Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Arsenal handelt snel na wegvallen Mertesacker en maakt ‘shock move’’

Laatste update:

Arsène Wenger heeft aangekondigd dat hij door de blessure bij Per Mertesacker de transfermarkt opgaat om een nieuwe centrale verdediger te halen en volgens de Daily Mirror heeft hij mogelijk snel beet. Arsenal zou namelijk ruim zeventien miljoen euro willen betalen voor de 28-jarige Jonny Evans.

/

De tabloid omschrijft de zet van de club uit Londen als een shock move, omdat de 53-voudig international van Noord-Ierland waarschijnlijk niet de speler is waar de achterban op hoopte. Daarnaast werd Evans vorig jaar zomer al niet goed genoeg meer bevonden door Manchester United daar hij voor minimaal 8,25 miljoen euro aan West Bromwich Albion werd verkocht.

Evans komt uit de jeugdopleiding van Manchester United en werd verhuurd aan Royal Antwerpen en Sunderland. Hij kwam in het eerste elftal van the Mancunians uiteindelijk tot zeven doelpunten en zeven assists in 198 officiële wedstrijden. In dienst van West Bromwich staat de teller op één treffer en twee assists in 34 optredens. Evans heeft bij the Baggies nog een contract tot 2019.

Zou Jonny Evans een goede aanwinst voor Arsenal zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Shock Move? Ja zeker! Ik kan hier alleen maar heel hard om lachen, Wat een heerlijke club is het ook!!

31 juli 2016 om 09:50

Shock kan ook negatief zijn, zoals in dit geval bedoeld word.

On: Wenger heeft het niet meer, snapt het niet meer, en gaat het ook niet meer doen. Deze legendarische coach is over datum, achterhaald, tactisch voorbijgestreefd, en durft niet genoeg meer. Arsenal heeft meer potentieel dan welke andere Engelse club dan ook, ze eindigen al jaren top vier met een selectie van matige spelers en enkele wereldtoppers, en een gedateerde coach, conclussie, Wenger remt deze club meer dan wat anders. Tijd voor vernieuwing, dat is het eigenlijk al minstens 5 jaar, maar Wenger is blijkbaar onaantastbaar, en intussen verliest Arsenal haar imago als topclub en worden ze meer en meer als subtopper gezien, want niemand herinnert zich over 50 jaar die 2de,3de en 4de plekken, terwijl over een kleine club als Leicester nog jaren gepraat zal worden.

31 juli 2016 om 10:09

Ik hoop dat dit een grap is. Mocht dit waar zijn wordt het de hoogste tijd dat Wenger hem smeert. Wordt inmiddels moe van die man met zijn waardeloze aankopen.

31 juli 2016 om 11:15

Ach ja de daily mirror
Ik geloof er niet zo veel van, al weet je bij Wenger helaas nooit.

31 juli 2016 om 11:42

Bon Jovi

Juist ja als er een daily voorstaat moet ik het niet zo serieus nemen? Was ik alweer vergeten, het is een beetje zoals Tuttosport in Italië dan neem ik aan? Want met de Engelse pers ben ik niet zo bekend. Hoop wel voor Arsenal dat dit niet waar is, beter tik je 45 miljoen af voor Koulibaly dan 18 voor deze man.

31 juli 2016 om 12:02

@AlexDelPiero10 je zegt dat Wenger het niet meer heeft en vervolgens dat ze wel met een matige selectie altijd top 4 eindigen. Dat is toch juist het werk van een goede coach? Wat is 'het niet meer hebben' in jouw ogen? Niet meedoen met belachelijke bedragen a la Higuain? Ik weet dat je daar niet op doelt aangezien ik jouw beoordeling omtrent die transfer ook heb gelezen, maar velen eisen van Wenger dat 'ie dit wel doet. Ik heb de neiging Wenger iedere dag dat 'ie er niet in mee gaat meer te respecteren. Had alleen verwacht dat 'ie bijvoorbeeld een Ousmane Dembele niet over het hoofd had gezien. Een speler in Wengers profiel, toch. Wellicht doelde je daarop? Want tactisch heeft 'ie het, naar mijn mening, juist wel. Hij doet al jaren (in veel mindere mate) waar Ranieri nu alle lof voor krijgt.

31 juli 2016 om 12:08

Klopt, de Daily's schrijven maar lukraak wat en dan vooral de Daily Mirror en Daily Mail, zij verkopen alleen onzin. The Guardian is wat betrouwbaarder maar zit er ook wel regelmatig eens naast, ik denk dat het een beetje vergelijkbaar is met la gazetta dello sport.

Sky Sports is vrij betrouwbaar net zoals Sky Italia en vooral de BBC is zeer betrouwbaar, ik volg vooral op de Bbc, daarvan weet je tenminste dat 99 procent waarheid is.

31 juli 2016 om 12:21

Jurgen Klopp, volgens mij weet je het niet meer als jij als Manager van Arsenal elk jaar een matige selectie hebt, met al het geld beschikbaar

31 juli 2016 om 14:38

Hoezo? Wenger en transfer is quite shocking toch? Dat het weer middelmaat is valt daarentegen wel te verwachten

Hahaha als dit waar is moet Wenger zich he-le-maal dood schamen..

Hahahaha wtff! Het wordt steeds gekker met Arsenal. Dit tekent de ambities van deze 'topclub'.

Oh man.. Naja, het is de Daily Mirror dus waarschijnlijk uit de duim gezogen, maar wel weer typisch Wenger als hij zoiets gaat doen. Mertesacker is al te beperkt voor de top van Engeland, maakt hij hem aanvoerder en haalt hij nu een backup vervanger.. Met al dat geld daar op de bank.. Zou zonde zijn wanneer hij door de fans wordt weggejaagd, maar als hij dit soort fratsen echt blijft uithalen solliciteert Wenger er wel echt naar om zelf doorgeselecteerd te worden.

dit is toch een grap ? geloof er niet veel van maar indien dit zo zou zijn dan is dit beschamend voor wenger !

Wauw serieus Evans?? Als dit waar is is wenger wel erg gezakt. Haal gewoon Koulibaly die zou echt goed passen

Dat er überhaupt mensen zijn die dit serieus nemen en, nog erger, geloven.

31 juli 2016 om 10:16

Waarom? Is toch weer een mooie transfer a la Wenger.

31 juli 2016 om 10:18

Als dit echt a la Wenger is, noem dan 3 vergelijkbare transfers.

31 juli 2016 om 11:00

Park-Chu young, Andre Santos en Sanogo zijn bijvoorbeeld lachwekkende aankopen geweest onder Wenger.

31 juli 2016 om 11:18

Transfervrij...

31 juli 2016 om 11:51

Mikael Sylvestre. Ook een ex united faalhaas.

Yes! Jonny Evans, wat een topaankoop! Ik had gehoopt op Mustafi maar Evans is toch wel de betere van de 2. Het feit dat de Daily Mirror dit bericht de wereld inhelpt betekent waarschijnlijk ook meteen dat Evans op dit moment z'n medische keuring ondergaat bij Arsenal...

Er was een gerucht over dat Arsenal serieus aan Mustafi zat te denken. Is hij nou zo duur dat Wenger hem niet wil halen?

31 juli 2016 om 10:40

Je zou maar diehard arsenal fan zijn en al jaren met wenger als trainer zitten,al die nutteloze aankopen ieder jaar weer ,koop gwn is 3 toppers ipv een chinees en een 20jarige verdediger#omgekvanteworden

31 juli 2016 om 10:58

Dit komt van de daily Mail, een krant met evenveel nieuwswaarde als een aardappel...

Toen ik dit artikel zag dacht ik: Is het Mustafi? Of Koulibaly? Maar nee hoor het is Evans.

Een voordeel van de transferpolitiek van Arsenal is dat je weet dat spelers aan de club gelinkt worden, maar uiteindelijk niet gehaald en dat dus ook in dit geval zal zijn. Of zouden ze zo debiel zijn om het deze keer wél te doen...?

Voor hetzelfde geld koop je Reece Oxford.
Wenger koopt altijd de verkeerde of hij koopt ze te laat.

Lol als hij niet goed genoeg is voor United, dan is hij zeker niet goed genoeg voor Arsenal. Als Arsenal echt 17 mil biedt voor deze speler moet WBA dit wel accepteren natuurlijk

Snapt heel Arsenal heel de club nou niet dat dit een wereldverdediger moest worden?
Evans is gewoon te matig, moest niet voor niets weg bij Man Utd!
Ik denk dat de fans van Arsenal hier niet blij mee zijn!
Evans is gewoon te matig op alle fronten voor een club als Arsenal.
Daarom is deze aankoop gewoon een lachertje!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren