Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aubameyang wekt verbazing met toiletbezoek in minuut 88 bij 1-2 achterstand

Laatste update:

Arsenal ging donderdagavond voor eigen publiek met 1-2 onderuit tegen Brighton & Hove Albion. Terwijl the Gunners er in de slotfase alles aan deden om op gelijke hoogte te komen, verliet aanvoerder Pierre-Emerick Aubameyang vlak voor tijd plots het veld. Minuten later dook hij op vanuit de catacomben en keerde hij terug op het veld, al had interim-manager Freddie Ljungberg niet eens door dat de Gabonees de kleedkamer had opgezocht voor een toiletbezoek.

“Hij rende het veld af en kwam twee of drie minuten later weer terug”, zei Ljungberg na afloop tegenover de Engelse media. Of hij het niet bizar vindt dat een aanvaller het veld verlaat terwijl de ploeg op achterstand staat en er nog maar een paar minuten te spelen zijn? “Misschien kan je dat beter aan hem vragen. Als je je slecht voelt, dan is dat zo en daar kan je niets aan veranderen. Maar eerlijk gezegd had ik niet eens door dat hij weg was. Ik zag hem alleen maar ineens terug het veld op komen.”

Adam Webster bracht Brighton donderdag na 36 minuten spelen op voorsprong. Alexandre Lacazette tekende voor de gelijkmaker, maar toch zou Arsenal met lege handen achterblijven. Tien minuten voor tijd was het Neil Maupay die de winnende maakte namens de bezoekers. Het betekende al de negende wedstrijd zonder overwinning op rij. Arsenal kent de slechtste serie sinds maart 1977, toen de club uit Londen tien wedstrijden zonder zege bleef. De slechte reeks kostte Unai Emery de kop. Onder interim-manager Ljungberg hoopt Arsenal, de nummer tien van de Premier League, op betere tijden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, als je moet schijten dan moet je schijten. Hij kan het moeilijk in z'n broek doen.

6 december 2019 om 13:00

Inderdaad een verlies verlies situatie voor de speler. Of je kakt in je broek of je moet het veld verlaten en dit wordt uitgebreid besproken in de media. Ik zou toch voor de schonere optie gaan.

Er zijn weinig dingen in het leven die echt moeten gaat het gezegde maar naar de wc is er een van.. dus ja... misschien niet te houden meer?

Ach als je aan de dunne bent is dat soms moeilijk te houden. Ik denk niet dat hij dacht van goh wat een matige wedstrijd ik ga even pissen. Misschien niet moeten opstellen als hij niet fit was.

Iedereen weet dat als het eenmaal zo hoog (of juist laag zit), je amper nog normaal kan lopen om naar de wc te gaan. Hij wist zelf ook dat ze niks aan hem zouden hebben als hij zou wachten tot na het laatste fluitsignaal.niks mis mee. Al was hij gisteren totaal onzichtbaar, getuige de reactie van Ljungberg.

6 december 2019 om 15:27

Hij rende andere nog behoorlijk fanatiek naar de wc toe. Ik moet wel zeggen, al klinkt het gek. Een vieira had gewoon zijn broek vol gescheten en doorgespeeld. Ten koste van alles zo’n wedstrijd niet willen verliezen. Maarja, sta je de rest van je leven op social media en dat is nog vervelender blijkbaar.

Zou wat zijn als hij na zijn WC bezoek nog even een goal zou meeprikken, zie je volgende week overal op de velden ineens mensen naar de WC rennen. On topic: Ik vond het ook een raar moment om naar de WC te rennen. 2-1 achter en je mag een corner nemen, nou weet iedere Arsenal fan dat koppen niet Aubameyangs sterkste punt is maar bij de tweede paal staat hij altijd klaar om de afvallende bal in te schieten.

6 december 2019 om 14:54

Ik denk dat de var wordt opgeroepen. Of hij daadwerkelijk naar wc is geweest. Leuke beelden heb je dan😎

Inderdaad hij kan moeilijk op het veld zijn boodschap doen. Zou wel grappig zijn.

Wat verwachten ze dan? Een drol op het veld? Leuk als je een sliding maakt...

6 december 2019 om 13:36

Gezien het feit dat hij naar binnen moest gaan, veronderstel ik niet dat het over een drol zou gaan als hij het op het veld had achter gelaten maar eerder over de vloeibare variant van een drol😀

6 december 2019 om 13:38

Hoe dan ook, je wilt het niet op het veld terugzien.

Als je moet dan moet je, kun je vrij weinig aan doen. Meestal heb je dan wel al last van je maag o.i.d. (bij mij dan) dus om hem dan te laten spelen is sowieso niet zo slim.

Ik vind het erger dat de coach tijdens de wedstrijd niet eens in de gaten heeft dat zijn ploeg minutenlang met een man minder staat...

6 december 2019 om 13:58

Hier kan ik het niet nog meer mee eens zijn! Ook vrij onverstandig om dit te zeggen van Ljungberg..

6 december 2019 om 14:29

Opzich best logisch. Auba was de hele wedstrijd nergens. Ik snap die reactie dan wel.

Als je moet, dan moet je. Tom Dumoulin kan er over mee praten

Had het niet eens door. Wel tekenend voor het seizoen van Arsenal. Het is een beetje comedy hour op het moment.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren