Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal neemt tegen Zweedse stuntploeg voorschot op volgende ronde

Laatste update:

Arsenal is vrijwel zeker van een plek bij de laatste zestien in de Europa League. The Gunners waren donderdagavond veel te sterk voor het Zweedse Östersunds (0-3), waardoor de return van volgende week in Londen niets meer dan een formaliteit lijkt te zijn geworden.

Arsenal trad in de groepsfase geen enkele keer aan in zijn sterkste basiself, maar nu het voor de Engelsen haast onmogelijk lijkt geworden om zich via de nationale competitie te plaatsen voor de Champions League, besloot manager Arsène Wenger voor het duel in Zweden de meeste van zijn sterspelers van stal te halen. Pierre-Emerick Aubameyang (niet speelgerechtigd) en Jack Wilshere (rust) waren weliswaar achtergebleven in Londen, maar onder anderen Mesut Özil en Henrikh Mkhitaryan verschenen wel aan de aftrap in de Jämtkraft Arena.

Östersunds verraste voor de jaarwisseling door door te stoten in een groep met Hertha BSC, Zarya Lugansk en Athletic Club, maar tegen Arsenal bleek de Zweedse stuntploeg niet opgewassen. De bezoekers uit Engeland trokken het duel vanaf het eerste fluitsignaal naar zich toe en hadden uiteindelijk slechts 24 minuten nodig om de thuisploeg op een ruime achterstand te zetten. Nacho Monreal opende na een klein kwartier voetballen de score door attent te reageren na een fout van doelman Aly Keita, waarna een eigen doelpunt van Sotirios Papagiannopoulos de 0-2 betekende.

In de tweede helft haalde Arsenal de voet enigszins van het gaspedaal. Östersunds kreeg de kans om iets beter in de wedstrijd te komen, maar moest na een klein uur voetballen opnieuw capituleren. Özil werd in de loop aangespeeld door Mkhitaryan, waarna de Duitse ster vanaf een meter of zeven succesvol afdrukte. Arsenal verslapte daarna: Héctor Bellerín beging in blessuretijd een overtreding op Tesfaldet Teki, maar de daaropvolgende strafschop van Tom Pettersson werd vervolgens gekeerd door David Ospina.

Wint Arsenal de Europa League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Totaal geen spanning in de wedstrijd, Arsenal is gewoon een paar maten te groot voor Ostersund, wat geen enkele schande is.

3 uitgoals, geen tegengoals, geen kaarten of blessures, veel beter kan het eigenlijk niet voor Arsenal.

15 februari 2018 om 20:57

Klopt, alhoewel wij toch onthutsend zwak waren.....

15 februari 2018 om 21:01

Gezien het feit dat ze toch in dit stadium van de Europa League zijn geraakt, met even veel punten als Bilbao, doet vermoeden dat ze beter kunnen dan dit. Alleen schoten ze zichzelf natuurlijk al vroeg in de voet door 2 van de meest vermijdbare tegengoals in de geschiedenis van het voetbal te pakken. Het was al snel over en uit en de rest van de match was 1 lange, saaie lijdensweg. Ben dan maar op Dortmund-Atalanta overgeschakeld wat wel leuk was.

15 februari 2018 om 21:13

Eerste gestopte penalty in 5 jaar is ook het benoemen waard

15 februari 2018 om 21:31

Wat niet de kern van het probleem is, want je krijgt belachelijk veel penalties tegen... Ik kan zo uit mijn hoofd al 7 penalties tegen dit seizoen benoemen, wat belachelijk veel is..

16 februari 2018 om 08:44

Mee eens, maar dat is toch al lang bekend? Het is wel opvallend dat wij 5 jaar lang(!!) geen pingel gestopt hebben..

Als Arsenal de EL wint zal het het enige lichtpuntje van het seizoen worden en als hoogtepunt dat Wenger vertrekt.
Komisch toch dat er zolang geprotesteerd werd tegen een top 4 plaatsing als prijs zien maar dat zelfs nu niet eens realistisch lijkt.

CL ticketwenger eruitcentrale verdedigerverdedigende middenveldereddie Howe inhelft bestuur eruit.
Ssst mag dromen.

Eindelijk een club die met recht gebruik kan maken van een kunstgras mét veldverwarming. In ostersund ligt momenteel 75+ centimeter sneeuw. Ondanks dat een wedstrijd op een (voor kunstgras begrippen) goed veld. De enige geldige reden voor Nederlandse clubs om een Kunstgrasveld te verantwoorden is een verhuizing naar noord-scandinavie.

Ostersund had niks in te brengen. Maar goed, dat mag geen verassing heten. Twee vingers in de neus voor Arsenal.

15 februari 2018 om 22:15

Reken daar nog bij dat het in Ostersund een graad of 4 onder nul is.

Ik heb de wedstrijd niet kunnen kijken. Wil iemand mij vertellen hoe Micki speelde?

16 februari 2018 om 08:43

Mkhi speelde goed, had een assist en de assist -als je het zo mag noemen- bij het eigen doelpunt.
Vooral die assist op Ozil was klasse, maar als daar een Welbeck had gelopen was het ook nooit een assist geworden, die aanname

16 februari 2018 om 16:48

Ahh bedankt Samcro. Mooi dat Micki het goed doet. Maakt me altijd trots!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren