Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal maakt indruk en zet grote stap richting halve finale EL

Laatste update:

Arsenal heeft donderdagavond een goede stap richting de halve finales van de Europa League gezet. De Londenaren waren in eigen huis met 2-0 te sterk voor Napoli. De ploeg van Unai Emery wist in de eerste helft te domineren en afstand te nemen van de Italianen. Na de rust gaf Arsenal de zege niet meer uit handen, waardoor de halve eindstrijd lonkt.

Napoli had in de eerste helft nauwelijks iets in te brengen tegen the Gunners. De Italiaanse topclub kreeg in de eerste 45 minuten zes doelpogingen te verwerken, meer dan elke andere eerste helft die Napoli dit seizoen afwerkte in alle competities. Na bijna een kwartier spelen kwam de thuisploeg op voorsprong na een prachtige aanval vanaf rechts.

Bij een tegenaanval kwam de bal via verschillende schijven bij Aaron Ramsey in het strafschopgebied terecht. De middenvelder bleef vervolgens koel en zette zijn ploeg op 1-0. Na 25 minuten verdubbelde Arsenal de voorsprong. Lucas Torreira brak in de as van het veld door en snelde naar het doel van Alex Meret. Het schot van de middenvelder werd ongelukkig getoucheerd door Kalidou Koulibaly, waardoor de doelman niet meer kon ingrijpen: 2-0.

Arsenal had in de tweede helft voldoende kansen om de score verder uit te breiden, maar onder anderen Ainsley Maitland-Niles stuitte op Meret. Piotr Zielinski miste twintig minuten voor tijd namens Napoli een enorme kans. Na goed voorbereidend van Lorenzo Insigne werkte de Pool de bal hoog over, waardoor de ploeg van Carlo Ancelotti achter de feiten bleef aanlopen. Arsenal had via onder anderen Ramsey verder kunnen uitlopen, maar de genadeklap bleef uit.

Wie verwacht jij dat de volgende ronde van de Europa League gaat halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je alle horrorverhalen moest geloven (want Napoli zou Arsenal wel even van de mat spelen) had je als Arsenal supporter voorafgaand aan deze wedstrijd lachend getekend voor dit resultaat. Maar waar heb ik vanavond in godsnaam naar zitten kijken? Beide teams verschrikkelijk slordig in balbezit en in het benutten van kansen, maar Napoli spande toch wel echt de kroon. Wat speelden die slecht zeg. Als Arsenal het in de uitwedstrijd nog uit handen geeft (en met de uitvorm van Arsenal weet je het maar nooit) , dan zou dat echt een aanfluiting zijn. Ze hadden Napoli hier met 5/6-0 naar huis moeten sturen, maar hebben gewoon een slechte wedstrijd gespeeld.

Ook de wissels van Emery vond ik onbegrijpelijk. In plaats van door te drukken en Kolasinac eraf te halen voor een Iwobi haalt hij behoorlijk vroeg in de tweede helft zowel Ozil als Laca eruit. Om nog even toe te voegen aan de misã¨re haalt hij Motm Torreira van het veld voor Elneny.

Ik houd mijn hart vast voor de wedstrijd in Napels. Als Arsenal zo speelt als afgelopen weekend tegen Everton gaat het zowaar nog een hels karwei worden.

Overigens, die Koulibaly zag er toch ook even een partijtje onzeker uit vanavond en hij heeft mij zowel tijdens het WK (maar ach, het was Senegal) als tijdens CL wedstrijden die ik hem heb zien spelen nooit echt weten te overtuigen. Hij wordt bij Arsenal en United supporters groepen toch altijd genoemd als dé ideale aankoop die alle problemen in de verdediging op zal gaan lossen (a la Virgil Van Dijk). Als hij 100 miljoen moet kosten, dan zou ik als Ajax zijnde De Ligt niet voor minder dan 200 miljoen van de hand doen.

11 april 2019 om 22:55

Inderdaad, vond Koulibaly heel zwak vandaag maar dat was bijna heel Napoli. Arsenal had hier echt 4 of 5 goals moeten maken en het meteen af moeten maken. Ik vond Kolasinac erg slecht vandaag en verprutste echt 3-4 veelbelovende aanvallen. Mkhitsryan erger ik me steeds erger aan, zelfde met Elneny. Verder was het een leuke eerste helft van deze kwartfinale. Hopelijk zullen we dit keer niet een uitwedstrijd verliezen🤞

11 april 2019 om 22:59

Hopen dan maar inderdaad. Vooralsnog heerst nog vooral teleurstelling vanwege het slordige spel van vanavond.

11 april 2019 om 23:04

Napoli had ook minimaal 2x moeten scoren via Zielinski en Insigne. Echt ongelofelijk slordige, maar wel heel vermakelijke wedstrijd. Vond het vreemd dat Laca en Özil werden gewisseld en Elneny erin kwam en niet Guendouzi. Arsenal heeft zich tekort gedaan vandaag. Als Napoli zijn gebruikelijke niveau haalt in de return kan de 2-0 zomaar weggeveegd worden!

11 april 2019 om 23:08

Mee eens. Die kans van Zielinski was het denk ik op open goal, die moest er gewoon in. Maar de wissels verbaasde mij ook. Ik had zelf eerder Lacazette laten staan en Auba eruit gehaald. Ook Elneny terwijl Guendouzi ook op de bank zit? Misschien zag hij ze van achter en haalde hij ze door elkaar😉

12 april 2019 om 01:17

Guendouzi heeft meer talent dan Elneny maar brengt wel meer risico met zich mee. Elneny houdt vaker, al dan niet simpel, de bal in de ploeg. Ik begreep die wissel wel. En ja, ik zie Napoli er zeker wel 2 maken maar Arsenal ook wel minstens 1. Denk dat Arsenal de halve finale haalt!

11 april 2019 om 22:58

Dan heb je Koulibaly niet goed bekeken in de CL want tegen Liverpool (thuis) en PSG (zowel thuis en uit) vrat hij alles op wat ie kon vreten. Napoli was inderdaad slecht en Koulibaly speelde ook niet goed, maar hij is nog steeds een hele goede cv en doet niets onder voor mensen zoals Varane en Bonucci en die twee zouden zeker basis staan bij Arsenal en United.

11 april 2019 om 23:01

Varane en Bonucci in topvorm of in de vorm die ze dit seizoen laten zien? Want wat ze dit seizoen laten zien is echt niet best.

11 april 2019 om 23:04

Zelfs in topvorm zijn ze niet zoveel beter als Koulibaly. Die twee hebben natuurlijke wel meer ervaring op internationaal niveau, maar Koulibaly is echt een beest en voetballend echt niet zo slecht als men denkt

11 april 2019 om 23:17

Het is ook wel wat om dit te concluderen op één wedstrijd maar vandaag speelde koulibaly een slechte pot

11 april 2019 om 23:22

Ik kan mij niet herinneren dat ik overtuigd was van zijn optreden. Ik zeg niet dat ik hem een slechte verdediger vind, maar ik zie hem vaker onzeker ingrijpen / onopvallende wedstrijden spelen, dan dat ik hem zijn tegenstander zie domineren. Ik kan me de wedstrijd op Anfield ook nog herinneren dat hij kinderlijk eenvoudig door Salah wordt omspeeld bij de 1-0.

Om direct te stellen dat ik de wedstrijden dus 'niet goed bekeken' zou hebben vind ik daarom nogal kinderachtig. Ik zeg toch ook niet dat anderen het niet goed zien? Ik verkondig enkel mijn mening, daar zijn deze reacties namelijk voor bedoeld. Denk daar in het vervolg dus misschien even over na voordat je stelt dat mensen het mis hebben omdat ze een andere mening dan dat van jou zijn toegedaan.

12 april 2019 om 00:26

Sorry maar koulibaly mocht niks doen anders ging salah weer schoon duiken en wsl weeral een pingel krijgen. Koulibaly is een monster. En ja hij is duur, maar sorry he de ligt is bijlange geen 100 of 200 waard. Ajax mag blij zijn met een bedrag 50 a 70 mil. Maar ja het is wat de gek ervoor betaald.

11 april 2019 om 23:06

cl wel degelijk goed koulibaly ..iets beter of vaker kijken de volgende keer

11 april 2019 om 23:17

Op basis van het wedstrijd beeld hadden ze er echt meer moeten maken en dat is toch wat telt

12-2 was een betere resultaat geweest

11 april 2019 om 23:12

Nee joh je doet ze beiden tekort 25-5 was beter geweest.. ik had daarom ingezet op over 29.5 goals

Arsenal had er minstens 4 moeten maken. Nu wordt het nog spannend in Napels.

Ik ga Ramsey wel missen hoor. Ook al is die wisselvallig. Verfder erg jammer dat Arsenal zoveel kansen heeft gemist. 2-0 had ik van te voren wel gewoon voor getekend. Nu hopen dat Arsenal uit normaal gaat voetballen.

11 april 2019 om 22:57

Denk dat iedere fan hem wel gaat missen, al is het maar vanwege zijn inzet door de jaren heen. Helaas is Arsenal in een situatie gebracht waarin ze alleen maar konden verliezen. Of je laat een goede speler gaan of je gooit je salarishuis nog verder overhoop en limiteert jezelf vanwege maximale salaris regels.

11 april 2019 om 23:05

Ik ga Ramsey ook heel erg missen. Maakt niet uit hoe slecht hij speelt hij geeft altijd alles voor het team. Het zou zo geweldig zijn geweest om hem erbij te hebben voor het nieuwe project omdat hij en Emerys speelstijl gewoon heel erg klikken. Ik vind het doodszonde maar als hij uit Turijn weg wil na een jaar is hij van harte welkom wat mij betreft.

Klote dat je er niet meer maakt, want de kansen waren er. Aangezien Arsenal in uitwedstrijden enorm zwak is, wordt dit nog een zware kluif.

12 april 2019 om 08:04

Inderdaad. Als zou ik er met 4-0 nog niet gerust op zijn geweest, want in uitwedstrijden zijn wij echt ontzettend slecht.. Als Napoli thuis furieus start zie ik ons zo maar na 30 minuten met 2-0 achter staan daar.

Echt eeuwig zonde dat je hier niet een veel grotere uitslag neerzet. 2-0 met de vorm die Arsenal uit heeft is nog steeds spannend.

De opstelling (op Cech na) mag van mij altijd wel zo. Alleen snap ik de wissel van elneny niet. Waarom breng je dan geen matteo op dat moment. Staat ook ze mannetje en kan nog bijdragen aan de nieuwe aanvalle. Elneny rende als een kip zonder kop op het veld rond.. Coyg

Op zich een prima resultaat maar alsnog een bittere nasmaak omdat je Napoli hier met 5-1 naar huis had moeten vegen. En ook omdat je weet hoe Arsenal is in uitwedstrijden. Dit is nog niet gespeeld en dat had het wel moeten zijn.

Arsenal doet zichzelf hier ontzettend te kort. Zelfde eigenlijk als vorig jaar in de thuiswedstrijd tegen atletico, en tsja toen vlogen we er alsnog uit. Had best wel 4 a 5 x gescoord mogen worden. Voor de rest beiden ploegen zeer slordig, heb er wel vertrouwen in dat emery het wel kan neerzetten uit in napels

Hm even snel. Arsenal goeie wedstrijd jammer van de 17 kansen en 2 goals. Derde zat er dichtbij jammer. Ik geniet toch wel dat de grote clubs hebben lopen slapen op Torreira wat domineerde die vandaag toch weer. Uhmmm AMN verademing. Die extra touch soms van Sead kan mij echt boos maken man man man. Al met al fantastische eerste helft heer en meester. Ohja tbh ik heb liever dat Auba eruit gaat dan Lacazette. Heb toch meer het gevoel dat Lacazette de bal in de ploeg kan houden en kan spelen. Nja heb er zin in op naar Napels!!

Dan win je met 2-0 van Napoli en speel je gewoon geen goede wedstrijd. Veel te veel balverlies en domme beslissingen.


Soms vraag ik me ook echt af hoe het kan dat Laca en Auba zoveel scoren. Vandaag waren ze weer zo slecht

12 april 2019 om 05:40

Laca had zijn dag niet en ook het vertrouwen niet doordat hij laatste tijd constant op de bank begint.
Auba is gewoon lomp...veel gescoord maar ook enorm veel kansen en aanvallen verprutst.

Ik had er van tevoren sowieso wel vertrouwen in dat Arsenal thuis zou winnen, maar zelfs met 2-0 doen zij zichzelf te kort. Zoals de commentator al zei: ze hadden hier 7 doelpunten kunnen hebben, mits er niet zo nonchalant met de kansen werd omgegaan. Ik vertrouw erop dat Lacazette revanche voor zichzelf neemt volgende week na zijn vertoning vandaag.

Hoogtepuntje van vandaag is toch wel het doelpunt van Ramsey die weer laat zien hoe lekker die kan voetballen als-ie het op zijn heupen krijgt. Juve-fans zullen van hem gaan genieten volgend seizoen, vooral als hij zo blijft scoren tegen de club uit Napels. Nu op naar volgende week!!

gwn strijderen als team en ze kunnen het overleven geen domme fouten maken dan hopen tegen chelsea in de finale

12 april 2019 om 05:37

😂😭😭 als dat gebeurt hagabah

Arsenal heeft slecht gespeeld en toch met 2-0 gewonnen, hoe ze dat gedaan hebben vraag ik me nog steeds af
Napoli kan ook wel missen sjonge jonge had wel 8-3 kunnen zijn.
Maar Arsenal is er zeker nog niet, Napoli kan het zeker nog recht trekken en Arsenal en uitwedstrijden kennen wij onderhand wel.
Had 3-1 voorspelt voor Arsenal maar 2-0 teken ik zeker ook voor.
Op naar Napels

Napoli nooit nog beste 8 Europa dus het 2e toernooi is nog steeds hun kans ..maar dan moet je veel beter arsenal was sterker echter thuis na een snelle voorsprong zou het nog kunnen ..het blijven de chokers in Europa voor de italianen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren