Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ houdt druk op Feyenoord: ‘Er wordt over gesproken in de groepsapp’

Laatste update:

De strijd om de derde plaats in de Eredivisie blijft spannend tot het laatste moment. AZ staat met Feyenoord gelijk in punten, maar de Rotterdammers hebben een beter doelsaldo en komen maandagavond nog in actie tegen nummer vijf Vitesse. “Die wedstrijd ga ik zeker kijken”, zegt Steven Berghuis op de website van zijn club.

/

“Waar? Gewoon, thuis. Heb ik wel zin in. Ik vind het juist leuk dat ze niet tegelijk met ons speelden. Het is wel spannend zo. Er zal ook wel over worden gesproken in de groepsapp. Er staat nu natuurlijk wel wat druk op Feyenoord. En daarna moeten ze nog naar Zwolle. Je weet maar nooit”, aldus Berghuis, die zondag één keer scoorde in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda (3-2).

Door dat doelpunt staat Berghuis nu op tien competitiedoelpunten, één minder dan topscorer Nemanja Gudelj. “Dat is mooi, want vooraf was het al mijn doelstelling om dubbele cijfers te halen. Maar ja, toen kwam mijn blessure. Ik ben er blij mee dat ik er nu tien heb. Nu moet ik Gudelj nog voorbij. Maar geloof me: als we volgende week samen alleen op de keeper afgaan en hij er beter voor staat: zal ik ‘m zeker afleggen.”

Wie eindigt dit seizoen hoger, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb de hoop eerlijk gezegd al opgegeven sinds gro-fey(geen verlies). Nu wordt het erg moeilijk, maar goed het kan altijd natuurlijk nog.
Vitesse moet dan winnen, en Pec kan nog ingehaald worden door Heerenveen en daardoor angstgegner Az krijgt. Dus de wonderen zijn de wereld nog niet uit, maar eerst morgen maar eens afwachten.

Ik word een beetje moe van die groepsapps. pfff

10 mei 2015 om 20:30

Precies zo denk ik er over pfff

Gelijkspelletje is al genoeg morgen, geloof niet dat Vitesse de volle winst gaat pakken ondanks de matige vorm van Feyenoord.

10 mei 2015 om 19:51

Nee feyenoord gaat gewoon winnen, en AZ wint niet bij excelcior. Feyenoord wordt 3e, laat het maar lekkwr zo blijven. Moet zeggen dat alle 4 de ploegen niet in vorm zijn. Op dit moment is het Vitesse-Zwolle en AZ-heerenveen. Denk dat AZ niet tegen Heerenveen wint, Vitesse idem. Dus geef Heerenveen de grootste kans.

10 mei 2015 om 19:53

En dan volgende week nog uit bij PEC winnen. Ik denk wel dat Feyenoord het gaat redden, maar feit blijft wel dat ze het zichzelf onnodig moeilijk hebben gemaakt met die lakse instelling van de laatste wedstrijden

Theoretisch is de derde plek mogelijk, maar niet reëel .

Een doelsaldo van 20 verschil. Wat verwacht Berghuis....dat Feyenoord 2x 5-0 veriest....en AZ zelf 10-0 uithaalt tegen Excelcior.

Ohnee...dan staan ze gelijk...is Feyenoord alsnog door op basis van beter onderling resultaat

10 mei 2015 om 20:43

Ach joh, laat ze lekker. Zelf heb ik er ook geen hoop voor, maar de nieuwe jeugd met ze groeps-appen zien nog een lichtpuntje. Op dit moment kan het nog, en bij verlies morgen op Vitesse zou het een zinderend einde zijn.

Voor de de kijkcijfers zou het Fox en de Knvb goed uitkomen financieel. 3 clubs die nog derde kunnen worden. Fey-Az-Vit.

10 mei 2015 om 20:43

Nee hoor. Dan staan ze gewoon 3 punten voor hoor.

11 mei 2015 om 11:36

Nee dan staat AZ gelijk met Feyenoord en Vitesse er 2 achter. Dan geef ik Vitesse overigens een goede kans. AZ moet winnen bij Excelcior en Feyenoord moet winnen bij Zwolle, maaar dat alleen als Vitesse vanavond wint. Qua vorm vind ik AZ toch wel heel zwak de laatste weken. Als het zo blijft gaat AZ het niet redden tegen Heerenveen.

10 mei 2015 om 20:44

uhm, dan heeft AZ 3 punten meer....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren