Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ deelt op X sneer uit aan Brian Brobbey; Ajax-fans reageren boos

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor AZ, dat op X met een knipoog uithaalt naar Brian Brobbey.

AZ won zondag in eigen huis met 2-0 van Ajax. Ruben van Bommel was de grote man aan Alkmaarse zijde met twee doelpunten. AZ wist daarnaast de nul te houden en als we het X-account van de huidige nummer vier van de Eredivisie moeten geloven, was dat met name te danken aan Wouter Goes.

De originele post van AZ, die inmiddels verwijderd is van X.

AZ plaatste na afloop van het duel namelijk een bericht op het sociale medium, met daarbij de tekst: 'Wouter Goes als hij vanavond zijn broekzakken leegmaakt.' Op de bijgevoegde foto's zijn een autosleutel, een telefoon en Brobbey te zien.

Fans van Ajax kunnen zich ogenschijnlijk niet vinden in de lezing van het sociale media-team van AZ en reageren massaal onder het bericht. "Hele kleine club. Ga lekker terug in de irrelevantie, daar horen jullie thuis", schrijft een supporter. "Klein clubje, lege prijzenkast, op zoek naar een rivaal", zegt een ander.

AZ

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goes was Brobbey bij de 2-1 totaal kwijt, die 0,01 mm buitenspel daargelaten. Daarnaast inderdaad vrij kinderachtig.

25 februari 2024 om 21:40

Goed gestapt, daardoor stond Brobbey net buitenspel 🤗

25 februari 2024 om 21:51

Zie hier, lieve leden, het verschil tussen een optimist en een pessimist. 😃

25 februari 2024 om 22:18

Dat stappen was of totaal onbewust of van de zotten. En verder heeft hij Brobbey alleen af kunnen stoppen met duwen, trekken en schoppen. Nou, petje af.

25 februari 2024 om 22:54

Dus alleen Brobbey mag duwen, trekken, vasthouden en bij de nek grijpen.
Zijn tegenstanders mogen dat niet?

25 februari 2024 om 23:12

Volledig eens met Laurens: Brobbey doet zelf niet anders dan duwen en trekken en had ook nog eens geel verdiend voor die trap bij de zijlijn.

26 februari 2024 om 10:17

Ik vond het stappen van Hato in minuut 7 nog het mooiste. En misschien eens in de spiegel kijken. Brobbey start zelf elke met trekken. Maar ja dat wil je natuurlijk niet zien.

Tsja, beetje onnodig. Hoorde ook wat "Helemaal niets in Amsterdam" gekkigheid, terwijl AZ voor geen prijs meer in de race is.

25 februari 2024 om 21:54

Ach, heel NL vindt het lekker om van de grootste, meest succesvolle club van het land te winnen. Dat zal altijd zo zijn, hoe waardeloos je elftal momenteel ook is. Hier moet je even doorheen. Over een paar jaar staan jullie weer bovenaan.

25 februari 2024 om 21:56

Het blijft een beetje de geforceerde vierde topclub. Weer een compleet nietszeggend anoniem seizoen met wanprestaties in Europa, maar dan je leedvermaak halen uit het feit dat je het slechtste Ajax uit de historie verslaat.

25 februari 2024 om 22:01

Ik zou het “leedvermaak” vreemd vinden als een andere club vandaag van Ajax had gewonnen en AZ dit plaatst. AZ wint zelf vandaag en dat mogen ze dan ook terecht vieren.

25 februari 2024 om 22:08

Het 'helemaal niets in...' zingen terwijl je zelf niks hebt getuigd simpelweg van weinig intelligentie.

25 februari 2024 om 22:13

Moeten ze dan zingen “helemaal niets in Amsterdam en bij ons ook niet!”? Kom op man, ze verslaan een grote club met behoorlijk goed spel. Dit hoort erbij en is nog onschuldig.

25 februari 2024 om 22:15

Ach, sinds 2021 hebben we in competitie verband niet meer verloren van Ajax dus die club is een beetje verworden tot ideale tegenstander voor ons.
Nu andere clubs zich ook gaan roeren op de sociale komen sommige supporters erachter hoe bloed irritant dat kan overkomen, zeker na een verlies partij.
Persoonlijk vond ik Brobbey op de rest van Ajax na wel redelijk spelen als hij aan de bal was.
Daarnaast speelde Goes een ijzersterke partij tegen deze spiermassa.

25 februari 2024 om 23:25

Tuurlijk Tinus, whatever makes you sleep at night. Geniet van je incidentele succesje en maak het vooral nog groter voor jezelf, net als wat AZ doet met die nietszeggende post. En dan waarschijnlijk gewoon nog achter Ajax eindigen dit seizoen ook, want als er wat te halen valt gaat AZ toch weer choken. Achter dit armetierige Ajax eindigen zou overigens een absoluut dieptepunt zijn maar we gaan dan niets over Alkmaar zingen. Dat past namelijk niet na een dramatisch seizoen, we beseffen ons in Amsterdam namelijk wel dat je dan je mond moet houden.

26 februari 2024 om 00:38

Ik snap dat je je verdriet ergens in kwijt moet, maar ik maak niets groter hoor.
Feiten zijn feiten en doordat er massaal gereageerd word op een post vanuit Az zegt natuurlijk alles.
Spijtig dat het weer anders opgevat word, maarja mensen moeten zich ergens beter door gaan voelen.
Overigens, ajax en ook Utrecht hadden een k#t start van het seizoen, wij middenin het seizoen dus wat is her verschil.

26 februari 2024 om 06:44

en het Wzawzdb mag dan nog wel steeds? want ook dit seizoen geldt dit voor geen meter
kom op zeg, als je als supporter hier al niet tegen kan dan kun je beter het nk kantklossen gaan volgen

26 februari 2024 om 07:13

Ik denk niet dat AZ achter ajax gaat eindigen. Sterker nog, ik denk dat ajax na volgend weekend 7e staat en uiteindelijk buiten de playoff plaatsen gaat vallen.

25 februari 2024 om 22:08

Je weet toch wel als Ajax fan dat als "onze" club geen prijs wint, alle andere clubs dat als prijs zien. Dit is dus de reden dat Ajax de grootste club in Nederland blijft, de anti's van andere clubs zorgen daarvoor.

26 februari 2024 om 01:38

De historie is waarom Ajax de grootste club is van Nederland, dat zal altijd zo blijven en hebben zogenaamde ‘anti’s’ helemaal niets mee te maken. Het arrogante gedrag als Ajax wint en het zielige gedrag als Ajax verliest is de reden waarom andere clubs Ajax en haar supporters zo graag dan treitert. Als je zo hoog van de toren blaast moet je ook accepteren dat je als hoge bomen veel wind vangt. Afgelopen jaren heeft Ajax genoeg op eigen social media lopen steken en plagen, je krijgt een keer een koekje van eigen deeg.

26 februari 2024 om 09:58

Alsof dit voor socials al niet gebeurde. Het zal ook degelijk te maken hebben met de Amsterdamse trots, maar feit is dat ook in andere landen de clubs met de grootste prijzenkant de meeste tegenstanders hebben. In Spanje is Madrid ook tegelijkertijd de meest populaire als de meest gehate.

25 februari 2024 om 22:46

Haha jezus wat zijn jullie Ajacieden toch altijd kinderachtig als jullie verliezen.

25 februari 2024 om 22:50

In mijn ogen zijn het nou juist vaak de tegenstanders die kinderachtig zijn wanneer ze winnen. Persoonlijk vind ik dit een infantiele reactie van een officieel account die ook nog geen hout snijdt ook. Die jongen was hem totaal kwijt bij de afgekeurde goal en heeft hem verder alleen af kunnen stoppen met judo

25 februari 2024 om 23:18

Inderdaad... men zingt helemaal niets in Amsterdam en dergelijke omdat prijzen winnen bij Ajax een must is. Bij een AZ of Twente rollen er geen koppen als er een seizoen geen prijs gewonnen is. Ajax heeft nu even de gifbeker daarvoor had Feyenoord die. Tsja, het kan verkeren. Take it like a man!

25 februari 2024 om 22:53

Ach ja, je moet wat. Bij sommige fans/clubs heb ik het idee dat de afgunst richting Ajax groter is dan de support die ze voor hun eigen club kunnen leveren. En de historie leert dat de gemiddelde voetbalsupporter nou ook niet de meest snuggere is. Als er dan 1 iemand "helemaal niets in Amsterdam" begint te zingen heb je al snel het hele publiek op de banken. Gelukkig loopt het in Alkmaar wel als een trein.

26 februari 2024 om 08:20

Tja, Ajax heeft door zijn cultuur, de statuur van de club, de stad waar het vandaan komt en een deel van de fans gewoon totaal geen gunfactor. Dan krijg je dit. Ik ga er vanuit dat jullie met je Amsterdamse bravoure ook wel trots genoeg zijn om er niks van aan te trekken.

26 februari 2024 om 09:00

Het zijn ook altijd wel jankerds die Ajax-supporters. De helft kan Amsterdam nog niet eens op de kaart aanwijzen. Beetje vanuit schubbekutteveen WZAWZDB roepen en dan huilen dat er leedvermaak bij supporters van een kleinere club als AZ ontstaat

26 februari 2024 om 10:51

Hou toch op, met je 'stad waar het vandaan komt'. Wat heeft een stad nou te maken met gunfactor? Ik vind Rotterdam ook geen mooie of fijne stad, net zo min als Almere, maar dat is toch geen reden om een voetbalclub niets te gunnen? Ik vind Sparta een prachtige club bijvoorbeeld en ik snap heel goed waarom mensen Feyenoord supporten, ook al doe ik dat zelf niet. En ELKE club heeft supporters die kinderachtig doen. Voor jouw club ben jij daar nu ook één van.

Het lijkt er wel op dat sinds Goes speelt AZ de weg naar boven weer heeft ingezet.

Ondanks dat ik zulk soort humor wel kan waarderen kun je je afvragen of je dit als club moet doen.

25 februari 2024 om 22:47

Wat is hier mis mee? Wat plagen mag wel hoor.

26 februari 2024 om 08:22

Ach die twitteraccounts worden beheert puur om wat banter te creeëren. Doen heel veel van die club accounts. Als je daar niet tegenkan moet je gewoon niet op social media gaan.

Beetje ironisch van AZ om Goes hier uit te lichten. Kon Brobbey alleen maar afstoppen met judoworpen en overtredingen en de scheids deed er helemaal niks aan. Had ook 3 keer geel kunnen hebben totdat hij 'm uiteindelijk kreeg. Het is dat Brobbey totaal geen aanvoer kreeg maar daar had Goes niet zo veel mee te maken. Die had het juist loodzwaar ondanks het matige spel voorin van Ajax.

Het enige moment waarop hij Brobbey juist tegen moest houden stapte hij zwaar onnodig in op Taylor en had hij mazzel dat zijn medespelers net op 1 lijn stonden waardoor Brobbey 1 cm buitenspel stond. Verder heeft hij geen enkele echt opvallende verdedigende actie gehad tegen Brobbey.

25 februari 2024 om 22:14

Even die Ajax bril afzetten, bij de meeste "overtredingen" op Brobbey, houdt Brobbey zijn tegenstander zelf ook vast.

25 februari 2024 om 22:17

Precies, hangen , leunen etc...en als het dan terug gedaan word mag je je gratis botvieren op de tegenstander door hem weg te duwen.

25 februari 2024 om 22:22

In heel veel van deze situaties wordt Brobbey zelf als eerste vastgepakt en duwt of trekt hij terug om van de tegenstander los te komen. Het is gewoon een feit dat de meeste verdedigers Brobbey afstoppen door aan hem te gaan hangen en te hopen dat ze zelf de overtreding meekrijgen omdat ze het op fysiek sowieso afleggen (en Brobbey dan ook zijn handen moet gaan gebruiken omdat hij anders nooit meer los komt). Goes hing op een gegegeven moment in een ware omhelsing om Brobbey heen, en dat knietje glijden van die Heracles verdediger vergeten?

25 februari 2024 om 22:44

Kan me twee momenten herinneren dit seizoen dat Brobbey doorrende met een speler die aan hem hing. Je moet hem op die manier afstoppen want daar komen ze meestal, zo ook vandaag, mee weg.

26 februari 2024 om 10:20

Gelukkig zie je niet dat hij Clasie zelf eerst vast pakt.

26 februari 2024 om 11:29

@jtjevtt,
Dit is wel heel gekleurd hoe je het nu beschrijft.
Ik kan me zo 20 acties voor de geest halen waar Brobbey eerst zelf vastpakt, vervolgens de overtreding tegenkrijgt en weer gaat mekkeren op de scheids.
Ik denk eerder dat het 50/50 is, terwijl jij nu doet alsof Brobbey altijd eerst zelf wordt vastgepakt.

26 februari 2024 om 12:08

Fr10frdam en als het 50/50 is zoals jij hier nu schetst waarom krijgt hij dan 9 van de 10 keer een overtreding tegen? Ik vind zijn gedrag ook wel ver gaan, maar ik snap ergens wel waar het vandaan komt. Je ziet het vaker bij sterke spitsen dat er enorm veel overtredingen op ze gemaakt worden die niet worden bestraft. Als hij dan als enige manier om er nog wat van te maken zelf terug moet gaan pakken of duwen en dat wordt opeens wel afgefloten is dat gewoon meten met twee maten.

Zoals tegen NEC, wordt aan beide kanten vastgepakt in de 16 door Brobbey en Sandler, geen pingel, prima kan ik mee leven. Maar even later gebeurt exact hetzelfde op de middenlijn, is Brobbey weg met de bal en wordt hij daar dan opeens wel teruggefloten.

25 februari 2024 om 23:02

Elke week moet er een cv rood hebben als ze tegen ajax spelen volgens een aantal ajax supporters hier hahahahah... nu Goes, vorige keer Sandler.. Nou Viergever/van der Hoorn hou je hart maar vast want beide deze verdienen jullie rood🤣🤣🤣

25 februari 2024 om 23:39

Ik vind niet per se dat ze rood moeten hebben, ik vind dat je ze gewoon voor de eerste geel waardige overtreding een gele kaart moet geven zodat ze daarna niet nog 100 keer aan Brobbey kunnen gaan hangen zonder gevolgen.

26 februari 2024 om 07:25

Dat snap ik dan wel dat je Brobbey alleen kan afstoppen met judoworpen, Brobbey is namelijk de speler die de scheidsrechter het meest mee heeft, nu al paar rare incidenten gehad zonder kaart, gisteren wederom die onnodig felle duw, waar ieder ander geel voor zou krijgen. Daarnaast houdt Brobbey continu veel vast. Het is te zot voor woorden dat jij iemand moet verdedigen met zo veel kracht en massa, terwijl die ook nog alle spelregels mag verbreken. Maar goed, dit zal een ajacied natuurlijk nooit toegeven, slachtofferrol is leuker.

26 februari 2024 om 10:37

Ik zal op je laatste zin gelijk maar even het tegendeel bewijzen. Ik vind weldegelijk dat Brobbey een kaart verdiende gisteren voor die frustratie tackle op de zijlijn en ik vind dat hij sowieso wat vaker een kaart mag krijgen voor zijn gedrag.

Maar er worden bizar veel overtredingen gemaakt op Brobbey omdat hij dankzij die spiermassa altijd de schijn tegen heeft (en dat weten verdedigers en coaches ook). Hij wordt minstens zo vaak vastgepakt als dat hij zelf vasthoudt en dat laatste is vaak een worsteling om uit een omhelzing van een verdediger te komen.

26 februari 2024 om 18:48

Klopt, echter zijn vele overtredingen op Brobbey mede doordat hij zelf ook zijn handen gebruikt. Die overtreding gisteren randje 16, begon gewoon met een aanvallende overtreding, door zelf vast te houden en je in te klemmen. De verdediger kan vervolgens weinig anders dan een judoworp

Man man man, niet zo piepen die Ajax fans. Dat zijn typische die EXCACT het zelfde de doen bij de tegenstander, maar nu, als een van hun spelers doelwit is, moord en brand schreeuwen, man man man. Als het rascistisch was of puur op de man, hadden ze een punt, nu is het een leuk, bekend porretje richting de tegenstander.

25 februari 2024 om 21:43

Ik denk dat je een grapje over letterlijk elke speler van Ajax had kunnen maken waar iedereen wel om had kunnen lachen, maar deze grap slaat nergens op. Zo geweldig had Goes Brobbey niet te pakken maar Brobbey stond de hele wedstrijd in zijn eentje voorin met 4 man om zich heen. Maakte juist enorm veel overtredingen op Brobbey voor hoe gevaarlijk laatstgenoemde was.

Het is gewoon een domme grap. Doe dan iets over Hato of Rensch die van Bommel 10 meter ruimte gaven om te schieten.

25 februari 2024 om 22:01

Ik ergerde me persoonlijk ook kapot aan die steekjes van Ajax destijds naar Real Madrid en die van de Eredivisie over de Portugese competitie. Het is zielig gedrag, en al helemaal als je zelf een kleurloos anoniem seizoen speelt. Maar goed, op social media scoort dit soort onzin nou eenmaal. Misschien deden die Bosnische amateurs wel hetzelfde in September

25 februari 2024 om 22:59

Doen Ajax fans al meerdere seizoenen bij clubs als Feyenoord, AZ en Twente.
Maar kunnen zelf totaal niet incasseren.

Zal wel extra pijn doen als "kleine" en "niks zeggende" clubs met een "lege prijzen kast" een keer een lolletje maken.

Waar je je druk om kan maken. Ik zie de humor er wel van in. Brobbey denk ik ook wel. Wellicht nog niet vandaag..

25 februari 2024 om 22:34

Ik vind het een inmiddels wel wat uitgemolken grap, maar goed ... ieder zijn type humor.

Mooi dat er nog een topic over az komt na deze overwinning. Hoewel je je kan afvragen in hoeverre dit een az topic is.Ik snap dat het bijzondere tijden zijn voor ajax, maar dat geldt ook voor az. Nog niets gelezen over hun overwinning, en dat mag best

25 februari 2024 om 21:58

Jij kan echt zeiken om het zeiken. Zie je vaak in de comments terug met negativiteit. Gewoon een analyse over de wedstrijd geweest. Az staat gewoon waar het hoort. Ajax staat toch wel een paar plekken te laag obv reputatie.

25 februari 2024 om 22:23

Az heeft ook een slecht seizoen en lijkt vandaag (en een beetje vorige week) de weg naar boven te hebben gevonden. Daar mag best wat aandacht voor zijn, dan mag je er rustig 9 ajax berichten tegenover zetten, want volgens mij is dat de verhouding nu.

Achja heb dit zo vaak langs zien komen ook van andere clubs, ook in het buitenland met dezelfde grap (laatst nog).
Is het nodig dat als clubaccount te doen, persoonlijk vind ik niet, laat het lekker aan de fans over.

Maar hier hoeven we toch geen heisa van te maken.

Az was een maatje te groot voor ajax

Zou er niet boos om kunnen worden maar feit is wel dat AZ en de fans heel hard op zoek zijn naar die gemaakte rivaliteit, ondanks dat we niet zo vaak meer winnen tegen AZ voelt voor mij deze wedstrijd hetzelfde als tegen een ploeg als Heerenveen ofzo. Alleen Feyenoord en PSV en soms Utrecht uit wakkert de rivaliteit aan voor mij.

25 februari 2024 om 22:22

Homelander exact hetzelfde voor mij dan, wedstrijden tegen Az zijn gewoon een van de 34 potjes. Tegen Feyenoord en Psv ben ik altijd vol spanning, en dat zijn potjes om naar uit te kijken.

26 februari 2024 om 14:34

Prima hoor. Dan spelen wij wel alleen met een derby mentaliteit. Vinden wij niet erg. Sterker nog, het gaat ons zeer goed af zo te zien. Ik zeg, lekker laten zo!

Vind het jammer dat deze jongen zijn aangepraatte engnek status omarmt. Is erg geforceerd vervelend aan het doen, had vandaag ook gewoon 4x geel kunnen pakken.

25 februari 2024 om 22:03

Hoezo omarmt hij dat dan? Hij heeft het toch niet geplaatst? En hoe pak je 4x geel? 😂

25 februari 2024 om 22:09

Je ziet het aan zijn maniertjes op het veld, de gezichten die hij trekt als hij weer een overtreding maakt, de verongelijktheid na elke zelf begane overtreding die er bij komt kijken.

En je pakt niet 4x geel, hij had 4 overtredingen vandaag die allemaal geel waardig waren.

25 februari 2024 om 22:15

Ah je doelde op in de wedstrijd zelf, duidelijk 👍🏼

Dacht al dat je dat bedoelde haha

25 februari 2024 om 23:17

@zanazanyan: nou ja 1x geel voor die trap op de enkels bij de zijlijn terwijl de bal al weg was. Die kreeg hij inderdaad niet. Verder krijgt een aanvaller nooit geel voor het hangen aan een verdediger en Brobbey al helemaal niet dus 4x geel had ie niet kunnen pakken.

25 februari 2024 om 23:30

Jij hebt die 4 body slams even gemist merk ik.

25 februari 2024 om 23:57

Nee niet gemist maar Brobbey wordt nooit teruggefloten dus 4x geel is een illusie. Die mag doen wat ie wil

26 februari 2024 om 11:10

Maar wat doet Brobbey dan dat geel waardig is? Hij hangt vaak tegen zijn tegenstander maar je mag gewoon contact hebben in het voetbal he.

Zó! Wat een sneer zeg. Ik denk dat Brobbey daar vannacht niet van kan slapen.

En dan worden er ook nog supportertjes boos... Waar je je al niet druk om kunt maken.

Mooi zulk soort reacties.
Dat laat juist zien hoe je in de ogen van andere supporters bent gegroeid.

25 februari 2024 om 22:24

Nee hoor Tinus, gaf het net al. Voor mij zijn wedstrijden tegen Az één van de 34, tegen Feyenoord en Psv ben ik zenuwachtig en voel je echte gezonde rivaliteit. Maar gefeliciteerd met de winst.

Gaan Ajax supporters nu echt AZ hierom een kleine club noemen.

Ajax supporters hebben geen recht van spreken meer. Als je eerst Taylor uitfluit en vandaag haatberichten over Gaaei plaatst kom je ook aardig in de buurt van een groep trieste supporters die nu gaat lopen janken.

25 februari 2024 om 22:27

Ik ben het wel met je eens, maar er is wel een verschil of supporters dit soort 'grapjes' maken, of dat een officieel clubaccount dat doet.

Verder vind ik ook dat het niet zo boeiend is hoor, maar het genereert vooral aandacht. En daar ging het natuurlijk om.

26 februari 2024 om 01:01

Maar dit is dan ook maar een grapje, wat kinderachtig ja maar daar moet je wel tegen kunnen.

Spelers uitfluiten of helemaal verrot schelden en misschien wel bedreigen op social media is dat niet.

Tsja, AZ wint van Ajax. Noord Hollandse rivaliteit, hoort erbij. Ik vond het meest vernederende nog dat Ajax zich aanpast aan AZ, afstapt van de 433 naar 541, op voorspraak van een of andere Griekse nobody. Dat is Ajax. Daar moeten ze in Alkmaar blijer mee zijn dan met hoe Brobbey vandaag speelde, al snap ik wel dat dit grapje gemaakt wordt. Prima. Volgend seizoen wij weer.

25 februari 2024 om 22:15

Ajax is Ajax niet meer. Dat is niet opeens volgend jaar veranderd

Super originele grap. Nooit eerder gezien...

Het al oude grapje wordt weer eens te voorschijn gehaald, niks mis mee alleen een gemis aan originaliteit.

Leuk bedacht... beetje over de top maar leuk bedacht...

Je bent ooit voor Ajax geworden omdat ze de grootste prijzenkast van NL hebben. Dan ook niet gaan lopen janken als je 1x in de 20 jaar een kut seizoen hebt. Ik ben voor Den Bosch, bij ons is het al 20 jaar kut!!

En ik maar denken dat er 4 verdedigers met 1 Brobbey bezig waren;-)))) Blijkbaar grote zakken. En allen met de naam Goes. Ook bijzonder....




De titel AZ deelt een sneer uit.... voetbalzone. Waar is de humor gebleven wat posten de Ajaxsupporters als Feyenoord een offday heeft en verliest... come on, AZ heeft verdient gewonnen en Ajax is echt wel de weg kwijt. Waar Ten Hag een elftal had gekweekt staat er nu een ideeenloos zootje op het veld ik kan geen een speler noemen die goed gespeeld heeft en waar is de bezinning.. bij Brobbey en dit maal Taylor de rest was echt ondermaats... Bouwen aan een nieuw seizoen dit seizoen is toch naar de kloten. FC Twente staat 11 punten voor en Go Ahead Eagles hijgt jullie in de nek... ik zag iets op de social media XXX altijd achter Ajax.. Dan ben je een supporter en gun AZ dit pretje vandaag



The winner takes it all , the loser standing small.
Dat is het mooie van voetbal. Sometimes your up sometimes your down.

De Ajax-fans zijn chagrijnig. Laat het nog maar een paar jaar voortduren. Worden ze hard van.

Ik begon het sneu te vinden. Maar het moet nog een poosje doorgaan, want Ajax fans kunnen moeilijk wennen aan nederigheid.

Agh winnen van het slechtste Ajax in jaren en dan nog eens een grap stelen van iemand die dit als eens heeft verzonnen. Zo zie je maar weer wat een niveau AZ heeft. Neemt niet weg dat ze natuurlijk dik verdiend gewonnen hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren