Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barcelona heeft nog aantal dagen om akkoord te bereiken met Dortmund’

Laatste update:

Barcelona heeft nog tot komende zondag om met Borussia Dortmund tot een akkoord te komen over Ousmane Dembélé, zo meldt BILD. Als er voor die tijd geen overeenkomst gesloten wordt, zal de Fransman in Duitsland blijven. Ondertussen kijkt Barça al om zich heen naar alternatieven.

Borussia Dortmund is namelijk niet bereid om water bij de wijn te doen. Die Borussen verlangen een bedrag van 150 miljoen euro voor Dembélé en vegen ieder lager bedrag van tafel. Onlangs bracht Barcelona een bod van 130 miljoen euro uit, maar dat werd zonder pardon afgewezen door Borussia Dortmund. De Catalanen gaan nu nog één poging ondernemen om er met de Duitsers uit te komen.

“We zijn bereid om hem te verkopen, als het bedrag op tafel komt dat we wensen. Als dat niet gebeurt, blijft Dembélé bij ons. We gaan niet onderhandelen”, laat Hans-Joachim Watzke, algemeen directeur van Borussia Dortmund, weten tegenover Sky Sports. Dembélé ligt nog tot 2021 vast bij die Borussen.

Ondertussen zou Barcelona volgens Mundo Deportivo ook elders in Duitsland willen winkelen, indien Dembélé onhaalbaar blijkt. Leon Goretzka van Schalke 04 en Naby Keïta van RB Leipzig zouden op het schaduwlijstje van Barça staan. Deze spelers zullen echter ook niet makkelijk los te weken zijn bij hun club. RB Leipzig wees diverse aanbiedingen van Liverpool op Keïta eerder deze zomer af, terwijl ook Schalke 04 Goretzka niet graag wil verkopen.

Zie jij Ousmane Dembélé nog naar Barcelona vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die Goretzka vind ik best een aardig spelertje. Hij is jong en best veel potentie om een topper te worden.

23 augustus 2017 om 11:17

Jij oordeelt waarschijnlijk op die 2 wedstrijden tegen Ajax? Ga mij niet vertellen dat het een aanwinst voor Barcelona is.

23 augustus 2017 om 13:35

Op de Confed Cup heeft ie ook wel aardige dingen laten zien

23 augustus 2017 om 13:43

Confed. cup heeft die prima gespeeld

23 augustus 2017 om 15:35

Goretzka was vorig seizoen samen met Kolasinac de beste speler van Schalke en hij is ook uitgeroepen tot een van de beste middenvelders in de Bundesliga. In het Duits nationaal elftal heeft hij ook goede dingen laten zien. Zou een enorm gemis zijn voor Schalke als hij nu vertrekt, maar volgende zomer loopt hij gratis de deur uit en dat wil je ook niet als club zijnde met zo'n waardevolle speler.

Blijkbaar ligt de tijd van onderhandelen achter ons ; de club waar een speler onder contract ligt bepaalt een prijs en wijkt daarvan niet meer af.

Voorheen was dat wel anders ; 100 mio vragen met de bedoeling om pakweg 80 mio binnen te halen.

Barcelona weet dus waar het aan toe is : 150 mio of gewoon elders gaan en allicht krijgen ze daar dan ook een bedrag van +100 mio te horen ; als Dembele dan toch je eerste keuze is : gewoon dokken ; elders gaat er ook 100 mio moeten worden betaald.

23 augustus 2017 om 11:38

Ach, enkel in deze situatie. Verder zal er vast nog onderhandelt worden, enkel wil Dortmund dat niet omdat ze vinden dat Barca zich respectloos heeft opgesteld in deze hele affaire. Dus maken ze er een erezaak van, hij mag enkel weg als ze het bedrag krijgen dat zij eisen, te nemen of te laten.

23 augustus 2017 om 11:55

Precies. Laten we nu niet op basis van deze zaak gaan constateren dat de praktijk van het onderhandelen niet meer bestaat. Barça is tamelijk schofterig bezig deze transferperiode en heeft naar verluidt ook Coutinho onder druk gezet om Liverpool te zeggen dat hij nooit meer voor ze zou voetballen, door te zeggen dat hun bod een eenmalige kans was voor hem en dat ze niet meer terug zouden komen. Het zou mij niet verbazen als dat waar is én dat ze iets vergelijkbaars hebben gezegd tegen Dembélé. Die jongen heeft zich tot nu toe netjes gedragen en vorig jaar nog clubs afgewezen omdat hij zijn woord al had gegeven aan Dortmund. Het is ene jong ventje en dus makkelijker te manipuleren. Het is goed dat Dortmund daarom voet bij stuk houdt, vooral ook aangezien Barça zoals iedereen weet 220 miljoen cash in het laatje kreeg voor Neymar.

23 augustus 2017 om 14:52

Wel een technisch directeur die tenminste standvastig is. Natuurlijk, speler wordt er niet gelukkiger door. Maar zo krijgen ze voor Dembele zo 50 mln meer dan dat er initieel werd geboden. Is wel wat beter dan 2 mln die Ajax extra eruit heeft onderhandeld.

Je wilt een buitenspeler halen maar als dat niet lukt ga je voor centrale middenvelders?
Betaal dan gewoon die 20 miljoen extra, dan kan je weer 12 jaar vooruit.

23 augustus 2017 om 10:18

Dan Iniesta als hangende linksbuiten?

23 augustus 2017 om 10:31

Iniesta linksbuiten? Die houdt het conditioneel al niet meer langer dan 60m vol.

23 augustus 2017 om 10:25

Bestond die 130 miljoen niet uit 30 miljoen aan bonussen. Dan is 150 miljoen nog wel een verschil. Daarbij weet ik niet of je er 12 jaar vooruit mee kan, hij moet zich nog erg verbeteren en het is maar de vraag of hij zo lang voor 1 club speelt aangezien hij snel overgaat tot transfers forceren.

23 augustus 2017 om 10:46

Zoals die 12 jaar met Neymar? Die jaren gingen wel snel voorbij he.

Dit is ook zo pijnlijk. Ik las dat Neymar op de bruiloft van Messi in juni al had verteld dat ie naar PSG zou gaan. Als het bestuur toen al probeerde Dembele en/of Coutinho te halen. Nu weet iedereen dat Barcelona wanhopig is en te veel geld heeft. 150 mil is veels te veel voor Dembele. En Dotmund en Liverpool hebben zelf ook geen tijd meer om vervangers te halen.

Het lijkt erop dat Barcelona zowel naast Coutinho als Dembele grijpt. Zonder enige aankopen verwacht ik een zwaar half seizoen voor Barcelona. Deulofeu ga je het niet redden die is gewoon goed als sub meer niet.

23 augustus 2017 om 10:48

Zeg maar een zwaar seizoen. De topclubs zullen een Hazard, Coutinho, Dembele, Verratti... niet halverwege het seizoen laten gaan.

Ik denk wel dat hij nog zal vertrekken, maar Barcelona zal dus diep in de buidel moeten tasten.

Niet moeilijk doen en gewoon betalen. Of je nu 130 of 150 miljoen betaalt: het is hoe dan ook veel te veel. Dit jaar is de markt helemaal op hol geslagen. Vorig jaar was deze speler voor 60 miljoen van werkgever gewisseld en hadden we dat al veel geld gevonden.

Grootste aanvallende talent op dit moment. Kwalitatief stuk minder dan Neymar op dit moment maar wel 5 jaar jonger. Dat is de enige troost. Barcelona heeft een absolute ster nodig en anders niks. Als het Dembele niet is, dan Dybala (wil zelf niet weg denk ik en Juventus zal hem niet laten gaan, zeker niet zo laat in het transferseizoen), Hazard (zelfde verhaal) of Alexis (arsenal laat hem denk ik niet gaan, is al weggegaan bij Barcelona dus weet niet of hij terug wil en bovendien ouder dan Neymar). Allemaal geen opties dus hoe dan ook moet Dembele komen. Verder kan de club het ook niet maken naar de speler (die bereid is te staken) en de fans (die sterren, en vorige week ook Dembele specifiek zijn beloofd) toe om de transfer nu niet door te laten gaan.

Ik verwacht dan ook dat Barcelona en BVB er de komende dagen uitkomen en dat er een transfer gaat komen van 130 miljoen vast met 25 miljoen bonussen of iets dergelijks (bonussen die relatief makkelijk behaald zullen worden).

Barca wilde 220 voor neymar en geen cent mminder(hebben ze gehad) en nu moeten ze gewoon dokken of afnokken

Barca loopt nu tegen het probleem aan dat iedereen weer dat ze geld hebben na het Neymar verhaal. Verder hoeven de meeste topclubs niet meer te verkopen voor het geld. Zeker als spelers (zoals Coutinho en Dembele) nog jaren vastliggen is er geen reden om ze van de hand te doen, ook niet als de geinteresseerde club Barca is.

Slaat nergens op wat Dortmund doet. Dit is abnormaal veel geld. Speler heeft zelfs oorlog gecreëerd. Die gaat zich niet meer inzetten. Waarde zal kelderen. Je moet als club gewoon je winst pakken. Of gewoon zoveel aantrekkingskracht hebben dat spelers niet eens weg willen ook al krijgen ze het driedubbele aangeboden. Real Madrid is zo'n club. Isco, Asensio, Benzema enz konden al lang weg.

23 augustus 2017 om 11:13

Real is dan ook de top, je kan niet verder naar boven. Barca was dat ook, maar als zelfs Messi en Iniesta aangeven te twijfelen over verlenging zegt dat genoeg. Ik denk dat het trouwens wel meevalt met de inzet van Dembele. Hij heeft een contract waar ook hij zich aan moet houden, bij geen inzet schiet hij zichzelf in de voet. Als hij niet speelt zal een club als Barca op een later moment niet snel terugkeren.

23 augustus 2017 om 11:16

Ach als die transfer niet doorgaat dan gaat Dembele zijn stinkende best doen! Denk je nou echt dat die jongen een seizoen ontwikkeling wil missen en het wk met Frankrijk wil missen die een grote kans maken te winnen. Barca hapt toch wel dat weet Dortmund ook wel die zijn niet achterlijk hoor. Gewoon heel stoer van Dortmund dit wat ze gewoon 150 miljoen gaan ontvangen. Barca kan ook gewoon niet anders want er zijn geen andere spelers heel misschien Di Maria maar de rest is niet te koop.

23 augustus 2017 om 11:41

Het wk komt er aan he, die jongen zal nog een week of 2 mokken en dan zijn stinkende best doen zodat hij met zijn nationale team mee kan naar een groot toernooi. De invloed van zo'n toernooi op zo'n speler mag je niet onderschatten. Al zit ie bij Herenveen in september, hij zal zijn best heus wel doen.

Ik begrijp niet waarom Barcelona zo moeilijk doet, ze halen nu allemaal spelers voor in de breedte van 30-40 miljoen.
Had lekker die 220 miljoen (en 80 miljoen zullen ze toch wel hebben als normaal transferbudget) dus 300 miljoen gebruikt om Coutinho en dembele binnen te halen. Dan had je weer een super elftal staan en verwacht ik dat je Neymar helemaal niet zult missen.
Ik verwacht zelfs dat een messi en suarez nog meer gaan scoren omdat een dembele nog veel meer asists zou geven dan een neymar.

23 augustus 2017 om 11:52

Het zegt al wat dat mensen Coutinho en Paulinho door elkaar halen.(neem aan dat je Coutinho bedoelt)

Hij hoeft van mij echt niet te komen voor 110+mil. Dortmund mag zwaaien naar die miljoenen en oprotten met een ontevreden speler, die ooit voor een lager bedrag weg zal gaan.

Alternatief: Keita Balde misschien, zo niet dan maar een andere alternatief: nieuw bestuur.

23 augustus 2017 om 12:17

Stoere woorden maar wie is dan de echte verliezer moet je je afvragen Dortmund of Barca nou ik weet het wel. Geen goede jonge spelers dit seizoen betekent een groot risico de komende 5 jaar zoals Utd herstellen. Messi en Suarez worden minder en het is nu echt de tijd even gewoon een half miljard uit te geven voor talentvolle spelers maar dat zit er waarschijnlijk niet in. Keita Balde is een goed talent maar Dembele is wel stukken beter naar mijn mening. Ook is Keita Balde een Senegalees wat sowieso niet echt handig is vanwege de Afrika cup en ook is hij volgens mij met ruzie uit de Barca jeugd weggegaan dus of die daar nou op zit te wachten weet ik niet. Dembele zal na 31 augustus weer zijn stinkende best doen bij Dortmund en dan blijft hij veel geld waard misschien 20 miljoen minder maar dan heeft hij wel weer een seizoen extra bij Dortmund gezeten en pakken ze misschien wat prijzen wie weet.

23 augustus 2017 om 14:05

Theoretisch goed uitgelegd en ik ben wel grotendeels met je eens, maar ik zie liever een Deulofeu/suarez/arda spelen dan een Dembã©lã© die 150 miljoen kostte. Begrijp me niet verkeerd, ik ben absoluut een fan van Dembã©lã© en we hebben inderdaad jonge talenten nodig. De vraag is of hij gaat slagen bij Barca. Ik heb nogal mijn twijfels! Hij is tweebenig, klopt, maar hij heeft niet zo veel wedstrijden als linksbuiten gespeeld. Daarnaast heeft hij maar éã©n seizoen iets laten zien en dat is geen garantie mensen. Ik zie hem ook het niveau van Neymar nooit halen. Kortom hij zou wel eens kunnen fallen bij Barca. Dus ik vind hem echt geen 100miljoen waard. 80miljoen is in mijn ogen een prima prijs in de huidige markt. Alleen omdat het nu eenmaal Barca is, moeten ze wat meer op tafel leggen. En dat is te begrijpen, 100, 110 of maximaal 120(incl. Bonussen). Dus ik vind 150mil gewoon een verlies voor Barca. Voor 150mil moet je gewoon een absolute topspeler halen die jaren lang het heeft laten zien: Griezmann, Hazard.....

Verder vertrok Keita idd door achterdeur. Ik denk ook dat hij niet over veel speelinzicht beschikt. Ik heb wel maar stuk of 10wedstrijden hem gezien. Dus misschien heb ik het mis. Alleen weet ik echt niet meer wie Barca dan moet halen.

Ik heb medelijden met het huidig bestuur van Barca. Ik wil dat ze op straat worden gezet. Alleen geef ik wel toe dat ze nu tegen een onoverbrugbare muur aanlopen. In geval van Dembã©lã©: halen ze hem voor 150mil, wordt het bedrag niet geaccepteerd door de fans en het is een absolute verlies voor Barca, laat staan als hij niet slaagt bij Barca. Slagen ze er niet in om hem binnen te halen, worden ze bekritiseerd dat ze incapabel zijn om een fatsoenlimjke aankoop te realiseren hele zomer.

23 augustus 2017 om 14:44

De kans dat Dembele mislukt op linksbuiten acht ik niet zo heel groot omdat ik zelden spelers heb gezien die zo twee benig zijn daarnaast heeft hij alle andere dingen ook hij kan combineren, snel, goals maken, voorzetten etc. Als ik Barca was zou ik hem gewoon nemen voor die 150 miljoen oké het is veel geld maar goede jongen spelers zijn nu heel belangrijk. Daarnaast jongens als Hazard zijn niet haalbaar, Reus is altijd geblesseerd en een speler als Sanchez is ook al bijna 30 datzelfde geldt voor Di Maria. Je zou bijvoorbeeld ook Sanchez en Ozil kunnen halen maar dan moet je over 3 a 4 jaar weer gaan investeren.

Het ziet er precies meer en meer uit dat Barcelona buiten Deulofeu, Semedo, Paulinho en waarschijnlijk nog Y. Mina niets meer zal kunnen aantrekken. Persoonlijk vind ik dat misschien niet slecht. Heb liever dat ze verstandig omgaan met het geld van Neymar dan nu met dat geld te smijten. Kunnen ze evengoed een deeltje van dat geld besparen voor de renovatie of voor 18 jarige talenten bij Barca B aan te kopen.
Ik vermoed dat Barcelona rond de 80 miljoen transferbudget had en met de verkoop van Neymar nog 222 miljoen bij kon schrijven. Als je hiervan aankopen Semedo 30 miljoen, Paulinho 40 miljoen en Deulofeu 12 miljoen en waarschijnlijk Mina voor 9 miljoen aftrekt blijft er nog rond de 200/210 miljoen over.

Met Paco Alcacer zijn ze niet veel voorlopig, hoop dat hij toch zich beter aanpast dit seizoen, hij moet nog meer vertrouwen hebben om goed in het elftal te passen. Ik denk dat het trouwens niet slecht is dat Barcelona met Deulofeu, Denis Suarez en misschien ook nog Arda Turan die linksvoor positie probeert te bezetten. Het is natuurlijk een minder elftal dan vorig seizoen. Hopelijk is er wel defensief een deal opgelost met Semedo aan te kopen. Wordt Paulinho onderschat dat zullen we wel zien maar ik vrees dat het wel een miskoop wordt net als Turan.

Een jaartje zonder CL kunnen we nu wel al zeggen met dit elftal maar in La Liga zie ik Barca hoe dan ook in top 4 eindigen. Ik denk dat Real wel het meest kans maakt maar Barca zonder Neymar en in een mindere periode wel nog de 2de plek pakt. Gevolgt met ploegen als Atletico, Real Sociedad en Sevilla.

Maar ik hoop dat we toch een langslopende titelrace krijgen en wie weet worden we toch getrakteerd met een 1 grote prijs wat ik fantastisch zou vinden in deze situatie. Een 2de grote prijs zou een nieuwe bestuur zijn voor 2018!

23 augustus 2017 om 15:02

Barcelona heeft geen tijd om even een jaartje laag te presteren. Jongens als Messi, Suarez, Iniesta, Busquets, Piqué en Alba zullen dat niet accepteren. Zij zitten in de laatste jaren van hun carrière, zijn succes gewend en willen dat vasthouden. Ook geen irreële eis, aangezien zij hun hoge niveau wonderbaarlijk genoeg jarenlang vast hebben weten te houden. Het bestuur heeft echter gefaald om hun van omringend talent te voorzien (op Neymar en Umtiti na is eigenlijk geen enkele aankoop van de laatste jaren goed genoeg gebleken).

Deze jongen moet gewoon gehaald worden, je kant het niet maken om nu af te haken. Hij zal namelijk niet goedkoper worden met de jaren. Ongelooflijk dat ze nu 'moeilijk' doen voor 20 milj extra, maar wel die 40 miljoen voor Paulinho zonder aarzelen betaald hebben. Ik schaam me echt kapot. Ook hoe er nu weer is omgegaan met de transfer van Seri. Het is beschamend.

23 augustus 2017 om 15:05

Helemaal met je eens. Beschamend hoe dit bestuur te werk gaat, op alle fronten!. Als de club Sandro (jeugdproduct die zich elders goed heeft herpakt 6 miljoen) en Matuidi (topper met jarenlange ervaring in de Europese top 20 miljoen) had gekocht in plaats van Paulinho, hadden ze een extra talent voor voorin en nog 15 miljoen euro overgehouden om meer te betalen voor Dembele!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren