Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal pakt vliegtuig voor vlucht van 14 minuten: ‘Een uitzondering’

Laatste update:

Arsenal speelt zondag de uitwedstrijd tegen Norwich City en heeft besloten voor dat duel met het vliegtuig te reizen. Aangezien de afstand maar 185 kilometer is, duurt de vlucht niet langer dan veertien minuten. Critici vinden het een onnodige belasting van het milieu en hadden graag gezien dat Arsenal per trein was gegaan of met de spelersbus. Arsène Wenger zegt dat de vlucht in zijn ogen toch noodzakelijk is.

/

“Nadat we zaterdag met elkaar gedineerd hebben, vliegen we naar Norwich. Toen we die keuze maakten, stond er werk aan de weg gepland: Norwich bereiken kan soms best lastig zijn, dus besloten we te vliegen. Zoveel vliegen we niet meer, we nemen doorgaans de trein of gaan per bus. Dit is een uitzondering”, verzekert de trainer van Arsenal. Jennifer Parkhouse van de Norwich and Norfolk Friends of the Earth vindt het ironisch.

De wedstrijd valt namelijk samen met een klimaatconventie in Londen, zegt ze in de Daily Mail. “Bij Arsenal lijken ze in hun eigen wereld te leven, compleet afgezonderd van de rest”, moppert zij. Arsenal doet zondag een poging te stijgen in de top vier: op dit moment heeft de club een achterstand op Leicester City (twee punten), Manchester United (één punt) en qua doelsaldo ook op Manchester City.

Snap jij dat Arsenal met het vliegtuig gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Meteen failliet verklaren die club, bah bah. Wat achterbaks! Met het vliegtuig gaan is te erg voor woorden. Norwich, jullie hebben gelijk. 100 procent! Er wordt tegenwoordig echt overal om gejankt of niet soms? -.-

28 november 2015 om 08:18

Je hebt een punt, maar meteen failliet klaren? Haha doe normaal

28 november 2015 om 08:21

hij bedoelt het sarcastisch volgens mij

28 november 2015 om 08:21

volgens mij was t sarcasme..

28 november 2015 om 10:38

Woesshhhhhh

29 november 2015 om 04:07

Haha serieus..

28 november 2015 om 08:31

Nou, ik heb liever een beetje fijne wereld om op te leven dan dat een voetbalclub een iets betere voorbereiding heeft. Ik vind het ook overdreven dit. Winnen ze geen sympathie mee bij mij.

28 november 2015 om 08:57

Wij kunnen hier zoveel op het mileu letten als we willen, maar zolang de V.S. en China zo ontzettend blijven vervuilen maakt het niets uit wat je hier bespaart. Het is grappig hoe we elkaar in NL om milieutechnische redenen proberen te beperken terwijl de rest van de wereld lekker geniet van grote motoren in de auto en vlirgtuigtripjes van een kwartier. Europa is doorgeschoten.

28 november 2015 om 09:09

Verhoudingsgewijs zijn wij een hele grote vervuiler in de wereld, dus je laatste zin slaat nergens op.

Daarnaast vind ik dit een onzin verhaal omdat de grootste milieuvervuilers geen vliegtuigen auto's en andere zaken zijn. De bio-industrie stoot vele malen meer uit, maar daar hoor je amper wat over omdat blijkbaar heel de wereld wel elke dag biefstuk moet kunnen eten.

Overdreven verhaal dus.

Overigens vind ik het van Arsenal ook wat overdreven, maar zeker niet iets om he heek druk over te maken.

28 november 2015 om 09:58

China is anders keihard bezig. Nog een paar jaar en ze zijn ons keihard voorbij met hun maatregelen. Dit is gewoon terechte kritiek, ook als dat niet zo zou zijn.

28 november 2015 om 10:37

Dit is precies de reden waarom we globaal geen akkoord krijgen: landen wijzen naar elkaar en schreeuwen 'nee, jij eerst' als we allemaal zo doen schiet het niks ophe. Verbeter de wereld, begin bij jezelf.

28 november 2015 om 10:49

@snizzle: valt allemaal wel mee hoor. De gemiddelde Amerikaan verbruikt 4x zoveel energie als de gemiddelde Europeaan.
Daarbij is de invloed van transport op de vervuiling vrij beperkt, de biefstukjes die ze bij het diner hebben gegeten heeft meer vervuiling geproduceerd dan de vlucht naar Norwich. Dat wil echter niemand horen, stel je voor dat mensen aan je vlees zitten, terwijl de productie ervan de allergrootste vervuiler is.

28 november 2015 om 14:18

Wat een onzin Bk4life. Wat jij zegt is hetzelfde als: In amerika schiet iemand 2 mensen neer, dan kan ik er wel 1 neerschieten want daar doen ze het erger.
Echt een hele domme reactie.

28 november 2015 om 15:02

Uitstekende vergelijking... Wat hij bedoelt te zeggen is dat je het probleem als eerst moet aanpakken daar waar het probleem het grootst is. Als vegetariër kun je wel elke keer als je de kamer verlaat netjes het licht uit doen, maar als de rest van de wereld vlees blijft eten, heeft het niet zo veel zin. Dat betekent niet dat iedereen maar zoveel mogelijk energie moet gaan verspillen omdat het toch niet uitmaakt, maar wel dat het pas zin heeft om op het milieu te gaan letten als 'de grootvervuilers' beginnen.

28 november 2015 om 15:19

Nee europa geeft het goede voorbeeld, en dat is nog niet eens goed genoeg..

30 november 2015 om 13:04

Wat ik probeer te zeggen is dat je dweilt met de kraan open. Wij dweilen en de V.s. en China blijven hun kranen open houden. Dan kan je blijven dweilen, maar het heeft geen nut zolang de anderen hun kraan open hebben staan.

30 november 2015 om 22:49

Wat je eigenlijk wil zeggen is dat Nederland pas wat hoeft te doen als andere landen er wat aan willen gaan doen. En dat we geen verantwoordelijkheid dragen en daarom mogen blijven vervuilen. Omdat anderen dat meer doen. Ofzo. Vaag verhaal man.

28 november 2015 om 10:36

Niemand van de club Norwich klaagt, enkel wat milieu activisten uit de stad.

Lekker vliegtuig pakken,... Beetje hypocriet om het niet te doen. Wie hier neemt het vliegtuig naar Barcelona ipv met de auto te gaan? Hoeveel privé vluchten worden er uitgevoerd voor de fun?
Arsenal haar spelers moeten hun werk uitvoeren en daar zich zo comfortabel mogelijk naar toe werken, in plaats van in de file te staan.
En zoals Wenger zegt : het is een uitzondering.
Niets aan de hand, gewoon doorlopen

28 november 2015 om 08:26

Oh nee he, file staan als passasgier, vreselijk!
Als je drukte op de weg verwacht dan vertrek je gewoon eerder. Niets dat dit rechtvaardigt

28 november 2015 om 08:40

Arsenal kijkt gewoon wat voor hun de beste voorbereiding is, en het blijkt met het vliegtuig, laat ze lekker.
Waar de mens zich al niet druk om kan maken zeg.

28 november 2015 om 09:14

Met zo'n instelling ga je inderdaad niet voor een beter wereld en dat vind ik jammer.

28 november 2015 om 11:29

Heb je het zo slecht dan?

28 november 2015 om 12:03

Ah niet zo huilen. Als jij naar de supermarkt moet pak je vast ook ze auto voor die paar honderd meter. Wat een gejank zeg. Als hier niemand over begon had ook niemand gejankt om die vliegtuig. Zelfs op dit moment zijn er mensen die de vliegtuig pakken naar pak em beet een Berlijn. Jij gaat zeker op de fiets?

28 november 2015 om 15:22

Lfcwarrior, jij snapt het. Alles gaat in een rap tempo naar de kl*te en er sterven jaarlijks meer mensen aan extreem weer, maargoed zolang de spelers maar geen half uurtje langer in de bus moeten zitten is het gerechtvaardigd volgens de meeste hier..

1 december 2015 om 10:51

Vorige week nog in Berlijn geweest, met de auto via Blablacar. Terugweg met de bus en extra toeslag betaald voor groen rijden.
In Amsterdam waar ik woon pak ik nooit de auto of de bus, ik doe alles op de fiets.
Dus ja, het kan gewoon en is vele malen fijner dan inderdaad altijd de auto pakken.

28 november 2015 om 10:26

Wie neemt het vliegtuig naar Barcelona ipv de auto? Als Barcelona binnen 2 uur rijden had gelegen, een hoop denk ik.

28 november 2015 om 10:36

Je bedoelt juist weinig

Mensen die hier 'ja' hebben gestemd zouden nog eens een tweede keer moeten nadenken. Wat een belachelijke shit van Arsenal. En het zal vast veel vaker gebeuren.
Ik hoop maar dat het team van Arsenal een plantaardige voedingsstijl hanteert, om zo de milieubelasting een beetje te compenseren

28 november 2015 om 08:53

Alles wat een wezen, dier of plant maakt niet uit, doet, heeft effect op het huidige milieu. Sterker nog, er zijn ook invloeden van buiten de aarde die het milieu op aarde beinvloeden. Jij denkt te klein. Wat wij doen heeft invloed maar niet zo heel veel. Ik zou me hier niet zo druk om maken hoor. De mensheid zal uitsterven maar niet omdat Arsenal nou zo fout is. Sterker nog, de kans dat we uitsterven omdat wij als soort zo slecht bezig zijn is nihil. Wij zijn slechts passanten op deze planeet.

28 november 2015 om 14:20

Het gaat ook niet om wel of niet uitsterven. Het gaat om of wij onze tijd willen slijten in een dorre woestijn, of een mooie oase.

28 november 2015 om 15:28

Elastiek, lees je alsjeblieft even in. Sowieso heeft het universum zeer weinig effect op het milieu, de aardkern produceert een magnetisch veld wat ons grotendeels beschermt, zo niet waren we nu als mars. De gigantische hoeveelheden co2 die wij uitstoten heeft een direct gevolg namenlijk global warming. Dit is niet eens een discussie waard dat is een feit, er kunnen zoveel rampen gebeuren en veel zijn er al gebeurd in de vorm van extreem weer maar er staan nog ergere dingen te gebeuren. Door gedachtegoed zoals het jouwe helpen we onszelf de vernieling in.

28 november 2015 om 17:09

Co2.... jaja. In vijftig jaar tijd worden er 4 deeltjes CO2 per miljoen lichtdeeltjes meer gemeten. Onze invloed? Denk het wel. Maar als je in km omrekent ga je 25 keer de aarde rond en is het stukje wat wij beinvloed hebben een keer de afstand tussen Rotterdam West en Vlaardingen Oost. Te verwaarlozen dus. Wie moet zich hier nu inlezen....

28 november 2015 om 08:55

Nou Wenger zei toch zelf dat dit een uitzondering is. En wat doe je moeilijk als ze met het vliegtuig willen gaan laat ze lekker, man man kijk waar we tegewoordig om gaan janken.

28 november 2015 om 09:19

Waar we tegenwoordig om janken? Ja, lekker makkelijk om dat hier in de Westerse wereld te zeggen. De voetdruk van de mens is immens. Kijk maar eens naar de steeds extremere weersomstandigheden in ontwikkelingslanden. Klimaatverandering verstoort het evenwicht waardoor steeds vaker droogte en overstromingen voorkomen. Eén van de ernstige gevolgen hiervan is een voedseltekort.
Daar gaat het mij om. En ja, Arsenal draagt hier dus wel degelijk in negatieve zin aan bij.

28 november 2015 om 10:17

Vriend lul niet. Er was al klimaatverandering voor de mens en zal er na de mens ook nog zijn. Wij hebben niet veel invloed. Laat je niks aanpraten door milieuclubjes die vooral op je geld uit zijn.

28 november 2015 om 10:41

Vriend lul niet? Het is allang bewezen dat wij de klimaatsveranderingen beinvloeden hoor, we versnellen het op zn minst. Jouw doempraterij verandert daar niets aan. Het is ook lang niet zeker dat de mens hier zal uitsterven, of uberhaupt zal uitsterven. Evolutie is niet te voorspellen weet je? Bovendien worden we alsmaar slimmer en zijn we vrij inventief, wie weet verzinnen we wel iets. Niet doen alsof jouw kennis de enige juiste waarheid is.

28 november 2015 om 13:54

Volgens mij ben jij hier juist de doemprater samen met lfcwarrior, in plaats van Elastiek. Klimaatverandering gebeurt al sinds de aarde is ontstaan. Wat voor invloed wij er ook op hebben boeit geen flikker, de aarde reguleert zichzelf wel. En dat is logisch ook, alles staat met elkaar in verband. We hoeven ons echt niet druk te maken om onze planeet. Ook niet over planten en dieren; ergens zullen ze uitsterven maar ergens anders komen er weer nieuwe soorten voor terug, nogmaals, zoals het al in de complete historie van onze planeet is gegaan.

Het enige waar we ons zorgen om kunnen maken is het voortbestaan van de mensheid in de huidige vorm, maar ironisch genoeg zijn wij te intelligent om uit te sterven door ons gebrek aan intelligentie.

28 november 2015 om 10:59

LFCwarrior, van dat ene vliegtuig wat een klein stukje vliegt, gaat de wereld niet kapot. Er vliegen elke dag

28 november 2015 om 10:59

Bijna 50000 vliegtuigen per dag dus 1 mwwr of minder maakt niet zoveel uit

1 december 2015 om 10:56

Hahahahahahahaha dit is echt grappig. En voornamelijk zó géén argument.

Tja wat wil je met zo'n shirt sponsor en naam gever voor het stadion. Reclame maken natuurlijk.

28 november 2015 om 09:06

Want Emirates heeft een lijnvlucht London - Norwich? Kom op he, even goed nadenken..

28 november 2015 om 11:15

En jij denkt dat ze met een lijnvlucht gaan?

28 november 2015 om 13:25

Nee natuurlijk niet, daarom zeg ik dat ook.

28 november 2015 om 14:17

Hebben die geen afspraken met domestic flights? Niet direct, maar wie wil niet Arsenal rond vliegen. Die zitten niet in de toeristen afdeling. Dat regelt UAE gewoon.

Ach wat nou voorbereiding. Het zijn toch ook maar gewoon mensen zoals ze vaker zeggen. Dan moeten die ook maar in de file staan. Ik ga toch ook niet in de vliegtuig stappen om naar mijn werk te gaan omdat er file is

28 november 2015 om 09:08

Omdat jij daar de middelen niet voor hebt.

Wat een gezeur om niks zeg...tjonge jonge. Alsof al die wereldleiders/figuren die naar Londen komen met de bus of lopend komen. Daar bij Arsenal vinden ze dat ze zich zo optimaal mogelijk moeten voorbereiden op hun werk en dan kunnen ze geen busreis/file gebruiken. Dus nemen ze 't vliegtuig, lekker snel, comfortabel en je hoeft niet uren in de file te staan. 90% van de voetbalzone gebruikers zou van een vliegtuig gebruiken maken als hij/zij de mogelijkheid had.

Wat een hypocriet gelul allemaal. Er wordt toch gezegd dat het een uitzondering, Arsenal reist normaal bijna altijd per trein. Dit gebeurt en ineens elke niet Arsenal fan verandert in een boomknuffelaar.

Hoop heisa om niets. Koren op de molen van mevrouw Parkhouse en die andere treehuggers natuurlijk. Ach ja, of we nu dit jaar stoppen met het milieu vervuilen of over 10 jaar. Het is toch al te laat, het is 5 over 12...

28 november 2015 om 09:21

Thanks voor deze positieve bijdrage

28 november 2015 om 09:56

Niet positief, ook niet leuk om te horen, maar wel de waarheid.

28 november 2015 om 09:27

Ik denk ff dat jij jouw klok moet checken.

28 november 2015 om 09:57

Als je grappig wilt doen, omdat het nu pas 4 voor 10 is, dan: ha...ha...ha

Of jij moet even op gaan zoeken wat mensen die er echt verstand van hebben er over te zeggen hebben.

28 november 2015 om 14:01

Wat zuur ben jij zeg. Lach es een keertje.

28 november 2015 om 10:23

Lekkere slappe rede om dan maar je handen terug te trekken en niet te proberen er het beste van te maken. 'Het is al 5 over 12, na ja helaas.' Gelukkig is niet iedereen zoals jij.

28 november 2015 om 10:55

Ik maak het beste van mijn leven, zal het alleen niet wijden aan het voorkomen of beperken van vervuiling.

Zouden ze bij norwich ook de benen nemen ipv de auto voor die kilometer

Ik ben zelf geen Arsenal-fan maar ik vind wel dat hier echt een probleem wordt gemaakt om niks.
Als zij dat lekker willen doen moeten zij dat weten toch. Niemand bemoeit zich ook met jullie als jullie eerder de auto pakken dan de fiets om boodschappen te doen of wat dan ook.
Verder geeft Arsenal naar mijn mening wel een goede reden waarom ze met het vliegtuig gaan, namelijk door wegwerkzaamheden en bereikbaarheid van.

Ach al die milieu freaks zoals Al Gore of directeuren van Green Peace vliegen zich het apenlazerus. Dus laat Arsenal lekker zelf bepalen hoe ze reizen. Ook al gaan ze achteruitrijdend met een Deux Chevaux.

Nou nou, ze zijn met het vliegtuig geweest wat erg zeg! Voor m'n werk vlieg ik iedere dag, ik ben nu een schande oh jee toch!

Wat een moraalriddertjes toch altijd over het milieu.. Puur hypocriet hoe iedereen erover bezig is. Cijfers zijn er om gemanipuleerd te worden door de regering die het voor het zeggen heeft en het land of continent waar je woont.
De gewone burger voelt dit elke maand in zijn portemonnee. Terwijl diegene die het beslissen maatregelen nemen waar ze zelf geen last van hebben. Politiek correct willen overkomen, maar aan de andere kant er geen moer om geven.
Kunstmatig alles "groen" willen maken, terwijl de olie industrie de wereld in zijn macht heeft.
En China belooft en belooft en belooft... maar doen niks en lappen alle regels aan hun laars, zoals nog zoveel aziatische landen.
Twee maten, twee gewichten.

Dus arsenal, de correcte beslissing, het leven gaat gewoon zijn gang. Een verplaatsing van een kwartier met het vliegtuig maakt 0,0 verschil.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren