Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Babel maakt zich op voor vertrek naar de Emiraten

Laatste update:

Ryan Babel speelde al in een uithoek van Europa, maar zal het continent nu helemaal gaan verlaten. Voetbal International weet dat de 28-jarige aanvaller aan de slag gaat bij Al-Ain, de kampioen van de Verenigde Arabische Emiraten. De onderhandelingen tussen Babel en Al-Ain zouden zich reeds in een vergevorderd stadium bevinden.

/

De club uit Abu Dhabi is eigendom van Mohammed bin Zayed Al Nahyan, de kroonprins. Afgelopen seizoen werd Al-Ain onder leiding van trainer Zlatko Dalic met een ruime voorsprong op Al-Jazira kampioen van de Emiraten. Asamoah Gyan had met dertien doelpunten een groot aandeel in het succes, maar de aanval kan wel een extra impuls gebruiken en daarbij komt Babel van pas.

De geboren Amsterdammer was de voorbije twee seizoenen actief bij Kasimpasa in Turkije, nadat een korte terugkeer bij Ajax geen succes werd. Babel maakte achtereenvolgens vijf en negen doelpunten in de Süper Lig en beschikt nog over een contract tot 2016 bij de Turken. Het lijkt er echter op dat Al-Ain dat afkoopt en hem naar de woestijn haalt. Afgelopen seizoen waren er naast Gyan nog vier buitenlanders actief bij de club: Miroslav Stoch, Jirès Kembo, Ibrahim Diaky en Myung-Ju Lee.

Ryan Babel heeft in Europa het maximale uit zijn loopbaan gehaald

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker geld verdienen daar, groote flop is wel gebleken..

25 juni 2015 om 14:48

Een flop is hij zeker niet!

25 juni 2015 om 14:52

Gouden toekomst had hij ooit...daar is weinig van terecht gekomen

25 juni 2015 om 14:55

Hij heeft bij Ajax en Liverpool goed gespeeld. Bij Liverpool kwam daar snel een einde aan. Maar voor de rest heeft hij waar hij gespeeld heeft over het algemeen best redelijk gespeeld.

25 juni 2015 om 15:27

Gouden toekomst op basis van wat? Babel heeft gewoon maximale uit zijn loopbaan gehaald, was echt niet een speler dat je van tevoren kon voorspellen dat hij bij Barcelona of Real Madrid zou eindigen. Dus jouw redenatie van gouden toekomst is totaal overtrokken.

25 juni 2015 om 16:09

Bij Liverpool? Nein! Ze lachen op Anfield nog om die kip zonder kop die eigenlijk alleen maar heel hard kan rennen en af en toe heel hard kan schieten. Dat Ajax ooen 17 miljoen voor hem heeft weten te krijgen, is nog steeds een historische prestatie.

25 juni 2015 om 18:01

Ja en de rest van de wereld bespot Liverpool om wat er nu staat. Sorry maar Liverpool supporters zijn echt de laatste die mogen lachen. Al jarenlang miskoop na miskoop, al ziet het er nu een beetje goed uit. Ik zou echter alsnog niet te hard gaan als Liverpudlian, want al die jonge talenten zijn geen garantie op succes.

25 juni 2015 om 18:05

Nee, wat dat betreft waren Di Maria, Falcao, Fellaini, Anderson, Blind etc etc prima aankopen voor weinig geld.

25 juni 2015 om 18:06

Overigens zeg je dat de rest van de wereld Liverpool bespot om wat er nu staat, en daarna zeg dat t er wel goed uit ziet. Wat bedoel je nou eigenlijk precies?

25 juni 2015 om 18:23

En Liverpool supporter lachen ook ok miskopen als Balotelli, Lambert , Lovren et etc. Die weten maar al te goed dat er te veel middelmaat is gehaald voor veelte veel geld. Maar doe nou niet alsof dat alleen bij Liverpool gebeurd.

25 juni 2015 om 23:03

Sorry hoor mevrouw, wat ik bedoel te zeggen is dat er nu wel potentie zit in Liverpool, alleen zal dit altijd de club zijn die 40 miljoen heeft neergelegd voor Andy Carrol. De rede hierachter is voor de meesten nog steeds een raadsel.

26 juni 2015 om 02:14

Ten eerste heb je helemaal gelijk wat Carrol betreft. Dat is 4 jaar geleden. Wat wil je nou. En ten tweede, Mevrouw? Serieus? Ben je zo'n sneue sukkel? Voorlopig is United diegene die Falcao 3 ton per week betaalde. Waarom is mij een volkomen raadsel.

26 juni 2015 om 02:16

En Liverpool zal niet altijd de club blijven die te veel voor Carrol betaalde. Liverpool zal altijd de Engelse club zijn die de meeste prijzen heeft gewonnen.

26 juni 2015 om 02:33

Dat klopt, maar Falcao was een fenomeen bij zowel Atletico, als Porto en ook bij Monaco. Die man is niet zonder verhaal naar United gehaald. Carrol had een jaartje leuk gepresteerd bij Newcastle maargoed..

Liverpool heeft in totaal 65 hoofdprijzen gewonnen waarvan 4 titels uit de 2e divisie zijn, en 1 Lancashire League in 1893. Vraag me niet wat dat laatste is, maar United heeft in totaal 64 hoofdprijzen gepakr, waarvan 2 titels uit de 2e divisie. Tel daarbij op dat United er nu veel beter voor staat dat Liverpool en je weet weer wie de grootste is. Met clubs als City, Chelsea, Arsenal en de Spurs erbij wordt het enorm lastig voor Liverpool om prijzen te pakken.

25 juni 2015 om 14:54

Waaruit blijkt dat dan? Hij heeft mooie carrière gehad. Er zijn genoeg andere spelers die wel in zijn schoenen hadden willen staan. Hij is nog steeds ontzettend geliefd bij zowel Ajax als Liverpool fans. En hij is niet een speler die perse in PL of PD moet spelen. Hij vindt het avontuur elders.

25 juni 2015 om 14:56

Goed gezegd!

25 juni 2015 om 15:33

Het geld vooral. Was het bij Liverpool net niet en ook bij Ajax was het nu geen sterspeler. Gewoon een doodnormale speler die bij geen enkele middenmoter in een topcompetitie zeker zou zijn van zijn plek. Maar hij haalt het maximale eruit, zeker financieel. En wie ben ik om daar wat van te zeggen. Als ze mij morgen een miljoen bieden om daar te komen werken dan zit ik morgenavond daar

25 juni 2015 om 16:54

Helemaal waar. Als je kijkt naar zijn techniek (vooral een gebrek aan techniek) dan is het een wonder dat hij het shirt van Liverpool heeft aan mogen trekken. Nu nog even cashen in de Emiraten en lekker op zn eigen niveau spelen. Wie doet hem wat?

25 juni 2015 om 16:56

Dus dan mag je geen kritiek geven meer? Dan kunnen we beter stoppen met deze site. Je kunt dan geen kritiek meer geven op een speler want, wat hebben wij als voetballer bereikt?

25 juni 2015 om 17:38

@Neverbackdown Tuurlijk mag je kritiek geven, wel op gefundeerd wijze anders valt het niet serieus te nemen. Flop gebleken want hij had een Gouden toekomst - zegt wie? Zoals velen boven mij gezegd hebben hij heeft gewoon het maximale eruit gehaald, zelfs zijn voor meerdere miljoenen zijn contract bij Hoffenheim afgekocht om weer voor Ajax te spelen. Hoezo, 'voor het geld' gekozen? Al de bovenstaande meningen en mijne zijn op verklarende wijze opgeschreven maar de reageerders die enkel roepen 'flop en hij had een gouden toekomst' is echt natte vinger werk. Niet iedereen haalt de absolute top he ....

Gaat veel geld verdienen, maarja je kunt mij niet wijs maken dat een club die tegen degradatie strijdt in Engeland Babel niet wilt hebben? Zal dan wel te duur zijn of dat hij zelf daar geen oren naar heeft. Zonde dat z'n voetballer, toch International geweest, zo is afgezakt. Bij Ajax mag hij transfervrij terug komen. Ben geen fan van hem, vind zijn rendement laag, voorzetten matig. Maar hij is wel erg snel en balvast. Misschien volgend seizoen samen met Emanuelson terug?

25 juni 2015 om 14:36

In die korte periode dat ie bij Ajax terug kwam speelde hij als spits best wel goed vond ik. Jammer genoeg was die veel geblesseerd, want ik vond hem beter dan Sigthorson en denk ook Milik. Komt ook omdat hij gewoon sterker was dan de Nederlandse verdedigers. Echter, CL deed ie ook niet slecht

25 juni 2015 om 14:36

Balvast ervaring en kan een mannetje passeren. Vond dat hij het goed deed de vorige keer hoor, heeft me toen positief verrast!

25 juni 2015 om 15:30

Mij ook! Was echt stabiel en balvast bezig voorin..

Ik zou als ik een voetballer was , al 28 en niet echt in de top spelen de zelfde keus maken.
Lekker veel geld verdiene , luxe leventje leide en genieten van het leven.
Mensen die tegen me zouden zeggen ik doe het alleen voor het geld zou ik gewoon antwoorden met 'tuurlijk' .. betaal jij me bills dan en eten dan ? nee dan is mij keus wat ik doe ..
Babel zou trouwens gewoon naar Bjk ofs moeten gaan.

25 juni 2015 om 17:44

Precies! Niet iedereen kan real en barca behalen ... Zelfreflecteren is een goede levenskompas, in de voetbalwereld al helemaal ... Zodra het besef er is dat de top niet gehaald gaat worden meteen omschakelen naar cashen. Zodat je in jouw levensstijl kan blijven voorzien ... - Eerst de tekst (begrijpend) lezen vervolgens na denken en dan posten zou heel wat helpen hier.

25 juni 2015 om 18:17

wat BlehBleh jij nou weer hier allemaal ?

Is nog best jong als je andere spelers bekijkt die vertrekken naar UAE...

Ben van mening dat hij nog steeds iets kan betekenen voor Eredivisie-clubs.

Waarom niet een 1 1 contract aanbieden en hem een kans geven om Depay op te volgen? Hij is toch niet zo oud...

25 juni 2015 om 14:53

Waarom zou een voetballer die weet dat hij de echte top toch nooit meer zal halen niet gewoon miljoenen bijeen gaan harken in de woestijn of waar dan ook? Kan hij toch veel beter doen dan voor een paar ton bij PSV (laat staan een mindere eredivisieclub) gaan spelen? PSV moet ter vervanging van Depay bovendien uitkijken naar een speler die meer potentie heeft dan Babel.

25 juni 2015 om 15:22

wat moeten wij met babel hahah nee dan nog liever berghuis .. Niet om de kwaliteiten maar ben geen fan van Ajax spelers in ons shirt.

25 juni 2015 om 15:30

Die Babel scoort niet veel minder dan Depay, overigens is het maar de vraag of een aantal jaar in een woestijn een paar miljoen waard is. Voor ons misschien wel, maar voor een speler als hem? Betwijfel het. Als die jongen het geld dat hij heeft grondig gaat uitgeven is hij over tientallen jaren pas weer blut.

25 juni 2015 om 14:54

Babel heeft laatst gezegd dat hij in Nederland alleen maar voor Ajax wil uitkomen, zonder uitzonderingen.
Had alleen gewoon naar Swans moeten komen, echt verkeerd verdienen zal er niet inzitten..

Ik ben wel benieuwd wat op dit moment het niveau van de competitie is... Er zitten wel veel voetballers van niveau.

In iedergeval kan hij daar lekker cashen

3 jaar Emiraten voor 3 miljoen per jaar en dan lekker terug naar Ajax.

25 juni 2015 om 16:07

Als Babel 31 is en al 3 jaar aan het afbouwen is? Nee dan hebben we hem echt niet meer nodig hoor.

ON: Logische keuze, heeft het maximale uit zijn carrière gehaald. Zeker financieel gezien. Erg knap

Ryan kan er wel 30 in knallen daar. Nee, echt. Die Gyan had er in 2013, 31 gemaakt uit de 22 en in 2014 29 goals uit de 26 wedstrijden. Wat een statistieken voor zo'n beperkte voetballer. Zegt meteen veel over het niveau daar.

25 juni 2015 om 15:41

Gyan een beperkte speler? Dan heb jij je standaarden wel erg hoog liggen. Doutzen is ook maar een 6,5 hé?

25 juni 2015 om 16:05

Laat me raden, fan van Ghana zeker?

Gyan is 29, binnenkort 30, speelt al 3 seizoenen in de Vae. Wat heeft hij daar uberhaupt te zoeken, als hij zogenaamd geen beperkte speler zou zijn? omdat hij een potje leuk heeft gespeeld op het WK betekent niet gelijk dat hij een goede speler is.

Kom dan maar met een echte argument (die er overigens niet is) dat Gyan een goede voetballer is. Als een centrumspits maar één hoogtepunt in zijn carriere heeft gekend, wat 13 doelpunten bij Rennes uit 29 wedstrijden zijn, kan je gerust stellen dat hij gefaald heeft als spits. Is voor 17M overgenomen door Sunderland, heeft in 35 competitieduels 10x gescoord en is vertrokken naar dat matige competitie, waar hij al 3 jaar lang speelt.

Nee, tuurlijk, wat een geweldige speler!
Precies de redenen waarom Babel ook daargaat spelen, het talent komt er niet uit, ze falen gewoon keihard en willen geld maken in mindere competities. Prima, maar kom dan niet met hoe goed ze zijn, want dat zijn de meeste niet.

25 juni 2015 om 16:34

Zo jij hebt wel erg zin om Gyan af te kraken door zo lap text op te schrijven .. Gyan is geen beperkte spits gewoon een redelijke spits.

25 juni 2015 om 17:34

schijnbaar bestaat er voor jou niets tussen een geweldige spits en een matige spits. zegt eigenlijk vrij veel over hoe serieus jij en je overdreven toewijding om iemand naar beneden te praten te nemen zijn,

Toch maar liefst 42 interlands gespeeld voor Nederland.. kunnen niet veel zeggen. Maar helaas is het er nooit uitgekomen bij Babel, zonde want potentie had hij zeker

Al die reactie's over 'zo jong al naar de woestijn'

Ik zie Ajax niet zo snel winnen van al-ain met deze selectie.

En ik weet nog niet zo of de eredivisie beter is dan daar... Eredivisie word (vooral door de Nederlanders) zwaaaaaaaaaaaaaaar overschat.

25 juni 2015 om 15:12

Hahaha ok je hebt m'n dag goed gemaakt 😆😆😆

Zo leuk hoe hij al die moves zo ongegeneerd maakt. Maar kocht hij zichzelf niet vrij van Hoffenheim om zijn carriere weer omhoog te helpen? Dat is toch geen zet voor een broodvoetballer...

25 juni 2015 om 15:11

@robinruiter

Door het feit dat je gyan een matige voetballer noemt, blijkt het maar weer eens dat je er vrij weinig van snapt.

25 juni 2015 om 15:15

Hij is al binnenkort 30 en speelt al een aantal jaar in Qatar. Ja, dan ben je matig tot slecht.

25 juni 2015 om 17:00

Asamoah Gyan boeit voetbal niks. Alleen zijn bankrekening boeit hem wat. Is gewoon een goede spits en dat heeft hij in Frankrijk,italië, Engeland en op het WK bewezen.

Ok 28 jaar en en dan al in de zandbak gaan spelen. Gevalletje cashen en einde carrière/voetballen op niveau. Geen echte winnaarsmentaliteit. En nee, ik ben niet jaloers en nee ik zou t ook niet doen. Ik zou zeker tot m'n 32e zo hoog mogelijk proberen te voetballen en dan pas gaan cashen in quatar of vae etc.

25 juni 2015 om 16:11

Op je 28ste Cashen op je 31ste lekker terug naar Ajax omdat je het niveau toch wel aankan. Toen Ajax hem een jaar contract had gegeven vond ik hem 1 van de sterkste!

Ik zou gaan, Al Ain heb vergeleken met de anderen elftallen een beter team dus ik zie ze wel weer kampioen worden.

25 juni 2015 om 15:29

Al ain krijgt wss ook John Obi Mikel

Heeft bij Ajax en Liverpool in het eerste gespeeld. Dat is gewoon heel goed. Nee, geen top voetballer, dus daarom juist heel knap. Lekker ballen bij de oliesjeiks nu en straks stoppen met voetballen met een dikke portemonnee, op zoek naar het geluk van het echte leven.

Waar blijven die haters en haat zaaierds,als een een moslim daar gingn voetballen dan was geld verdienen in het wostijn etcc nu babel daar heen gaat is t rustig..

Het is de B tot de A tot de B E L

Zag je ooit een voetballer met een stijl als deze?

Moet Babel nog niet doen dit. Hij moet gewoon lekker terug naar de PL. Er is interesse dus. Of anders gewoon lekker in Turkije blijven en kiezen voor Besiktas. Maar nu nog niet voor de vaten olie kiezen.

Afca_babel zegt: Blijf Ryan... blijf in Europa...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren