Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bakkali werd bewierookt en nu zit hij met de gebakken peren’

Laatste update:

Er zou in Nederland wat voorzichtiger omgesprongen moeten worden met jonge voetballers, vindt Piet de Visser. De meesterscout is van mening dat aanstormende talenten te vroeg de hemel in worden geprezen door pers en publiek, op een moment dat ze eigenlijk nog helemaal niets hebben laten zien.

/

Dat kan ten koste gaan van de ontwikkeling van dergelijke spelers, waarschuwt De Visser. “Het gevaar is dat jonge spelers in Nederland te snel op het paard worden gezet”, laat de talentenspeurder van Chelsea weten aan het Algemeen Dagblad. De Visser haalt Zakaria Bakkali als voorbeeld aan; de inmiddels achttienjarige PSV’er kijkt terug op een stormachtig begin van dit seizoen.

De vleugelaanvaller werd alom bejubeld en maakte zelfs al zijn debuut in het Belgisch elftal, maar zit momenteel vooral op de bank of op de tribune in Eindhoven. “Hij scoorde drie keer tegen NEC, waar een hele verdediging een avond lang vergat te dekken”, plaatst De Visser Bakkali’s prestatie tegen de Nijmegenaren van destijds in perspectief. “Hij werd bewierookt en nu zit hij met de gebakken peren.”

Ben je het met Piet de Visser eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben het volledig met Piet de Visser eens. Heb zelf precies hetzelfde geroepen.
Maar dan ben ik een provocerende Ajacied volgens vele en nu is het ineens wel waar?

Bakkali werd veel te vroeg de hemel in geprezen, terwijl hij nog niets heeft/had laten zien. En nu blijkt het maar weer.

Laat talenten lekker talent zijn!

26 maart 2014 om 10:16

het is je goed recht om dat te zeggen. Maar dit is bij veel spelers het geval, ook al is het in mindere mate. Iedereen was ook lyrisch over Veltman, maar die is daarna ook ver teruggevallen. Fischer zelfde geval. Jammer dat iedereen altijd zo opportunistisch is, maar zo is het voetbalwereldje nu eenmaal.

26 maart 2014 om 10:25

Dat zeg ik dan ook steeds, net als Zivkovic. Nieuwe Bergkamp? Nieuwe Kluivert? Nieuwe Van Basten? Nee onzin een nieuw talent genaamd Zivkovic.

Ik ben dar faliekant tegen

26 maart 2014 om 10:39

Zeker mee eens, Zivkovic maakt nu 7 doelpunten bij groningen en iedereen vergelijkt hem gelijk al met de nieuwe kluivert, en als hij straks even 1 a 2 seizoen niet zoveel maakt bij ajax word hij gelijk benoemt als miskoop, zelfde verhaal met willems en bakkali, het zijn nog piepjonge spelers die zeker nog de tijd hebben, pas op hun 23/24 kunnen we zeggen of ze nou gefaald hebben of niet, we moeten die jonge gasten gewoon de tijd geven en niet gelijk oordelen, is toch belachelijk dat er mannen als derksen willems op zijn 17/18 belachelijk zitten te maken en vertellen dat hij slechter dan manolev zou zijn? ons verwachtings patroon op die jonge spelers zijn te groot, we moeten eigenlijk gewoon geen enkele verwachtingen hebben van jonge spelers, als ze het goed doen is het mooi meegenomen.

26 maart 2014 om 11:31

helaas zijn wij zo, Na 3 goede wedstrijd is het meteen alles al.
zo werd aan het begin van het seizoen gezegt dat Bruma en Rekik het verdedigende duo moest worden op het WK etc.

Fischer goed begin en opgehemeld hij werd met Barca, Real etc in verband gebracht, en nu is hij wissel.
Hetzelfde geld voor Bakkali.

En zelf vind ik dat dat nu gaande is met Zivkovic en Kishna ze spelen nu redelijk maar de kans dat ze met beide benen op de grond blijven is natuurlijk niet groot als ze geen goede begeleiding hebben

26 maart 2014 om 10:16

Zelfde gebeurt nu met Kishna anders. Zie elke dag wel een bericht over die knul.

26 maart 2014 om 10:24

Zul je zondag wel zien ik ben ervan overtuigd dat Ajax in de arena met Kishna Twente op zijn plaats gaat zetten. Twente durft toch nooit te voetballen in de arena.

Bakkali moet gewoon volgend jaar verhuurd worden aan een mooie club als Utrecht of Az .

26 maart 2014 om 10:31

Dat is zeker waar Viswinkel. Niet alleen Kishna, bijna elke jonge spelee die doorbreekt en t een paar keer goed doet is de nieuwe Messi.

26 maart 2014 om 10:47

@observatie: dat is nu precies wat iedereen hierboven bedoelt. Alsof Kishna ineens twee klassen beter is dan heel Twente...

26 maart 2014 om 11:36

We zullen zien ja. Al die talentjes beginnen voortvarend waarna ze inkakken. Kijk naar Klaassen, scoorde veel, speelde goed. Nu een stuk minder. Bakkali idem, Veltman ook, Fischer net zo. Kishna zal ook nog wel terugvallen precies zoals Willems, Eghan en zoveel andere jonge talenten dat hadden.
Hoort erbij. Het is altijd voorbarig om iemand de hemel in te prijzen na 3 leuke potjes. Roze bril heeft iedereen dan op.

26 maart 2014 om 12:21

@ ewoud/viswinkel/stakkevdb

Heeft toch alles te maken met de armoede waar we in leven. Iedereen teert op hoop (op de nieuwe Messi) en ziet dus continu wat 'ie wilt zien. Als elk team ook maar 1 gearriveerde speler zou hebben zou de aandacht veel minder krampachtig zijn richting zo'n talent.

Over vijf jaar is Nederland amper meer een opleidingsland. Simpelweg omdat de rolmodellen totaal aan het wegvallen zijn. Talenten hebben niemand meer om zich achter te verschuilen. Dan stagneert ontwikkeling direct.

Mijn punt is met name dat het geen zin heeft de media aan te spreken. Die schrijven wat wij willen lezen. En dat is dat er nog toptalenten zijn. Zelfs als dat niet zo is.

26 maart 2014 om 10:18

Hij zegt alleen dat hij te vroeg bewierookt wordt, niet dat het een slechte speler is. Dat is volgens mij wel wat jij probeert te zeggen en wat volgens mij absoluut niet klopt.

Deze jongen staat al jaren bekend als het grootste talent uit de jeugdopleiding en aan het begin van het seizoen hebben we allemaal kunnen zien dat hij ook geweldig kan voetballen. Deze jongen passeert zo makkelijk, dat is echt ongelooflijk. Hij was dan ook niet alleen tegen NEC goed, maar ook in de voorbereiding, tegen Zulte en de andere paar eerste wedstrijden van het seizoen. Dat hij daarna in een dip kwam, waardoor hij zijn basisplek verloor doet niks af aan zijn talent.

26 maart 2014 om 10:29

Ik zeg helemaal niet dat hij goed of slecht is.
Ik zeg dat de hele lyrische houding nergens op sloeg. Dat zei ik afgelopen Augustus/september al, en nog steeds.

Dat ik hem slecht zou vinden wordt alleen gesuggereerd omdat ik voor Ajax ben. En dat is dus het probleem. Nu Piet de Visser (psv man) het zegt kan iedereen zich erin vinden, zeg ik het of iemand uit Rotterdam wordt je uitgelachen, ben je jaloers, ben je arrogant, ben je hypocriet weet ik wat.

Nogmaals ik zeg nergens mijn persoonlijke mening over zijn kwaliteit, alleen dat het hypen nergens op sloeg

26 maart 2014 om 10:19

Ja daar heb je gelijk in, maar ik als PSV-er was natuurlijk hartstikke enthousiast toen ik hem op fenomenale wijze een hattrick zag maken tegen Nec. Onze competitie draait om talenten, daarom heeft iedereen heel snel hoge verwachtingen.

26 maart 2014 om 10:19

Ik ben het deels met m eens. Wat hij erbij moet vertellen is dat de Nederlandse sportjournalistiek tegenwoordig te snel ophemelt, maar daarna ook te snel iemand weer afkraakt. Dit hebben we de lastste jaren al gezien bij van der wiel, van rhijn, bakkali, maher, wijnaldum, de vrij, enz
Eerst waren ze super talenten, toen konden ze er helemaal niks van.
Dat is allebei onzin. Laat deze jonge gasten toch in alle rust ontwikkelen! Zo is Nederland ooit een top opleidingsland geworden. Niet door overdreven media hypes voor talenten, laat dat maar aan engeland over aub...

26 maart 2014 om 10:21

Dus omdat Piet Visser iets zegt is het per defenitie waar?

26 maart 2014 om 11:02

Piet Visser is wel een autoriteit op scoutingsgebied, behalve dat heeft hij ook gelijk wat betreft het ophemelen van talenten.

Het is iets van de laatste jaren. In de jaren 90 en begin jaren 2000 waren er weinig geluiden over jonge nieuwe spelers.

Als een jonge talent een schaar maakt en scoort, krijgt hij ineens alle aandacht in de media en als hij dan een paar wedstrijden later 2 doelpunten maakt is het een toptalent en rijp voor het Nederlands elftal.

Als ik zulke dingen lees laat ik het gewoon langs me heen gaan, ik doe niet mee met het media hype circus.

Wat denk je van de talenten die doorbreken in de grotere zwaardere competities zoals Bundesliga, Primera Divisie en de BPL en het goed doen, wat moeten zij dan wel niet voor talenten zijn in vergelijking met de zogenaamde Nederlands toptalenten.

26 maart 2014 om 10:28

Hangt er vanaf. Heb je dit alleen over Bakkali geroepen of over meerdere talenten? Na een vliegende start zitten Boetius, Bakkali, Locadia, Cillessen en Veltman nu ook in een mindere periode. Ik heb er geen twijfel over dat dit allen aardige spelers zullen worden, maar ik betwijfel het of ze de grote talenten zijn zoals vele roepen.

26 maart 2014 om 10:35

Ik zeg het altijd.
Zivkovic nu ook. Dat is Bergkamp niet, dat is Van Basten niet. Het is Zivkovic, een onge met potentie die maar moet gaan laten zien dat hij een Ajax spits is.

Fischer / Kishna idemdito. Fischer is Fischer en niet een Laudrup en Kishna is Kishna en niet Cristiano Ronaldo.

Laat talenten lekker ontwikkelen. Tuurlijk mag je uit je stekker gaan bij mooie acties, maar 1 zwaluw maakt nog geen zomer. Tuurlijk mag je erkennen dat iemand talent heeft, maar ik vind wel dat je diegene dan ook in die gradatie moet houden en niet een hype moet laten worden.

Daarbij stoor ik me vreselijk dat je plat gezegd "je bek moet houden" wanneer je over een andere club praat dan je eigen.
Dan provoceer je, dan ben je jaloers, dan lul je maar wat etc.
Terwijl vaak iets zinnigs gezegd wordt en je vaak gelijk kunt hebben.

Zo zei ik in januari dat ik PSV als een groter gevaar zag dan Feyenoord.
Niet meer niets minder.

Nou man wat je dan over je heen krijgt....
Terwijl nu gewoon blijkt hoe sterk de psv selectie feitelijk is.
Ik snap dat niet en zou dat graag willen doorbreken. Waarom zijn er een aantal zo?

26 maart 2014 om 11:42

Haha, daar moet je je niks van aantrekken.

Verder kan ik niet anders zeggen dan dat ik het met je eens ben! Ik denk dat het ophemelen van het talent vooral komt door die praat programma's. Ze moeten allemaal een anderhalf uur vol lullen en dan krijg je dit soort praat. Daarnaast zijn er ook een paar chauvinisten tussen die zelfs de wc's in het stadion verheerlijken.

26 maart 2014 om 10:35

die Piet de Visser begint me aardig de strot uit te hangen. Aangezien hij nu ook plotseling zijn mening gaat geven over die jongen werkt hij net als al die anderen ook mee aan de "hype". Wie is hij wel niet dat zijn mening zo belangrijk is... scout van Chelsea zijn lijkt me nu niet al te moeilijk. Omdat hij zich bij Abramivic omhoog gelikt heeft mag hij zijn mening plotseling gaan zeggen in het AD. Vent schei toch uit!

On; Bakalli is gewoon nog niet goed genoeg. Heeft niets met over het paard tillen of iets dergelijks te maken. Hij heeft 2 goede wedstrijden gespeeld verder niet. Maar hij is nog erg jong. Geef hem de ruimte zich te ontwikkelen en dan gaat dat wel goed komen.

26 maart 2014 om 10:50

Man, jou kan ik echt niet meer serieus nemen na deze hoop respectloze onzin. Je weet blijkbaar nog voor geen tiende waar Piet de Visser voor staat, anders zou je al die zaken niet durven zeggen.

26 maart 2014 om 11:02

Van mij mag je alles vinden Robert, maar hou het wel een beetje netjes.

Piet de Visser is een gerespecteerd man, de scout achter Kezman, Gomes en Alex bijvoorbeeld.

Sowieso vind ik dat je voor ouderen respect moet hebben, Meneer de Visser is al bijna 80 en al bijna 60 jaar actief als trainer, coach en scout in de voetbalwereld.
Piet de Visser is een groot man, waar je het niet altijd mee eens hoeft te zijn natuurlijk, maar wel respect wel op zijn plaats zou zijn

26 maart 2014 om 13:10

stakkervdb en Afca020; ...en ik vind het een verschikkelijk ventje. als ik hem alleen al hoor praten krijg ik de rillingen over de rug. Vind het een slijmert. En dat is mijn goed recht!!

26 maart 2014 om 12:01

Piet de Visser zegt zoals gewoonlijk helemaal niets. Althans, niets wat hout snijdt. Piet de Visser is alleen met zelfpromoting bezig.

Er zit een enorme fout in de regels van de Jupiler League aangaande de beloftecompetitie. Die Bakkali had nadat het wat minder ging in het eerste bij Jong PSV hebben kunnen spelen, maar dat kon door die 15 wedstrijden regel niet meer. Ik denk dat die regel er voor spelers tot 23 niet zou moeten zijn, zodat die zich op een goede manier kunnen ontwikkelen. Jeugdspelers die tegen het eerste aanzitten, vallen vaak in en spelen vaak geen hele wedstrijd. Een tweede optie is om die 15 wedstrijden om te zetten naar 1350 speelminuten. Dit is beter voor het Nederlands voetbal.

26 maart 2014 om 12:32

Bakkali stond al in de jeugd bekend als het grootste jeugdtalent van Nederland zo niet van de wereld. Logisch dat men hem ook helemaal de hemel inprees. Hij is ook de dupe geworden van die PSV die helemaal uitvorm was en nu ze weer goed lijken te zijn krijgt hij z'n kansen niet, ja als hij z'n contract niet verlengd eigen schuld PSV.

Gestoofde peren zijn veel lekkerder.. Daarnaast worden talenten zo erg opgehemeld omdat onze competitie voortaan draait om het opleiden. Dit maakt ons erg afhankelijk van talent.

Ik vind zijn contractverlenging toch wel erg lang duren! Die jongen zou al 3 maanden geleden zijn handtekening zetten onder een nieuw contract. Vind het een beetje vreemd, want als hij in deze dip zit, wil geen grote club hem nu hebben. Teken gewoon bij Zakaria.

26 maart 2014 om 10:26

Iemand enig idee wat een pas doorgebroken speler ongeveer voor een salarisvoorstel krijgt als je bij psv speelt ? Wat zou Psv hem willen en kunnen bieden. 500 000 euro per jaar of zit ik er dan volledig naast ?

26 maart 2014 om 10:33

Ik vind het ook merkwaardig, maar het feit dat Cocu hem vrijwel nooit laat invallen is ook merkwaardig. Als Cocu zijn talent erkent en in hem een toekomstige PSV-speler zou zien, lijkt het mij dat hij af en toe de laatste 5 a 10 minuten kan invallen.

Het is echter wel zo dat PSV een grove fout heeft gemaakt door hem te veel wedstrijden in de eredivisie te laten spelen. Ik denk dat Bakkali daar over is gevallen, want het getuigd niet echt van focus op de ontwikkeling van de speler. Mogelijk dat dit ook de aanleiding was voor Bazoer om te gaan. Te weinig focus op de ontwikkeling van het individu.

26 maart 2014 om 12:38

Haha de top 10 clubs van Europa willen hem allemaal hebben niet voor het 1e elftal maar het bewijst wel wat voor een groot talent is en hij tekent uiteindelijk toch wel bij is volgend seizoen gewoon basisspeler denk ik.

Als iemand zo geweldig begint is het logisch dat ie de hemel wordt ingeprezen. Daar moet zo'n jongen mee leren omgaan. Wat moeten we dan, als ie in zijn eentje de tegenstander oprolt zeggen dat het allemaal niet zo bijzonder is? Dat zou ook raar zijn. Ook als we hem niet de hemel ingeprezen hadden had hij deze terugval gehad, het is niet zo dat de terugval van een speler samenhangt met hoe hij op het begin gehypt wordt. Dat is natuurlijk onzin. Als deze jongen goed genoeg is komt ie hier ook wel weer uit.

Aldus Piet de Visser die talenten voor Chelsea en in het verleden PSV het liefst al op 15 jarige leeftijd weg haalde uit hun natuurlijke omgeving om ze zo goedkoop mogelijk binnen te halen. Maar in Nederland moeten we voorzichtiger omgaan met talenten...

Idd, in het begin van het seizoen had Bakkali tijdens de tweeluik met Zulte Wagerum en N.e.c. leuk gepseeld. Maar vooral Thijs Slegers heeft in zijn radio gesprek de druk verhoogd, Deze jongen speelt binnen 2 jaar bij Barcelona of Madrid ben ik van overtuigd aldus Thijs Slegers. Die arme jongen had alleen maar 3 wedstrijdjes gespeeld. Depay dat is het grootste talent van Nederland Bakkali is een belg dus daar hebben wij verder toch niks aan behalve psv.

Wat is dit nou voor onzin, natuurlijk wordt zo'n jongen bejubeld als hij goed speelt en hij pas 17 is. Maar dit heeft niks met Nederland te maken en zal altijd gebeuren. Moet je dan niets zeggen over hoe goet dat ventje toen speelde? Iedereen wist toen ook dat het tegen NEC was en dat hij pas 17 was en heus wel een terugval zou krijgen, als hij het hele seizoen zo had gespeeld was hij deze zomer voor 30 mln verkocht bij wijze van spreken en dat gebeurt niet meer in Nederland. Mensen gaan naar het stadion en kijken voetbal om goeie, leuke spelers te zien, die gasten vallen op ook al hebben ze zich nog niet 'bewezen', dan is het toch logisch dat daar in de media over gepraat wordt? Dat gezeik hier dat er teveel berichten over die en die op de sites staan, ja die sites moeten elke dag de pagina vullen, dan moet je wat.

Bovendien grappig dat die Piet de Visser er altijd als een van de eersten bij is om te vertellen dat hij iemand gescout heeft en dat die en die een heel groot talent is, en dan nu zulke opmerkingen.

Aldus de man die kinderen uit brazilie en omstreken haalt op 14 15 16 jarige leeftijd.
Wou je ff laten horen dat je nog leeft Pietje?
Bakkali is een enorm talent maar nog niet meer dan dat.
Er is er maar 1 die antwoord kan geven en dat is Bakkali zelf.
En daar heeft hij vooralsnog veel moeite mee.
Rustig laten ontwikkelen en als hij daadwerkelijk zo goed is als iedereen denkt dan meldt hij zich wel komend seizoen.
Hij zal 2e man worden achter Narsingh dus speelminuten genoeg gaan krijgen.
Laat hem maar bewijzen wat ie kan.

26 maart 2014 om 10:30

Narshing ? Die heeft dadelijk bijna 1,5 jaar geen 90 minuten meer gespeeld die jongen moet weer helemaal opnieuw beginnen. Ik vind het echt nog steeds onbegrijpelijk dat Cocu Narshing niet gewoon opstelt.

Ik snap ook wel Ruiz scoort af en toe een goaltje maar Narshing zou dat zeker ook kunnen.

26 maart 2014 om 10:43

"narshing ? Die heeft dadelijk bijna 1,5 jaar geen 90 minuten meer gespeeld die jongen moet weer helemaal opnieuw beginnen. Ik vind het echt nog steeds onbegrijpelijk dat Cocu Narshing niet gewoon opstelt. "

Na deze post van je zou ik je willen vragen om het woord contradictie eens op te zoeken en kijken of dat op jouw zin betrekking heeft.

Narsingh hoeft helemaal niet opnieuw te beginnen want daar is hij al een paar maanden geleden mee begonnen.
Na een dusdanige blessure is het altijd maar de vraag of een speler weer zijn oude niveau haalt.
Narsingh is duidelijk op weg daar naar toe maar zoiets heeft tijd nodig.
Dus dat Cocu hem niet wekelijks laat starten is niets meer dan normaal.
De echte Narsingh gaan we volgend seizoen weer terug zien.

27 maart 2014 om 06:58

Haha jij moet wel elke dag bier drinken en niks doen. Van alle mensen op dit forum ga ik jou toch niet serieus nemen. Narshing moet wel degelijk helemaal opnieuw beginnen, zijn heerenveen vorm is al weer van 2 jaar geleden. Zijn oranje plek en basisplek psv is weg. Ik spreek psv mensen die er boven op zitten, die jongen leeft in een nachtmerrie. Maar jij met je flesje bier hebt altijd mooie praatjes.

27 maart 2014 om 12:05

Wat is er mis met bier drinken en niks doen.??
Als je een paar werkende cellen had in je bovenpan dan zou je begrijpen wet wat ik bedoel.
Narsingh heeft zijn revalidatie achter de rug, heeft zijn eerste minuten al weer gemaakt en zit tegen het eerste aan.
Volgend seizoen wordt hij weer basis.
Waarom begrijp jij dan niet als ik zeg dat hij helemaal niet opnieuw moet beginnen ??

Blijkbaar is meneer Bakkali behoorlijk naast zijn schoenen gaan lopen en ja dan kan het fout gaan. Op de een of andere manier zit dat toch in de aard van spelers met een Marokaanse achtergrond, zie El hamdoui, Labayad, Maher en etc.

Tuurlijk worden jonge spelers vaak gehyped maar dat is niet alleen in Nederland het geval. Hoe zo´n speler (en omgeving) daar vervolgens mee omgaat is een ander verhaal.

Piet heeft natuurlijk wel voor een groot deel gelijk,maar ik denk dat ook de sommige jonge spelers hier verkeerd mee omgaan.
Of het nu een Bakkali ,maher is of ene Kishna of Fisher,al die gastjes vinden zich helemaal geweldig na een aantal wedstrijdjes goed te hebben gespeeld.
Ze beginnen al vroeg praatjes te krijgen,en hebben al heel hun toekomst zo'n beetje ingevuld.
En ze zien zichzelf al spelen bij een absolute topclub in de zeer nabije toekomst,en dit steken ze niet onder stoelen of banken,en onder tussen vergeten ze dat ze nog steeds moeten presteren.dit soort spelers moeten een voorbeeld nemen aan Depay,die heel erg kritisch is op zijn eigen prestaties en altijd aan zijn tekortkomingen blijft werken .
Dat je dan een beetje hardop droomt hoeft geen probleem te zijn,als je maar aan jezelf blijft werken..

Pot verwijt de ketel!! Deze man is altijd alleen maar uit op eigen gewin en dat van het grote geld (lees Chelsea) heeft zich nimmer bekommerd wat is het beste voor een talent maar vooral wat is het beste voor meneer Piet de Visser . Riep van de week dat je als jong. Eentje beter naar het buitenland kan gaan omdat je dan onder meer weerstand traint , maar voorlopig zijn van al die jongens nog geen echte wereldtoppers voortgebracht en spelen Rekik Van aanholt Ebecilio Bruma en Van la Parra gewoon alsnog in de eredivisie en ,aten ze niet zien beter/sterker zijn dan hun leeftijdsgenoten die de opleiding bij hun club afmaakten en kozen voor een debuut in de eredivisie, de echt grote talenten drijven vanzelf boven en zullen dan alsnog hun plafond bereiken . In Engeland leiden ze beter op . Niet te zien aan hun Nationale elftal die al jaren Niks heeft bereikt!!

Piet, je hebt helemaal gelijk. Ik roep al jaren dat de journalistiek spelers kapot maakt door ze zo de hemel in te prijzen, zie ook Fischer.
Meteen groet interviews met die spelers in voetbal International etc. etc.

We moeten ook gewoon eerlijk zeggen dat heel PSV sterk begon aan het seizoen en dat Bakkali het gewoon goed deed. Iedereen kon zien dat hij kan voetballen, maar tegelijkertijd zag je ook dat het een over-the-horse getild talent is. Het is dat hij een goed schot heeft en de durf heeft om wel op doel te schieten. Er zaten een paar mooie doelpunten tussen, maar dat is ook het enige waar hij mee opviel. Het is niet zo dat hij geweldig speelt of dat hij een elftal kan dragen; dat mag niet van hem gevraagd worden.

De media, maar ook PSV en de supporters hebben dit talent deels kapot gemaakt. De Belgische voetbalbond nam hem meteen op en sindsdien heeft hij bij wijze van spreken 3 minuten gespeeld. Er werd teveel van hem verwacht en dat heeft hij niet waar kunnen maken.

26 maart 2014 om 16:38

Waarom heeft PSV hem kapot gemaakt? 15 wedstrijden gespeeld (vcl, EL & Knvb beker niet meegeteld) voor een 17 jarige jongen is veel! welke topclub heeft dit jaar 1 jongen van 17 zo vaak laten spelen? over-the-horse getild talent? sorry maar zijn actie's waren erg goed, was beetje egoïstisch(kan begrijpen als 17 jarige wil je je zoveel mogelijk bewijzen en daar ben ik alleen maar blij mee!) en was constant dreigend heeft een paar hele mooie goal's gemaakt zeker die goal in de '16' die hij over de keeper heen krulde. Hij had ook een blessure hé(!) daarom ging hij daarna minder spelen. Verder heeft hij zeker talent is door Plati/blatter uitgeroepen als het grootste talent van Europa onder -16 jaar, hij ka zeker voetballen maar zie dat hij liever gewoon rustig gaat opbouwen, niet meteen met basisplaats dus.

ik zie hem wel aan cambuur verhuurd worden als ze erin blijven. is in het geval ritzmaier van alle kanten goed bevallen en wij hebben nieuwe vleugelspelers nodig als manu en lukoki terug gaan

Piet is een ouwe zure bes.

Maar hier heeft hij natuurlijk gelijk; je wordt gek dat iedere knul die 2x een bal per ongeluk goed raakt direct wordt vergeleken met spelers die door knalhard te trainen en de kop erbij te houden handenvol kampioenschappen en CL finales hebben gespeeld.

Bakkali, Veltman, Fischer, Depay, Boetius, Kishna etc etc. Op dit moment zijn ze gewoon middelmatig at best (op wereldniveau). Laat ze eerst maar eens drie keer kampioen worden in drie landen en een CL finale spelen voordat we ze als top(talent) gaan benoemen.

Gebeurde dit 20 jaar geleden dan niet? Ik weet het niet?

Verder is het inderdaad dom dat iedereen elkaar napraat en alsmaar roepen dat spelers de nieuwe Romaria etc. zijn terwijl ze 2/3x goed spelen. Daardoor gaan dit soort spelertjes ook zweven en denken dat ze echt zo goed zijn en meteen naar het buitenland willen... Hoeveel voorbeelden hebben we daar van de afgelopen 5/6 jaar van? Ik denk teveel om op te noemen.

Al vanaf dag 1 roep ik dat mensen niet gelijk moeten roepen dat dit talent de tophaalt enzovoorts. Deze leeftijd is zo belangrijk om goed door te komen....mensen moeten sowieso eens stoppen om mensen na 3 goede wedstrijden in oranje, naar een topclub of op een sokkel te praten....eerst maar eens een heel seizoen goed draaien. Dan kijken we verder....er zijn tog 100en voorbeelden van gasten die 5 leuke wedstrijdne speelde en nog steeds tobben bij zulke clubs!

Iemand een talent noemen is geen enkel probleem.

Het probleem komt pas als de de talenten als "vedette" gaan beschouwen en ze als een god gaan behandelen.
Dat heeft niets met het publiek/pers te maken maar eerder met de clubs.
Die betalen de belachelijke salarissen en geven de talenten wat meer "vrijheden"

Talenten worden door hun clubs teveel "gepamperd" en dat komt alleen maar omdat deze talenten anders weglopen naar de clubs waar types als Piet de Visser rondlopen.

Als je het hele stuk hebt gelezen van Piet de Visser en de berichten de laatste tijd is allemaal "propaganda" om spelers sneller naar het buitenland te laten gaan(lees Engeland)
Laat dat nu precies het werk zijn van Piet de Visser.

niet jaloers zijn Zakaria Bakkali is gewoon de beste 3

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren