Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Laporta bevestigt transferdoelwit van Barcelona: ‘Hij is een reële optie'

Laatste update:

Benjamin Pavard staat op de radar van Barcelona, zo onthult voorzitter Joan Laporta. De 26-jarige verdediger beschikt nog over een contract tot medio 2024 bij Bayern München. Vorige maand leek Pavard echter te zinspelen op een vertrek bij der Rekordmeister.

Laporta is tegenover het eigen clubkanaal uitgesproken over de transferplannen van Barça. “Pavard is een reële optie voor ons”, laat de voorzitter weten. “Zijn contract loopt over twee jaar af en hij wil weg. Hij zal de verdediging kunnen versterken.” Afgelopen zomer versterkten de Catalanen zich in de defensie al met Pavards langenoot Jules Koundé, die voor minimaal vijftig miljoen overkwam van Sevilla. Daarnaast waren Marcos Alonso, Andreas Christensen (beiden Chelsea) en Héctor Bellerín (Arsenal) transfervrije versterkingen.

In gesprek met L'Équipe sprak Pavard vorige maand voorzichtig de wens uit om na dit seizoen elders een avontuur aan te gaan. De verdediger is bezig aan zijn vierde seizoen in dienst van Bayern, nadat hij in de zomer van 2019 overkwam van VfB Stuttgart. Voor hem is het echter langzaam tijd om verder te kijken. "Ik heb veel respect voor Bayern, want daar heb ik leren omgaan met het hoogste niveau", vertelde hij. "Maar ik ben niet vies van een nieuwe uitdaging. Misschien is nu het juiste moment. Waarom niet een nieuw land, een nieuwe cultuur ontdekken? Het sportieve project moet wel interessant zijn."

Afgelopen zomer werd al herhaaldelijk gespeculeerd over een vertrek van de verdediger, maar besloot hij uiteindelijk bij de Duitse recordkampioen te blijven. Mocht de Fransman zijn contract voor het einde van het seizoen niet verlengen, dan kan een vertrek opnieuw een probleem worden. Bayern zal Pavard in 2024 sowieso niet transfervrij willen laten gaan. De verdediger begon het afgelopen WK nog als basisspeler bij Frankrijk, maar na de wedstrijd tegen Australië (4-1 overwinning), waarin hij geen al te sterke indruk achterliet, moest Pavard genoegen nemen met een reserverol.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weer zo een anti voetballer als back. Doe mij maar dan liever Vanderson van Monaco of Juranovic. Die laatste vond ik op het WK erg sterk spelen. Snelheid kan Barcelona achterin wel gebruiken op rechts.

22 december 2022 om 16:13

Hij zal niet als back komen lijkt me, heeft bij Bayern ook meerdere keren uitgesproken liever centraal te spelen.

22 december 2022 om 16:29

Dit is toch geen toevoeging voor Barca...

22 december 2022 om 23:22

Als centrale verdediger bij Barcelona is hij in één klap de op 1 na beste, achter Araujo. Op de flank zou ik hem niet gebruiken, daar is hij niet best.

23 december 2022 om 08:39

Koundé vind ik (centraal) toch wel beter dan Pavard. Als back is Koundé een drama. Koundé-Araujo is een centrum voor de komende 10 jaar.

23 december 2022 om 09:26

Ja dan verschillen we van mening, ik vind Kounde echt zwak, op elke positie. Maar dat vond ik al van hem toen hij nog bij Sevilla speelde.

Dit is toch niks voor Barcelona? Zo bijzonder is die Pavard niet. Degelijk, maar meer ook echt niet.

22 december 2022 om 16:52

Maar dat is barca momenteel toch ook. Degelijk, meer niet.

22 december 2022 om 18:21

Barcelona is niet meer wat het geweest is. Met dit soort spelers moeten ze het tegenwooridg doen. Barca is geen schim meer van de club die door Ajacieden in gemaakt.

Nog zo'n 13 in een dozijn aankoop... Voor welke positie wordt hij dan gehaald? Rechtsback? Daar is hij niet goed genoeg voor (net als Koundé trouwens, die speelde echt een draak van een WK op rechtsback). CV? Op die positie staat Araujo de komende tijd. Als Barça zijnde zou ik m'n handen hier niet aan branden, maar ik laat me graag verrassen.

Pavard is een typische net niet voetballer. Hij heeft niet de kwaliteiten die een moderne rechtback moet hebben. Pavard wordt nerveus als hij over de middenlijn komt. En als Centrale verdediger heeft hij de afgelopen seizoenen simpelweg te weinig gespeeld.

Las gister een artikel over Pavard dat de hele Franse selectie inclusief staf (behalve Lloris en Giroud die hem steunden) sinds de verloren WK finale uitkotsen. Heeft blijkbaar zitten lekken naar de media en tijdens de finale op de bank zitten klagen over spelers die op het veld stonden. Ook bij Bayern zijn ze zijn geklaag zat sinds die zijn plek is verloren aan Mazraoui, lijkt me niet echt handig om zo’n zeikerd binnen te halen.Tenslotte vind ik het ook niet waard puur gekeken naar zijn kwaliteiten.

22 december 2022 om 16:14

Bronnen mbt verloren WK finale ruzie zijn Voetbalprimeur en Soccernews.

Van Alves naar Sergi naar Dest naar Bellerin naar Pavard. Poeh poeh het is wat. Moet je toch niet willen.

Wordt het niet eens tijd om eerst de schuldeisers eens terug te betalen voordat je dure spelers gaat kopen??

22 december 2022 om 16:35

Snap je helemaal niets van bedrijfsvoering? Bij schulden betaal je iedere maand een bepaald bedrag af, totdat de schuld is ingelost. Die betaal je niet ineens af als het mogelijk is en vervolgens laat je alles vallen.

Ik heb bijvoorbeeld een hypotheek. Ik betaal iedere maand een bepaald bedrag, totdat het is af betaald. Dat wil niet zeggen dat ik in die tijd niet een nieuwe auto mag kopen of iets anders wat me geld kost. Het betekent dat als ik dat maandbedrag niet betaal, dat ik in de problemen kom, niets meer en niets minder.

22 december 2022 om 16:43

Dat je nog de tijd neemt om het zo goed uit te leggen, mensen die nu nog roepen dat ze niets mogen doen en eerst de schulden af moeten lossen willen het niet snappen, die provoceren alleen of iets anders, but I prefer not to speak on that subject.

22 december 2022 om 16:45

'snap je niets van bedrijfsvoering' om vervolgens de situatie van een particulier ter vergelijking te nemen als argument...

Je hebt verder gelijk met je eerste punt natuurlijk maar ik ben niet bepaald overtuigd dat jij er verder heel veel van snapt. Wat overigens vrij normaal is mocht dat zo zijn maar nogal onhandig om dan zo te reageren.

22 december 2022 om 16:56

Sheesh als jij het allemaal wel zo goed snapt, waarom leg je het dan niet even uit ipv zo popiejopie te doen.

23 december 2022 om 15:59

Ik gebruik de situatie van een particulier, omdat mensen daar vaak meer binding mee hebben en deze situatie vergelijkbaar is en iemand het zo waarschijnlijk beter snapt. En het is overzichtelijk.

Ik kan natuurlijk met een heel relaas over problematische schulden, schuldeisers, insolventie, faillissementen en dergelijke komen. Maar uiteindelijk wil ik het begrijpelijk houden.

Man man man wat zijn ze in godsnaam aant doen.. haal dan niks! Wat moet je met spelers als Pavard, bellerin en Marcos Alonso. Hou dan maar de hand op de knip en wacht tot een Vanderson/Frimpong enigszins haalbaar zijn, of haal Arnau Martinez op bij Girona.

Afgelopen zomer hebben we ook alleen Koundé en Lewa gehaald die het waard waren. Ferran 55 miljoen en Raphinha 72 Miljoen is gewoon geldverspilling, leuke spelers maar absoluut hun transferbedrag niet waard. Kessie kan het niveau niet aan, maar die kan je hopelijk slijten voor een miljoentje of 20.

Volgens is Fc Barcelona veranderd in Juventus.
Elke tranfervije speler die er is proberen te halen en teveel betalen.
En opvullen met een paar dure krachten.

Heeft Laporta zijn spaarpot geleegd of moeten de spelers weer financieel inleveren

Wat een clowns zeg. Had dan mazraoui gehaald een tijdje terug… perfecte back voor barça. Deze club is helemaal zien en kan me ook echt niet voorstellen dat je hier fan van kan zijn als je geen banden met Catalonië hebt.

22 december 2022 om 17:16

Je wilt wel heel graag laten blijken dat je Catalaans bent he?

22 december 2022 om 18:40

Excuus was als grap bedoeld 😂😂. Maar deze club is echt lachwekkend geworden hoor. Begint een saaie club te worden die alles bij elkaar probeert te kopen. En ja tuurlijk! Je moet trots zijn 😂. Ben jij toch ook op het feit dat je de neef van ilias kent?

Waar het bij real Madrid gaat over Mbappe en Jude. Gaat het bij barca over pavard…. Verschil moet er zijn

22 december 2022 om 23:26

Mbappe en Jude komen geen van beide naar ons. Pavard naar Barcelona is een serieuze mogelijkheid, dus we mogen wat dat betreft wat minder hoog van de toren blazen. Ze staan nog altijd boven ons op de ranglijst.

Betere rechtsbacks zijn op 1 hand te tellen en spelen al bij de absolute top. Als je Pavard weet te halen en Gaya voor de linksback positie, dan heb je als Barcelona gewoon goed ingekocht.

Ter Stegen
Pavard
Kounde
Araujo
Gaya
Gavi
Frenkie
Pedri
Dembele
Lewandowski
Fati

Pavard. Haha alsjeblieft. Stel dan je grootste talent uit La Masia op, die gaat het in 1 of 2 jaren snel beter doen.

Geen geld maar toch kopen,daar moet toch iets mis zijn? Ik vertrouw die laporte niet als ik als die treurige uitspraken van de man lees.
Deze kerel moeten ze zo snel mogelijk ontslaan, de spelers moeten met z'n allen tegen hem zijn dan is het snel klaar, want dit gaat falikant mis daar in Camp Nou.

Ik zou eerder christensen met aroujo als centrale duo zien en dan kounde rechtsback in de 1é helft laten spelen volgend seizoen 4 januari 2023 tegen cf intercity voor de copa del rey.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren