Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aubameyang slaat terug naar Kroos na opmerking over ‘heel dom juichen’

Laatste update:

Twitter smult donderdag van een relletje tussen Pierre-Emerick Aubameyang en Toni Kroos. Laatstgenoemde zei in de podcast Eindfach mal Luppen dat hij de manier waarop Aubameyang soms doelpunten viert 'heel erg dom' vindt en dat de spits van Arsenal 'geen rolmodel' zou zijn. Aubemeyang laat merken dat ook gehoord te hebben, komt met een cynische reactie en haalt binnen een uur meer dan 25 duizend likes op Twitter.

Kroos houdt niet van de manier waarop sommige voetballers hun doelpunten vieren. "Ik vind het heel erg dom als ze gerepeteerde dansjes of choreografieën uitvoeren", zegt de middenvelder van Real Madrid. "Erger nog is als er voorwerpen in hun sokken verstopt zitten", doelt hij onder meer op Aubameyang. "Hij haalde ooit een masker tevoorschijn. Daar houdt het voor mij op, hoor. Ik denk ook niet dat dat een goed rolmodel is, wat een onzin!"

Aubameyang vierde eerder bij Borussia Dortmund een doelpunt door een Spider-Man-masker op te zetten en deed later bij Arsenal iets soortgelijks. De Frans-Gabonese spits vierde vorig jaar een treffer tegen Stade Rennes in de Europa League door een Black Panther-masker op te doen. "Ik had een masker nodig dat mij vertegenwoordigt en dat is de Black Panther", legde de aanvaller later uit. "In Gabon noemen we het nationale team de Panthers."

Donderdag laat Aubemeyang merken de opmerkingen van Kroos te hebben gelezen. De aanvoerder van Arsenal krijgt op Twitter van een supporter een tekening te zien, die door een basisschoolleerling gemaakt is. Die kreeg de opdracht om iets te tekenen dat hem doet denken aan het woord 'geluk'. Hij maakte vervolgens een tekening van Aubemeyang bij Arsenal.

Aubemeyang zelf reageert daarop met: "Trouwens, heeft die Toni Kroos eigenlijk kinderen? Onthoud dat ik dat juichen voor mijn zoon deed, misschien ga ik het nog wel een keer doen. Ik hoop dat je ook kinderen krijgt op een dag en dat je ze net zo blij maakt als het kind van deze tekening. En vergeet niet: #maskon", doelt hij tweeledig op zijn Black Panther-masker en de mondkapjes die beschermen tegen het coronavirus.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Snap de reactie van Kroos niet en de reactie van Auba is ook onnodig maar ergens wel logisch. Beetje onzinnige discussie..

12 november 2020 om 17:17

Echt logisch is zijn reactie niet aangezien kroos 3 kinderen heeft.

12 november 2020 om 17:43

Dat weet Auba dan schijnbaar niet, maar zijn punt erachter is wel valide toch? Wie is Kroos om te bepalen dat je schijnbaar geen rolmodel kan zijn als je een goal viering op deze manier doet? En daarbij legt Auba ook nog uit dat hij het voor zijn zoon deed in dat geval. Prima. Ik heb er persoonlijk niks mee met overdreven ingestudeerde vieringen overigens, maar ik haal dat niet aan als reden om iemand compleet ongeschikt als rolmodel te vinden.. Vind persoonlijk de conclusie die Kroos eraan verbindt eerder nogal vreemd.

Tjah wat een zuurpruim die Kroos. Waar maak je je druk om.. Een dansje. Als nou een voetballer zijn vrouw slaat,(Giggs) rookt of de coronaregels openlijk overtreed Ben je geen goed rolmodel. Daar heeft het vieren van een goal niks mee te maken. Laat anderen lekker zichzelf zijn, dan komt alles helemaal goed.

Kroos heeft groot gelijk, het is een voetballer, geen cliniclown.

12 november 2020 om 17:19

Ik vind niet dat Kroos gelijk heeft, maar wellicht komt het door mn afkomst, wij houden van dansen en vieren alles. Maar Europeanen zijn over het algemeen niet zo en dat is ook niet erg. Maar laat gewoon leven joh. Waar maakt Kroos zich nou druk om.

12 november 2020 om 17:25

Vind ik ook niet. Beetje vaag van Kroos dat hij zich daar zo druk om maakt. Ik bedoel hij voetbalt zelf al een tijd bij Real en daar hebben zat spelers dansjes gedaan bij het vieren van een goal. Totaal onnodig om Auba erbij te betrekken lijkt mij.

12 november 2020 om 17:33

Ik vind een dansje ook niet erg. Maar om een masker op te zetten als je een doelpunt maakt gaat me wel iets te ver.

12 november 2020 om 17:59

Het was ook gewoon een grapje van mij, hoe een speler een doelpunt viert moet hijzelf weten. Hoewel ik wel een voorkeur heb voor gewoon even kort juichen en daarna gewoon weer doorvoetballen, maar ieder zijn ding.

12 november 2020 om 17:54

Ach. De reactie van Kroos vind ik zwaar overdreven. Iemand is geen goed rolmodel omdat hij een masker erbij pakt tijdens het vieren van een doelpunt. Dat slaat gewoon nergens op. Als kinderen blij worden van een voetballer die een masker van hun favoriete superheld opdoet, dan zie ik het probleem niet. Heb meer problemen met voetballers die gaan zitten janken bij elk contact, bij scheidsrechters gaan vragen om een kaart etc.

Zelfs een totti maakte een selfie op het veld,dat zag ik toen echt niet aankomen,had niet verwacht van zo een leider om zoiets te doen,maar bij sommige spelers past het wel en daar is aubemeyang er 1 van..valt er niemand mee lastig

Haha baas reactie van auba!

Of die dansjes nodig zijn? Nee...
Maar ze doen ook geen kwaad.
In het geval van Auba maakt die er kinderen blij mee zelfs.

Vind Auba sws een topgozer binnen en buiten veld.
Geweldige mindset door altijd positief te zijn en lachen.
Ook een rolmodel te zijn door nooit ruzie te hebben op het veld.
Klagen op het veld doet die ook nauwelijks, reden had hij laatst verteld in een interview.

12 november 2020 om 18:20

Ja Auba is ook geweldig. Maar deze droge Duitser vindt zijn dansjes niet leuk. Nederlandse en Duitse voetballers vieren hun doelpunt niet op zo’n manier. Hoeft ook niet, maar laat hem zijn ding doen. Hij wou dat gewoon even kwijt ofso?

12 november 2020 om 18:43

Eens, bedoel Kroos geeft z'n mening prima maar het is wat overdreven. Voor de rest moeten anderen en Auba het ook niet te zwaar tillen. Hij vind er wat van nou prima. Maar er is niks mis mee. Soms is het zelfs grappig. Maar heb ik liever een andere juich stijl, zeker ala Inzaghi hehe. Maar tsja voor de rest is het niks joh, media probeert het wel lekker natuurlijk weer uit te buiten zoals we dat gewend zijn.

12 november 2020 om 23:47

Omdat kroos bij real speelt daarom reageer je net zo lomp. Hij zegt dat hij dat dom vind? Hij zegt ook dat het onzin is en vind het ook geen goed rolmodel. En auba reageert nog netjes erop en dan vind jij dat hij het groot maakt! In plaats dat je zegt dat die sti.k Duitser gewoon had kunnen zeggen, ja ik zelf vind het niks en daar bij moet laten nee hij gaat nog verder

13 november 2020 om 15:37

Moeilijk he begrijpend lezen, man man man. Wat een onzin. Het is toch zijn mening! Je gedraagt je nu wel zeer kinderachtig met daarna hem nog als st.k Duitser te noemen. Triest en laag. En nogmaals, ik gaf aan het is overdreven wat Kroos riep. En dat Auba doet e.d. niets mis mee is, soms zelfs grappig om te zien. Ben ik het dus met Kroos eens, zeker niet! Dus snap je gefrustreerde reactie niet zo. Voor de rest grijpt de media hier prima z'n kans en zo te zien krijgt het lekker veel aandacht ja.

kwestie van smaak. Op zo een manier juichen is ook niet mijn smaak. Beetje opvallertje naar mijn mening. Maar zo lang het mag ja dan kan en mag dit.

Ze moeten lekker hun eigen gang gaan, maar ik snap de beweegredenen van Kroos wel. Die vage gebaartjes bij het maken van een doelpunt zijn zo vreselijk nutteloos en soms zelfs schrijnend. Ze moeten ineens allemaal een signature-move hebben. Naar mijn mening nogal kinderachtig, maar ze doen er ook niemand kwaad mee. Wellicht een generatie-dingetje.

12 november 2020 om 17:49

Mwah, ik vind de conclusie die Kroos eraan verbindt wel vreemd om eerlijk te zijn. Prima als je het niks vindt, ieders zijn eigen smaak. Maar waarom vindt je dan ook dat die persoon specifiek daardoor geen rolmodel is? Puur omdat hij een goal anders viert dan Kroos zelf? Dat is toch wel een vrije extreme conclusie op basis van een klein detail, een persoonlijke voorkeur? Ik snap de reactie van Auba dan ook wel weer namelijk. Indirect zegt Kroos namelijk dat Auba hierdoor zijn voorbeeldfunctie voor anderen zelf "verpest". Lijkt mij nogal onnodig, aangezien Kroos schijnbaar Auba totaal niet kent.

Voor allebei wat te zeggen. Vind persoonlijk de dansjes en de maskers ook vaak overdreven maar om dan te stellen dat iemand geen rolmodel is daardoor vind ik weer overdreven.

Snap de reactie van kroos wel, je hoeft het er niet mee eens te zijn hoe mensen juichen. Het is ook niet mijn style. Maar Auba moet lekker doen wat hij wil en wat hij denkt waar hij zijn supporters of kinderen een plezier mee doet. Speler zijn nu eenmaal super helden voor kinderen dus prima, het zal wel bij deze tijd horen

Ik snap Kroos wel. Ik vind het onnodig al die gebaartjes en soms ook storend. Juichen mag natuurlijk bij een emotionele sport als voetballen. Maar in veel gevallen gaat het juichen over in zelfverheerlijking. Ik bedoel: met je beide duimen op je nummer/ naam wijzen of zoals Aubameang een eigen gimmick hebben (het masker) vind ik niet meer bij juichen horen.

12 november 2020 om 17:50

En ik vind het ook storend dat die signature dingetjes eigenlijk een groot publiek ergeren maar dat die het dan niet veroordelen omdat het "wel zal mogen". Volgens de letter van de wet mag je juichen in elke vorm maar volgens de geest van de wet moet juichen sportief blijven. Zelfverheerlijking heeft niets met sportiviteit te maken.

Kroos heeft gelijk.
Waarom doet aubameyang geen clown masker op. als je zo lollig wilt doen met vieren van een goal, weet je zeker dat je voor lul staat.

Wat een zure pruimen hierop zeg,
Mensen zijn zeker constant zuur in hun zure leventje evenals meneertje kroos
Doe je ding en blijf het doen Auba..
If it makes the kids happy nothing else marters.

12 november 2020 om 23:56

Dikke compliment geef ik je bij deze. Zoals gewoonlijk veel ja knikkers en weinig met een eigen mening. Die kroos moet gewoon zijn mondje dicht houden en laat mensen doen wat ze willen. Zou tegen kroos zeggen begin eerst bij je eigen team en spreek je collega’s aan ofso.

Toni kroos is waarschijnlijk de leukste op feestjes! Toch leuk om verschillende manieren van doelpunten vieringen te zien.

Kroos is een rustiger type. Ramos en Vazquez doen nog steeds vaak een dansje bij een doelpunt, niets mis mee. Kroos zei laatst ook dat hij blij is dat bij Real Madrid geen verplichtte uitetentjes zijn na een uit match, in Bayern was dat wel het geval, blijkbaar vond hij dat teveel. Kroos is Kroos, leven en laten leven.

12 november 2020 om 18:11

Misschien moet kroos dan auba leven en laten leven... ipv het dom te noemen en hem geen ‘rolmodel’ te noemen voor een doelpunt viering.

Held ! Vraag me af als kroos ook zoveel moeite had met de manier waarop Cristiano jaren lang ging juichen na ieder doelpunt

12 november 2020 om 19:34

Ronaldo ging toch geen spullen meenemen om te juichen een heel verschil dansjes enz horen gewoon bij voetbal,maskers en selfie maken met telefoons enz slaat gewoon nergens op

12 november 2020 om 20:37

Dat is jou mening..juichen hoort bij voetbal en hoe ze dat willen doen bepalen ze lekker zelf.

13 november 2020 om 01:53

Ja tuurlijk bepalen ze het zelf,maar vind beetje vreemd om andere dingen mee te gaan nemen die je niet gebruikt met voetbal,wat is het volgende dat iemand een clownspak meeneemt en gaat omkleden op het veld

Heeft deze toni kroos kinderen. Alsof hij er nog nooit van gehoord heeft. Beetje flauw. Ach laat Auba lekker doen wat ie wil. Kroos is sowieso een ouderwetse voetballer. Nooit met randzaken bezig. Dat masker kan me overigens weinig schelen. Die dansjes van griezmann daarentegen. God wat schaam ik me telkens dood in zijn plaats, wat een idioot

Moet onze Toni dat eens tegen zijn aanvoerder zeggen. Die is ook niet vies van een rare dansje na een goal, maar over Auba wilt meneer het wel hebben. Zeikerd.

12 november 2020 om 19:49

Ik kijk elke Real Madrid wedstrijd en kan me geen moment herinneren dat Ramos ooit een ‘rare dansje’ heeft gedaan

12 november 2020 om 20:42

Kan me wel herinneren dat hij jaren lang een ploeggenoot had die si riep na iedere goal tegelijkertijd in de lucht spong en vervolgens stond alsof hij de koning van de wereld was

12 november 2020 om 21:01

Ja dat was in het verleden.. volgens mij ging deze opmerking over de huidige aanvoerder.. jammer joh

Dan kan kroos beter niet naar de Afrika cup kijken. Elk doelpunt word zo leuk gevierd dat je gewoon zit te wachten na elk goal “whats next”
Ik vind het alleen maar leuk en de kids ook, die doen het nog na op het pleintje

Aan de ene kant een beetje zuur van Kroos, aan de andere kant een kinderachtige reactie van Aubameyang. 'Does this Toni Kroos' klinkt wel erg neerbuigend naar een voetballer met een prijzenkast waar je als Aubameyang zijnde alleen maar van kan dromen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren