Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Balotelli benut vrije dag voor verrassingsbezoek aan oude club

Laatste update:
/

Mario Balotelli heeft dinsdagmorgen verrassend een bezoek gebracht aan AC Milan. De Italiaanse spits kwam zondag een half uur in actie bij Liverpool, in de FA Cup-wedstrijd tegen Blackburn Rovers (0-0) en had voor dinsdag blijkbaar een vrije dag bij the Reds. Hij benutte die mogelijkheid om even huiswaarts te vliegen.

Milan laat weten dat Balotelli de training op Milanello bijwoonde en een paar ex-teamgenoten sprak en zag. Vorig jaar zomer vertrok hij bij i Rossoneri, na een verblijf van anderhalf jaar. De clubleiding was niet voldoende tevreden over de spits, die toch een goed moyenne kon overleggen. In 43 competitiewedstrijden maakte hij 26 goals voor Milan.

Balotelli werd verkocht aan Liverpool, waar hij het een stuk lastiger heeft. In de Engelse competitie staat Super Mario op één doelpunt uit dertien wedstrijden. Daarnaast maakte hij in de Capital One Cup, FA Cup, Champions League en Europa League nog drie goals in elf duels.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien zou hij zijn vrije dag moeten benutten met het oefenen op afmaken

10 maart 2015 om 15:30

Misschien moet jij de definitie van "vrije dag" eens opzoeken.

10 maart 2015 om 16:11

Genoeg spelers die voor zichzelf trainen hoor. Voor en na de training zijn er genoeg spelers, die wel mentaliteit hebben, die nog een paar oefeningen voor zichzelf doen. Een vrije dag kun je ook prima daarvoor gebruiken in mijn ogen. Ligt er net aan waar je prioriteiten liggen.

10 maart 2015 om 16:13

Haha. Dat weet ik wel, maar een beetje inversteren in jezelf kan geen kwaad lijkt me

10 maart 2015 om 18:03

Rust is ook gewoon belangrijk. Als je een vrije dag voor andere activiteiten gebruikt, dan betekent dat niet gelijk dat je een slechte of mindere mentaliteit hebt. In het geval van Balotelli lijkt het me dat hij op de bank/tribune de laatste tijd genoeg rust heeft gekregen.

10 maart 2015 om 20:08

Nou, ik weet haast wel zeker dat Balotelli het niet van zijn mentaliteit moet hebben. Ik denk dat hij het stempel 'eeuwig talent' wel verdiend heeft.

10 maart 2015 om 16:21

Ik denk dat het meer nut heeft om vertrouwden te spreken dan een dagje extra trainen. Misschien helpt het iets voor zijn zelfvertrouwen

Ach ja, waarom ook niet? Hij zal zelf nog wel een huisje in Italië hebben, z'n moeder (waar 'ie zo gek op is) woont er., en als je er dan toch bent kun je net zo goed even met wat vrienden bij Milan bijkletsen.

10 maart 2015 om 15:59

Zijn natuurlijke moeder of adoptie moeder?

10 maart 2015 om 16:27

adoptie moeder. zijn echte ouders heeft hij geen contact mee aangezien mario ze als gloryhunter beschouwt

Is dit serieus? Neemt VZ ons in de maling? Haha hoezo is dit nieuws?

10 maart 2015 om 14:31

Omdat bijna alles wat Balotelli doet nieuws is.

En eerlijk gezegd vind ik dit persoonlijk wel 'leuk' om te lezen, maar of het op een nieuwssite hoort is misschien een andere discussie. 't Is natuurlijk niet verplicht om alles te lezen heh, haha

10 maart 2015 om 14:32

ben ik totaal met je eens. Misschien moet vz ook even vermelden wanneer Mario gaat slapen en wanneer hij naar de wc gaat. On: Mario moet lekker zelf weten wat hij doet, maar bij Liverpool doet hij nog vrij weinig
Denk niet dat balotelli de topspits die veel mensen voor ogen hebben

10 maart 2015 om 14:41

Hij krijgt anders voldoende aandacht bij zijn badkamer en handdoek activiteiten.

Niet om hem te verdedigen, maar 1 doelpunt in 13 wedstrijden? 5 minuten voor tijd invallen telt ook als een wedstrijd.

Weer een bewijs dat je statistieken niet altijd even serieus hoeft te nemen

10 maart 2015 om 14:43

In de Engelse competitie staat Super Mario op één doelpunt uit dertien wedstrijden. Daarnaast maakte hij in de Capital One Cup, FA Cup, Champions League en Europa League nog drie goals in elf duels.

Hij heeft er toch maar één gescoord in de Pl? Dus klopt het gewoon. Of bedoel je dat hij meer wedstrijden heeft gespeeld dan 13? Als dat is dan snap ik je eerste 5 woorden niet haha.

10 maart 2015 om 15:08

@gooner4

Hij bedoelt dat Balotelli soms maar weinig speelt en dat dat ook meetelt als een wedstrijd in de statistieken waardoor het lijkt dat hij echt hele wedstrijden heeft gespeeld en niet gescoord heeft

10 maart 2015 om 15:13

Oh zo had ik het dus nog niet gezien. Thnx.

Maar klopt idd wel, zijn scheve statistieken.

10 maart 2015 om 14:46

Gelijk heb je! 1 goal in 780 minuten klinkt al een heel stuk beter

10 maart 2015 om 22:18

Goed klinkt het ook niet...

10 maart 2015 om 23:58

No shit Sherlock...

10 maart 2015 om 15:32

Daarom zijn er sites die het aantal minuten vermelden.
En het meerendeel van de wedstrijden stond hij in de basis.

Om het simpel te zeggen. Hij heeft er 8 in de basis gestaan en is 5 als invaller in het veld gekomen. Alles bij elkaar 776min en dan 1 goal.

En als je de CL etc er ook nog bij pakt dan heeft hij 1111 min en 6 goals.
Dat is gewoon absurd weinig voor een spits die zich zo gedraagt als hij dat doet.

11 maart 2015 om 10:27

Zoals ik al zei, niet om te verdedigen, want het is bar slecht

Maar bij spelers zoals Lambert, Hernandez en andere pinchhitters hoor je wel vaker dat soort statistieken en denk ik van; merendeel denkt hier niet over na en baseert hun mening dus op scheve statistieken.

Maar, ja net zoals LOI zegt; Nederland word steeds dommer

ik had verwacht dat ie iets doms had gedaan op bezoek bij milan maar zo groot nieuws is dit niet. een bezoek brengen bij je oude club is een normale zaak. bij milan deed ie het trouwens veel beter dan nu bij liverpool. bij liverpool speelt ie amateuristisch.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren