Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Chelsea informeert bij Arsenal naar ontevreden bankzitter van 30 miljoen’

Laatste update:

Chelsea gaat een poging wagen om Aaron Ramsdale los te weken bij Arsenal, zo melden onder meer The Mirror en Daily Mail. De 25-jarige doelman is zijn plek onder de lat kwijtgeraakt en moet op Stamford Bridge als vervanger dienen van Robert Sánchez. Laatstgenoemde staat voorlopig aan de kant met een blessure.

Ramsdale had een belangrijk aandeel in het bereiken van de tweede plek van afgelopen seizoen, maar moet dit jaar genoegen nemen met een rol op de reservebank. De huidige jaargang verscheen hij slechts in vijf Premier League-duels aan de aftrap.

Manager Mikel Arteta rouleert dit seizoen stevig door met zijn doelmannen en geeft over het algemeen de voorkeur aan David Raya. De van Brentford overgekomen goalie staat op elf wedstrijden in de Premier League namens the Gunners.

Voor Ramsdale zou er zomaar een einde kunnen komen aan zijn uitzichtloze situatie, daar Chelsea serieus van plan lijkt om de interesse door te drukken. Kepa Arrizabalaga wordt momenteel verhuurd aan Real Madrid, waardoor the Blues een serieus keepersprobleem hebben na de blessure van Sánchez.

Ook voor Arsenal zou de (tijdelijke) uittocht van Ramsdale een uitkomst kunnen zijn, daar de goalie naar verluidt een aanzienlijk salaris opstrijkt. De Engelsman werd twee jaar geleden voor een slordige dertig miljoen euro overgenomen van Sheffield United, een aanzienlijk bedrag voor een keeper.

Blessure Sánchez
"Als je nummer één keeper geblesseerd raakt, is dat zeker een speler die we gaan missen", zei Mauricio Pochettino vrijdag over de blessure van zijn doelman. "Maar we hebben genoeg spelers die klaar staan als het moment erom vraagt. Die jongens werken er elke dag keihard voor."

Zaterdagmiddag werd het doel van Chelsea verdedigd door Djordje Petrovic. De 24-jarige Serviër kwam dit jaar over van New England Revolution en hield bij zijn tweede optreden - vorige week verloor Chelsea van Everton - zijn doel schoon tegen Sheffield United (2-0).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Tja waarom niet. Zou geen slechte zet zijn van Chelsea. En ik denk ook dat hij beter is dan Robert Sanchez. Bij Arsenal komt die toch niet meer aan de bak onder Arteta. Want Raya keept zelfs ondanks dat hij niet eens overtuigend is. Zou wel ideaal zijn voor Ramsdale ook omdat het naderende EK natuurlijk komt. Maar ja aan de andere kant gaat hij zelfs mee naar het WK omdat Southgate aan vriendjespolitiek doet.

16 december 2023 om 22:15

Waarom niet? Simpelweg omdat er veel te veel gekocht wordt. Elke keer maar kopen gaat de problemen niet oplossen. We hebben twee nieuwe keepers en ook nog twee die verhuurd zijn. Als je de transfermarkt op gaat moet dat alleen maar om te verkopen.

17 december 2023 om 11:34

Ramsdale is niet bepaald het voorbeeld voor de vriendjespolitiek van Southgate ModricMagic. Of begrijp ik je verkeerd? Ramsdale moest heel lang wachten op überhaupt een uitnodiging, ondanks goede prestaties. Pickford keept gewoon sowieso.

Maak anders eerst even het seizoen af, geef desnoods Petrovic de kans onder de lat, probeer dan eerste Kepa definitief ergens onder te brengen voor je weer een extra speler aantrekt.. Slonina komt aankomende zomer ook weer terug en zal dan ook weer “de voorbereiding meedoen om te kijken waar hij staat”.De supporters wisten vooraf al te vertellen dat Sanchez geen upgrade was ten opzichte van wat er nu bij de club aanwezig was. Waarom kunnen de supporters dat zien, maar Winstanley en Stewart niet? Wat zijn dit voor incapabele mafketels??

17 december 2023 om 01:21

Wat mij betreft mogen jullie Kepa vandaag nog terughalen. Zodat de wel betrouwbare Lunin voor ons onder de lat staat tegen Villareal.

17 december 2023 om 07:35

Snap ik. Denk je dat Real hem ziet zitten als tweede keeper?

17 december 2023 om 13:00

Ik vrees van wel, terwijl Lunin gewoon bewezen heeft een betere keeper te zijn. Ik zou nog liever Navas terughalen als tweede keeper wanneer Lunin vertrekt. Of een Sven Ulreich of Kevin Trapp halen. Ik weet niet of die beschikbaar zijn, maar dat zijn zomaar wat namen die me te binnen schieten die in elk geval beter zijn dan Kepa.

17 december 2023 om 10:37

Die Slonina overtuigt ook nog niet echt bij Eupen. Ik zou de hoop daar niet op koesteren.

17 december 2023 om 14:51

Ik heb ook niet half het idee dat hij nu al aan kan gaan sluiten, maar hij gaat natuurlijk wel een “kans” krijgen waardoor ze het halen van een echte eerste keeper weer gaan uitstellen tot het laatste moment.

17 december 2023 om 12:05

Chelsea en niet een onnodig speler kopen, die 2 dingen gaan niet samen Youri, snap dat nou

17 december 2023 om 14:53

We zitten pas op de helft van een 4 window-durende strategie.. Ik houd mijn hart vast…

16 december 2023 om 22:43

Vind persoonlijk dat de app eindelijk in tijden weer eens wat beter werkt dan het jaar hiervoor.

De gea zit nog zonder club.. die kan je transfervrij binnen halen en dan zo snel mogelijk Sanchez verkopen en Petrovic als 2e keeper houden of je huurt voor voor een half jaar Keylor Navas en kijkt in de zomer verder. Al zijn er weinig topkeepers tegenwoordig imo

Heb het liefst dat Ramsdale blijft. Hij heeft als keeper veel potentie. En hoop dat hij onder Raya zijn zwakke punten verbeterd.
Maar als je hem moet verkopen dan kom je gauw uit bij PL clubs. Dat zijn de enige clubs die hem zouden kopen waar je winst uit kan halen. Niemand gaat hem kopen voor 40 miljoen buiten Engeland.
Hoop het liefst dat Newcastle een goed bod doet. Aan Chelsea verkopen blijft lastig. Andersom heb ik er geen moeite mee. 😜

18 december 2023 om 14:34

Ramsdale is idd best een goede keeper maar is zijn plek verloren. Daarover kan je best discussiëren. Neemt niet weg dat het voor beide partijen nu beter is dat de wegen scheiden.

Raya is het lievelingetje van Arteta. Spanjaarden onderling? Ramsdale is zonder duidelijke aanleiding gepasseerd geworden en Raya heeft al verschillende matige optredens laten zien. Onbegrijpelijk dat die mag blijven staan. Nu ben ik ook meer een fan van Ramsdale als Engelsman in een Engelse topoeg, maar los daar van krijg die Raya veel meer krediet dan Ramsdale, dat ziet iedereen. Als Ramsdale zijnde zou ik niet naar Chelsea gaan, te onrustig binnen de club.

17 december 2023 om 10:31

Raya was vorig seizoen voor Brentford best goed en statistisch beter dan Ramsdale. Raya kon naar Spurs, Bayern en Chelsea.
Een shaky start maar hij is gehaald als upgrade. Beetje meer vertrouwen in Arteta mag wel. Heeft ons vaker verrast. Raya heeft tijd nodig. Ramsdale heeft vorig seizoen genoeg blunders gemaakt.

18 december 2023 om 14:23

Raya is wel lekker rustig en vertrouwd aan de bal. Helaas geeft ook hij nog genoeg verkeerde passes. Hij heeft verder best al wat foutjes gemaakt. Ook is hij voor een keeper klein en bij voorzetten en cornerballen is het elke keer bibberen. Ramsdale is ook een gemankeerde keeper, snap ergens wel dat Arteta een upgrade wilde. Maar in Raya hebben we die nog niet gevonden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren