Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Balotelli geeft weer niet thuis: ‘Hij is een luie donder en egoïstisch’

Laatste update:

Mario Balotelli is aan een trieste reeks bezig. De aanvaller kwam ook zondag tegen Queens Park Rangers (2-3 winst) niet tot scoren en zijn laatste doelpunt in de Premier League dateert alweer van november 2012. Toen was de Italiaan in dienst van Manchester City trefzeker tegen Wigan Athletic. Super Mario keerde in de zomer terug in Engeland, maar ook bij Liverpool wil het maar niet vlotten.

/

In zes duels in de Premier League heeft hij niet weten te scoren en daardoor is zijn treffer in de Champions League tegen Ludogorets Razgrad voorlopig zijn enige succesje tot dusver op Anfield. Aan kansen ontbreekt het de international echter niet, want Balotelli schoot in zijn laatste twintig competitieoptredens in Engeland 39 keer op doel, scoorde slechts eenmaal en leverde geen één assist af. Balotelli heeft nu al tien competitieduels niet meer gescoord en dat is zijn langste doelpuntendroogte sinds 2012, toen hij namens City twaalf speelronden lang het net niet vond.

Door de blessure van Daniel Sturridge hadden de fans van Liverpool de hoop op Balotelli gevestigd, maar zij lijken nu al helemaal klaar te zijn met de miljoenenaankoop. Hij werd begin oktober op social media al een ‘verspilling op het veld’ en een ‘nietsnut’ genoemd en nu is de kritiek wederom niet mals. Liverpool-fan Stephen noemt Balotelli een ‘luie donder’ en supporter Ty Kropp sluit zich op Twitter bij hem aan.

Graham Coles is ook wel klaar met Balotelli: “Ik wil hem nooit meer in een tenue van Liverpool zien. Hij brengt niets.” Conor Lowry stelt dat voetballen met Balotelli hetzelfde is als met een man minder op het veld staan en Lindzell, een andere fan van het rode voetbalbolwerk, noemt de ex-speler van onder meer AC Milan ‘egoïstisch’. Aanvoerder Steven Gerrard nam het na afloop in gesprek met de BBC overigens voor zijn ploegmaat op.

Is Mario Balotelli in jouw ogen de beste spits van Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oh my god, wat een stelletje idioten zijn dit, blijf gewoon achter je spelers staan.

Dat VZ hier ook een artikel over publiceert zegt veel over deze site. Trouwens het is Championship League stelletje amateurs!

19 oktober 2014 om 19:18

Wat lul jij nou weer?

En de mensen hebben groot gelijk. Balotelli heeft ergens vast wel wat talent zitten, maar hij is voor niet één team ook maar van enkele waarde. Penalties kunnen andere spelers ook wel benutten, qua veldspel doet 'ie niet eens mee en hij loopt erbij als een chagrijnig pubertje die liever Fifa gaat spelen dan zelf te voetballen.

19 oktober 2014 om 19:18

Champions league* Maar je hebt gelijl hoor, heel liverpool is slecht, niet alleen balo, maar nu wordt hij als zondebok aangewezen

19 oktober 2014 om 19:21

Als je je zo stoort aan deze site, waarom kijk je er dan nog op?
On: heel jammer voor Balotelli dit. Ik had het hem zo gegund. Die misser vandaag was wel echt belachelijk. Ik hoop dat hij zich snel herpakt en weer eens wat goals gaat maken!

19 oktober 2014 om 20:22

Anders heeft die jongen ook niks te zeiken.

19 oktober 2014 om 19:23

Hoezo moeten ze achter hun spelers staan? Ik heb Balotelli vandaag minstens 90 van de tijd met zijn gezicht naar de grond over het veld zien lopen. Als je niet in vorm bent, ok, kan gebeuren maar doe dan op zijn minst gewoon voor 100 je best. Ook de vorige wedstrijd heb ik hem denk ik 20 keer op doel zien schieten waarvan zeker 18 ballen op de 2e ring belandde.

Ik heb nog lang sympathie gehad voor deze jongen, maar ook ik denk niet dat deze jongen het ooit nog gaat laten zien. Overal waar hij zat hebben ze de vlag uit gehangen toen hij weg ging, dat is toch veelzeggend.

Hij loopt alleen maar en geeft nooit een bal af terwijl andere spelers vaak in goede posities staan. Dus deze mensen hebben gewoon helemaal gelijk. Hij is aartslui en inderdaad ook zeer egoistisch.

Deze man kost Liverpool ruim 40 miljoen aan transferkosten en salaris. Weggegooid geld. Voor mij nu al samen met Carroll de grootste miskoop in geschiedenis van de club.

19 oktober 2014 om 19:26

Waarom wordt er geen artikel geschreven over die waardeloze verdedigers, als je dan iemand wil aanwijzen neem dan Lovren, die maakt tientallen fouten en de supporters zijn absoluut niet tevreden over hem. Heel goedkoop om telkens naar dezelfde personen te wijzen.

19 oktober 2014 om 19:41

Dus? Balotelli 'de grote meneer' faalt op alle fronten. Er is meer kritiek op Balotelli dan andere kan ik je vertellen. Hij doet niets maar dan ook niets om zichzelf te verbeteren, denkt alleen maar aan zichzelf en gedraagt zich als een vedette. Ongelooflijk dat die kerel nog opgesteld wordt, ik heb nooit begrepen wat mensen nou in hem zien...

19 oktober 2014 om 19:44

Balotelli is een gevestigde naam. Lovren is 'maar' een verdediger van Southampton. Tuurlijk wordt Balo gezocht, maar hij laat ook echt helemaal niks zien. Als hij 90 minuten zijn best zou doen werd hij al veel minder gezocht door de media. Bij Liverpool willen ze harde werkers zien en geen overschatte spelers met grootheidswaanzin.

Edit: Zie nu pas dat die mensen random mensen zijn die een mening op twitter gooien. Lekkere journalistiek weer hoor.

19 oktober 2014 om 21:00

Jammer van Balotelli hij had zijn naam waar kunnen maken als groot talent. Nu valt helaas voor Liverpool het dubbeltje aan de verkeerde kant. Ik denk wel dat hij makkelijk te slijten is aan een andere club en dat je met een klein beetje verlies moet kijken naar een andere spits. Na Suarez is het sowieso moeilijk om iets goed te doen maar Balotelli slaat de plank tot nu toe wel erg mis.

Ik had eigenlijk wel verwacht dat hij zich zou ontpoppen tot een grote jongen. Wat niet is kan nog komen maar bij Liverpool denk ik niet.

19 oktober 2014 om 23:54

Ik denk dat je de meningen van die random mensen vaker te zien zult krijgen, aangezien we sinds enkele tijd massaal iets met social media schijnen te doen... Gewoon een nieuw soort van rubriekje voor sites als deze.

19 oktober 2014 om 19:45

Als je hier niet eens doorheen prikt... Vz is hier zo triest bezig, ze zijn gewoon random supporters op Twitter bij naam aan het noemen en aan het quoten om maar weer een sensatie-bericht te kunnen plaatsen. En kijk ze eens happen die guppies.

19 oktober 2014 om 21:25

Maar het ligt natuurlijk nooit aan Balotelli het eeuwige talent!

19 oktober 2014 om 20:05

@michellaudrup: Onbegrijpelijke reactie van je; waarom mogen de fans van Liverpool zich niet uitspreken, alleen al de komst van Balo was zeker niet onomstreden.
En als je al kritiek levert op die luie, luie voetballer, dan word je in veel gevallen al weer bestempeld als racist. De cijfers spreken voor zich, zou ik willen zeggen.

Hij loopt er grotendeels maar wat verongelijkt bij, en de wereld is straks te klein als hij in een belangrijke wedstrijd een keer wel iets van zijn onmiskenbare talent laat zien.
Dan krijg je weer van die fratsen zoals een shirt "why is it always me??" enz enz.

Ik vind hem Liverpool onwaardig

20 oktober 2014 om 06:59

Idd. Balotelli die zichzelf beter vind dan ronaldo hahaha laat me niet lachen. Die jongen moet gaan stoppen met voetballen. Slaagt nergens

Wie zijn die mensen ? :

19 oktober 2014 om 19:17

Random people die een mening hebben en die die op twitter gooien. Blijkbaar genoeg voor VZ om er een artikel over te maken.

19 oktober 2014 om 19:27

Slaat echt nergens op. Op de facebook van VZ bijvoorbeeld kan je na elke wedstrijd van bijv Ajax ook wel 20 reacties vinden van "fans" die bepaalde spelers de grond in boren. Ik heb Liverpool niet echt gevolgd en ik geloof best dat Balo slecht speelt en weinig inzet toont, maar VZ maakt nu echt gewoon random nieuwsberichten over wat wij bijvoorbeeld op onze twitter of fb zouden plaatsen.

19 oktober 2014 om 19:32

Het niveau van VZ is nu eenmaal enorm aan het verslechteren. Schabouwelijk zelfs. Maar inderdaad, exact wat u zegt. Dit bericht hoort thuis op facebook, twitter of ergens anders in de put van de sociale media waar iedereen denkt dat zijn mening waar is.

19 oktober 2014 om 19:23

Stephen en Ty Kropp op Twitter en die vertegenwoordigen de hele Liverpool aanhang.

19 oktober 2014 om 22:41

Niet zo zeuren joh, jij staat ook vooraan als het over de slechte prestaties van ozil gaat.

Geef Balotelli gewoon de tijd ik weet zeker dat hij de spits is die voor Liverpool gaat scoren als hij zijn vorm heeft gevonden en ik zie hem die vorm hervinden. Ik snap dat Liverpool hem heeft aangekocht want is de spits die bij hun spel past en ik denk dat Rodges het ook voor elkaar krijgt hem meer te laten doen door hem stevige toe te spreken.

Serieus? een artikel op basis van tweets van fans?

Hier: Idioten geven Balo te weinig tijd en draven door in hun negativiteit.
Open er maar een topic over

19 oktober 2014 om 19:21

Echt eeh een oordeel vellen op basis van de mening van 2 Twitter supporters, die net zo goed fan zijn van een andere club.

19 oktober 2014 om 19:43

Dit is niet de eerste keer dat Vzeen artikel maakt over Liverpoolsupporters die Balo bashen. Echt belachelijk, want ik zie het ze niet voor andere spelers doen.

19 oktober 2014 om 19:50

Agh ik heb het ook een keer gezien voor Messi. Op basis van enkele tweets van Barca fans (terwijl je nooit zeker kan zijn dat het echte fans zijn) werd er een artikel gemaakt van hoe Barca fans Messi weg willen.

Niet klagen je weet wat je binnenkrijgt met Balotelli. Hoe kun je het Balotelli kwalijk nemen? Hij speelt zoals altijd, het is niet alsof het hem nu bij Liverpool niets kan schelen. Hij doet altijd wel zijn best, maar is geen topspeler die elke wedstrijd kan beslissen.

Toch vind ik ook dat je hem nog tijd moet geven voordat je begint te zeuren.

En weer worden random tweets van supporters gebruikt om Balotelli af te kraken, niet de eerste keer Vz.

Ja hij speelt niet goed, maar tweets gebruiken als een voldongen feit en een correcte bron is dan weer iets anders.

On topic: Met Sturridge zal het beter gaan, geen twijfel nodig, Mario heeft een directe partner nodig om goed te functioneren. Die misser was wel onvergeeflijk.

Ik had persoonlijk ook wel meer van Balotelli verwacht. Misschien komt het nog, laten we het maar hopen.

VZ, vertaal het wel goed, een "luie donder" is niet wat bedoelt word met "lazy wanker". Ok, de echte vertaling is wat grof, maar dan nog.

En dit is wat overdreven, het is niet dat alle LFC-fans hem afvallen, er zijn er ook genoeg die hem nog wel een kans geven denk ik.

19 oktober 2014 om 19:18

U hebt er 1 gevonden dus uw laatste zin is volledig correct

Het is gewoon een luie speler, die niet zijn best wil doen voor zijn club. Alleen als je de bal in zijn voeten speelt gaat hij scoren en dan doet ie alsof hij het grootste talent van de wereld is. Voor de rest heb je niks aan hem.

Trouwens VZ, Liverpool en Ludogorets spelen in de Champions League.

ongelooflijk,gaan we comments van social media serieus nemen,flut artikel

19 oktober 2014 om 21:29

Flut speler, flut artikel!

Ik heb net iets gepost op Twitter over Ronaldo. Zou VZ daarover ook een artikel maken?

19 oktober 2014 om 19:26

Als het een bekende is, is het dan wel nieuws??

Hij voldoet volledig aan de verwachtingen die ik van m had. Drama, irritant, niet hard werken of meeverdedigen, verongelukt rondlopen en amper scoren. Tig miljoen down the drain. Maar dat boeit ze waarschijnlijk weinig. In de winterstop zal er wel weer 50 miljoen voor n nieuwe spits worden uitgegeven.

20 oktober 2014 om 01:13

Je laatste 2 zinnen zijn onzin, voor de rest helemaal mee eens, had ik kunnen typen.

het lijkt erop dat het hem niet boeit alsof hij denkt laat het geld maar storten hij is gewoon heel lui en doet ze best niet om echt te gaan scoren echt zielig voor liverpool hadden veel hoop maar zo zie je maar ballotelli faalt over al

Ze voetballen ongelofelijk ruk en Balotelli krijgt weer de schuld, dom volk en hier hoort geen aandacht aan besteed te worden.

Dit zijn natuurlijk geen echte fans hoe kun je zo praten over een speler van jou team in plaats van moed want volgens mij hebben ze wedstrijd gewonnen dus zo dramatisch is het weer niet, sensatie supporters pff word er moe van

19 oktober 2014 om 19:58

Nou ik vind de kritiek 100% terecht. Je club heeft 40 miljoen uitgegeven aan deze nietsnut, die geen reet uitvoert, niets doet om zichzelf ook maar een beetje te verbeteren en er als de absolute vedette bij te lopen. Tuurlijk moet je je spelers altijd steunen, maar niet als ze er zo bij lopen!

Ik als grote fan van barca denkt dat Liverpool gaat verliezen van real madrid.. Misschien wel met dubbele cijfers

19 oktober 2014 om 19:28

Ik, als fan van sparta praag, denk dat niet

19 oktober 2014 om 20:48

Ik, als fan van PSV, denk dat wel

19 oktober 2014 om 21:31

Fcu0031 denkt dat Liverpool gaat verliezen van Real Madrid. Sjeikerd, PSV-fan, sluit zich hierbij aan. 10boem10 is het echter niet mee eens met deze stelling.

Zo, kan VZ gelijk weer als artikel gebruiken.

Nee, ik vind echt de allerslechtste vorm van journalistiek. Zo kun je honderden artikelen per dag maken, want er is altijd wel op twitter iemand te vinden met een mening over een speler of club. Als ze nu bekende voetballers gebruikten, maar dit zijn gewoon willekeurige supporters. Nee, VZ wordt al beduidend minder qua niveau, maar toch weten jullie het niveau toch weer telkens nog verder naar beneden te krijgen. Deze reactie mag best verwijderd worden, maar ik wil wel dan wel eens een discussie hierover aangaan want dit is toch geen journalistiek meer.

On: Balotelli geeft altijd problemen en scoort te weinig om ermee weg te kunnen komen. Heeft het stempel eeuwig talent en ik snap de hele aankoop ook niet van Liverpool.

Prachtig nieuws artikel. 3 quotes van willekeurige mensen op twitter.

Wat een trieste topic van Voetbalzone. Zo kan je wel 335 topics maken over een speler. Welke achterlijke bedenkt zoiets vraag ik me af.

19 oktober 2014 om 19:35

Ja en ik vraag mij af wie zich zoiets achterlijks afvraagt

19 oktober 2014 om 19:52

Jij hebt moeite met lezen begrijp ik. Ik bedoel dat wie bij voetbalzone het verzint om topics te maken van twitter reacties. Zo kan je van elke speler een topic van maken.

19 oktober 2014 om 19:56

Ja kunnen ze doen he..het is hun site

Die fans hebben gewoon gelijk... Kunnen jullie zeggen wat jullie willen, maar op zijn zachst gezegt ben je niet helemaal 100% als je serieus denkt dat Balotelli ooit nog iets goeds zal doen op het hoogste niveau... Als je een beetje had nagedacht had je dit al voor het seizoen al kunnen voorspellen... Maar goed, leef nog wat langer in je fantasie waarin je denkt dat een goed streng gesprek ook maar enigsinds zal helpen...

19 oktober 2014 om 19:51

Laat ik het anders stellen, op basis van wat denk je dat Balo opeens een wereldspits wordt...

Ik ga Arsenal er even bij betrokken want ik krijg spontane kotsneigingen van jullie... Giroud wordt door vele van jullie met de grond gelijk gemaakt, Welbeck zal ook wel weer slecht worden gevonden... maar Balotelli is opeens jullie miracle boy, die geen kritiek mag krijgen... Krijg toch de scheiterij... Wederom een voorbeeld van zodra het onderwerp Arsenal is, dan is alles negatief en zodra het een andere club betreft, dan zijn de meeste van jullie opeens lammetjes... en moet er wat milder worden gereageerd...

Vz heeft duidelijk wat tegen balotelli

Wat een misser was dat zeg. Die zou je gewoon rustig erin moeten rollen. Al die heisa, tja, en terecht.

Een beetje overdreven allemaal, Balo scoort idd moeilijk maar lui is hij zeker niet, de wedstrijden die ik van hem zag was hij echt niet lui en sterker nog, Balo heeft niks te zoeken bij zo n matig als Liverpool waar je als spits zelden een goede voorzet of assist krijgt.




9 wedstrijden 1 goal dat is gewoon slecht. Pelle bewijst op dit moment dat hij een betere spits is.

Waarom halen ze toch zo'n clown binnen?

De enige manier waarop Balotelli nog iets zal presteren, is als hij weer dat 'why always me' gevoel zal krijgen. Nog een paar wedstrijden kritiek en dan komt er bij hem iets los zodat hij wel gaat beginnen met presteren. Balo is geen speler die goed speelt wanneer iedereen lovend is over hem. Dat zagen we bij City toen de hele Engelse media klaar waren met hem. Toen stond hij op en gaf hij op Old Trafford zijn antwoord, en daarna ging ie 6 maanden z'n stinkende best doen als nooit tevoren. Liverpool wist maar al te goed waar het aan begon toen ze deze jongen binnenhaalden, en dat verbaast me als je weet dat de mensen uit Liverpool geen arrogante salonvoetballers willen zien in dat rode shirt. Geen kritiek op Balotelli, want het is een geweldige voetballer. Alleen ga je er nooit veel aan hebben, toch niet de komende jaren denk ik. Misschien komt de klik wel als hij 27 is ofzo.

Balotelli barst van het talent alleen is voor niemand duidelijk wat voor talent.
In ieder geval heeft het niets met voetbal te maken.
Het is gewoon een belediging richting hondstrouwe liverpoolfans dat het bestuur ervoor gekozen heeft dit voor schandalig veel geld in huis te halen.

Anfield en het mooie shirt onwaardig.

Tja, dat krijg je als je miljoenen verdient als je jong bent. Marnix Kolder is nog beter dan deze speler. (zonder gekheid.)

19 oktober 2014 om 21:07

Er zijn spelers zat die op hun jonge leeftijd meer als hem verdienen en hun hoofdje wel kunnen gebruiken. Niet meteen generaliseren hé. Balo is gewoon een geval apart, dat is nu eenmaal zijn karakter. En Liverpool wist maar al te goed waar het aan begon.

19 oktober 2014 om 21:33

Balotelli is opgegroeid in armoede. Dan weet je niet wat je met je geld moet doen. Dat zie je vaker bij spelers die vroeger weinig hadden zoals Drenthe, Ronaldinho, Romario etc.

19 oktober 2014 om 21:39

Klopt, maar een Tévez komt uit Fuerte Apacha. Een ghetto in Buenos Aires waar je als toerist nooit alleen moet komen.

En Ronaldinho komt uit een welgestelde familie, check z'n documentaires En met welgesteld bedoel ik geld genoeg om een eigen zwembad te hebben.

Op sites als Twitter kan iedereen die beschikt over het vermogen een toetsenbord te gebruiken zijn ongefundeerde 'mening' droppen. Berichten als deze zijn voor mij dan ook totaal niet serieus te nemen, jammer dat er tegenwoordig al zoveel waarde aan wordt gehecht.

Wel grappig hoe snel het gat in de beeldvorming tussen een Balotelli en een Pelle gedicht is.

Moet gewoon naar een wat lagere club spelen dan gaat hij vanzelf wel weer veel scoren

Als hij geen rare dingen uithaalt en zich meer concentreert op het voetbal dan gaat het scoren vast wel lukken... alleen is die kans van wel erg klein

Dit is toch geen journalistiek, wat een bagger

Nieuw dieptepunt voor voetbalzone, random twitterberichten samenvatten. Waar slaat dat op?

Volgende week speelt Ronaldo of Messi een bagger pot en dan komt vz ook met twitterberichten hahah wat een triest zooitje eigenlijk.. De facebook page wordt ook continue met gejat spul up to date gehouden. Jammer dit hoe je een speler op deze manier in een slecht daglicht wilt brengen voor wat clicks

Balotelli moet gewoon zo snel als mogelijk stoppen met voetbal.
Iemand heeft hem de verkeerde beroepsadviezen gegeven vroeger waardoor hij in de verkeerde branche terecht is gekomen.

Mijn hoop komt dus 2 tot 4 weken later, want als Sturridge er is zal er minder aandacht op Balotelli liggen, dus ik hoop dat hij dan los kan komen.

Voor de rest niet te veel geloven van deze onzin berichten van VZ.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren