Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Balotelli negentig minuten op de bank: ‘Iemand mag mij niet’

Laatste update:

Liverpool won woensdagavond voor de vierde keer op rij in de competitie. The Reds versloegen op eigen veld Burnley met 2-0, dankzij goals van Jordan Henderson en Daniel Sturridge. Mario Balotelli bleef negentig minuten ongebruikt op de reservebank zitten en dat vond hij jammer. Na afloop plaatste hij een afbeelding op Instagram met een mysterieuze begeleidende tekst erbij.

/

“Iemand mag mij niet”, opende Super Mario bij een foto waarop zijn medespelers een doelpunt tegen Burnley vieren. “Maar in tegenstelling tot wat er over mij gezegd wordt, ben ik een teamspeler. En ik ben zó trots op mijn team, op deze overwinning en op deze supporters. Laten we zo door blijven gaan. YNWA!”, gaf Balotelli aan.

Het is de vraag of de Italiaan zijn woorden richtte aan Brendan Rodgers. Die liet hem tegen Manchester City ook al buiten beschouwing en ook dat duel werd gewonnen: 2-1. Daarvoor was Balotelli eenmaal invaller en een keer basisspeler in de Europa League-ontmoetingen met Besiktas. In de eerste wedstrijd werd hij matchwinner, maar de return ging na strafschoppen verloren.

Vind jij het terecht dat Mario Balotelli de laatste duels op de bank zat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hmmm, misschien is het beter voor beiden relaties om in peace te scheiden. Ballotelli is voor Italiaans voetbal gemaakt.

5 maart 2015 om 10:38

Hij is helemaal niet voor het voetbal gemaakt. Te weinig kwaliteit en geen mentaliteit. En toch multimiljonair dat heeft hij dan wel goed gedaan. Voor de rest drie keer niets.

5 maart 2015 om 12:48

Balotelli is nog steeds veel beter dan menig spitsen die in de eredivisie lopen, dus om te roepen dat hij geen kwaliteit heeft of niks ervan kan is onzin, bij Milan en Inter was hij ook niet bepaald slecht, dus voetballen kan hij zeker.

5 maart 2015 om 13:06

Er staat weinig ff goed lezen

Rodgers mag Balotelli gewoon niet. Jammer voor hem, maar hij moet er zo snel mogelijk weg.

5 maart 2015 om 09:10

Ja dat zal het zijn heeft natuurlijk niks te maken met dat hij totaal niet presteert.

5 maart 2015 om 09:39

Balotelli heeft nu ook niet bepaald een grote 'like-factor'. Dat ligt niet aan Rodgers, maar toch echt aan hemzelf. Tel daarbij op dat hij gewoon totaal niet past binnen de speelstijl van de club (en de competitie) en het is logisch dat hij weinig speelt.

Balotelli gaat het gewoon nergens redden. Doet soms iets leuks, maar is vaker onzichtbaar en onhandig in zijn acties.middenmotor in Italië lijkt me voor hem het beste.

5 maart 2015 om 11:27

@hoppa, 20miljoen betalen voor iemand die niet bij de club past, is dit niet absurd? Hij krijgt amper kansen. Schandalig gewoon, ze verpesten zijn carriere gewoon!
Ik zou hem graag naar BVB zien komen.

5 maart 2015 om 11:33

Tja, in Engeland denken ze dat iedere dure speler de club gaat redden. Ik vind het een kwestie van slechte scouting. Als je een Balotelli haalt om Suarez te vervangen en je verandert de speelstijl niet, dan is dat per definitie een faalmomentje.

5 maart 2015 om 11:48

Ja, Balotelli is gehaald om Suarez te vervangen...

5 maart 2015 om 12:10

Spits vertrekt, spits komt. Wie is dan gehaald als vervanger van Suarez, volgens jou?

5 maart 2015 om 13:21

@lfc11 Niet dan? Ik bedoel, niet 1 om 1, maar ze verkopen een spits en halen daar twee spitsen voor terug (balo en Lambert) waardoor het toch een vervanging is.
Vind jij het overigens niet raar dat men van die 100 miljoen niet 2 goede spelers haalt maar 5 a 6 halfbakken spelers als Lambert, Lallana, Markovic, Lovren etc. Niet per se slecht, maar geen toppers.

5 maart 2015 om 13:22

Niemand is gehaald om Suarez te vervangen, dat is namelijk onmogelijk. Daarom is er geprobeerd om de gehele aanval van impulsen te voorzien om zo het vertrek van Suarez op te vangen (markovic, Lallana, Balotelli, Lambert). De rol van Suarez kan door geen van allen vervuld worden. Dat ze deels op dezelfde positie in het veld uitkomen, maakt Balotelli nog geen vervanger van Suarez.

Balotelli is voor mijn gevoel op het laatste moment alsnog aangetrokken om de aanval van een impuls te voorzien en dat is tot nog toe niet al best uitgepakt.

De keuze om meer spelers te halen in plaats van twee kwalitatieve toppspelers heeft met meerdere factoren te maken. Ten eerste was de selectie nodig toe aan versterking in de breedte, want vorig seizoen zat men enorm krap in de selectie, ten tweede zijn toppers lastig haalbaar voor een team dat lang geen CL heeft gespeeld en nu pas één seizoen weer (bovendien ook geen garantie op succes, Falcao, Torres etc.). Noem ze halfbakken, maar redelijk wat zijn prima aankopen, sommige misschien overbetaald, maar als je ziet hoe ze zich ontwikkeld hebben en hoe jong de meeste nog zijn, zal ik niet klagen.

5 maart 2015 om 13:59

@lfc11

Maar dat is toch exact wat ik bedoel. Er vertrekt een spits en ze halen een totaal ander type spits. Vervolgens blijven ze hetzelfde systeem en spelletje spelen en dan vinden ze het gek dat het niet werkt. Natuurlijk is Balotelli wel een vervanger voor Suarez. De eerste spits vertrekt en er wordt een nieuwe beoogd eerste spits gehaald.

Maar het is natuurlijk geen vervanger binnen het tactische spel, omdat het in elk opzicht een ander type speler is. Het lijkt er echter toch op dat men dat bij Liverpool niet heeft begrepen, omdat men het spel totaal niet heeft aangepast aan het compleet verschillende type spits.

Dan zijn er twee opties:
1. Slecht gescout
2. Slechte tactiek

Take your pick.

5 maart 2015 om 14:23

@lfc11 @hoppa!

Ik ben het eens met Hoppa. Hoewel Suarez natuurlijk onvervangbaar is, moet je wel een speler halen die hetzelfde type is. Balo is in alles een ander type spits. Ook Lambert is niet hetzelfde. Eigenlijk hebben ze met een type Sterling nog de beste vervanger in huis.

Op dit moment speelt Liverpool leuk voetbal, en ze doen dit zonder Balotelli. Paniekaankoop of slecht gescout lijkt me hier eerder op zijn plek.

5 maart 2015 om 10:41

Een winnende coach heeft altijd gelijk toch 😅

Wordt tijd dat hij in de spiegel gaat kijken..

Mischien is enige vorm van zelfkritiek op zijn plaats. Als hij een werkethos had en minder maniertjes was hij in staat om het niveau van Benzema, Costa en Lewandovski te halen. Maar nu is het echt een gemankeerde speler die slecht in de groep licht en iedereen van alles verwijt maar een vorm van enige zelfreflectie ontbreekt.

Ik heb het idee dat hij het over Steven Gerrard heeft. Gerrard heeft toch een bepaalde invloed op de speelwijze en het elftal lijkt mij. Denk dat Brendan Rogers niet alle macht in handen heeft. Balotelli is gewoon geen goede aankoop, geen garantie voor succes.. Ben benieuwd wie het na Liverpool nog aandurft hem te kopen....

5 maart 2015 om 09:24

Ze winnen zonder hem en gerrard speelde niet, dus zal wel mee vallen. Verder wordt gerrard met grote regelmaat op de bank gehouden door Rodgers, dus of de trainer zich zo erg laat beinvloeden lijkt me niet. Markovic,csterling, sturridge en lallana. Dat zijn gewoon de beste opties voorin. Daarna komt mario pas. Dus wissel zitten is logisch en invallen alleen bij noodzaak.

Never change a winnin team. Tenzij je in Engeland speelt..

Rodgers heeft het voor elkaar en verdient alle lof daarvoor. Ze spelen goed en ik denk dat ze ten kosten van United de top 4 gaan halen.

5 maart 2015 om 09:46

Precies, Balotelli is helemaal overbodig in dit team. Liverpool is bezig aan een ijzersterke reeks waarbij alles lijkt te lukken. Dit alles heeft Rodgers voor elkaar gekregen met 'werkers' en een flinke dosis strijd en passie. Volgend jaar toch maar eens de markt op voor een type Suarez of Kuyt die zich eigen helemaal suf loopt voorin. Balotelli heeft zichzelf denk ik de das om gedaan met het penalty incident. Jezelf boven de club verheffen is bij een club als Liverpool al helemaal not done.

Vindt hem de laatste wedstrijden wel goed overspelen. Een echte aanspeelpunt

5 maart 2015 om 09:27

Welke laatste wedstrijden? Hij heeft 60 min gespeeld in de laatste 17 competitie wedstrijden volgens mij. Wint nog geen 40% van zijn duels en een derde van zijn passes is inleveren.

Goh, je verdient ongeveer 100.000 pond per week en hebt het drukker met je eigen ego en rare fratsen uithalen dan met inzet tonen en presteren voor je werkgever. Hoe is het dan mogelijk dat er mensen zijn die je niet mogen?

Vreemd he, dat één iemand je niet mag als je een compleet contactgestoord en asociaal wezen bent he?! Die zelfs medespelers die aangewezen zijn om een penalty te nemen de bal afneemt en dit allemaal doodnormaal vind! Balotelli interesseert maar 1 ding en dat is Balotelli; maar dat hij overal uitgekotst wordt, ligt natuurlijk aan allemaal die anderen.

Vind dit toch jammer.. heb altijd gedacht/gehoopt Sturridge/Balotelli een magisch koppel zou worden, maar ze krijgen de kans niet samen.

5 maart 2015 om 10:28

Niet heel gek aangezien het team geweldig loopt op het moment. Waarom zou je dat gaan opofferen om het koppel Sturridge/balotelli te testen? Balotelli heeft gewoon pech dat het nu goed loopt in een systeem waar hij niet in past (naar mijn mening).

Hij past er niet, laat hem zijn zakken maar vullen in china

Liverpool wint met deze 11. Dus geen rede voor wijzigingen...?

Ik kan niet begrijpen waarom er nog steeds (grote) clubs zijn die deze man willen halen. Hij heeft mij nog nooit kunnen overtuigen en hij zorgt met zijn achterlijke gedrag voor onrust binnen een team. De meest overgewaardeerde voetballer van het moment!

5 maart 2015 om 11:20

Helemaal mee eens, sommige momenten denk je dat hij het licht heeft gezien (EK 2012) en hoop je dat het er een keer uitkomt en dat meneer volwassen wordt maar hij valt elke keer terug in zijn oude vervelende gedrag. Het is een schande dat hij het shirt van Liverpool überhaupt mag dragen.

5 maart 2015 om 11:32

Jongen wat ben jij een zagevent zeg. Het is een schande dat 20 miljoen betalen voor iemand week na week op de bank te zetten.
En over dat volwassenheid, heb je dit seizoen al frats over hem gehoord? P

5 maart 2015 om 11:40

Ik heb dit seizoen al genoeg fratsen over hem gehoord, recentelijk nog met de penalty die meneer perse wilde nemen, hij is geschorst voor een bericht op Twitter en kreeg daar een boete van 30.000 euro voor, het shirtje ruilen leverde tevens ook veel commotie op.

Hij komt vaker met dit soort berichten in het nieuws dan dat hij eens een keer een doelpunt maakt. Het is inderdaad een schande dat een club 20 miljoen voor zo'n overschatte speler betaald. Ik denk dat Liverpool er spijt van heeft.

5 maart 2015 om 12:54

Royeboy

Waarom heb je het alleen over EK 2012? Bij Inter en Ac Milan deed Balotelli het zeker niet slecht, bij Milan liep hij zelfs 1 op 2. Bij Liverpool gaat het laatste tijd gewoon matig, maar sommige moeten niet doen alsof Balotelli een hele matige voetballer is en dat hij naast het EK 2012 niks meer heeft laten zien, zijn gedrag is af en toe gewoon niet goed maar we moeten nou niet gaan doen alsof die beste man niet kan voetballen.

5 maart 2015 om 13:01

Dat was een voorbeeld en op dat moment en met name de wedstrijd tegen Duitsland vond ik hem echt weergaloos.

Ik vindt dat hij zijn potentieel die iedereen hem toe dichtte nooit heeft waar kunnen maken. Hij is toch te veel in het nieuws met randzaken etc. Daarbij laten clubs hem niet voor niks elke keer gaan. Als hij echt zo goed was geweest had hij wel altijd op een basisplaats kunnen rekenen.

Hij kan zeker wel voetballen maar hij benut zijn kwaliteiten en mogelijkheden voor nog geen 60%.

Balotelli kan er beter weg gaan maar ik ben dan reuze benieuwd welke voetbalclub uit Europa er nog bereid is te investeren in deze overschatte spits. Hij heeft werkelijk waar de mentaliteit van een puber en zijn complete houding in het veld (slenteren, beetje mee hobbelen) wekt alleen maar ergernissen op. Het enige dat hij goed heeft gedaan in zijn carrière is geld verdienen en als meneer de zelfbenoemde topspits zin heeft speelt die zo nu en dan twee goede wedstrijden in het seizoen.

Wellicht kan die nog wat Qatari vermaken in de zandbak in Europa zie ik geen toekomst meer voor deze speler.

Rodgers ziet gewoon eindelijk in dat je nooit op een degelijk niveau zal komen Mario.

Ja dat zal het zijn Mario en niet het feit dat Sturridge gewoon veel beter is.

Misschien was die gejatte penalty in de Europa League toch een druppel?

Ik weet niet of mensen de laatste wedstrijden van Mario hebben gezien. Dan heb ik het over de twee laatste wedstrijden. Hij speelde toen heel redelijk. Ik heb juist het gevoel dat hij er weer bovenop aan het komen is. Schrijf hem nog maar niet af, geweldige speler als hij er zin in heeft. Ik zie het nog wel gebeuren, hem als vaste spits.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren