Die blijft voorlopig paar jaar bij Barcelona. Wanneer messi tijdperk voorbii zal zijn, gaat neymar denk ik na chelsea of city.

25 augustus 2015 om 08:59

Dat denk ik juist niet.. Omdat hij dan de grote sterspeler is bij barca ipv in de schaduw van messi staan

Messi gaat nog vele jaren mee - niet in de aanval want tegen dan zal zijn versnelling weg zijn maar op middenveld - dat zie je nu ook al regelmatig vanaf 75ste minuut - niemand die zo snel een superpas geeft en zijn spelinzicht is fenomenaal. Verliest ook nooit de bal.

Als man utd echt 190 miljoen bied heeft barca toch helemaal niks meer te zeggen?? Alleen neymar kan dan aangeven dat hij wil blijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren