Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barcelona hoopt langdurig transferdoelwit te verleiden met driejarig contract’

Laatste update:

Barcelona werd in de afgelopen jaren meerdere malen in verband gebracht met de komst van Willian. De Catalanen slaagden er echter nooit in om de Braziliaan los te weken bij Chelsea, waardoor een dienstverband in het Camp Nou voor Willian voorlopig uit is gebleven. Hier zou in de nabije toekomst echter wel verandering in kunnen komen, aangezien Sky Sports weet te melden dat Barcelona de bijna transfervrije aanvaller opnieuw een aanbieding heeft gedaan.

Willian lijkt deze zomer transfervrij bij Chelsea te vertrekken, al doen the Blues nog wel pogingen om hem aan boord te houden. Barcelona hoopt volgens de berichtgeving van de doorgaans goed geïnformeerde sportzender van deze situatie te kunnen profiteren en heeft de 31-jarige dribbelaar nu een driejarig contract voorgeschoteld.

De meest lucratieve aanbieding voor Willian komt volgens Sky Sports overigens niet uit Spanje, maar uit de Verenigde Staten. Het Inter Miami van mede-eigenaar David Beckham zou namelijk bereid zijn om ver te gaan voor de komst van Willian mogelijk te maken en hij kan een verbintenis voor drieënhalf jaar tekenen in de Major League Soccer.

Arsenal werd de afgelopen weken ook naar voren geschoven als mogelijke nieuwe bestemming voor Willian, maar the Gunners lijken hem nog geen concrete aanbieding te hebben gedaan. De verwachting is dat de aanvaller na aanstaande zaterdag, als de FA Cup-finale tegen Arsenal op het programma staat, de knoop doorhakt over zijn toekomst.

Zou jij Willian een goede aanwinst vinden voor Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Grappig wel. Barca is kapot. Wie gaat er nou een 30er kopen terwijl je moet verjongen?

31 juli 2020 om 15:28

Barcelona gaat Willian ook niet kopen. Hij werd aangeboden. Met Messi, Dembele, Trincao, Braithewaite en zelfs Pedri zijn de vlanken nogal sterk bezet.

31 juli 2020 om 15:44

Braithewaite stelt niets voor, Pedri stelt momenteel niets voor, Dembélé is altijd geblesseerd, Trincao is een spits en Messi is de enige fitte buitenspeler van niveau.

31 juli 2020 om 15:49

Trincao speelt eerder op de rechtsbuiten als ik de media mag geloven (na de winterstop ook zeer goed in vorm) en Pedri was basisspeler bij een subtopper op een leeftijd van 16,17-jaar. Die kan echt nog wel wat hoor, lijkt me zeker als back-up (met heel veel potentieel) een heel goede aankoop.

31 juli 2020 om 17:07

Trincao speelt inderdaad op de zijkant. En Pedri is een fijne speler om op de bank te hebben. Hij is een van de grootste talenten van Spanje.

31 juli 2020 om 15:25

Er is al bezig met de verjonging door de aankoop van Pedri, trincao, de overheveling van puig en Fati vast in het eerste elftal. Willian is een degelijke speler. Is 30, maar speelt echt nog als een 25 jarige gezien zijn energie en snelheid. Goed genoeg voor 3 seizoenen.

31 juli 2020 om 15:27

Het meest pijnlijke is dat de Barcasupporters alles recht praten wat krom is. Dat snap ik, want het is de club waar je van houdt. De reden waarom hij echter mag vertrekken bij Chelsea is volgens mij omdat hij dus niet meer zo flitsend en wendbaar is dan toen hij 25 was.

31 juli 2020 om 15:36

Willian is echt zo een “1 wedstrijd goed, daarna 4 matig tot slecht”- speler. Hij kan geweldig voetballen, maar voor de top is hij niet constant genoeg.

31 juli 2020 om 16:18

Volg jij chelsea wel? William doet 1 ding goed per maand. Nee die hebben we niet nodig.

Sjezus, onbegrijpelijk, pfff nog 1 jaar moeten de Barça supporters lijden, heb echt met ze te doen.

Haha en ze gaan gewoon vrolijk verder bij dat bestuurd. 3 jaar geleden was Willian al overbodig als je het mij vraagt, dus wat voor zin heeft om hem nu aan te trekken. Ze moeten juist verjongen.

Wat heb ik toch een bloedhekel aan het beleid dat bij ons gevoerd wordt, alleen al het idee kom op zeg geef kansen aan Trincao, Fati, Pedri of geef dembélé van mijn part nog een kans en als je dan beslist om iemand te kopen dan natuurlijk niet iemand van zijn leeftijd loopt de jeugd alleen maar in de weg

Een transferzomer bij barca is niet compleet als ze niet in verband worden gebracht met Willian

31 juli 2020 om 15:19

Stel je voor dat ze er intrappen, stel je voor dat ze hem echt drie jaar gaan geven.. Zit je er aan vast tot zijn 35’ste hahahaha zou echt hilarisch zijn

31 juli 2020 om 15:26

Dan ziet men eindelijk dat hij lang niet zo goed is als ze denken dat hij is.

31 juli 2020 om 18:36

Je kunt daarnaar toch een YouTube compilatie maken als bestuurder waarin je je gelijk kan aantonen. Die 10 goede potten die hij misschien nog heeft de komend jaren haha. Wat een wereldtopper zou het geweest zijn als hij constant was geweest.

31 juli 2020 om 15:25

Hoe zwak het beleid ook is bij Barcelona, ik kan me niet inbeelden dat ze dit gaan doen. Trincao en Pedri komen er ook al bij voor volgend seizoen.

Op zich vind ik het niet gek als topclubs hem zouden oppikken, echter in het geval van Barca hebben ze al een selectie die relatief oud begint te worden. Waarom zou je dan nog een dertiger contracteren? Begin eens met verjongen, want ook Willian moet je wellicht binnen 2 jaar vervangen, net zoals je in een jaar Suarez moet vervangen en Messi toch ook minder belast zal moeten worden.

31 juli 2020 om 15:26

Barcelona haalt toch ook Trincao en Pedri?

31 juli 2020 om 15:39

Goede aankopen inderdaad, want die spelen beide een zeer sterk seizoen. Maar dat neemt toch niet weg dat Willian halen nogal vreemd is? Barcelona kennende zullen ze hem ook wel een contract van een miljoen of 10 voorschotelen.

1 augustus 2020 om 07:07

Daar ben ik het meest bang voor ja. Dat je iemand wil halen voor de breedte kan ik echt wel in komen. Hij heeft ‘iets’ meer ervaring dan Trincao, Fati en Pedri maar dit bestuur kennende zullen ze weer veel te veel aan salaris willen geven waardoor je ook niet meer van die gozer afkomt!

Ik hoop eigenlijk dat hij nog 1 jaar blijft. Een beetje ervaring rond al die jonge talenten voorin kan geen kwaad. Bovendien kan hij ondanks zijn inconsistentie nog steeds wedstrijden openbreken. Als hij aan blijft houden om een meerjarig contract te krijgen kan Chelsea hem beter laten gaan. Dan is hij het hoge salaris niet waard.

31 juli 2020 om 16:58

Een jaar lijkt me inderdaad acceptabel, maar daar gaat Willian niet mee akkoord. Zelfs een tweejarig contract zou ik hem niet geven, heeft z’n momenten gehad maar voegt uiteindelijk bijzonder weinig toe aan het veldspel van een aanvallende ploeg. Na de onderbreking zijn z’n statistieken ook alleen goed doordat Pulisic met z’n gedribbel steeds penalty’s kreeg

31 juli 2020 om 18:41

Eerlijk gezegd acht ik de kans best groot dat hij vertrekt van het zomer. Helemaal als de transfer van Havertz doorgaat. Want dan wordt hij simpelweg een te dure kracht om als wisselspeler te gebruiken.

Lekker man met 7 aanvallers spelen. Suarez, Messi, Dembele, Fati, Griezman, Coutinho en William 😉🤣😂

Transfervrij vind ik altijd een totaal ander verhaal. Een pure flank aanvaller -van fatsoenlijk niveau- waar het in het Camp Nou ernstig aan schort. Met enkel een supertalent als Ansu Fati op de flanken gaat Barcelona geen potten breken. Daarbij is het recept met Lionel Messi -die standaard altijd van rechtsbuiten al voorbij het middenveld naar binnen trekt- al weinig verrassends aan voor iedere verdediging. Daarnaast heeft Willian een karrenvracht aan ervaring. Dus in principe is hij een prima aanvulling. Nogmaals, transfervrij vind ik toch wel anders dan die belachelijk hoge bedragen die Barcelona de laatste paar jaar betaald voor spelers die eigenlijk niet eens passen in het systeem dat zij willen spelen.

31 juli 2020 om 16:20

Zelfs transfervrij zal ik heb ver van barca laten. Die jongen wisselt 1 wedstrijd goed met 4 slechte. Nee geef dan beter couthino nog een kans. Heb je dembele fati pedri en die portugees op de flanken. Verkoop rakitic en vidal en breng Thiago terug.

1 augustus 2020 om 03:10

Vidal weg? verruit de beste middenvelder vorig seizoen.. meeste meters, meeste goals.. mooi weer voetballers hebben ze al genoeg daar.

Echt hè, er worden steeds meer middelmatige spelers met Barcelona in verband gebracht. Real wint nu al zonder absolute topspelers, dat gaat nog een stukkie erger worden. Messi s carriere wordt op het eind nog ff verknald.
Het wordt een beetje Milan qua drama..
Totaal ongeloofwaardig.
Hoop dat Frenkie snel afkickt vh strand want das t enige wat er nog is naast Messi

Leuk voor de breedte, en transfervrij, dus waarom niet...

3 jarige contract voor een 32-jarige? Wtf doen ze daar bij Barcelona? Als ie nou 28 was zou ik het begrijpen. Ik wens heel veel sterkte toe aan de Barca fans..

Er blijft weinig over van het johan Cruijf dna. Spelers in huis halen van 30 jaar. Of gaan ze voor een nieuwcrecord. De oudste selectie. Ook al is die tranfer vrij. Voor William zelf zou ik verder kijken dan Euripa.

Willian is transfervrij. Heb af en toe Chelsea gekeken dit seizoen en hij is een hele goede versterking voor de breedte.

31 juli 2020 om 20:50

Klopt hij is goed maar Barca moet juist verjongen. Daar gaat het om. 3 jarig contract is absurd gezien zijn leeftijd.

Te oud terwijl ze moeten verjongen en komt zwaar te kort, kortom, een echte Barca aankoop!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren