Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ neemt Bruno Martins Indi definitief over van Stoke City

Laatste update:

Bruno Martins Indi speelt ook de komende jaren voor AZ. De Alkmaarders nemen de 29-jarige centrumverdediger definitief over van Stoke City, zo wordt via de officiële wegen gecommuniceerd. Martins Indi speelde afgelopen seizoen al op huurbasis voor AZ, dat nu zijn nog een jaar doorlopende contract in Engeland heeft afgekocht.

Het is niet bekend hoeveel AZ betaalt voor Martins Indi. De centrumverdediger heeft voor vier seizoenen getekend en reageert verheugd. "AZ is een club die goed bij mij past", aldus de 34-voudig Oranje-international. "De speelstijl en manier van werken spreekt mij aan. Daarnaast kan ik bij AZ in de top van Nederland én Europees voetbal spelen. Ik geloof in de plannen van de club en ik voel dat ik nog veel te geven heb. Het afgelopen seizoen smaakte naar meer."

AZ verlengde eerder het contract van Jordy Clasie tot medio 2024 en houdt met Martins Indi opnieuw een ervaren kracht aan boord. "Bruno heeft afgelopen seizoen laten zien van meerwaarde te zijn voor AZ. Zijn kwaliteiten staan buiten kijf", zegt directeur voetbalzaken Max Huiberts. "Daarnaast brengt hij leiderschap en veel ervaring met zich mee. Tegelijkertijd is hij heel erg gretig om te presteren. Bovendien is hij een linksbenige verdediger, waarmee wij onze opties in de defensie vergroten. Kortom, Bruno is een speler die ons sterker maakt."

Martins Indi was afgelopen seizoen een vaste basisspeler bij AZ en kwam tot 38 officiële wedstrijden. Met Sam Beukema heeft Martins Indi dit seizoen een extra concurrent in de verdediging bij AZ. De 22-jarige rechtsbenige verdediger kwam voor 900.000 euro over van Go Ahead Eagles en scoorde zaterdag twee keer bij zijn officieuze debuut in het oefenduel met NEC (4-1 winst). AZ liet Ramon Leeuwin juist transfervrij naar Almere City FC gaan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blij mee! Begon wat onzeker met een aantal fouten maar is daarna een stabiele factor geworden. Opbouwend niet de sterkste maar verdedigend staat hij zijn man.

5 juli 2021 om 19:10

Joshua11 gefeliciteerd. Zeer belangrijk om ervaren jongens te hebben, die carriere bij de club willen afsluiten. In ieder linie moet je eigenlijk ervaring hebben.

5 juli 2021 om 20:21

Ik ben er eerlijk gezegd niet stuk van. Hij was aan het einde van het seizoen inderdaad goed in vorm, maar ik kan die man niet met de bal aan de voet zien. Afgelopen seizoen kwam er niets anders uit dan een balletje naar Wijndal, die zich er dan wel weer knap uitdribbelde. Dat zal gewoon een probleem worden als je die kwijtraakt, want niet elke linksback heeft dat in zich. Dan kan je heel lelijk onder druk gezet worden en het bos ingaan. Bovendien trekt hij iedereen omver bij dode spelsituaties en lopen er vaak genoeg spelers uit zijn rug weg. Nee, had eerlijk gezegd liever een ander iemand gezien. Ik hoop dat Beukema er gelijk zal staan en wat beter aan de bal is dan Panta/Letschert, maar dat is ook nog maar de vraag.

Redelijke speler, zal ook betekenen dat AZ geen geschikte jonge speler kon vinden. Om Gullit/Velthuis te laten starten zou een grote gok geweest zijn.

Prima aankoop natuurlijk voor ze. Stabiele speler. Hebbie meer aan dan kneuzen als Letschert

Goede zaak! Was in het begin wat onwennig maar was richting het einde van het seizoen erg solide, viel mij positief op in de wedstrijden tegen PSV en Feyenoord. Goede linksbenige centrale verdediger

Mooi voor BMI. Was eerlijk gezegd afgelopen seizoen flink kritisch op zijn prestaties. Te weinig diepgang en teveel balletjes breed. Onder druk voetballen en verdedigen is voor komend seizoen wel een puntje van aandacht..

Goeie zet van AZ, vind Bruno het zeker aardig doen in de Eredivisie. Dat is ook wel zijn niveau.

Kijk dit is goed nieuws. Met komend seizoen BMI, Hatzdiakos, Letschert en Beukema zitten we wat betreft cvs wel prima. Op de rbpositie mag nog wel wat bij komen met Sugawara en op lb ook als Wijndal nog weggaat

Ontzettend overschatte voetballer. Heeft altijd z'n handen nodig bij het verdedigen, is niet supersnel en gewoon niet heel erg slim. Ik had liever gezien dat AZ Mickey van de Ven had gehaald en nog een andere verdediger.

Sugawara, Panta, BMI en Beukema.
Bij verkoop van Owen nog een links achter halen en de verdediging staat weer.
Zeer blij met Bruno.
Afgelopen seizoen laten zien dat hij graag wilde dat Az hem definitief binnen haalde.

Als Feyenoord duidelijkheid had over Senesi, was dit ook voor hen een goede aankoop. NL, oud Feyenoord speler, ervaren en sluit carriere daar af. Nu maar voor Viergever gaan?

5 juli 2021 om 19:20

Denk dat Feyenoord met iemand gaat komen die wij hier in Nederland niet kennen. Het lijkt erop dat Feyenoord eerst de koop van Veerman als prioriteit ziet. Ik zou niet voor Viergever gaan die Kuipvrees.

5 juli 2021 om 19:58

Kuipvrees geloof je hetzelf? 😅 Geen wereldtopper, maar bij zowel Ajax en Psv is hij een sobere en vrij betrouwbare verdediger geweest.

5 juli 2021 om 20:06

Niet in de kuip, paar cruciale fouten gemaakt in de kuip.
Ben het met je eens hoor is een prima verdediger.

5 juli 2021 om 20:19

Ik zou me helemaal niets kunnen voorstellen bij een entree van Viergever in de Kuip. Het zou het beetje geloofwaardigheid,dat Arnesen aan het opbouwen is, in een klap doen verdwijnen. Geen uitgerangeerde twijfelgevallen, maar vers bloed ! Er zal vast eens een mispeer tussen zitten, maar dat is het risico van het vak.

Inmiddels ook nieuw nieuws over Stengs: AZ en Olympique Nice hebben een mondeling akkoord bereikt over een transfersom van 10,2 miljoen, exclusief bonussen. AZ heeft een doorverkooppercentage van 20% bedongen. Vooralsnog een gerucht, maar wellicht met een grond van waarheid.

5 juli 2021 om 19:33

We zullen zien een Twitter accountje met handvol volgers is je bron. Ik lach me rot als het echt zo is. Heeft Huiberts weer goed voor elkaar gekregen dan.

5 juli 2021 om 19:36

Dat zou toch echt een meesterzet zijn van AZ!
Een speler die op basis van het laatste jaar zelfs tekort komt voor Heracles voor 10.2 mil weten verkopen, dat is alleen weggelegd als je echt heel goed kunt onderhandelen.

5 juli 2021 om 20:16

Meer dan 10 miljoen gelijk doen. Ik denk dat het voor zowel Stengs als AZ goed is om afscheid te nemen en zeker voor zo’n bedrag. Stengs heeft er baat bij om er niet meer als veredelde vedette bij te lopen en AZ gaat er niet op achteruit als je het genoemde bedrag in ogenschouw neemt. Ben benieuwd wat ervan waar is.

5 juli 2021 om 20:42

Ja en nee. Is Evjen er al klaar voor? Op basis van vorig jaar lijkt aboukhlal de voorkeur te krijgen. Dan toch liever Stengs hoor. Of zal AZ een vervanger halen? Taabouni is meer een linksbuiten of een 10. Appie zou dan nog kunnen maar rendeert beter op 10 i.m.o.

5 juli 2021 om 21:00

Ik weet niet hoe hij het voor elkaar krijgt, maar hoe Aboukhlal als volgende in de pikorde kan staan is voor mij echt een mega-raadsel. Dat zou inderdaad een ramp zijn. Maar toch: Stengs heeft nog een 2-jarig contract. Dit jaar is het moment om er nog voor te cashen en 10+ miljoen zou echt uitstekend zijn voor AZ. Dat ga je volgend jaar er niet meer op pakken en het is zonde om niet te cashen op iemand die vervangbaar is.

Zonde van het geld! Vorig jaar 95% van z'n passes naar de keeper of andere centrale verdediger. Veel te traag zonde dat dit de jeugd tegenhoud straks. Had lekker het geld in wat anders gestoken.

5 juli 2021 om 20:06

Er zit in de jeugd niemand op het moment. Thijs Velthuis en Berkhout eventueel en misschien Gullit, maar die zijn nog te jong en kunnen nu in de luwte zich ontwikkelen. Kan voor de jeugd ook als mentor fungeren.

De beste man kan niet opbouwen. Wat je dan wel moet kunnen is verdedigen en dat is beperkt gebleken. Staat op de belangrijke momenten te slapen, is kwetsbaar met ruimte in zijn rug en wordt regelmatig in de lucht geklopt als het erom gaat. Voor een speler met zijn ervaring uit Engeland mag je toch verwachten dat duelkracht op 1 staat maar ook daar teleurstellend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren