Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal is klaar voor restant seizoen: 'Er komt deze maand niemand meer bij'

Laatste update:
/

Met het aantrekken van Mohamed Elneny zitten de transferactiviteiten van Arsenal er voorlopig op. Een maand geleden beloofde Arsène Wenger dat de club zich flink zou gaan roeren op de transfermarkt, maar dat valt uiteindelijk reuze mee. “Dat lijkt er niet op”, antwoordde hij vrijdag op de vraag of Arsenal voor het eind van de maand nog nieuwe spelers zal presenteren.

Alleen bij hoge uitzondering zullen the Gunners zich nog tussentijds versterken. “Ik heb op dit moment 23 spelers tot mijn beschikking en daar komen er nog 2 bij, dus 25 in totaal. Tenzij er nog spelers wegvallen, zullen we niemand meer halen”, gaf de Franse manager te kennen in de aanloop naar het FA Cup-duel met Burnley van zaterdagmiddag.

Wenger heeft Francis Coquelin en Tomás Rosicky inmiddels weer terug, terwijl de rentree van Danny Welbeck nadert. De aanvaller speelde tien maanden niet vanwege een knieblessure, maar traint inmiddels weer volop mee met de groep. “We moeten hem geleidelijk terugbrengen. Eerst zal hij een aantal wedstrijden meedoen met bij beloften. Hij is zo goed als fit, maar dat is iets anders dan spelen op het hoogste niveau”, aldus Wenger.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
29 januari 2016 om 13:12

Jack Wheelchair?

29 januari 2016 om 13:31

Dit was toch al te verwachten, ieder jaar de Same Story. De geruchten van laatst om Yarmolenko was ook een lachertje.

Het is heel simpel, als Wenger dit jaar geen kampioen wordt dan wordt het tijd dat hij zelf gewoon opstapt.

Op tactische gebied faalt Wenger bijna altijd tegen grote clubs, het wordt tijd dat Paulista een kans krijgt en spelers als Arteta en Flamini, Mertesacker worden uitgezwaaid met een bloemetje voor hun prima diensten.

29 januari 2016 om 14:49

De smerige houding van de Arsenal fans is onbegrijpelijk. Zien ze nog steeds niet dat Wenger en het bestuur jarenlang een wanbeleid hanteren? Dit jaar falen alle topploegen waardoor Arsenal 100 procent kampioen moest worden. Zo een kans krijgt Arsenal nooit meer. En wat doet Arsenal? Ja wel, ze halen geen vervangers voor de bepalende spelers. En ik garandeer dat de bepalende spelers overbelast worden binnen enkele weken en ja wel...JA WEL... we krijgen dan een blessuregolf en de gemiddelde gooner gaat dan huilie huilie doen. Echt schandalig dat de Arsenal fans dit beleid blijven beschermen.

29 januari 2016 om 15:30

Hoe zielig ben je? Elk artikel over Arsenal zit je af te geven alsof Arsenal jou persoonlijk wat heeft aangedaan. Heb je echt niks beters te doen dan haat zaaien over Arsenal?

29 januari 2016 om 15:41

Het enige wat ik Wenger verwijt is dat hij een paar keer heeft nagelaten om de zwakke plekken weg te werken zoals jij zegt. Deze transferperiode heeft hij echter wel een zwak punt weggewerkt, namelijk een back-up voor Coquelin gehaald. Daarnaast is er in de zomer een wereldkeeper gekomen. Als 2 zwakke plekken dus. Een topspita moet erbij, maar die zijn er amper en die spelen allemaal bij een grotere club. Onhaalbaar dus. Achterin heb je 4 cv's, dus dat is ook genoeg.

Het kon allemaal sneller en Wenger is op de transfermarkt niet geweldig, maar alles gebeurt wel met goed beleid. Kun je dat wel afkraken, maar de normale Arsenal fan waardeert dit juist. Geen idiote, totaal niet marktconforme bedragen maar gewoon normaal.

29 januari 2016 om 13:52

En dat terwijl hij vuurwerk had beloofd nu verwacht ik wel heel veel van elneny

29 januari 2016 om 16:47

Hij had geen vuurwerk bij Arsenal beloofd. Hij zei dat het een drukke periode zou worden in Engeland, niet bij Arsenal per se.

Yarmolenko zou toch ook worden aangetrokken, of ze waren er mee bezig of iets..?

29 januari 2016 om 13:19

Was een onzingerucht. Iedereen die een beetje nadenkt weet dat Wenger geen extra winger gaat halen, want hij heeft er nu dus gewoon vier, en met Ramsey, Welbeck en Rosicky ook nog eens 43 spelers die daar kunnen spelen..

29 januari 2016 om 13:23

Yarmolenko zal dan wel voor het volgende seizoen worden gehaald, anders weet ik het ook niet. Als Welbeck weer volledig fit is dan heb je Yarmolenko wat mij betreft ook niet nodig. Arsenal gaat redelijk verantwoord met het geld om. Ik hoop dat het dit jaar eindelijk eens wordt beloond middels een kampioenschap.

Het kan een mooie tweede seizoenshelft worden, zowat iedereen is fit (jammer genoeg missen we Cazorla wel). Hopelijk krijgt El Neny minuten dit weekend, samen met Coq op t middenveld.

29 januari 2016 om 14:55

Hoe kan het toch dat jij een Gooner bent? Jij komt zo onwetend over. Ik mis de tijden van perisangooner. Laat ik het beargumenteren. Voor de duizendste keer, jullie halen technische, maar blessuregevoelige spelers. Zonder degelijke vervangers zullen deze spelers overbelast worden en krijgen jullie de zoveelste blessuregolf. Jaar in jaar uit gebeurd hetzelfde bij Arsenal. Hoe kan het toch dat jij dit niet ziet?

29 januari 2016 om 16:07

Oké, stuur even een brief naar Arsenal dat jij weet waar het probleem ligt, schrijf een sollicitatiebrief voor scout of voor lid van zijn staf. Ik hoop dat ze je aannemen, worden we eindelijk kampioen.

29 januari 2016 om 16:17

@matthaus, volgens mij weet jij net niks van Arsenal aan je reacties te zien. Jij praat wat andere mensen van Voetbalzone na. Je "argument" slaat werkelijk nergens op....

29 januari 2016 om 16:28

Wil je dat ik bij ieder topic over Arsenal mijn gal spuw? Zoals jij bezig bent levert je namelijk niet echt positieve reacties op.

Dit is de groep waar we het mee moeten doen en die is kampioen waardig. Jij ziet liever dat Arsenal a la City te werk gaat, ik niet.

29 januari 2016 om 16:32

Hoe kan het dat jij een Gooner bent? Met jouw gedachten kun je beter naar City of United gaan.

Waar moeten er volgens jou nog vervangers voor gehaald worden?

29 januari 2016 om 18:14

Wauw, jouw reactie slaat pas nergens op. Wij halen alleen maar blessuregevoelige spelers? Is Gabriel blessuregevoelig? Chambers? Elneny? Sanchez? Ozil? Noem de spelers maar op die blessuregoevelig zijn en die wij hebben gekocht? Verbeter me als ik mis zit.

30 januari 2016 om 01:31

@samco
Hoe kan jij dan stellen:' het belooft een uitstekende tweede seizoenshelft te worden? Het is toch duidelijk dat jullie binnen een aantal weken weer in een blessuregolf belanden?

30 januari 2016 om 01:33

@gooner
Man, zelfs Henry heeft gezegd dat jullie nog topspelers missen op 3 linies.

30 januari 2016 om 01:35

@Balotelli
Chambers en elnary zijn geen significante vervangers. Hierdoor zullen Ozil en Alexis overbelast raken. Iets wat al is gebeurd. Leer lezen en reageer inhoudelijk aub.

30 januari 2016 om 01:39

@gunnersdorlife
Ik heb een zwak voor Arsenal. Reageer inhoudelijk en probeer mijn argumenten te ontkrachten. Zoals je weet ben ik trouwens een Juve fan. Juventus is mijn club.

30 januari 2016 om 17:23

Ja er missen ook nog topspelers, maar waar denk jij die zo vandaan te toveren? Achterin een top cv erbij en een topspits, dat is het. Wenger wou voor Benzema gaan, maar dat was niet haalbaar. Voor de rest is er geen enkele wereldspits beschikbaar en andere spitsen zijn niet beter dan Giroud. Kun je zeggen wat je wil, maar die positie versterken is dus enorm lastig.

Chambers is 4e cv, hoezo geen goede vervanger als 4e cv? Moet je 4 toppers hebben of wat? En nog een vervanger voor Ozil??? Je hebt Cazorla, Wilshere en Rosicky die hem kunnen vervangen.

Leuk dat Arsenal je iets interesseert, maar denk eerst een goed na.

30 januari 2016 om 18:28

Loze kreten, maar ja wat kan ik anders verwachten. Hoezo is het duidelijk dat we in een blessuregolf komen? De selectie is sterk genoeg om kampioen te worden en zowat iedereen is fit, daar baseer ik het op.

1 februari 2016 om 17:29

@ Samcro omdat jullie dragende spelers al eerder overbelast zijn geraakt en al eerder geblesseerde zijn uitgevallen. Maar ik zal jouw reactie onthouden. Ik kom er over max 2 maanden op terug.

Jammer. Hoopte op Morata.

29 januari 2016 om 13:13

Tja las laatst nog dat ze 78 M hadden geboden voor Morata.
... Niet dus

Er is nooit gezegd dat Arsenal zich flink zou bezig houden op de transfermarkt deze periode, hij had het over de concurrentie die zich zouden versterken. Zelf was hij alleen opzoek naar een concurrent voor Coquelin en die heeft hij gevonden.

Iedereen wil altijd maar dat Arsenal spelers haalt, maar een van de redenen waarom ik Arsenal support is dat deze club spelers altijd een kans geeft en een tweede en een derde en een vierde, dat is juist de charme van de club. De spelersgroep is altijd enigzins hetzelfde gebleven, dat vind ik juist mooi, Ik wil niet elk jaar een de helft verkopen en dan weer spelers toevoegen, ook al zijn het betere spelers, dat zou ik verschrikkelijk vinden. Dan maar weer wachten op een prijs, we doen het nu al aanzienlijk beter dan pak hem weg 5 jaar geleden

De titel strijd in Engeland wordt extreem spannend dit jaar kijk er echt naar uit.. nu de kwaliteit van de Eredivisie steeds verder achteruit gaat en zelfs clubs als Watford en Stoke leuk beginnen te voetballen is de BPL echt gewoon 100x beter om naar te kijken.. On: Arsenal zal toch wel weer falen op t einde.. city pakt de titel jammer genoeg

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren