Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ verrast met slechte boodschap en aast op ‘iemand met meer status’

Laatste update:

Gert Peter de Gunst gaat toch niet aan de slag bij AZ. De nummer vier van de Eredivisie heeft een tijdlang geaasd op de assistent-trainer van PEC Zwolle, maar de coach zelf laat aan De Stentor weten dat AZ toch geen werk wil maken van de overstap. Afgelopen weekend ontving De Gunst een belletje van AZ.

De Gunst stelt dat de Alkmaarders in zee willen gaan met een grote naam naast nieuwe hoofdtrainer Arne Slot. "Ik zag dat niet aankomen, maar ook weer wel omdat het na de goede gesprekken best lang duurde voor ik uitsluitsel kreeg”, zegt De Gunst, die sinds 2012 als assistent actief is bij de Blauwvingers, in gesprek met het regionale dagblad.

De trainer wist dat het lange wachten op een antwoord van AZ geen goed teken was. Desalniettemin was De Gunst verrast door de afwijzing van AZ. “Als je mij dinsdag had gebeld, had ik gezegd dat het honderd procent zou gaan gebeuren. Zo dacht ik er toen echt over. Max (Huiberts, red.) was heel open en eerlijk", aldus De Gunst, die baalt dat de overstap niet doorgaat.

"Bij AZ moet iedereen er, net als bij spelers, honderd procent achterstaan. Ik heb te horen gekregen dat ze toch gaan voor iemand met meer status, om de jonge ploeg ook voor grote wedstrijden te kunnen stimuleren. Dan baal je natuurlijk ontzettend”, besluit de coach. Volgens De Stentor polste AZ eerder al oud-spits Ruud van Nistelrooij, maar de trainer van PSV Onder-19 weigerde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had AZ maar Martin Haar of Dennis Haar terug moeten halen naar mijn mening.... alleen zijn zij volgend jaar bij Heerenveen en Utrecht respectievelijk. Ben benieuwd wat mijn club dan wel wilt, want een oud-hoofdtrainer als assistent kan ook frictie geven.

20 mei 2019 om 08:09

Bij nader inzien is Martin Haar (nog?) niet naar Heerenveen

20 mei 2019 om 13:28

Naar mijn mening Martin Haar. Heeft zich jarenlang bij AZ bewezen een goede assistent te zijn. Heeft in zijn laatste jaar bij Jong AZ als hoofdtrainer laten zien dat hij spelers beter kan maken en kan motiveren. Maar helaas het wordt "een grote naam", dus dat zal niet Martin Haar zijn.

Daarnaast zou ik gaan voor Stijn Schaars. Weliswaar geen ervaring als trainer, maar bij AZ een grote naam en heeft zich bij AZ bewezen als motivator van de groep.

Slot, Haar en Schaars zou een mooie combinatie zijn geweest.

Dus niet 100% vertrouwen in nieuwe hoofdtrainer Anne Slot.

20 mei 2019 om 09:16

Hij is nieuw en met nog 2 broekies erbij is niet slim

20 mei 2019 om 12:05

Van de Gunst is geen broekie. Al jaren assitent bij Pec ook onder Jans.

20 mei 2019 om 10:46

Je kan het negatief benaderen inderdaad. Maar misschien zijn er meerdere kandidaten benaderd. Maar dan was De Gunst in ieder geval niet de eerste keus. Nieuwsgierig wie het dan wel wordt, Max kan nu niet meer alsnog met een redelijke 'nobody' op de proppen komen.

20 mei 2019 om 13:12

Gullit of schaars (als karakter, aanvoerder en kampioen bij AZ)

Ben benieuwd met wie ze op de proppen komen. Neem aan dat ze iemand zoeken met ervaring die Arne Slot kan ondersteunen / begeleiden waar nodig. De interesse in Van Nistelrooij is dan echter niet te verklaren en in mijn ogen ook niet logisch, aangezien die ook onervaren is als trainer.

20 mei 2019 om 10:49

Het gaat niet om de ervarenheid als trainer, maar om een assistent (ex-speler waarschijnlijk) met ervaring in topwedstrijden. Dat is Van Nistelrooij uiteraard wel.

20 mei 2019 om 14:53

Lijkt me niet dat je een assistent kiest alleen op basis van ervaring in topwedstrijden.. Veel belangrijker dat hij over een lange periode structureel iets bijdraagt aan de staf van AZ.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren