Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal overrompelt Chelsea en scoort drie keer

Laatste update:

Arsenal is naar de derde plaats gestegen in de Premier League. The Gunners waren zaterdag met 3-0 te sterk voor Chelsea en die uitslag stond al na veertig minuten op het bord in het Emirates Stadium. Het Chelsea van Antonio Conte bezet na zes speelronden met tien punten de achtste plaats.

/

Arsenal kwam in de voorgaande zes competitiewedstrijden tegen Chelsea niet tot scoren, maar vond zaterdag binnen veertien minuten twee keer het net. Alexis Sánchez opende na een fout van Gary Cahill de score en 2 minuten en 21 seconden later lag de bal er opnieuw in: Theo Walcott mocht afdrukken na een prachtige aanval en een lage voorzet van Héctor Bellerín. Chelsea werd bij vlagen onder de voet gelopen en kwam in het eerste half uur van de wedstrijd niet verder dan een kans voor Willian; de Braziliaan schoot voorlangs.

Diego Costa en Eden Hazard deden in de eerste helft ook nog een poging, maar die inzetten werden geblokt en vormden dus geen serieus gevaar voor Petr Cech. Vijf minuten voor de onderbreking viel plots de 3-0: Mesut Özil draaide op zijn eigen helft weg bij N’Golo Kanté en volleerde uiteindelijk op aangeven van de meegelopen Alexis prachtig raak. Chelsea keek zodoende voor het eerst sinds mei 2012 bij rust tegen een 3-0 achterstand aan in een Premier League-wedstrijd.

/

Chelsea probeerde na de thee de aanval te zoeken, maar werd niet gevaarlijk en moest tegelijkertijd op blijven passen voor de tegenaanval. Walcott had er ruim twintig minuten voor tijd 4-0 van kunnen maken, maar zijn inzet werd gekeerd door Thibaut Courtois. Arsenal vond het verder wel welletjes en ging niet naarstig meer op zoek naar een treffer. Het bezoek deed nog wel zijn best en was via Michy Batshuayi dicht bij de eretreffer, maar Cech verkleinde zijn doel en stopte het schot. Arsenal speelde het duel vervolgens simpel uit.

Wie eindigt dit seizoen hoger in de Premier League, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed gespeeld Arsenal, maar wat speelde chelsea slecht zeg. Wat is gebeurt met ivanovic de afgelopen 2 seizoen hij is echt slecht geworden. De enige die nog wat probeerde waren willian maar voorall diego costa zeg.

24 september 2016 om 20:26

Ivanovic is al langere tijd aan vervaning toe. Eerst was hij een klasse verdediger, maar daar is zeer weinig van over. Ik heb gezien dat die Alonso nog best wel potentie heeft op de rechtsbackpositie, dus het is niet heel onwaarschijnlijk dat Ivanovic zal gaan banken.

24 september 2016 om 20:33

Alonso is een linksback en Azpi van nature rechts.

24 september 2016 om 20:55

Ik weet niet welke wedstrijd jij hebt gekeken, maar Alonso speelde niet als rechtsback. Hij is een linksback en stond daar ook vandaag.

24 september 2016 om 20:27

Ook Cahill was erg slecht en dan hebben we het nog niet eens gehad over die Clown genaamd David Luiz.

Ik heb het te doen met Conte. Op zo'n verdediging kan je niet bouwen.

Wenger eruit!! Met dit voetbal wordt het toch niks. En weer geen 100 miljoen uitgegeven. Haha...

24 september 2016 om 20:42

Volgens mij zijn de aankopen bijna 100m totaal. Sowieso al 2*40m voor mustafi en de Zwitser.

24 september 2016 om 20:48

je bent me voor, ik heb bij de reactie van Dumbell moeite om te zien of het sarcastisch is bedoeld of niet. In euro's wel meer als 100 miljoen in ponden net niet.

bron: http://www.transfermarkt.co.uk/arsenal-fc/transfer...

24 september 2016 om 21:05

100 miljoen halen we wel, Holding, Asano en Nwakali zorgen ervoor dat we de 100 precies halen.

24 september 2016 om 22:26

Haha leuk dat ze juist dit jaar dat geld wel uitgeven. Plots een stuk beter he? Laten we sowieso maar afwachten hoe het seizoen loopt, vind dat er weinig diepte in het elftal zit als je het vergelijkt met de concurrentie. Ik zie ze niet op het niveau van City en vergelijkbaar met Spurs en United.

25 september 2016 om 00:29

En Simeone dan? Is een people manager maar ik zie ook veel voetballers zich echt onder hem ontwikkelen.

Wat een geweldige wedstrijd, en eindelijk weer eens van Chelsea gewonnen, en hoe!

24 september 2016 om 20:32

Eerste helft was bij vlagen magistraal, vooral die laatste goal van Ozil was van hoge klasse! Heb de 2e helft niet kunnen zien, maar op basis van de eerste helft was deze overwinning meer dan verdiend. Chapeau Wenger, moet na al de kritiek van mijn kant ook gezegd worden.

24 september 2016 om 23:37

Tweede helft hebben we gewoon op een professionele manier de wedstrijd uitgespeeld. Via counters kon de score nog uitgebreid worden, maar de laatste pass ging steeds mis.

Chelsea werd vanavond gewoon gepaupt, wel leuk voor een keer. En ik maar schelden over die opstelling voorafgaand aand eze wedstrijd. Petje af, Arsène, eens kijken of de haters weer gaan zeiken.

Up the arse :F

25 september 2016 om 12:43

Waarom zou je schelden?
Je weet toch dat duo Coq en Cazorla op middenveld beste keuze is en Ozil/alexis moet je opstellen.

Nog niet lang geleden stond Arsenal in Januari nog 1ste en dan werd Cazorla geblesseerd.
Wat er daarna gebeurde is geschiedenis. Cazorla complimenteerd middenveld van Arsenal. Deze man is perfect 2 voetig en heeft altijd overzicht. Kan lekker bal behouden en dankzij zijn lengte kan hij heel snel bewegen in zijn draai.

Coq de stofzuiger en afgeven aan Cazorla om de juist pas te maken naar Ozil of Alexis.
Dat is wat Arsenal sterk maakt. Je ziet gewoon nu terug die ploeg van toen Arsenal mooi naar 1ste plaats stijgde.

Verdedigend staat Arsenal sterker dan jaren voorheen. Met Mustafi heb je gewoon een kopie van Koschielny.. Kos behoort bij beste verdedigers in de wereld, maar door matige resultaat van Arsenal valt hij niet op.

Als Arsenal kampioen wilt worden, dan is deze seizoen hun laatste kans. United en Chelsea met nieuwe coaches en spelers zijn nog zoekend. City was al ploeg dat in elkaar gespeeld is. Dankzij Guardiola zijn ze constanter geworden en wordt er meer gevoetbald. Ook City zal nog punten morsen vroeg of laat.
Vanaf volgende seizoen zal het helaas onmogelijk worden, want dan zijn de bovenstaande ploegen 2x sterker dan nu. Tenzij Wenger Arsenal de gewenste spits bezorgd, maar daar vrees ik voor. Lucas Perez zal deze seizoen niet veel betekenen voor ons.

Na 5 jaar eindelijk weer gewonnen van Chelsea! Wat een GE-WE-LD-IGE eerste helft, bijna jammer dat Arsenal het de tweede helft rustig aan deed. Man of the match by far Ozil

Het zag er vandaag echt niet uit bij Chelsea.. Ik heb geen stijgende lijn in het spel gezien sinds de verliespartij tegen Liverpool. Het is nog vroeg uiteraard, maar zo worden ze no way kampioen. Arsenal speelde vandaag heerlijk, na de voorsprong rustig op de counter, en zijn enkele keren dichtbij de 4/5-0 gekomen

24 september 2016 om 20:40

Zeg dat tegen Leicester.....van vechten tegen degradatie naar Premier League-sensatie!!

24 september 2016 om 22:27

Kan je wel over letterlijk ieder team in iedere competitie ter wereld zeggen. Wat Leicester deed was fantastisch maar er is een reden dat het zo bijzonder is.

Lekker boys! Echt heel goed gespeeld. Prachtige goals. Tweede helft volwassen uitgespeeld iets wat eerder weleens mis ging. Bij het zien van de opstelling had ik mijn twijfels maar Alexis up front pakte goed uit. Op naar Basel!

Chelsea speelde zo slecht en Arsenal echt goed. We mogen blij zijn dan het bij 3-0 is gebleven. En Cahill hoort op de tribune thuis. Hazard lijkt weer zijn vorm van vorig seizoen te hebben. In Januari kunnen we weer naar een nieuwe verdediger zoeken. En laat conte alsjeblieft snel 3-5-2 spelen.

Terechte overwinning. Het was onthuttsend zwak. Verdediging is waardeloos,maar daat word amper in geinvesteerd. Cahill een drama en over ivanovic maar te zwijgen.
Het is gewoonweg lachwekkend voor de tegenstanders om tegen ons te voetballen. Je weey dat de verdediging bij ons fouten gaat maken.

Arsenal fans gefeliciteerd!!!

24 september 2016 om 20:39

Ga even na: Ivanovic is 30+, Terry ook en ook Cahill is volgens mij al 30+. Enkel Dave is nog jong. En dan verlies je in de meeste gevallen gewoon wat.

24 september 2016 om 20:32

Amper in geinvesteerd? Volgens mij zijn Luiz en Alonso voor veel geld gehaald?

24 september 2016 om 20:37

Ik denk qua kwaliteit. Het zijn vrij waardeloze verdedigers natuurlijk.

24 september 2016 om 20:39

Hazard dan, zijn man constant laten lopen en niet meelopen of te laat.

Yes! Eindelijk weer van Chelsea gewonnen. Was alleen nog heerlijker geweest als Mourinho de coach was maar goed. Eerste goal van Arsenal is precies de reden waarom je een snelle speler voorin moet hebben. Giroud had die goal nooit gemaakt want zoveel druk zet hij niet. Tweede helft hadden we sowieso 2 goals meer moeten scoren maar toch een goede resultaat

Lol ik was aan het schelden dat wenger weer die sanchez in de spits had gezet. Wat had ik het mis en wat ik het mooiste van deze overwinning vond was niet eens dat chelsea door arsenal op een amateur team leek. Ik vond het namelijk mooi dat iedereen echt volledig in die duels vlogen chelsea leek er verbaasd over namelijk en werden volledig overrompeld daardoor.

Iwobi wat een talent hij gaat het echt maken als hij op dit niveau zo blijft presteren. Dacht dat die pass voorafgaand die 2-0 ook van zijn voet kwam? Lol las nog op live meepraten dat chelsea wel even zou winnen van arsenal. Moest zeggen ik vreesde ook even dat chelsea arsenal zou overrompelen maar niks bleek minder waar. Er werd voornamelijk goed druk gezet waardoor chelsea er voetballend totaal niet uitkwam. Ook waren koscielny en mustafi uitmuntend achterin en ik vond het heerlijk om diego costa zo gefrustreerd te zien .

24 september 2016 om 21:02

Clintje het is al een complimentje waard dat je je eigen ongelijk durft te noemen. Ik zie hier vooral veel mensen achteraf de wijsheid in pacht hebben. Ik dacht van de week ook dat Bosz in een vlaag van verstandsverbijstering sinkgraven op de linksback positie neerzette.
Hele goede pot voetbal van Arsenal dat na Liverpool mijn reserve Engelse club is. Liverpool bijna 30 jaar terug juist door de tragiek en home of you'll never walk alone wat in mijn ogen de voetbalklassieker is. Arsenal was toen boring Arsenal en ben ik gaan volgen toen Bergkamp er ging spelen en hij met o.a. Henry het technisch meest verfijnde engelse clubelftal hadden wat ik ooit heb gezien.

Nog steeds zou ik persoonlijk wenger eruit willen. Arnsenal heeft elke seizoen een moment waarbij ze klasse voetbal spelen maar daarna krijgen enkele een dip, blessure of wat dan ook en dan rouleert wenger heel slecht. Roulatie in de PL is zo belangrijk aangezien hoeveel wedstrijden er worden gespeeld. zelf vind ik ook nog dat Wenger tactisch wat zwakjes is. Arsenal heeft een top team. Voor alle arnsenal fans, begrijp me niet verkeerd ik vind wenger een legende hij moet via de voordeur vertrekken en niet via de achterdeur.

Werkelijk iedereen bij Arsenal speelde vandaag goed. Walcott met een goede goal, en Bellerin weer op de brommer. Die tackle op Pedro was echt geweldig, en dat is tegen Pedro, die toch enorm snel is normaal gezien.

24 september 2016 om 20:53

Wat verwacht je wat Wenger met Walcott blijft doen? Ikzelf heb nog altijd een zwak voor hem, maar ik vind het altijd zo moeilijk om in te schatten of het een opleving is of gewoon eindelijk fit tussen alle blessures door. Gaat ie hem slachtofferen voor Ramsey, want ook Perez zal zich er nog inspelen denk ik,terwijl ik Iwobi belangrijker vind dan Walcott voor het spel.

24 september 2016 om 21:02

Walcott is lastig. Samen met RVP had hij zeker zijn nut, in de seizoenen dat Van Persie nog bij Arsenal speelde haalde hij zeker 10 goals en 10 assists per seizoen. Maar hij is weer minder aan het worden. Hij heeft zo zijn momenten, zoals tegen United vorig jaar en vandaag ook weer, maar hij is wel vrij beperkt. Dat is de kracht en de zwakte van Wenger: Het vertrouwen in zijn spelers.

24 september 2016 om 23:05

Ik heb een zwak voor hem voornamelijk omdat het een speler is met echt unieke kwaliteiten. Zo snel en toch behendig zijn er weinig. Alleen is hij zo enorm inconsistent, ik dacht altijd dat dat met de jaren eruit zou gaan maar nog steeds niet. Hij heeft nu twee wedstrijden op een rij gepresteerd dus je zou al bijna kunnen zeggen dat dat niet goed kan gaan, dus de volgende wedstrijd banken.

Overigens wat betreft het vertrouwen van Wenger, de spelers die ie keer op keer kansen blijft geven zijn wel spelers die echt barsten van het talent (eventjes geen Giroud meerekenen). Een Ramsey, Walcott, Wilshere, Rvp, Oxlade zijn wel echt allemaal spelers die echt bekend stonden als wonderkinderen, zekere latere wereldtoppers. Denk dat Wenger tezeer vasthoudt aan het beeld wat hij van ze had dan wat ze daadwerkelijk presteren.

Wat een eerste helft. Arsenal veel steviger en overtuigender in de duels. Tot aan de laatste minuut. Genoten van Koscielny en Bellerin. Mustafi speelde goed maar de motm is toch Özil. Heerlijke goal die tweede van Arsenal trouwens! Geweldige pot!

24 september 2016 om 20:49

Dan vergeet je nog Ozil met zijn doelpunt en passes was hij de beste speler op het veld.

24 september 2016 om 21:51

Oh pardon. Doordat ik dit met mijn mobiel typte lijkt het misschien niet op ozil maar dat is wel wie ik met motm bedoelde

Echt geweldige wedstrijd. 1e helft was magnifiek en Chelsea mag blij zijn met deze score van maar 3-0.
2 fraaie goals gezien en die 2e was een mooie snelle combinatie.
Toen Giroud erin kwam ging het kaatsten net wat minder. Zie daar liever een Lacazette o.i.d.

Meedoen om Kampioenschap moet lukken samen met Manchester City.

Trouwens was die steekbal buitenkant rechts van Luiz van wereldklasse.

Wat speelde Arsenal sterk zeg! Chelsea was nergens te bekennen, ze werden bij vlagen aan vlarden gespeeld. Ook heerlijk hoe Kos met Costa omging, speelde ook echt een sterke wedstrijd. Voor mij persoonlijk is hij ook de MOTM, maar Ozil was ook niet te houden vandaag. Deze wedstrijd wordt natuurlijk opgedragen aan Wenger, wat heerlijk om bij je jubileumwedstrijd je rivaal zo van de kaart te spelen!!! Heerlijke match

Ten eerste gefeliciteerd arsenal fans. Verdiende overwinning. Jullie speelden een geweldige pot. Dit kan niet meer langer zo. Er zit totaal geen pit in het spel. Deze opstelling werkt niet voor ons. We moeten dan een fatsoenlijke 10 hebben en dat hebben we niet. Ga over naar een 4-4-2 of 5-3-2/3-5-2. Diego costa en batsuayi samen kan voor zoveel problemen zorgen. Onze verdediging. DRAMATISCH.. wat speelden cahill en ivanovic slecht zeg. Cahill vind ik normaal een best solide verdediger, maar dit seizoen laat hij niks goed zien. Ik hoop dat zouma of terry zo snel mogelijk terug kan komen. Luiz doet het okee in mijn ogen. Hij zorgt voor wat lange ballen richting costa en batsuayi die zeker voor gevaar zorgen. Zet hem desnoods naast kante. Matic voldoet niet meer. Willian mag van mij part ook ff banken voor moses. Moses brengt veel meer gevaar via de vleugel in plaats van dat nutteloos dribbelen wat willian heel de tijd doet. Hopelijk ziet conte in dat de opstelling moet veranderen, want zonder een goeie 10 is deze opstelling niet goed genoeg. En het koppel koscielny mustafi kan het beste centrale duo worden in engeland. Zeer stabiel. Nogmaals gefeliciteerd arsenal fans.

24 september 2016 om 20:59

Het probleem vandaag was dat Bellerin en Monreal Hazard en Willian nu pas uit hun broekzak gehaald hebben. Die hebben helemaal niets laten zien. En Fabregas is gewoon geen 10. Dat was hij bij Arsenal al niet, bij Barcelona niet en nu ook niet.

De keeper is niet het bespreken waard. Ik zou met Dave rechts, Alonso links en centraal weet ik het niet. Zouma, indien weer fit, en Terry lijkt mij het beste duo, maar dat is ook niet alles. Op het middenveld centraal zou ik met Matic/kante en Fabregas spelen, dan Willian/hazard op 10, Willian/hazard en Pedro op de flanken en Batsman als spits.

Heb net de wedstrijd gekeken, maar wat een slecht Chelsea zeg. Te traag, te weinig beweging en verdedigend zo zwak. Arsenal maakte hier vriendelijk gebruik van en tikte ze dol.

Eerste goal was duidelijk, tweede stond Hazard gruwelijk te slapen (wat is die gast lui verdedigend) en de derde ging het op de helft van Arsenal fout, maar dat speelde Arsenal goed uit.

Mooiste actie van de wedstrijd vond ik de tackle op Pedro van Bellerin. Dit soort tackles mogen van mij ook in een soort compilatie, net zoals de slidings van Herrera trouwens gisteren maar dat terzijde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren