Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal maakt het spannend, Kane alweer de grote man

Laatste update:
/

Spannend was het zeker, maar Arsenal heeft zaterdag geen steek laten vallen in de Premier League. Het team van Arsène Wenger bracht de uitwedstrijd tegen Newcastle United tot een goed einde, dankzij twee goals van Olivier Giroud (1-2). Harry Kane nam op White Hart Lane zoals gewoonlijk Tottenham Hotspur bij de hand en tekende voor een hattrick tegen Leicester City (4-3). Kane is nu de topscorer van de Premier League, met negentien goals. Southampton leukte de 52ste verjaardag van coach Ronald Koeman ondertussen op, door thuis te zegevieren tegen Burnley (2-0).

Newcastle United - Arsenal 1-2
Voor rust speelde Newcastle soms armoedig en verloor het met name op het middenveld steeds de strijd. Arsenal had echter moeite uitgespeelde kansen te creëren. Tussen de twintigste en dertigste minuut lukte er wél veel voor the Gunners. Aaron Ramsey deed eerst nog te weinig met een goede steekbal van Giroud, maar de Franse spits nam vervolgens het voortouw. Met zijn knie tikte hij de 0-1 binnen, na een hoekschop van Santi Cazorla en doorkoppen van Danny Welbeck. Het was voor Olly alweer de vijfde competitiewedstrijd op rij, waarin hij tot scoren wist te komen. Vier minuten later maakte hij ook zijn tweede, met het hoofd, na een hoekschop van Cazorla. Tussendoor had Welbeck nog een keer naast gevolleerd.

/

John Carver deed geen omzettingen in de rust en verscheen ook aan het begin van de tweede helft met drie Nederlanders op het veld: Tim Krul, Vurnon Anita en Daryl Janmaat. Zij waren echter geen van drieën betrokken bij de vlotte aansluitingstreffer. Ryan Taylor zette de actie in, bediende Rémy Cabella en uit diens lage voorzet schoot Moussa Sissoko de 1-2 tegen de touwen. Daarna was Ayoze Perez dicht bij de gelijkmaker, maar hij schoot eerst naast en even alter over. De spanning nam toe in beide kampen en Newcastle verwierf meer en meer dominantie. Yoann Gouffran schoot op David Ospina en de doelman redde ook op een kopbal van Ashley Williamson. Janmaat joeg later net naast.

Wenger bracht Tomás Rosický en Mathieu Flamini binnen de lijnen, om de orde op het middenveld te herstellen. Alexis Sánchez, dit seizoen al heel vaak goud waard maar zaterdag nauwelijks belangrijk, moest samen met Cazorla wijken voor de Tsjech en Fransman. Wenger slaagde in zijn opzet en langzaam kwam er weer wat lijn in het spel van de bezoekers: Welbeck dwong Tim Krul zelfs tot een redding. Toch rook Newcastle nog steeds bloed en als Mike Jones een schappelijkere dag had gehad, hadden the Magpies misschien een strafschop gekregen. Cabella won er echter geen één, zoals het Perez voor rust ook al niet was gelukt.

/

Southampton - Burnley 2-0
Als Koeman en zijn spelers Europa in willen, moeten er nog veel punten gepakt worden in de laatste fase van het seizoen. De zege die zaterdag gepakt werd was er één in de goede richting, was het vroege wegvallen van keeper Fraser Forster (in minuut tien) wel een punt van zorg. Koeman stelde Graziano Pellè weer op in de basis, nadat hij de spits ‘prikkelde’ met een late invalbeurt tegen Chelsea, vorig weekend. De ex-Feyenoorder bleef ook nu droog staan, maar raakte kort voor rust wel de lat. Het was even tevoren 1-0 geworden door een concurrent voorin, Shane Long. Die raakte een schot van Nathaniel Clyne aan en liet de doelman van Burnley zo kansloos. Een kwartier na rust ging de wedstrijd op slot: Jason Shackell maakte na een crosspass van Ryan Bertrand een ongelukkige eigen goal.

Hij hielp Southampton zo ongewild verder in het zadel. The Saints kregen dit seizoen al vijf eigen doelpunten in de schoot geworpen, meer dan welke andere Premier League-club ook. Bijna werd het zaterdag ook nog 3-0, maar Pellè miste een late kopkans. Op 20 december scoorde hij voor het laatst in de competitie. Koeman ziet hoe zijn team Liverpool tot op één punt nadert: de concurrent speelt zondag thuis tegen Manchester United, dat nu nog drie punten voor staat op Southampton. Een gelijkspel op Anfield zou wat dat aangaat niet slecht uitkomen voor Southampton.

/

Tottenham Hotspur - Leicester City 4-3
Er staat momenteel geen enkele maat op Harry Kane en de spits was ook tegen Leicester City van onschatbare waarde voor Tottenham Hotspur. Binnen een kwartier had de kersverse international al twee keer gescoord, waardoor hij zijn totaal van het seizoen ophoogde naar achttien. Daarmee passeerde hij Sergio Agüero en kwam hij op gelijke hoogte met Diego Costa. De eerste maakte Kane al na zes minuten, door na een hoekschop simpel binnen te tikken bij de tweede paal. Aan de tweede goal ging goed werk van Kyle Walker vooraf, al had Kane wat geluk dat hij de bal voor zijn voeten kreeg. Via het lichaam van Robert Huth schoot hij binnen. Dat gebeurde allemaal met Michel Vorm in het doel van de thuisploeg: eerste keuze Hugo Lloris moest zich al na een minuut laten vervangen na een botsing met Walker.

Wie dacht dat the Spurs de punten al binnen hadden met de 2-0 stand, kwam bedrogen uit. Hekkensluiter Leicester City bleef knokken en kwam even voor rust via Jamie Vardy terug in de wedstrijd (2-1). Even na de onderbreking werd het ook nog eens gelijk. David Nugent miste al een reuzenkans, maar hield daar wel een hoekschop aan over. Uit die corner kopte Wes Morgan binnen, nadat de bal gemist was door Nabil Bentaleb. Wie anders dan Kane schoot de fans op White Hart Lane alsnog in de zevende hemel: met een benutte strafschop tekende hij voor de 3-2 en zette hij zijn naam met negentien goals bovenaan de ranglijst der topschutters. Daarna bepaalden Jeffrey Schlupp (eigen doelpunt) en David Nugent de eindstand op een indrukwekkende 4-3.

/

Aston Villa - Swansea City 0-1
Villa won de voorgaande twee wedstrijden en hoopte ook Swansea aan de zegekar te binden, maar de bezoekers startten beter. Bafetimbi Gomis schoot echter tegen de benen van Brad Guzan en kreeg later ook nog twee mogelijkheden. Een schot van Wayne Routlegde werd nog van de lijn gehaald door Ciaran Clark. De thuisploeg had moeite om zijn weg naar het doel te vinden en leek zich in het eerste kwartier na rust op te richten, maar een doelpunt zat er voor het team van Tim Sherwood niet in. In de slotfase kregen the Villans er zelfs nog een om de oren: Jefferson Montero schudde Leandro Bacuna van zich af en stelde Gomis in staat om voor de 0-1 te zorgen. De club uit Wales won voor het eerst na twee achtereenvolgende nederlagen.

/

Stoke City - Crystal Palace 1-2
Met Erik Pieters in de basis kwam Stoke na een kwartier op voorsprong: Mame Biram Diouf pikte de bal na een gekraakte vrije trap van Charlie Adam op en joeg de bal tegen de touwen. De thuisploeg bleef de gevaarlijkste partij, maar vijf minuten voor rust kreeg Palace zowaar een strafschop na een overtreding van Asmir Begovic op Yala Bolasie. Glenn Murray maakte geen fout: 1-1. Palace drukte hierna door en kwam via Wilfried Zaha, nog voor rust, op voorsprong. In de tweede helft kregen de bezoekers genoeg kansen om verder weg te lopen van Stoke, maar Jason Puncheon schoot over en Scott Dann trof de paal. Stoke stelde daar in aanvallend opzicht niet veel tegenover en verloor zodoende voor de tweede keer op rij.

Arsenal eindigt dit seizoen als...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie wedstrijd, is op het einde nog zeer spannend geworden. Janmaat speelde goed op CV. Beste van het veld waren toch wel Giroud en Ospina. Die Giroud vindt steeds beter zijn draai. Slechtste naar mijn mening waren de scheidsrechter en Chambers... Die man kan geen voorzet geven zeg...

21 maart 2015 om 18:02

Chambers zie ik ook gewoon liever als CV en dan Bellerín als vaste RA, want Chambers was daar inderdaad erg matig

21 maart 2015 om 18:03

Chambers is te zwak als CV en zou je dan op CVM moeten zetten. Ik vond Ramsey nog slechter.

21 maart 2015 om 18:07

Chambers heeft zeker potentieel op CV. Hij heeft daar al zeer goede wedstrijden gespeeld, dus dat zou best kunnen. Hoezo vind jij dat hij dat niet kan dan?

21 maart 2015 om 18:13

Chambers op RB ziet er net zo klunzig uit als Boilesen op LB bij Ajax. Elke rush mislukt vanwege een gebrek aan snelheid. Ze willen beide steeds te mooi doen, maar krijgen er werkelijk 0 goede voorzetten uit. Bellerin was in die 5 minuten die hij speelde gevaarlijker dan Chambers...

21 maart 2015 om 18:35

Hij is te vaak zenuwachtig. Wil nog wel eens verkeerd timen. Maakte domme rushes, is niet bijzonder sterk in duels.

21 maart 2015 om 19:32

Dat vind ik hem vooral op rb vertonen. Op cv speelde hij veel meer solide en rustiger vond ik. Ook won hij aardig wat kopduels en had hij goede slidings in huis. Op de rb laat zijn snelheid hem in de steek en lijkt hij zich daar ook constant van bewust waardoor hij zenuwachtiger gaat voetballen. Dat gevoek krijg

21 maart 2015 om 19:32

Dat gevoel krijg ik in ieder geval*

21 maart 2015 om 18:26

Vond Coquelin ook uitstekend spelen, had veel intercepties en was in de duels ijzersterk

21 maart 2015 om 20:10

Ik vond Cabella ook heel erg goed.

Wat een pot. Newcastle heel veel inzet en passie. Arsenal komt hier echt heel goed weg. Want het was niet om aan te zien, althans de 2e helft. Maar om de 2e plaats zeer belangrijke punten.

His name is Kane, Harry Kane from the Lane C O Y S

21 maart 2015 om 18:17

Wie had gedacht dat jullie na Bale meteen weer een goudhaantje in de ploeg gingen hebben.19 goals topschutter en nog maar 21 jaar.hopelijk weet hij volgend jaar te bevestigen.

21 maart 2015 om 18:21

als we hem kunnen houden in een wereld met sjeiks en corrupte Oliarchen en corrupte Spaanse banken drijvend op EU Euro's😉

21 maart 2015 om 20:07

Als je niet begrijpt hoe het bankstelsel werkt, reageer dan ook niet... Damn

21 maart 2015 om 20:19

modric was/is beter zoveel beter dat was watertanden.

21 maart 2015 om 20:23

wat valt er te begrijpen de banken die Barca En Real geld lenen op de pof waren failliet in 2008 dus ook die clubjes.

21 maart 2015 om 20:39

Real Madrid maakt jaarlijks een omzet van 500 miljoen, hetgeen de reden is waarom banken geld aan hun blijven lenen: Real Madrid kan het immers betalen (inclusief de rente).

21 maart 2015 om 21:06

Waarom staat er dan nog een schuld van ruim 600mil open?

21 maart 2015 om 21:07

En wat spelers daar verdienen etc, dat geld is dan zo op

21 maart 2015 om 23:50

Hurricane!!!

22 maart 2015 om 05:03

Precies dedoelman! The hurricane! Daar gaat het om nu ipv de schulden van barca en real

21 maart 2015 om 21:26

Hadden ze Modric en Bale nog, dan was Tottenham nu al kampioen haha
Nee ma echt, tottenham blijft maar spelers vinden die ze dicht bij top 4 kunnen houden.
Ik ben Arsenal fan en vind het toch leuk om sommige spelers te zien spelen in Tottenham.

Zie ze liever spelen dan een Chelsea of Mancity eerlijk gezegd.

Eerste helft moet je 4 à 5 goals maken. Welbeck en Ramsey hebben het helemaal verpest toen door verkeerde balaannames of door simpelweg in de weg te lopen. Zo heeft Ramsey Giroud zijn hattrick ontnomen. Bij de 1-2 vergat hij voor het gemak Sissoko af te dekken. Hij krijgt van mij een 4.

Grensrechter gigantisch slecht (!) twee keer Arsenal doorgebroken afgevlagd, onterecht. Onbegrijpelijk beslissingen van de man. Cabella geeft Coquelin een klap in het gezegd. Maakte een schwalbe om een penal te versieren en heeft geen kaart gekregen. Sissoko gaf Gabriel een veeg in het gezicht nadat die de bal weg had geschoten. Williams springt twee maal met knie in de rug van Giroud en dat mag allemaal ? Waardeloze ref.

Verder heeft Wenger dit over zichzelf afgeroepen, paar spelers hadden geen energie over van dinsdag en hij had moeten beginnen met Walcott en Rosicky in plaats van Sanchez en Cazorla, die beide ook niks brachten. Giroud wel een goede pot gespeeld, uitermate sterk aan de bal. Het centrale duo stond goed en Ospina ook weer een prima pot. We hebben geluk gehad maar de 3 punten zijn binnen.

Wat een slechte tweede helft speelde Arsenal. Laten we maar hopen dat het door vermoeidheid na de CL kwam, want als er vaker zo'n slechte tweede helft word gespeeld gaat dat absoluut punten kosten.

Ospina, Coquelin en Koscielny hebben de overwinning gered vandaag, speelden goed, middenveld was zeer matig...

Heerlijke drie punter. Vooral wanneer je het niet verwacht. Vraag me af hoe vaak we op deze manier wel niet hebben gewoon buitenhuis. Maar het blijft frustrerend.

21 maart 2015 om 18:07

Nu Liverpool opzij zetten. Mocht dat lukken komt de top -4 erg dichtbij, maar het wordt heel lastig.

21 maart 2015 om 18:11

Een gelijkspel tegen Liverpool moet genoeg zijn aangezien ze nog 3 punten achter ons staan. We moeten ook nog uit tegen Man Utd en thuis tegen Chelsea. Die drie potjes zullen grotendeels bepalen waar we eindigen dit seizoen.

21 maart 2015 om 18:27

Tja, 3 blijft bibberen tot het eind. Ik wil er 6. We spelen thuis, dus 't is echt wel mogelijk.

22 maart 2015 om 05:04

Gelijkspelen mag ook hoor

22 maart 2015 om 11:13

Vandaag gelijkspelletje bij United -Liverpool en dan komen we heel dichtbij.

21 maart 2015 om 18:30

Waarom had je dit niet verwacht? Vond de eerste helft heel makkelijk gaan

21 maart 2015 om 18:37

In de tweede helft ging alles fout. De spelers konden het niet meer belopen en Newcastle had enorme kansen om de gelijkmaker te scoren.

Newcastle kwam nog goed terug, maar uiteindelijk heeft Arsenal het vast weten te houden. Kane is wel meer dan de grote man. Hij is nu de topscorer van de Pl!!

21 maart 2015 om 21:32

Als hij zo blijft doorspelen word hij topscorer. Alleen Diego Costa kan het hem nog moeilijk maken. Maar Mourinho kennend zal hij nu elke wedstrijd zijn bus parkeren, zodat hij geen punten meer kan verliezen en dan scoor je ook wel minder.

Het lukt Aguero precies niet meer om te scoren.
Stiekem hoop ik dat Giroud elke wedstrijd zijn goaltje maakt, want wil hem graag boven Aguero en Diego Costa zien beëindigen! Giroud was wel enkele weken out wegens blessure, maar nu dat hij in vorm is moet het wel lukken.

22 maart 2015 om 12:46

Aguero heeft gister echt de kansen gehad, maar had ook wel erg veel pech.

Die aanvallers van Newcastle kunnen er werkelijk waar geen klote van, blinde paarden die zich telkens vastlopen en de bal dan zo maar naar voren rossen..
Janmaat speelde een dijk van een wedstrijd, die won echt elk duel.

21 maart 2015 om 18:16

Toch knap voor iemand die daar nog nooit in z'n leven heeft gespeeld als centrale verdediger.

21 maart 2015 om 18:35

Ik vond Cabella anders wel uitblinken hoor. Goeie speler

Arsenal was echt dramatisch slecht. Een zwarte dag voor alle arsenal fans, die zich overigens dood mogen schamen. Bijna iedereen was gewoon slecht. Koscielny heeft arsenal nog gered met zijn verdedigende acties. Het is een terugkerend patroon dat Arsenal wanprestaties levert in de 2e helft. Het zou logisch zijn als wenger opstapt, om zijn reputatie nog inigzins van te redden.

Zeer onverdiend gewonnen. Ben er gewoon misselijk van. Bah!

21 maart 2015 om 18:14

Kosceilny is echt een geweldige verdediger en heeft ze inderdaad gered zoals vaker. Maar in de eerste 30 minuten hadden ze ook zomaar 0-4 voor kunnen staan met dat verdedigende wereld centrum van Newcastle.

21 maart 2015 om 18:29

2de helft was minder ja, dramatisch? Neen, anders hadden we wel verloren hé. Zwarte dag, op basis van wat? Een overwinning nadat we alles gegeven hebben tegen Monaco?

En wat je zegt klopt helemaal niet, we hebben 3 keer verloren in 2015, voor de rest alles gewonnen, toch niet zo terugkerend zoals je beweert. Onverdiend? Op basis van wat? Een paar flutkansjes, terwijl Arsenal er 0-5 van had moeten maken in de eerste helft en er scheidsrechterlijke fouten werden gemaakt, je comment slaat op niets.

21 maart 2015 om 18:30

Je was bij live meepraten ook al aan het provoceren, wat wil je nu bereiken? Paar jongens waren niet helemaal op en top door dinsdag en als Ramsey en Welbeck konden aannemen was het voor rust al 5-0.

21 maart 2015 om 18:33

Moest je niet je eigen wedstrijd kijken? Bij een 4-3 lijkt me toch genoeg te beleven...

22 maart 2015 om 01:22

Arsenal speelde in de eerste helft gewoon een goede wedstrijd en had zo maar 0-4 voor kunnen staan, dus ik weet niet welke wedstrijd jij gekeken hebt. Tweede helft is puur vermoeidheid omdat wij (in tegenstelling tot jouw cluppie), wel CL speelden. De tweede helft was dus niet goed, maar de scheidsrechter heeft ook een aantal rare beslissingen gemaakt als onterecht 1 op 1 met de keeper als buitenspel rekenen (twee maal toe), en geen kaarten voor overtredingen van spelers van Newcastle.

Verder vraag ik me af of jij een grotere haat aan Arsenal hebt dan van je eigen club houdt, want Spurs hebben een hele spannende wedstrijd ook nipt gewonnen en daar reageer je dan weer niet op?

Poe, tweede helft billenknijpen, maar de drie punten zijn in de pocket!
Eerste helft was vlekkeloos. Met een hoofdrol voor Oli. Laat weer zien een ontzettend belangrijke speler te zijn.
Verdedigd mee, geeft assists, is overal mee betrokken. Tweede helft, was de moeheid zichtbaar. Dinsdag alles gegeven, waardoor we niet onzelf waren. En Newcastle profiteerde daarvan.
Ospina was geweldig in de tweede helft, Wojiech nu echt kansloos voor de eerste plek!
Belangrijke overwinning, morgen hopen op een gelijkspel.

Arsenal verkruimelt helemaal de 2e helft. Hoe kan zoiets toch gebeuren? Je weet dat de tegenstander er vol op klapt. Ramsey uit vorm is echt vreselijk...

21 maart 2015 om 18:31

Wedstrijd van dinsdag in de benen en een paar mensen die het niveau niet haalden.

Verschrikkelijke tweede helft. Iedereen op Giroud en Ospina was bijzonder slecht. Chambers is geen RB. Ramsey denkt bij vlagen dat hij een schaduwspits is in plaats van een CM en Flamini tja .. Zelden een speler gezien die als DM het team alleen maar paniek brengt. Continu de bal vast houden en dan op het laatste moment naar iemand spelen die onder druk staat. Gelukkig is Arteta er weer snel bij.

Heel zonde voor Giroud, als de rest van de spelers hem niet zo naaide had hij makkelijk een hattrick gehad. Paar keer werd de bal dom voor hem weg gepikt en een keer onterecht buitenspel terug gevlagd..

Echt schandalig hoe Aguero en Costa nog maar op respectievelijk 17 en 18 goals staan terwijl Kane er 19 heeft na dat hij z'n eerste pas na in de 10de speelronde er in had liggen.

21 maart 2015 om 18:23

Nee hoor dood normaal de beste spits bij het beste team in de Pl

21 maart 2015 om 18:31

@spurs2

Beste spits? Neen hoor, hij is wel goed maar niet echt de beste, scoort er 1 die toevallig in z'n voeten komt, een afgeweken bal en een penalty, goed was het wel ja, maar zo fantastisch is hij niet zoals je denkt. Maar er zit wel veel potentie in ja

21 maart 2015 om 19:07

Overdrijven is ook een vak

21 maart 2015 om 22:40

Ik hoop dat je al een paar borrels op hebt bij deze opmerking, anders ben ik bang dat je niet zoveel kijk hebt op het spelletjes.

Kane de beste spits van de PL noemen...
Spurs het beste team van de PL noemen...

Het 1e is lachwekkend, het 2e gewoon belachelijk.

Beetje lucky zege voor Arsenal, maar wel 3 belangrijke punten. Laatste 30 minuten was het alleen Newcastle.

Zonde. Echt doodzonde. 1e helft drama, 2e helft onwijs goed gespeeld. Op basis van die 2e helft, hadden wij zeker een punt verdiend. Wij hadden ook wel gewoon een punt verdiend uit deze wedstrijd. Cabella vond ik steengoed, Jonàs viel goed in en Krul had een paar mooie reddingen. Echt heel erg jammsr dit. We speelden goed, maar geen punten.

Als we tegen Sunderland gaan spelen met hetzelfde spel en dezelfde spirit uit de 2e helft, gaat het lukken.

21 maart 2015 om 20:38

Volgens mij ben jij in de war. Arsenal speelde de eerste helft beter dan de 2e helft, die dramatisch en niet des Arsenal's was. Ze hebben echt mazzel dat het niet gelijk is geworden. Tot aan de 2-0 was het nog prima. Daarna echter...

22 maart 2015 om 09:16

Je praat tegen een Bewcastle fan...

24 maart 2015 om 09:30

Sorry, verkeerd begrepen. Deze kan VZ verwijderen. Misunderstanding.

24 maart 2015 om 09:32

Ik ben een Newcastle fan. Het kan verwarrend zijn omdat ik Mathieudebuchy als naam heb, maar ik heb deze aangemaakt toen hij bij Nufc speelde.

Arsnenal heeft nu zelfs nog n kans op het kampioenschap

21 maart 2015 om 21:43

Chelsea heeft nog 2 wedstrijden te spelen en staan 4 punten voor.
Arsenal heeft alleen kans als ze letterlijk alle wedstrijden winnen tot einde, maar dat zie ik niet gebeuren..
Wenger & co hebben teveel domme fouten gemaakt in begin van seizoen waardoor ze veel punten verloren.

Vorig jaar stonden ze lang nummer 1 en in 2de seizoens helft begonnen ze veel punten te verspelen wegens blessure van Ramsey die ze niet konden opvangen.
Deze seizoen lijkt het omgekeerd..

Hoe heeft paulista gespeeld?

22 maart 2015 om 01:25

Speelde een solide wedstrijd maar begaf het in de tweede helft bij grote druk van Newcastle af en toe. Denk dat dat vanzelf verdwijnt als hij wat meer gewend is aan het tempo in Engeland.

Wat een geweldige voetballer is die Kane zeg pfoe. Ik kijk er graag na en ik denk dat hij een toekomstig Ballon o'dor winnaar is !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren