Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Balotelli gebruikt het voetbal om een beroemdheid te zijn’

Laatste update:

Mario Balotelli mag naar verluidt vertrekken bij Liverpool en heeft dat volledig aan zichzelf te wijten. Dat zegt landgenoot Paolo Di Canio, die als aanvaller voor onder meer Lazio, Juventus, AC Milan en West Ham United speelde.

/

“Op een gegeven moment moet je beseffen wat het betekent om met anderen te spelen, maar hij lijkt dat niet te doen”, zegt de 47-jarige Di Canio in een interview met het Italiaanse Fox Sports. “Veel trainers hebben geprobeerd hem te veranderen. Roberto Mancini was als een vader voor hem, maar zelfs hij hoeft hem niet terug te hebben bij Internazionale.”

José Mourinho begreep hem direct en kon hem veranderen, maar nu heeft Balotelli niemand meer op wie hij kan rekenen. Hij is nog altijd jong, fysiek sterk en een geweldige atleet, maar hij heeft zijn talenten nooit benut. Voetbal gaat ook over jezelf opofferen, door het vuur gaan voor medespelers. Niet in de kroeg, maar op het veld”, gaat Di Canio verder.

“Ik hoop dat hij verandert, maar zie het zwaar in, want hij is veel meer bezig met social media en lijkt het voetbal te gebruiken om een beroemdheid te zijn, in plaats van dat hij zijn status gebruikt om een goede voetballer te worden.” De 24-jarige Balotelli werd al genoemd bij clubs als Al-Arabi, Al-Ahli, Internazionale, Sampdoria, Bologna, Lazio, AS Roma en Fiorentina, maar van concrete belangstelling lijkt geen sprake.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gebruiken alle voetballers voetbal niet om beroemd te zijn? Misschien Beckham niet, maar verder?

10 augustus 2015 om 22:22

Ik denk dat 85% van de voetballers afgezien van sponsoren, media werk en het commerciële aspect van de voetballerij een rustig gezinsleven willen lijden.

10 augustus 2015 om 22:23

Maar Balotelli laat voetballend bijna niks zien, terwijl bijvoorbeeld een Beckham naast een superster/beroemdheid, prima kon voetballen.

10 augustus 2015 om 22:51

en nu gebruikt Di Canio hem om interessant te doen en weer enigszins onder de aandacht te komen. Je kunt ook weer gewoon een fascistengroet brengen voor de Lazio-fans, Paolo. That would do the trick.

Hoe dan ook: het zijn allemaal open deuren en niemand weet wat er precies achter gesloten deuren plaatsvindt. Rodgers wilde hem niet en heeft hem nooit een eerlijke kans gegeven. En Balotelli is daar gevoelig voor, gaat stoer doen en zich forceren. Breng hem naar een club waar hij het vertrouwen heeft en hij zal het terugbetalen.

10 augustus 2015 om 23:50

Waar heeft hij dat eerder gedaan dan?

11 augustus 2015 om 08:17

@ leonov
Door op de man te spelen heb jij jezelf volledig gediskwalificeerd. Inhoudelijk gezien heeft Di Canio gelijk. Verder is Di Canio een echte man die het hart op de juiste plek heeft. Noem mij 1 andere voetballer die een open doelkans laat gaan omdat een tegenstander ergens geblesseerd ligt ? Iets wat een lompe scheids natuurlijk niet had gezien.

11 augustus 2015 om 10:08

@matthaeus, jij diskwalificeert jezelf met zo'n naam op n Nederlandse voetbalsite...
Leonov heeft gelijk. Balotelli heeft de mentaliteit niet om n topvoetballer te zijn, maar dat Paolo di Canio deze kritiek geeft, is lachwekkend. Leuk van die ene FairPlay actie maar als iemand een karikatuur was van n voetballer dan is het di canio wel.

10 augustus 2015 om 22:51

Ze voetballen toch niet om beroemd te worden? Iedere voetballer is ooit begonnen omdat hij het spelletje leuk vond. Dan komt iemand erachter dat hij talent heeft en bij de beteren hoort en wordt het doel profvoetballer worden. Dat de absolute toppers beroemd zijn is daarvan dus gewoon een gevolg, maar het is zeker niet de oorzaak.
Overigens wordt het gros van de profs helemaal niet beroemd. De spits van Achilles '29 kan gewoon rustig over straat.

10 augustus 2015 om 23:44

Behalve in Groesbeek...

Ben echt benieuwd waar hij terecht komt. Italiaanse middenmoter lijkt me het meest waarschijnlijke

Beroemdheid komt met goed spel wat Balo helaas al jaren niet meer laat zien.
Zo jammer, had het Italiaanse voetbal kunnen dragen op deze leeftijd wanneer hij zich doorontwikkeld had. Nu hopen op Zaza!

Deze jongen heeft zoveel talent dat hij niet eens zn best hoeft te doen en toch altijd aantrekkelijk blijft voor andere clubs. Hoop dat hij zich gaat herpakken en echt gaat laten zien wat kan, want hij is nog altijd een mogelijke topper.

10 augustus 2015 om 22:47

Tja dat is over wel meer voetballers gezegd. Maar hij heeft zijn koppie er niet bij, en hij vertoond geen enkel teken dat hij dat binnen enkele jaren wel gaat doen. Ik denk dat hij in zijn carriere geen 50 goals meer gaat maken. Hoe getalenteerd hij ook is, niemand die hem nog wil hebben met zijn houding/streken/onrust.

10 augustus 2015 om 22:58

Dat hij bakken met talent heeft is zeker, maar ik zie het helaas niet meer goedkomen met Balotelli. Is naar mijn mening bijna overal mislukt (heeft het even leuk gedaan bij Milan en 2 goede wedstrijden gespeeld op het ek) met Liverpool als absoluut dieptepunt.

Kennelijk is de beste man er met zijn hoofd niet bij. Heb hem een keer live mogen aanschouwen bij psv tegen milan, en heb werkelijk nog nooit een speler gezien met zo'n nare houding, liep er ongeïnteresseerd bij en was totaal niet bezig met voetballen. Ook ik zag jaren geleden in Balotelli de absolute topspits van de toekomst, maar het zal er helaas nooit van komen.

moet je je voorstellen jongens! als hi al zn talent had gebruikt was hij by far de beste nummer 9 ter wereld! pff die jongen kan echt Alles en heeft zo veel talent!.

helaas heeft niet elke voetballer de instelling die ze nodig hebben, maar ik blijf hoopvol, hij is 24, hij komt er nog wel achter

10 augustus 2015 om 23:21

By far de beste nummer 9 ter wereld? Dat is wel echt overdreven. Dan zou hij gewoon bij 1 van de besten horen, maar niet by far de beste zijn..

10 augustus 2015 om 23:34

By far omdat hij daadwerkelijks alles kan, koppen,sterk,balvast hard schot, redelijk snel.

Hij zou dan samen met lewa de beste zijn

10 augustus 2015 om 23:48

Mijns inziens hebben we veel te weinig gezien van Mario om dat te kunnen zeggen. En Ibra, Higuain en Benzema zijn ook niet misselijk.

12 augustus 2015 om 16:39

Praat niet over Balotelli alsof hij al overleden is, we hebben vaker gezien dat sommige voetballers ineens terugkomen.

Balotelli is nog jong, en kan zomaar weer spontaan ontspruiten, Pelle bakte er ook niks van tot 27/28ste bij Feyenoord

Het ziet er voor mij eerder naar uit dat Balotelli zijn contract bij Liverpool uitzit. Geen enkele trainer wil hem erbij hebben omdat dan meteen de balans in de selectie verstoord raakt.

Ik persoonlijk vind dat Balotelli bij Liverpool te weinig kansen heeft gekregen. Als je de wedstrijden hebt gekeken dan zag je ook dat hij overduidelijk niet de slechtste was op het veld, vond het helemaal niet zo verkeerd. Kon een bal vasthouden en had genoeg loopacties maar kreeg geen bal toegespeeld. Hij heeft te weinig vertrouwen/speetijd gekregen. En al die mensen die maar blijven meepraten over Balotelli mogen echt even ophouden. Kijken geen 1 wedstrijd maar altijd zeggen "bakt er niks van" etc. De media heeft deze jongen ook helemaal verpest, de verhalen waarvan jullie denken dat het waar is kloppen helemaal niet. Ook dat hij bijvoorbeeld voor alle mensen hun tank had betaald bij een pompstation klopt niet. Zelfs de positieve verhalen worden over hem verzonnen.

Ik weet zeker dat als Balotelli het vertrouwen krijgt bij een club waar hij zich fijn voelt dat hij zich gaat bewijzen. (En een coach) Bij een slecht draaiend Milan scoorde Balotelli nog. City was ook niet dramatisch.

Maarja er zijn altijd mensen die alles geloven wat de media zegt, niet over Balotelli maar in het algemeen.

10 augustus 2015 om 23:53

Ontzettend naïef om te denken dat Balotelli maar altijd het slachtoffer is van de media, en van de clubs waar hij speelde. Gebeurt dit bij 1 of 2 clubs, kun je hem nog verdedigen. Maar na Inter, Milan, City, Liverpool en ook bij Italië kun je niet anders concluderen dat het een ontzettende luie speler is. Kijk naar een Dirk Kuyt, die heeft echt het maximale uit zijn carriere gehaald. Balotelli is hier gewoon precies het tegenovergestelde van. Iemand met zoveel talent, zou er echt veel meer uit moeten halen. Vanaf z'n debuut is het al een ontzettend arrogant en naar mannetje, met zijn aparte streken. Die worden echt niet allemaal verzonnen door de media.
Ik hoop oprecht dat hij nergens meer aan de bak komt. Er zijn jonge spelers die alles opgeven om profvoetballer te worden. En er zijn er zoveel die het nét niet redden. Als je dan zo'n Mario Balotelli ziet.. Om ziek van te worden.

11 augustus 2015 om 03:12

Niet gezegd dat het altijd door de media komt maar de media heeft hem deze naam wel gegeven. Het is allemaal niet zo erg als jij waarschijnlijk denkt. Als je opzoekt naar de verhalen van zijn (ex)teamgenoten zie je dat het gewoon een sympathieke jongen is. Natuurlijk heeft hij domme dingen gedaan maar bij hem word alles vergroot.

Ik heb meer het gevoel dat allerlei mensen Balotelli gebruiken om simpel en goedkoop het nieuws te halen met hun eigen mening. Eerst was hij teveel in het nieuws met rare activiteiten als dartpijltjes gooien en andere ongein. Nu is dat duidelijk verminderd(ondanks dat hij geen kans krijgt bij Liverpool) en blijven mensen hem alsnog opzoeken, het is weer heel makkelijk scoren.

11 augustus 2015 om 03:13

Verzonnen verhaal die dartpijlen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren