Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Atlético Madrid wil gouden duo herenigen en meldt zich bij Chelsea'

Laatste update:
/

De aanstaande transfer van Willian naar Chelsea zorgt voor nieuwe speculaties rondom Juan Mata. De aanvallende middenvelder werd deze zomer met tal van clubs in verband gebracht, maar José Mourinho verzekerde dat de Spanjaard niet te koop of te huur is. Dat was echter vóór het verrassende akkoord met Anzhi Makhachkala over Willian, die nog wel moet afwachten of hij een werkvergunning toegewezen krijgt.

Volgens Spaanse media heeft Atlético Madrid zich vorige week bij Chelsea gemeld, toen werd gesuggereerd dat de Londense club zich probeerde te versterken met de Braziliaan. Mata, die in persoonlijk opzicht een sterk seizoen achter de rug heeft, wil zijn deelname aan het WK in Brazilië niet op het spel zetten en weet dat hij bij los Colchoneros op een basisplaats kan rekenen. De aanwezigheid van David Villa is ook een sterk punt: Villa en Mata vormden een gouden duo bij Valencia.

Atlético-coach Diego Simeone gaf zondag na de 5-0 zege op Rayo Vallecano toe dat er 'iets' speelde. Maar tegelijkertijd probeerde de oefenmeester de geruchten de kop in te drukken. "Ik heb het altijd al gezegd, jullie zijn van alles goed op de hoogte. Vaak weten jullie dingen die ik nog niet weet. Er zal het een en ander gebeuren, maar ik hoop dat er zo min mogelijk van uitlekt."

Speelt Juan Mata na 2 september nog voor Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

als ik mourinho was had ik mata verkocht hij heeft genoeg middenvelders en hij heeft ook willian al bijna binnen, en met dat geld kan hij een goede bod doen op wayne rooney of wie dan ook want hij heeft een spits nodig,
en juan mata is wel vervang baar bij chelsea

26 augustus 2013 om 10:35

Mata verkopen.
Hahahhahahaha.

Mata is al twee jaar Chelsea's beste speler. Als er een speler niet mocht vertrekken dan zou Mata het zijn. Dit is het grootste onzin bericht in de hele transferperiode.
Niemand zou Mata verkopen, en wie zou hem kunnen vervangen?
Mata blijft gewoon. En als er zoveel middenvelders zijn kan hij toch ook een andere verkopen ipv de beste.

26 augustus 2013 om 10:54

Of het nou Mata is of een andere middenvelder - ik denk dat Mourinho er goed aan doet enkele spelers te verkopen. Met Oscar, Mata, Schurrle, de Bruyne, Lampard, Hazard, van Ginkel, Willian, Ramires, Mikel en Essien heb je gewoon echt veel teveel concurrentie op het middenveld. Wie moeten er volgens jou in de basis dan?

26 augustus 2013 om 10:56

Ik vind het toch vreemd dat Mata niet zo onomstreden lijkt te zijn ondanks het feit, zoals je zegt, dat hij al 2 jaar lang de beste speler is en zo ongelooflijk goed is.

Mata hoort bij de wereldtop thuis en zou overal en altijd in de basis moeten staan bij clubs zoals Barça/real/manu/bayern/chelsea/...

Indien ze hem verkopen is dat een ongelooflijke domme beslissing.

26 augustus 2013 om 11:02

Gaalmeister

Dit is de opstelling.

Cech
Ivanovic
Luiz
Terry
Cole
Ginkel/Mikel
Ramires/Lamp
KdB/Oscar
Mata/
Hazard
Lukaku
26 augustus 2013 om 11:04

Zit er zelf over na te denken: dit lijkt me de meest waarschijnlijke opstelling. Heb je dus een bank met Willian, Oscar en Essien, en kunnen Mikel,van Ginkel en de Bruyne hun wedsatrijdjes vanaf de tribune meepakken. Gaat toch nergens meer over.

Cech
Azpili
Terry
Luiz
Cole
Ramirez
Lampard
Schurrle
Mata
Hazard
Torres
26 augustus 2013 om 11:12

Lampard krijgt denk ik geen vaste basisplek, hij is al 35.
En Schurrle krijgt zeker geen basisplaats. Eerder Oscar, de Bruyne of Willian.

26 augustus 2013 om 11:50

Een GBP 20m Duits international op de bank dus... Maar is Willian niet echt een Aml? Oscar vond ik niet denderend op de flanken, moet eigenlijk met Mata concurreren of één linie terug met Lampard als creatieve DM. Dan zou je de Bruyne op rechts over houden... en dan vind ik Schurrle eerlijk gezegd weer een betere Amr.

26 augustus 2013 om 12:02

Tja, Schurrle heeft mij nog niet weten te overtuigen.
Ik vind dat Oscar een basisplek verdient, en de Bruyne ook.
Aangezien nog niet helemaal fit/in vorm is. Kan Oscar als AM spelen.
En de bruyne op de rechter kant. Maar oscar een linie terugzetten kan ook misschien.

26 augustus 2013 om 12:30

Mata is wel een goede speler. Maar ik weet niet waarom? Kun jij me zeggen wat Mata zo goed maakt? Dat steekpassje ken ik van hem wel!

26 augustus 2013 om 12:45

Mata heeft altijd totale controle over lichaam en bal. Zijn beweeglijkheid, voetbal intellect en zijn eerder genoemde techniek maken hem tot een speler van absolute wereldklasse.

26 augustus 2013 om 15:26

Altijd aanspeelbaar en een ongekende gave voor het geven van assists (steekpassjes, maar ook voorzetten), die combinatie maakt dat hij altijd gevaarlijk is. Daarbovenop heeft hij ook scorend vermogen. Hij is enorm slim, en met of zonder bal creëert hij ruimte voor de rest.

En los van z'n voetballende kwaliteiten is het ook nog eens een enorm sympathieke en eerlijke speler met liefde voor de sport en de club.

26 augustus 2013 om 18:21

@emiels

Inderdaad, en zelfs Hazard rendeert minder wanneer Juan er niet bij is. Mata is het gezicht van deze nieuwe Chelsea, een speler waar op Mourinho de team rond om zal gaan bouwen over de lange termijn.

26 augustus 2013 om 10:35

Mata wel vervangbaar???

Heb je Chelsea gezien afgelopen seizoen. Mata was het hele jaar super belangrijk voor Chelsea die vervangen ze niet zomaar even. En als hij weg gaat dan is Atletico (met alle respect) toch een te kleine club voor hem

26 augustus 2013 om 10:53

Met dat geld kan hij een nieuw bod doen op Wayne Rooney? Als Mourinho een bod op Rooney wil doen vraagt hij of Roman even wil sponsoren!

26 augustus 2013 om 11:03

Lucaspiazon

Precies, alsof Chelsea eerst geld nodig heeft om een bod te zetten.

26 augustus 2013 om 15:55

Mata is de beste speler van de PL, en als je me niet gelooft, lees dit artikel maar. Nooit gaat Mourinho hem verkopen.

http :// bleacherreport . com/ articles / 1720614 - br - 100 - best - premier - league - players ? search _ query = epl % 20 top % 20100
(spaties weg).

26 augustus 2013 om 18:41

Als hij Mata verkoopt verliezen ze weer kwaliteit.

Als Atletico zo doorgaat krijgen ze wel een erg leuk team bij mekaar. Misschien niet zo'n goede selectie als Barca en Real maar blijft een leuke outsider die misschien de hegemonie van de twee een keer kan doorbreken in de loop der jaren.

26 augustus 2013 om 10:41

Hoe bedoel je zo doorgaat?
José María Giménez
Léo Baptistão
David Villa
Martín Demichelis, met zulke spelers kopen?

26 augustus 2013 om 11:07

Villa spreekt voorzich, blijft een topspits
Demichellis mede dankzij hem haalde Malaga de kwartfinales Cl\

Die andere 2 zijn breedte aankopen, maar Atletico heeft een sterke ploeg, zekercl waardig

26 augustus 2013 om 11:21

Maar hij zegt dat als ze zo doorgaan ze ooit misschien de hegemonie van Barca/real gaan verbreken.
Maar met een 32 jarige Demichellis en die twee anderen gaat dat nooit gebeuren. Maar ik verwacht wel dat Villa gaat slagen bij Atletico.

26 augustus 2013 om 18:43

Villa gaat zeker slagen bij zijn nieuwe club zijn goals zullen wel komen.

26 augustus 2013 om 10:46

Ze kunnen nu echt niet meer zomaar kopen zonder zich in nog grotere schulden te steken. Ik denk dat Chelsea Mata niet zomaar bijna gratis laat gaan.

26 augustus 2013 om 18:44

Ze zullen denk ik zeker 30 miljoen willen maar dan nog zullen ze hem niet verkopen.

niet verkopen dit is een uitzenden middenveld en nu aan de aanval werken en de verdediging keeper hebben we al courtios die beest

26 augustus 2013 om 10:55

lees je eigen reactie nog eens en kijk of je er zelf veel van snapt.

26 augustus 2013 om 11:00

Dat advies zou je hem bij al zijn reacties kunnen geven..

26 augustus 2013 om 12:04

Ik denk dat we rapper Sjors hebben gevonden op VZ

OT: Zou wel een zeer sterke zet zijn van Atletico mocht dit lukken. Ik volg de Spaanse competitie niet echt maar hoe staat Atletico er financieel voor??

26 augustus 2013 om 12:50

Zeer matig. De club gaat gebukt onder een gigantische schuld. Daarom móésten ze Falcao verkopen. Ik heb overigens geen flauw idee waar ze al het geld laten. In de afgelopen seizoenen hebben ze Torres, Agüero en Falcao verkocht. Ik denk dat het probleem is dat wat binnenkomt voor het grootste deel weer net zo hard wordt uitgegeven, waardoor de schoonmaak ongelooflijk traag verloopt.

Maar geld om 7 miljoen voor Alderweireld in één keer te betalen hebben ze niet?

26 augustus 2013 om 10:35

@ajax81 , 4 miljoen in een keer en 31 aan bonussen dus als ze bv de cl halen enz

26 augustus 2013 om 10:51

31 aan bonussen? Wauw! En dat voor 1 jaar contract...

26 augustus 2013 om 13:56

Ja want ik heb het hier over alderweireld in een hele serieuze reactie. Mijn goed dat mensen dan nog gaan liken ook, "ja inderdaad 1-jarig contract!!!". Ik zeg het niet expliciet maar ik bedoelde dat am 4 miljoen voor alderweireld wil betalen dat kan oplopen door bonussen. En nu willen ze mata. Dus zeg ik, 4 miljoen voor mata betalen met 31 aan bonussen. Je hoeft het geen leuke grap te vinden maar houd dan gewoon je mond

26 augustus 2013 om 10:35

Omdat Alderweireld geen 7 waard is en Mata is een paar keer dat bedrag waard

26 augustus 2013 om 11:50

Het gaat me om het feit dat die 7 die ze hadden geboden perse in termijnen moest omdat er anders geen financiele ruimte was. Zo las ik het iig en dat lijkt me gezien de schulden van atletico niet vreemd. Dus als je 7 al niet hebt liggen,.. hoe ga je dan Mata betalen?

Atletico kan hem nooit van zijn leven betalen terwjil Chelsea hem ook niet zal gaan verhuren als clubs voor hem al gauw zon 35 miljoen euro over hebben.

26 augustus 2013 om 17:40

Chelsea verkoopt zijn spelers altijd onder de prijs.
Maar toch gezien zijn laatste 2 topjaren, jonge leeftijd, langdurig contract,... is hij voor mij meer dan 50 a 60 miljoen waard.

Maar het is gewoon belachelijk dat Mata zo weinig vertrouwen krijgt van Mourinho

26 augustus 2013 om 18:08

Weining vertrouwen? Waar halen mensen dat vandaan als ik vragen mag? Pure onzin.

26 augustus 2013 om 18:28

Mourinho is nog niet lovend geweest over Mata. Daarbij haalt die Willian terwijl die niet nodig is en er al genoeg concurentie is.

Morunho blijkt wel lovend te zijn over Hazard dus die heeft een streep voor op Mata

Ze hebben een sterke verdediging met Courtois, Felipe Luis, Godin, Miranda, Juanfran (bank Demichelis)
Middenveld kan beter en voorin Diego Costa- Villa

Denk niet dat Chelsea zo gek is om Mata te laten gaan. Mata is afgelopen jaren een van de beste, danwel beste van Chelsea geworden, dus die laat je simpelweg niet zomaar gaan.

chelsea moet alle geld uitgeven aan de verdediging ivanovic is al oud en ook niet zo goed cole mag weg speel slecht en is ook oud en terry dan die mag ook rustig aan doen chelsea moet ze moeten garage halen en ook ramos alle geld er op re al gaat ball halen en hebben geld nodig kunnen. wij verdedigers oppikken ongeveer 130 miljoen is toch haal baar??

26 augustus 2013 om 11:02

Heb jij überhaupt enig idee wat je wilt zeggen? Interpunctie is meer dan welkom!!

26 augustus 2013 om 11:28

Ik haal eruit dat Chelsea een garage moet halen voor 130 miljoen?

On: Als Atletico Mata kan halen, is het een verrijking voor de competitie! Villa is en blijft een topspit.
Als ze dan Diego Costa, Arda Turan én Mata om hem heen hebben, hebben ze echt een heerlijk team wat nog veel vaker uitslagen zoals gisteren gaat aantekenen!

Een dag nadat Mourinho voor de zoveelste keer heeft aangegeven dat Mata blijft.
Komen ze met het bericht dat Mata misschien naar Atletico gaat.
Er is geen 1 reden om weg te gaan.
Hij is publiekslieveling,
beste speler bij Chelsea,
basisplek,
goed salaris,
in twee jaar drie prijzen (waaronder Cl),
speelt bij titelfavoriet,
heeft het naar zijn zin bij Chelsea.

26 augustus 2013 om 10:47

Man u zegt ook dat Rooney blijft,
maar daar trekt Mourinho zich ook niets van aan

26 augustus 2013 om 10:51

Dat zijn twee verschillende verhalen.

Rooney wil weg en is ongelukkig.

Mata is gelukkig bij Chelsea, en speelt alle wedstrijden.

26 augustus 2013 om 10:49

Redenen om wel weg te gaan:

moordende concurrentiestrijd op het middenveld en zeker nu er met geld is gesmeten voor een Braziliaan.
Basisplaats kwijt = waarschijnlijk geen Wk

Ik zeg niet dat hij vertrekt, hij heeft veel meer redenen om te blijven volgens mij, maar je moet met alle zaken rekening houden en niet alleen met de dingen die goed uitkomen voor je betoog. Pro's en contra's afwegen.

Ik denk wel dat je gelijk hebt en hij gewoon blijft en vooral in de basis blijft staan, maar soms maken mensen beslissingen die niet te voorzien zijn.

Overigens, je geeft bepaalde heel zwakke argumenten aan. Beste speler valt over te discussieren, publiekslieveling zal hij ook in Madrid zijn, salaris zal er niet op achteruit gaan in Madrid, basisplek is hij helemaal niet van verzekerd dit jaar ( nieuwe trainer, concurrentie van Hazard, Oscar, Willian en Debruyne) en Atletico wint ook al jaren prijzen, waaronder de beker, de EL en de Europese supercup ( tegen Chelsea btw... ).

Maar nogmaals, ik denk ook dat dit gewoon geruchten zijn en Mata bij Chelsea blijft.

26 augustus 2013 om 10:54

Mooie reeks Teceuc,
nog een extra plus, hij speelt weer in eigen land, ipv het natte engeland,
waardoor hij misschien ook meer in beeld komt bij de nationale ploeg, want momenteel houd hij daar vooral de bank bezet

26 augustus 2013 om 10:55

Huh, je doet alsof Mata nooit speelt.
Als hij fit is, dan is hij gewoon zeker van basisplaats.

En hij gaat zeker achteruit op z'n salaris, de prijzen die Atletico wint zijn niet van het kaliber van Mata.(copa del rey, europa league)

En Mata is wel degelijk Chelsea's beste speler, hij is ook twee keer uitgeroepen als Chelsea's beste speler.

Supercup hecht niemand waarde aan.

Mata blijft, en zou ook geen reden hebben om weg te gaan, en al helemáál niet naar Atletico.

26 augustus 2013 om 10:56

Sergi Roberto

Wat?

Momentaal houd hij daar vooral de bank bezet.
Hoe kom je daarbij?
Zou je me dat kunnen vertellen?

26 augustus 2013 om 11:11

@advertentie: sorry dat je het niet eens bent met mijn argumenten, maar ik denk niet dat het zo dwaas is als het lijkt. Mata is superbelangrijk en hoort bij de beste spelers van Chelsea, maar hij ligt voor Mourinho gewoon op dezelfde hoogte als Debruyne, Hazard en Oscar en waarschijnlijk ook Willian. We zullen zien wie vanavond in de basis staat, toppers hebben nogal de neiging om veel duidelijkheid te scheppen.

En de andere argumenten, tja, dat is eigen mening natuurlijk en ik weet niet of zijn salaris achteruit zou gaan, maar denk je dat Atletico zo dom zou zijn om hem een aanbod te doen waar hij minder verdient?

En bij Spanje houdt hij de bank warm, daar staan Iniesta, Fabregas, Xavi voor hem in de pikorde.

26 augustus 2013 om 11:16

Goed lezen, ik heb het over de nationale ploeg..
En ik zeg gewoon dat ik denk dat del bosque vooral naar de spaanse teams kijkt.. Al is dit geen garantie

Verder over jouw stukje hierboven van die prijzen, dat aan de EL geen waardige prijs is.. Chelsea was dit jaar in de wolken met de EL? Je noemt hem notabene zelf op hier nog wat hoger..
En de CL hebben jullie alleen gewonnen met heel veel geluk en heel triestig voetbal dus dat is geen referentie om te zeggen dat Chelsea meer kans heeft op prijzen..

26 augustus 2013 om 11:23

Sergi Roberto

Ik dacht dat je het had over Chelsea.
Tja, bij Spanje heeft hij geen vaste basisplaats. Dat weet ik ook wel.
Maar ik denk dat als hij bij Atletico gaat spelen er niet veel veranderd.
En sinds wanneer is Chelsea in de wolken met de EL, niemand zegt dat.
En de CL is de CL maakt niet uit hoe je 'm wint, als je 'm maar wint.

26 augustus 2013 om 11:27

teceuc

Mata is al vanaf het begin van het seizoen niet fit.
Hij speelde daarom niet tegen Hull, maar wel tegen Villa. Maar je kon duidelijk zien dat Mata nog niet helemaal fit is. De vraag is dan ook of hij vandaag gaat spelen. Ik verwacht dat als er niets aan de hand is met hem, dat hij gewoon start. Maar anders gaan denk ik Hazard-Oscar-deBruyne spelen.

Hoezo zou Atletico dom zijn om een aanbod met een lager salaris te bieden.
Als hij nou 10 miljoen per jaar verdient, dan gaan ze hem echt niet hoger geven (btw dat verdient hij niet).

Maar als je echt graag voor een club wilt spelen dan lever je ook gewoon in.
Zoals Balotelli bij Milan.

En Mata zal de bank bij het Nationale team ook warm houden als hij naar Atletico gaat.

26 augustus 2013 om 14:37

Copa del Rey heeft Mata al gewonnen met Valencia. Nog een reden waarom Mata sowieso niet naar Atletico gaat, hij is echt nog steeds een lieveling in Valencia, waarom zou hij naar een andere club in Spanje gaan.. Ik snap zelfs David Villa niet

Kan iemand mij uitleggen waarom chelsea mata zo graag zou willen verkopen ? Die gast zou toch in ieder team in de basis staan ? Of ben ik nu gewoon gek.

26 augustus 2013 om 10:47

Behalve in het spaanse nationale elftal dan

26 augustus 2013 om 10:58

Vorig seizoen speelde Mata alle wedstrijden van Chelsea.
Maar toch had hij geen basis in het spaans nationale team.
Dus ik zou niet weten waarom hij wel bij Atletico in de basis van het spaans nationale team komt te staan.

Met concurrentie van Pedro, Villa, Iniesta, Xavi, Fabregas, Silva, Busquets, Alonso.

Mata is gewoon een geweldige voetballer, stukken beter dan Willian.

Atletico Madrid geeft hem garantie op speeltijd, handig met het oog op het WK. Misschien moet Mata dit serieus overwegen

Dit jaar Mata en volgend jaar Torres terughalen, dan krijg je weer het EK 2008 duo VIlla- Torres

26 augustus 2013 om 17:51

Torres misschien (hopelijk deze zomer nog, zoniet Januari) maar Mata gaat zeker niet weg. Sinds
de transfer van Willian alles is ineens mogelijk volgends de media, totaal geen logica.

Mata kunnen kopen zou wel een stunt zijn,want hij strooit al 2 jaar lang bij Chelsea met veel assists en is er al 2 jaar lang de beste van de ploeg.ik zie persoonlijk liever Diego komen is wel wat ouder,maar heeft in mijn ogen iets meer techniek en is zeker even briljant als Mata en laat echt soms gekke dinges zien.kon echt van hem genieten 2 jaar geleden.

Ik vind dat Atletico de laatste tijd veel in verband wordt gebracht met spelers.
Alderweireld
Eriksen
Mata
Toulalan
Diego
Dat zijn niet de minste namen

dacht dat het om Torres ging toen ik het artikel zag.
Mata is voor elke club een aanwinst. zou wel mooi voor Atletico zijn.
mocht het lukken. probeer meteen Torres ook te halen dan.

Het wordt langzamerhand wel erg irritant nu, terwijl het allemaal begon bij de spaanse media die revanche wouden nemen op Mourinho die eind vorig seizoen een tijdje niks meer wou kwijtraken aan hun.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren