Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Balotelli: ‘Eén ding was duidelijk: ik was niet alleen op dat veld’

Laatste update:
/

Mario Balotelli heeft via Facebook een woord van dank gesproken richting Shaun Leatherbarrow. Die hield de Italiaanse spits zondag in bedwang, nadat hij samen met tegenstander Chris Smalling in de reclameborden terecht was gekomen. Leatherbarrow vreesde dat Super Mario rood zou krijgen, dus hield hij hem goed vast.

Balotelli postte op zijn Facebook-pagina een foto van het incident en schreef daar als begeleidende tekst bij: “Ondanks al onze inspanningen viel de wedstrijd niet onze kant op. Maar één ding was heel duidelijk: ik was niet alleen op dat veld. YNWA”, aldus de aanvaller.

Leatherbarrow gaf al aan dat hij uit voorzorg handelde. “Ik kon aan Mario’s lichaamstaal zien dat hij op het punt stond om te reageren, en ik wist dat hij al geel had. ‘Rustig, laat maar zitten’, zei ik, en hij zei ‘oké, oké’. Ik ben maar klein en hij is een grote vent, dus het kostte me de nodige moeite om mijn armen om hem heen te slaan.”


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha Balo is de Boss. Zijn reactie was gewoon ook goed waar een ander speler misschien zou afreageren op die supporter koos Balo ervoor om oke oke te zeggen. Respecto voor Balo

Geeft wel weer aan hoe opgefokt ze waren op het veld. Nergens voor nodig om zo te reageren. Al is het wel Balotelli. Het hele team ging zowat over de scheef. Terwijl alle Manchester united spelers zich niet misdroegen of ik heb het niet gezien.

Mooi dat de fan dit deed. Anders hadden we met twee man minder moeten spelen (Skrtel's actie kwam hierna pas dus totaal drie rode kaarten).

24 maart 2015 om 16:30

Verliezen thuis van United krijg je vanzelf dit soort reacties. Persoonlijk keur ik het niet goed maar kan het me wel inzien dat je zoiets doet uit frustratie. Nogmaals ik keur het niet goed

24 maart 2015 om 21:57

Je hebt gelijk wat betreft de frustratie. Alleen verwacht ik dan dat je wat woorden heen en weer roept. Niet een Gerrard die er veel te hard in vliegt en vervolgens op iemands been gaat staan. En dan is het laatste nog licht uitgedrukt.

Hetzelfde geldt voor Skrtel. De wedstrijd is al gespeeld en naar mijn idee heeft de Gea niks misdaan. Dan zie ik ook geen aanleiding om op zijn been te gaan staan. Ik verwacht dan dat Skrtel over de Gea heen springt en hard op zit te vloeken of tegen de paal schopt. Maar niet dat hij op de Gea's been gaat staan. Deze reactie gaat veel te ver. Ik snap dat dit komt door de emoties, maar zo moet je niet willen spelen.

dit is gewoon zijn karakter. daar is niks slechts aan, er zijn meer opgefokte voetballers. like Barton,ibra, Diego Costa, Gerrard zondag nog. ik zou hem niet willen veranderen. hij voeg wat emotie toe op het veld, is mooi om te zien. tuurlijk soms is het nadelig.

al met al blijft het een prachtige voetballer die daadwerkelijk alles kan. van penalties en vrije trappen nemen tot prachtige passjes en geweldig techniek.

qua talent blijft hij (voor mij, meningen verschillen he)1 vd grootste op deze aardbol, helaas zal zn karakter altijd tegen werken en waardoor zn carriere niet like ibrahimovic zal zijn.

maakt mij niks uit, ik geniet altijd als hij op t veld staat, ik zal hem altijd blijven supporten!

24 maart 2015 om 16:36

Er gebeurde trouwens nauwelijks wat. Vond het overdreven dat die fan heb zo vastpakte. Maarja, alles voor de fame he.

24 maart 2015 om 17:48

Helemaal mee eens, er was niks aan de hand

24 maart 2015 om 16:38

Je vergeet misschien wel de opgefokte speler van allemaal our Diego

24 maart 2015 om 16:51

tuurlijk hij ook, maar hij is ook meer een smerige speler

24 maart 2015 om 21:33

Valt wel mee hoor.

Balo mag de scheid ook wel bedanken dat hij nog op het veld stond. De overtreding op de achterlijn en dd reactie daarna had ook gewoon douchen kunnen betekenen.

Best triest dat je moet worden vastgehouden, omdat je anders weer rood pakt.
Zoiets verwacht je van een kind van 12.

Niet van een overbetaalde " vedette"

24 maart 2015 om 23:05

Nee zlatan is zo,n zelfde type, alleen presteert die wel. Hij is een " vedette" die de belangrijke goals maakt.

Balotelli scoort bijna nooit.

Maar ik heb met allebei helemaal niks

Ja en?

Met balotelli in de ploeg is het vragen om problemen. Had zomaar weer kunnen zijn.

En als ie nou geweldig zou presteren kan je het misschien nog accepteren, maar dat doet ie ook niet.

Belachelijke aankoop van LFC als je het mij vraagt. Past ook niet bij zo.n toch mooie club...
Maar goed de jeugd houd blijkbaar van zulke figuren. Ik heb dan liever Messi of di maria in vorm...

Elke keer die wanhoops balotelli wissel en dan verwachten dat het goed gaat vind ik onzin. Opstellen met Sturridge samen en een paar weken laten staan, maar niet inbrengen.

Hij komt erin en wil extra erg het verschil maken en zit vol energie. Dan wil hij vrije trappen nemen, elk duel winnen en extra opgefokt.

Verkopen aan het eind van het seizoen is beter voor Liverpool en mezelf denk ik, want ik kan in spannende wedstrijden deze frustraties gewoonweg niet gebruiken. Het is al zo spannend!

24 maart 2015 om 18:19

Percies! Zo zie ik het ook!

Ik ben n enorme fan van balotelli maar dat opgefokt gedrag algemeen geaccepteerd is betekent niet dat het geen slecht gedrag is ik hoop dat dat duidelijk is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren