Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ wijst bod van dertien miljoen euro op Vangelis Pavlidis af

Laatste update:

AZ heeft een bod van dertien miljoen euro op Vangelis Pavlidis afgewezen, zo meldt De Telegraaf woensdagmiddag. De club ontving de aanbieding van VfB Stuttgart. De Alkmaarders raakten deze zomer Sam Beukema (Bologna), Tijjani Reijnders (AC Milan) en Milos Kerkez (Bournemouth) al kwijt en vinden dertien miljoen euro niet genoeg om de vierde sterkhouder te laten vertrekken.

Naar verluidt verlangt de Alkmaarse club minimaal vijftien miljoen euro voor de Griekse topschutter. Van het uiteindelijke verkoopbedrag moet de nummer vier van het afgelopen Eredivisie-seizoen vervolgens twintig procent afstaan aan zijn voormalig werkgever Willem II, zo wist Voetbal International eerder te melden.

Stuttgart is actief op de transfermarkt. De Duitse club gaat zich op korte termijn versterken met Deniz Undav. De Duitse spits wordt overgenomen van Brighton & Hove Albion en is woensdag in Duitsland voor de medische keuring. Met de verregaande interesse in Pavlidis lijkt het erop dat Serhou Guirassy definitief mag vertrekken. De in Frankrijk geboren aanvaller werd eerder deze zomer in verband gebracht met Ajax, al verhuist hij liever naar Engeland om in de Premier League te spelen.

Ook moet AZ vrezen voor een vertrek van uitblinker Jesper Karlsson. Het Italiaanse Corriere dello Sport schrijft namelijk dat Lazio de Zweedse aanvaller nog altijd graag wil inlijven. Trainer Maurizio Sarri raakte onder de indruk van Karlsson in het Conference League-tweeluik van zijn ploeg tegen AZ en is hem naar verluidt nog altijd niet vergeten. Karlsson scoorde en gaf drie assists in twee duels met Lazio.

Vijftien miljoen euro is een mooi bedrag voor Pavlidis

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

AZ wilt minimaal 15 miljoen voor Pavlidis? Dat klinkt zó weinig in deze tijd.. Ik zou voet bij stuk houden en dan minstens 20 miljoen vragen.. dat klinkt al veel beter dan 'maar' 15 miljoen euro. Je moet natuurlijk ook nog een degelijke vervanger zien te strikken!

2 augustus 2023 om 17:03

is die meerdink geen opvolger voor pavlidis? of is dat te vroeg om voor de leeuwen te gooien.

2 augustus 2023 om 17:08

Lijkt me niet.. die is nog veel te jong en onervaren. Heeft nog te weinig laten zien denk ik! Haha ik lijk wel een AZ supporter.. zo klink ik. Maar je moet toch wel een gevestigde spits hebben wil je hoog eindigen in de eredivisie en hoge ogen gooien in de conference league als AZ zijnde..

2 augustus 2023 om 17:33

Klopt wel wat je zegt....te jong, te onervaren.
Az móét er een ervaren topschutter voor kunnen terughalen.
Wellicht Woutje Weghorst eens bellen of toch Douvikas(mits die nog vrij is).

2 augustus 2023 om 18:48

Douvikas gaat niet naar een AZ hoor, met alle respect. Eerder heb ik hier al geopperd dat Ajax eens een poging zou moeten doen! Ik denk dat hij daar heel erg goed past. Heeft zeker de kwaliteiten.

2 augustus 2023 om 19:20

Douvikas moet gewoon voor de hoofdprijs naar het buitenland. Voor alle partijen het beste. Vind het echt een Pavlidis of Giakoumakis 2.0, goede spitsen, maar niet voor de ploegen die voor CL tickets gaan. Utrecht wil er terecht de hoofdprijs voor en dat moet Ajax niet willen voor een 2e spits. Los van het feit dat ze in Amsterdam weinig goede ervaring hebben met Griekse spitsen die het elders goed deden (Machlas, Charisteas, Anastasiou)

2 augustus 2023 om 20:31

Meerdink goed potentieel maar is natuurlijk nog niet iemand waar je heel seizoen mee vooruit kan.

2 augustus 2023 om 17:22

Uiteindelijk hebben ze toch ook een soortgelijk bedrag voor Weghorst ontvangen. Is Pavlidis dan zoveel beter als Weghorst destijds was? Nu zou ik als AZ zijnde ook niet genoegen nemen met 15 miljoen, maar het lijkt wel alsof AZ het wel ok zou vinden mocht Pavlidis vertrekken.

2 augustus 2023 om 17:30

Is al lang geleden en AZ heeft al gecasht, zou ook hoger gaan zitten

2 augustus 2023 om 17:35

Ze hebben al 45 mln binnen gehaald. Waarom zou je voor 15 mln settelen? Zou toch denken rond 20 want je moet ook vervanger halen. Men vergeet dat 2e plek ook een plek geeft voor champions league vanaf dit jaar.

2 augustus 2023 om 21:21

@ajax/barca
Pavlidis scoort met links en rechts.
Hij is technisch begaafd dus 15 miljoen is echt niet reeël. Alleen als AZ zijnde zou ik de hele elftal nog niet verkopen en de Youth league kampioenen rustig dit seizoen in laten passen.
Ik vind dat AZ volgende seizoen wel mee kan doen om de kampioenschap en minimaal 2de kan worden. Vind ze momenteel veel beter als Ajax en PSV.
Vooral in de verdediging zoveel stabileler dan die andere 2 teams.

2 augustus 2023 om 17:40

Ben het met je eens Bdb030. ik zou echt de poot stijfhouden en de jackpot vragen.

2 augustus 2023 om 17:41

Bericht is al ontkracht door AZalerts, die ik wat betreft AZ toch betrouwbaarder inschat. Zou 15 inderdaad te weinig vinden, al helemaal als je kijkt wie er allemaal al zijn vertrokken, en het feit dat er nog geen adequate vervanger is. Zou Stuttgart ook geen enorme stap vinden, zou dan voor een middenmoter in Duitsland gaan, naar een Frankfurt of Freiburg oid.

2 augustus 2023 om 18:24

Het is geen FM of Fifa hé. Hoeveel toppers van AZ hebben het gered in het buitenland? Hoe meer dat er worden, hoe meer je per transfer kan vragen. Een club is bereid om meer te betalen.

Ook kunnen er afspraken met spelers gemaakt zijn, dat weten wij natuurlijk niet. En dat wordt ook niet altijd aan de grote klok gehangen. Laat ik het zo zeggen, er speelt heel veel in het voetbal dat wij niet weten en ook niet zomaar te weten komen.

3 augustus 2023 om 16:46

Eens, ze moeten minimaal 20 miljoen vragen

Vijftien willen ze staat er? Dan gaan ze er vast heel snel uit komen nu.

2 augustus 2023 om 17:41

Lijkt me ook niet dat AZ en Stuttgart ver uit elkaar liggen over de waarde van Pavlidis.
Stel je krijgt 15 Miljoen voor je hem , verkoop je hem gewoon met 200 procent winst!
Gedegen, verantwoord en goed beleid gewoon van AZ.

Ik kan me niet voorstellen dat hij voor 15 weg mag. Als ik AZ was zou ik er minimaal 20 uit proberen te halen. Ze hebben de jaarlijkse transferinkomsten al binnen

2 augustus 2023 om 18:09

Nee het is geen Feyenoord met hun Aldi prijzen voor de spelers

Zonder dollen, AZ gaat gewoon weer ergens tussen de 20 en 25 mil vragen en krijgen. Hele stugge onderhandelaars zijn het. Tenzij de man een afkoopsom van 15 mil heeft, geloof ik ook niets van dit artikel.

4 augustus 2023 om 13:30

Van die Aldi prijzen is Feyenoord nu hopelijk ook afgestapt

Az moet wel leegloop voorkomen, want Karlsson kan/wil ook weg. Anders gaan ze Fc Twente achterna. Die hebben echt geen enkele smaakmaker meer, ik hou m’n hart vast voor het nieuwe seizoen

2 augustus 2023 om 17:17

Dit is gewoon een jaarlijks terugkerend fenomeen voor AZ. Elk jaar wordt het prima opgelost en lijkt het nog beter dan het jaar ervoor. Daarnaast is Twente achterna helemaal geen slechte, die hebben een topspits in Ugalde ;-)

2 augustus 2023 om 17:21

Lijk toch klote als fan zijnde, om elk jaar weer leegloop te zien

2 augustus 2023 om 17:28

Pure waanzin hoe ze dat voor elkaar krijgen steeds. Vorig jaar was wellicht het toppunt na zo’n leeg verkoop, dermate goed presteren. Maar inderdaad ze doen dat eigenlijk jaar in jaar uit en ongeacht of ook de trainer en/of TD vervangen wordt. Het is eigenlijk niet te filmen. Wonderbaarlijk clubje.

2 augustus 2023 om 17:31

Welkom in de Eredivisie! Je shirtje van je favoriete speler is nog niet gedrukt of hij speelt alweer bij Bournemouth voor 20 miljoen euro. We staan nou eenmaal niet bovenaan de voetbalpiramide. Zolang AZ het goed opvangt door ons goede technische beleid vind ik het prima.

2 augustus 2023 om 17:34

Nou, het heeft ook wel wat leuks. De transferperiode is altijd interessant omdat je geen idee hebt welke kant het op gaat. Dat we er dit jaar een keer tijdig bij zijn, dan bedoel ik niet alle aankopen doen in de laatste twee weken voor de deadline, laat een mooie groei zien op technisch gebied. Ben zelf weer erg benieuwd.

3 augustus 2023 om 03:20

Maar dat is bij de top 3 toch niet heel anders? Of eigenlijk bij elke club in de eredivisie. Zo nu en dan zit er een keer een rustig jaar tussen, maar 3 of 4 basis spelers en een flink deel van de overige spelers kwijtraken is toch eerder regel dan uitzondering.
Alleen is AZ al jaren in staat om met een derde van de begroting van Psv/feyenoord een team neer te zetten waarmee ze het de top 3 lastig kunnen maken.

3 augustus 2023 om 10:43

Ik zeg nergens dat het bij de top 3 anders is..?

2 augustus 2023 om 17:26

Alleen Cerny Misidjan en Zerrouki zijn weg uit de basis. Met Smal, Brenet, Ugalde en Sadilek nog genoeg leuke spelers over. Van Unuvar kunnen we ook leuke dingen verwachten en Vlap soms ook. Verwacht daarnaast nog minstens 1 (leuke) nieuwe buitenspeler. En die minst gepasseerde verdediging is tot nu toe helemaal intact, op semi-basisspeler Plegezuelo na.

2 augustus 2023 om 17:34

Verwacht alleen wat speciaals en zelfde kaliber Cerny en Zeroukki, bij Ugalde en enigszins Smal, de rest vind ik niet zo denderend. Unuvar komt nog te kort. Vlap is een 13 in dozijn speler met af en toe mooie wedstrijd inderdaad

2 augustus 2023 om 17:48

Zerrouki was heel goed maar die was ook niet perse kijkvoer. Vooral een heel erg nuttige speler. Brenet en Smal waren de spelmakers en die zijn er voorlopig nog.

2 augustus 2023 om 19:29

Niet? Ik geniet wel van z’n passjes en bewegingen

2 augustus 2023 om 18:00

Eens, dit blijft natuurlijk niet goed gaan. Twee jaar geleden volgde na een de leegloop van Stengs Boadu en Koopmeiners voor AZ begrippen zeer slecht seizoen en haalde de club met hakken over de sloot Europees voetbal dmv play offs. Het door leegloop eventueel mislopen van groepsfase Conference League waarvoor volgende week de voorrondes beginnen kost je zomaar 20 miljoen aan prijzengeld, recettes, opwaardering spelers en interesse sponsoren. Het behalen van die groepsfase is dus voor AZ van cruciaal belang.

15 miljoen lijkt me veel te laag. Tussen de 20-25 miljoen is een prima prijs. Scoort makkelijk, ben benieuwd hoe ver hij kan komen.

Bericht is al naar het land der fabelen verwezen door het altijd goed geïnformeerde AZ alerts. Is nog geen bod geweest, wel interesse enige tijd geleden maar kunnen/willen hem vooralsnog niet betalen. De vraagprijs ligt waarschijnlijk ook veel hoger dan 15 miljoen. AZ heeft net een verdediger voor 20 miljoen en een middenvelder voor 22 miljoen verkocht, dan gaan ze hun nummer één spits natuurlijk niet voor 15 miljoen wegdoen.

13 miljoen voor Pavlidis is een prima bedrag!!! Deze jongen is een prima eredivisie speler, maar schat hem niet hoger in...

13 of 15 miljoen... Daar komen ze vast wel uit...
13 en een bonus ofzo...

Az zou er verstandig aan doen om Dost te halen als pinchitter... En indien mogelijk van Hooijdonk...

Dan hebben ze de selectie prima rond.

2 augustus 2023 om 19:30

Pavlidis zal gemakkelijker slagen in bv Italië dan een Karlsson of Beukema eerlijk gezegd. Zulke slimme handige goals die hij regelmatig maakt. Goede loopacties, goed aan de bal en prima inzicht voor de intikkers. Pas 24 jaar en speelt ontzettend volwassen.

2 augustus 2023 om 23:05

Maar goed dat jij geen TD bent van AZ. Dost en Van Hooijdonk, mijn hemel zeg…

Mede mogelijk gemaakt door de dikke financiële injectie van Porsche! Zag trouwens net dat ze Deniz Undav hebben gepresenteerd, en Guirassy loopt er nog?

Het is niet dezelfde positie, maar Kerkez had een transfersom van tussen de vijftien en twintig miljoen euro. En Hij had echt wel veel meer potentie en wordt 1 van de beste van zijn positie. Pavlidis is dat niet dus dan klinkt 15 miljoen weer 'hoog' of tenminste accuraat.

Az gaat zeker niet zijn 1e spits op dit moment van hand doen voor weinig (15 miljoen).
Er moet immers ook wat voor teruggehaald worden, want minimaal gelijkwaardig aan pavlidis is niet in huis en hij gaat ozo belangrijk worden aankomend seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren