Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot op gesprek bij Spurs; Driessen komt met opvallende reden achter interesse

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft Arne Slot uitgenodigd voor een 'sollicitatiegesprek'. De trainer van Feyenoord is een van de opties om de openstaande trainersvacature bij the Spurs in te vullen. De topkandidaat zou echter Xabi Alonso (Bayer Leverkusen) zijn.

Tottenham zoekt een opvolger voor de enkele weken geleden ontslagen Antonio Conte. Slot is een van de kandidaten om de Italiaanse manager op te volgen. Driessen weet dat de trainer van Feyenoord inmiddels is uitgenodigd voor een gesprek in Noord-Londen. “Dat doen die Engelse clubs altijd met drie of vier trainers”, zegt hij bij Vandaag Inside. "Dat zijn een soort sollicitatiegesprekken. Julian Nagelsmann, Slot en Mauricio Pochettino komen dan langs en mogen hun verhaal vertellen. Op dat gesprek gaat Slot wel in.”

De belangrijkste kandidaat is naar verluidt echter Xabi Alonso, die met Bayer Leverkusen momenteel zesde in de Bundesliga staat en met die Werkself ook nog de finale van de Europa League kan halen. “Hij heeft de Champions League gewonnen, bij topclubs gespeeld en is een uithangbord”, aldus Driessen. “Hij is niet onder de indruk van Tottenham Hotspur. Slot die heeft nog nooit wat gewonnen, komt uit Overijssel en heeft nog nooit écht geld verdiend.”

“Wat heeft Arne Slot gewonnen?”, vraagt Driessen zich nogmaals hardop af. “Hij heeft nog nooit de Champions League meegemaakt. Voor hem is het allemaal heel groot en nieuw, voor Xabi Alonso natuurlijk niet. Ik heb ook gehoord dat Tottenham geïnteresseerd is in Slot omdat hij nog nooit verloren heeft van Erik ten Hag, dat telt dan daar.” De uitspraak van Driessen is opvallend te noemen, daar Slot vorig seizoen met 0-2 en 3-2 van het Ajax van Ten Hag verloor.

Johan Derksen zou het vreemd vinden als Slot niet ingaat op de interesse van Tottenham. “Hij moet zich wel realiseren dat hij zich niet gek moet laten maken door de charme en romantiek van Feyenoord. Hij heeft het fantastisch gedaan en het is momenteel Hosanna in Rotterdam, maar het kan volgend seizoen heel anders zijn.”

Derksen is van mening dat Slot met zijn 44-jarige leeftijd de stap naar een ‘werkelijke topclub’ altijd moet maken. “Daar reken ik Tottenham Hotspur dan even bij. Omdat hij koploper in de Eredivisie is met Feyenoord zijn de Engelse clubs in hem geïnteresseerd. Als hij volgend jaar in de middenmoot eindigt, is er geen club die belt. Op dit moment in zijn carrière is hij rijp voor die stap, want als je in Nederland blijft hangen wordt zijn status alleen maar minder. Zeker internationaal gezien.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slot heeft nog nooit echt geld verdiend? Daar denkt de penningmeester van Feyenoord toch echt anders over.

3 mei 2023 om 07:24

Er wordt steeds gesproken alsof Slot’s carriere voorbij zou zijn na een eventueel niet kampioensjaar volgend jaar bij Feyenoord. Hoe realistisch is het dat hij volgend jaar in de middenmoot/subtop van de eredivisie eindigt? Slot staat aan het begin van hopelijk een prachtige en lange carriere die langer kan duren dan die van de gemiddelde speler. Een zeer jonge speler die na een mooi seizoen naar spurs wil wordt door Derksen en co meteen verketterd omdat die er nog niet klaar voor zou zijn.

Ook dat gelul mbt salaris en dat hij als voetballer zich niet rijk heeft gespeeld. Kan me niet voorstellen dat Slot momenteel de rekeningen niet kan betalen.

3 mei 2023 om 07:34

Maar ff serieus, je snapt toch wel wat ze bedoelen met echt geld verdienen? Stel dat hij nu incl bonussen 1mln zou verdienen dan ben je nog niet meteen financieel onafhankelijk, ook al kun je nog steeds je rekeningen betalen. Als hij elders ineens 4mln kan verdienen zou ik me toch eens achter m'n oren krabben. En als je ziet dat Ajax en psv momenteel enigszins concurreren met az en Twente/sparta nog aardig aansluiting weten te houden, is het totaal geen gekke gedachte dat dit Feyenoord volgend jaar ook kan overkomen. Ik geloof niet dat Slot z'n carrière ineens voorbij zou zijn, dat beeld wordt volgens mij ook helemaal niet geschetst. Maar ipv een tottenham komt in zo'n seizoen misschien een fulham of minder.

3 mei 2023 om 07:42

Met 1 miljoen niet financieel onafhankelijk??? Man dat verdient een gemiddeld persoon met 30 jaar werken nog niet eens. Dan ben je toch echt n pannenkoek als je met 1 miljoen niet financieel onafhankelijk bent.

3 mei 2023 om 07:46

Met financieel onafhankelijk bedoelen ze vaak dat je kan stoppen met werken. Als jij 1 miljoen per jaar verdient met je huidige baan, moet je wel heel goed gespaard hebben wil je helemaal stoppen met werken. Die 1 miljoen komt immers dan niet meer binnen. De rente is dusdanig laag dat je daar niet van kan leven.

3 mei 2023 om 07:46

@marton: “als hij volgend jaar in de middenmoot eindigt is er geen club meer die belt.” Quote van Derksen. Dat lijkt me een letterlijke weergave van waar ik op doel. En natuurlijk snap ik het verdienen vh grote geld. Maar ook bij Feyenoord kan hij zich financieel onafhankelijk coachen in een paar jaar. Nu wordt er gedaan alsof hij financieel de eindjes aan elkaar moet knopen, door steeds zn carriere als speler erbij te halen. Ook geen fatsoenlijke weergave van de werkelijkheid.

3 mei 2023 om 07:50

Tel er belasting vanaf, tel er z'n hypotheek en andere vaste lasten vanaf, tel er een bepaalde levensstandaard bij op en hij moet na een jaartje Feyenoord nog steeds gewoon werken hoor. Volgens mij heeft hij overigens z'n zaakjes goed op orde en hoeven we zeker geen zorgen te maken om hem zoals IJsmuts al zegt. Maar das toch ff wat anders dan in een jaar 4mln.

3 mei 2023 om 08:03

@pierre: Nou, denk dat je gemiddelde veel te laag is. Met €33.000,- per jaar zou ik toch ander werk gaan zoeken. Daar kun je geen gezin van onderhouden.

3 mei 2023 om 08:11

@Pierre dat is dus 33.333 per jaar. Dat is onder modaal momenteel. Oftewel, een redelijk gemiddeld persoon verdient dat wel in 30 jaar.

3 mei 2023 om 08:14

Slot is de best betaalde werknemer van feyenoord. Volgens mij verdient hij rond de 2 miljoen per jaar bij feyenoord. Niet slecht voor een trainer in nederland toch?

3 mei 2023 om 08:27

Kansen zijn erg groot dat Feyenoord slechter gaat presteren dan het nu doet. Slot gaat weer 2-3 topspelers verliezen, misschien wel 4. Daar komt wel geld voor terug maar je ziet bij Ajax dat het niet altijd goed geïnvesteerd wordt. En dan een zwaar CL seizoen er bij....ik zou het heel knap vinden als Feyenoord volgend jaar weer kampioen wordt.

3 mei 2023 om 08:46

@rooiedraad 2 miljoen bruto ja, na belasting houdt hij iets minder dan een miljoen over netto.

Vaste lasten zijn echter allemaal netto en Slot wil zichzelf en zijn gezin financieel veilig stellen. Jaartje Tottenham kan dat doen, jaartje Feyenoord niet.

3 mei 2023 om 08:55

Niet? Dan is een carrière in t onderwijs niks voor jou denk ik. Kan prima hoor

3 mei 2023 om 08:58

@eric: helpt natuurlijk wel als je partner dat ook binnenbrengt

3 mei 2023 om 09:15

@johanvlerksen,

Hoe kan je dat nou zeggen?? Ze hebben letterlijk maar 4 basisspelers overgehouden van de Europese finale ervoor.

Toen moest feyenoord nog verkopen bij elk redelijk bod. Ze hebben nog wat overgehouden van vorige transferperiode. Nu gaan ze ook CL in en verkoop van Kokcu levert ook wat aardig op.

@zanazanyan,

Geloof mij nou maar je houdt wel meer dan miljoen over, als je het hebt over 2 mln bruto. Je levert ook veel in, maar goed daar kan feyenoord ook met bonussen werken. Daarnaast zijn ze bezig om nog een keer omhoog te schroeven en als je half mln omhoog gaat per jaar dan kan je toch wat aardig centen verdienen.

Ik snap wel dat het een hele andere koek is als je 10 mln kan verdienen, elk normaal persoon met gezond verstand zou daarvoor kiezen.

3 mei 2023 om 09:37

Uiteraard. Echter geen leerkracht die fulltime werkt . Maar 33.333 pj is te doen hoor

3 mei 2023 om 09:54

En in Engeland hoef je geen belasting te betalen? Hebben voor topinkomens redelijk vergelijkbare tarieven als Nederland. Het blijft natuurlijk wel zo dat hij z’n salaris kan verdubbelen en misschien wel verdrievoudigen

3 mei 2023 om 10:22

@enrique Carrière in het onderwijs stelt jou en jouw gezin financieel veilig? Ik heb het over financiële onafhankelijkheid hé? 😅

@Mr Knowledge nee dat hou je niet. Weet niet waar je het vandaan haalt maar gewoon nee.

Begint al met 49.5% belasting die je betaald over ieder inkomensstrookje, daarnaast draag je ook gewoon bij aan premie volksverzekeringen, pensioen, en betaal je flink wat over je auto van de club (ja, dit wordt bij Feyenoord doorgerekend aan de spelers).

Financieel onderlegde/goed geadviseerde voetballers en trainers stoppen het in hun BV of investeringen, maar als je het op de bank zet (wat helaas meer voetballers/trainers doen dan je zou denken) mag je ieder jaar ook vermogensbelasting betalen in Nederland (belasting over bezittingen minus schulden).. ja, het is geen feest om rijk te zijn als je het niet goed aanpakt. En aangezien de meeste voetballers, maar ook trainers, niet weten hoe met geld om te gaan gaat er zoveel meer uit dan je voor mogelijk houdt.

Geloof me nou dat je veel minder overhoudt dan jij denkt, terwijl je wel gewoon een levensstijl hebt die aan de andere kant overal aan meevreet. En die vaste lasten blijven grotendeels, ook na je carrière.

3 mei 2023 om 10:28

Maar hij gaat stoppen dus ?
Praat toch niet de hele tijd zoveel onzin.
Hij gaat nog heel lang door , goede keuze clubs is nu veel belangrijker.
En zijn salaris gaat ook behoorlijk omhoog begrijp ik bij Feyenoord.

3 mei 2023 om 07:36

Volgens mij heeft Feyenoord toch wat aardig wat centjes opgehoogd van Slot. Natuurlijk zal Slot ook wel eisen hebben gesteld voor volgend seizoen. Welke spelers er mogen vertrekken Max en wat hij mag investeren.

Waarom zou je naar Spurs gaan. Kane wilt toch echt wel een keer vertrekken, en top 5 is gewoon heel lastig om te halen.

3 mei 2023 om 08:46



Spurs is inderdaad een leuke club maar waarom zou je willen vertrekken naar een club die niet gaat uitkomen in de CL en nog maar de vraag welke spelers zij gaan behouden en of kunnen aantrekken.

Ik zou zeggen maak je klus af bij Feyenoord, prolongeer de titel, etaleer jezelf in de CL en ga volgend jaar naar een topteam dat deelneemt aan de CL.

Driessen lult maar wat, alsof Feyenoord met een groot deel van de huidige selectie intact met een Slot opeens zou instorten. Volgens mij is dit gewoon de wens van de concurrentie dat Slot vertrekt zodat zij weer een kans kunnen maken.

3 mei 2023 om 10:07

"
Ik zou zeggen maak je klus af bij Feyenoord, prolongeer de titel, etaleer jezelf in de CL en ga volgend jaar naar een topteam dat deelneemt aan de CL.”. Dat is juist het ding, de kans of afbreuk is vele malen groter dan hetgeen jij nu zegt en klinkt alsof dat een simpele klus is.

3 mei 2023 om 10:52

Ja, alsof het allemaal zo makkelijk zou zijn, nog een keer kampioen worden met Feyenoord (2x achter elkaar is voor het laatst in 1962 gebeurd!) en nog presteren in de CL ook. Nee, als Tottenham écht een mogelijkheid biedt, kan hij hem het beste pakken. Elke week Premier League en in de luwte van de top. Dik verdienen en als het alsnog niet helemaal lukt, ben je als ex Tottenham trainer, alsnog veel interessanter dan als Eredivisie trainer.

3 mei 2023 om 08:58

Slot die heeft nog nooit wat gewonnen, komt uit Overijssel en heeft nog nooit écht geld verdiend.

Iemand leg me uit wat die twee laatste 'argumenten' moeten voorstellen

3 mei 2023 om 09:44

Dat die daardoor onder de indruk zou moeten zijn van het grote Tottenham in het grote Londen dat een aanbieding doet van 5 miljoen per jaar. Denk zelf dat Slot nuchter genoeg is om het rationeel te bekijken en zich niet gek laat maken

Bij Tottenham is er een enorm kerkhof aan trainers. Ik zou als ik Slot was, wachten op een club waar ook wat succes mee te behalen is.

Bij tottenham liggen altijd de verwachtingen dat ze wel even bij de top 3 eindigen, maar daar is het materiaal gewoon niet naar.

3 mei 2023 om 07:20

Of te wel er ligt een uitdaging. De laatste trainers waren vooral te verdedigend en Slot is dat natuurlijk niet. Juist een mooi moment om in te stappen.

3 mei 2023 om 08:00

Voordeel is dat hij nooit meer hoeft te werken al na een contract bij tottenham. Nou is geld niet alles, maar een baan bij tottenham is ook geen straf en je pensioen is binnen. Niet verkeerd.

En een liverpool oid gaat echt nog niet voor m komen.
Dan moet hij eerst naar een middenmotor en goed presteren, maar daar zit ook een risico aan

3 mei 2023 om 08:27

Snap niet dat toptrainers bij clubs als Spurs met een kerkhof aan trainers niet een clausule opnemen dat ze minimaal 1,5 jaar mogen bouwen of iets dergelijks. En dat ook gewoon uitspreken tegen de fans. Voor iedereen duidelijkheid en voor een trainer een mooie tijd om te zaaien en te oogsten.

3 mei 2023 om 09:50

@fr010frdam Dat snap ik inderdaad ook niet. Als redelijk begint trainer, wat Slot toch is, kan het een doodsteek zijn om binnen drie maandonweer op straat te staan. Als je inderdaad de tijd krijgt zie ik het echt wel goed komen met Slot in England.

En als hij volgend jaar weer mee doet om de titel en een aardige champions league campagne draait dan neemt de interesse alleen maar toe.

Als Slot zo’n weergaloos goede trainer is dan is de kans op dat verval waar Derksen het over heeft toch helemaal niet groot? Anders dan vorig jaar is er nu al een behoorlijke pot om mee te investeren, zeker als het kampioenschap eenmaal binnen is, en anders dan vorig jaar kan Feyenoord er ook voor kiezen een behoorlijk deel van de selectie bij elkaar te houden.

3 mei 2023 om 07:32

Noud, je snijdt weer eens hout! Als Slot een goede trainer is, laat hij het volgend jaar gewoon weer zien. Sterker nog, met een stuk meer middelen en een fijnere onderhandelingspositie dan voorgaande zomerwindows. Dus wie weet wat er mogelijk is.

Spurs is natuurlijk een prachtige stap, ik hoop alleen dat hij zich nog even bindt aan het vertrouwelijke Nederland.

3 mei 2023 om 08:58

90% spreekt ook niet uit wat ze verwachten, eerder wat ze hopen.

3 mei 2023 om 07:52

En als het volgend jaar om een bepaalde reden niet draait, hij 3 wordt in de competitie en roemloos ten onder gaat in de CL, neem de interesse alleen maar af. Ik snap altijd dat men over carrière opbouw praat, maar je moet geld verdienen als het kan

3 mei 2023 om 08:15

Zo kan je bezig blijven. Als Ten Hag volgend seizoen 8e eindigt ligt hij eruit.

3 mei 2023 om 08:35

Ik snap heel goed dat geld een heel belangrijk argument kan zijn voor zo'n overstap, dat bestrijd ik absoluut niet. Ik kan me óók voorstellen dat een uitdaging in de Premier League bij een hele grote club als Tottenham interessanter kan zijn dan nog een jaar bij Feyenoord. Dt zijn niet de argumenten waar ik tegenin ga.

Maar het constante wijzen van analisten en supporters op dat hij weg moet omdat er ook verval kan optreden vind ik een raar argument. Juist omdat Slot degene is op deze wereld die het meeste invloed heeft op het wel of niet optreden van dat verval. Als hij de geweldige trainer is die men zegt dat hij is (en daar ben ik het voorlopig mee eens) dan zou dat verval juist niet op moeten treden. Hij heeft volgend jaar een stuk meer mogelijkheden bij Feyenoord dan dit jaar namelijk.

3 mei 2023 om 08:44

Ik zou blijven maar een reden om te gaan is 1 contract bij Tottenham en je staat meteen op de lijsten van de grote clubs. Gaat niet eens puur om geld. Net als met Ten Hag. Die kan na Man Utd alle topclubs af.

3 mei 2023 om 08:55

In nederland kan die overal aan de bak, ook na een slecht seizoen bij Spurs evt. Dan lan die alsnog weer naam malen. Al hoop ik niet dat die deze stap zet, sportief gezien voor Ajax wel natuurlijk, maar voor het NL voetbal en Feyenoord hoop ik dat hij nog een jaartje blijft. Dan is de kans ook groter dat de groep intact blijft, 2 goede buitenspelers erbij en je hebt echt een heel sterk Feyenoord, misschien wel een van de sterkste selecties in 30-40 jaar.

3 mei 2023 om 08:59

Hoe komt iedereen erbij dat Tottenham een hele grote club is? Op basis van wat?

3 mei 2023 om 10:08

@coco:

Qua prijzen niet, qua financien wel. Ze staan op de 9e plek qua financien (rijkste clubs). Dat speelt zeker mee.

Daarnaast de afgelopen 13 jaar 7x in de top 4 premier league geeindigd. Waardoor ze regelmatig CL spelen.

Wil jij zeggen dat Tottenham een kleine club is dan? Dat zeker niet, ook geen absolute topclub maar wel degelijk een grote club qua omvang.

3 mei 2023 om 13:31

Lol, veel geld maakt je geen grote club. Club met veeld geld ja, maar dat heeft elke PL club.

Tottenham is een normale club zonder prijzen. Bij lange na geen topclub of grote club. Dan kunnen we elke PL scharen onder grote club vanwege het geld.

3 mei 2023 om 15:18

Ik denk dat het een persoonlijke interpretatie is van 'grote'.

Sommige hechten veel waarde aan historie, anderen weer aan financieele mogelijkheden. Kortom De definitie 'grote' club is verschillend op te vatten.

Elke PL club heeft veel geld maar als je in de top 10 van rijkste clubs ter wereld staat dan ben je echt geen normale club naar mij mening.

Ik deel je mening qua topclub, dat vind ik het niet, maar het is wel degelijk een erg grote club, vooral als je naar de laatste 15 jaar kijkt, dan spelen ze structureel mee in de top 5 van de PL. Dat zie ik een normale club niet doen.

Als je dan de financien en het stadion met een capaciteit van 62.062 bijrekend dan kan je zeker wel over een grote club spreken.

3 mei 2023 om 08:42

Slot heeft aangegeven graag in de Premier League te willen werken. Wanneer hij dat dan ook nog eens bij 1 van de grote ploegen wil doen dan is Tottenham op dir moment zijn enige kans en ik schat de kans dat er volgend jaar een andere topploeg voorbij komt heel klein in. De beide ploegen in Manchester zijn goed voorzien, Liverpool gaat Klopp echt niet ontslaan die krijgt de kans om aan een nieuw team te bouwen. Arsenal is met Arteta met een meerjaren project bezig wat meer en meer zijn vruchten begint af te werpen en bij Newcastle is Howe heel rustig met hetzelfde bezig. Wanneer Slot de kans krijgt dan zou hij gek zijn wanneer hij er niet instapt. Veel slechter dan dit jaar kan het niet bij de Spurs dus dit is het ideale moment om de dingen bij de club naar zijn hand te zetten, net zoals hij dat bij Feyenoord gedaan heeft. Ik snap dat de Feyenoord-fans alle argumenten aanhalen om hm te laten blijven maar alleen het feit dat hij kennelijk op gesprek gaat, zegt al meer dan genoeg.

3 mei 2023 om 09:03

Juist. Geen schande om bij Feyenoord te blijven, maar deze kans is zo een beetje de beste die je als Slot zijnde kunt krijgen. Al zou hij het volgend jaar net zo goed of beter doen, dan is de kans op een nog grotere club bijzonder klein, want dat zijn maar een handje vol clubs die voorzien zijn.

Slot heeft nog nooit verloren van ten Hag? Vorig seizoen twee keer, 0-2 en 3-2

3 mei 2023 om 07:33

Raar verhaal inderdaad. Gaan ze nu zelfs al dingen verzinnen om hem naar het buitenland te lullen?

3 mei 2023 om 07:57

Daarom is het ook lulkoek wat Valentijn allemaal vertelt.

3 mei 2023 om 07:57

Dit bewijst maar weer eens te meer dat Driessen de hele boel bij elkaar fantaseert. Lijkt me tijd dat de clubs hem z’n perskaart afnemen en de toegang weigeren, dit is geen journalist.

3 mei 2023 om 08:01

Dat gezegd hebbende: misschien is het ook tijd dat VZ aan fact checking gaat doen en deze fantasie niet in de titel van het artikel als “onthulling” bestempelt. Betere titel zou zijn: Driessen verzint reden op basis van onjuiste aanname.

3 mei 2023 om 08:38

Maar dat is geen nieuws natuurlijk

3 mei 2023 om 10:35

Het is toch best zielig dat Valentijn de simpele feiten niet eens kent.

3 mei 2023 om 13:57

Dit staat gewoon in het artikel hoor..

Media die Slot maar al te graag weg praten naar een buitenlandse club deel zoveel.



3 mei 2023 om 08:28

Mensen op Voetbalzone be like: kwestie van tijd tot Real voor hem komt als hij bij Feyenoord blijft.

3 mei 2023 om 08:37

Nou kom maar op met die voorbeelden. Het enige wat ik lees is dat Slot het niet moet willen om naar een trainers kerkhof te gaan.

3 mei 2023 om 08:38

U lijkt wel een beetje op Valentijn. Zomaar iets uit je duim zuigen. Wat Tygo zegt. Dat heeft werkelijk niemand geroepen.

3 mei 2023 om 09:57

Media die zegt, 2 kandidaten: Slot en Nagelsmann
Media die zegt: Nagelsmann wil niet
Media die zegt: Xabi Alonso topfavoriet
Het is gewoon roepen om het roepen, inmiddels vind ik de discussies op voetbalzone beter dan de artikelen van alle voetbal roddel krantjes. Hier kom je soms nog wel nuchterheid tegen.

Als Slot snel zijn zakken wil vullen snap ik het als hij naar Tottenham gaat. Dik contract en statistisch gezien dikke kans op een flinke oprotpremie. Of het voor zijn carrière de beste move is vraag ik me sterk af. Klimaat en materiaal bij Tottenham komt niet overeen met de verwachtingen. Nu was dat bij Feyenoord misschien ook wel zo toen hij instapte, maar in de eredivisie is het gat een stuk makkelijker te dichten. Als Feyenoord volgend jaar wat leuke dingen in de CL kan laten zien en meedraait bovenin de eredivisie komen er echt wel weer nieuwe clubs. De kans dat Feyenoord middenmotor is volgend seizoen lijkt me verwaarloosbaar.

3 mei 2023 om 07:30

Je omschrijft nu ook de stap van AZ naar Feyenoord. Op het moment dat hij die stap maakte was het verschil tussen beide clubs ook niet groot dus je kan inderdaad spreken van een uitdaging. Zelfde met Erik ten Hag en Manchester, er is geen absolute top club die hem zal nemen, hij zal zich eerst bij zo’n club moeten bewijzen en de club heeft geld zat om de juiste spelers aan te trekken, vooral achterin en op het middenveld moet het anders daar.

3 mei 2023 om 07:40

Ik geef toch duidelijk aan dat het gat bij Feyenoord een stuk makkelijker te dichten was dan bij Tottenham in de PL. De kans is inderdaad groot dat hij zich eerst bij een subtop club moet bewijzen, maar is Tottenham daar nu echt de beste optie voor? Hoeveel trainers zijn groot geworden bij Tottenham? Dan kan hij beter wachten op een club waar de verwachtingen iets meer overeen komen met de mogelijkheden en waar de bestuurders iets meer geduld hebben. Conte is ook echt geen koekenbakker, maar kreeg het ook niet aan de praat, sterker nog, kijk hoe die is weggegaan. Tottenham is zeker op dot moment gewoon een trainerskerkhof.

Hoe zeer ik Feyenoord Slot gun, zo'n aanbod zal hij niet laten liggen. Hij kan altijd terug naar NL als het project in Londen mislukt.

3 mei 2023 om 08:14

Spurs kiest toch wel voor een grotere naam uiteindelijk

Wat vermoeiend begint te worden als Feyenoord supporters is dat al die zogenaamde kenners doen alsof Feyenoord niveau Utrecht is als club. Waarom kan het niet zo zijn dat de volgende stap gezet wordt volgend seizoen. Hoelang is het geleden dat Feyenoord 2 keer op rij kampioen werd?! Alsof dat ondenkbaar is met deze groep. Dan ben je in Rotterdam een legende op gelijke hoogte als Happel, heb je CL ervaring als trainer en staan de nog grotere clubs in de rij.

Derksen (al mag je die geen voetbal kenner noemen naar mijn mening) en analisten zijn tov Feyenoord niet op enige objectiviteit te herkennen, op een aantal na.

3 mei 2023 om 10:23

"hoelang is het geleden dat Feyenoord 2 keer op rij kampioen werd?!"

1 keer in de historie, 1961/1962. Heel vreemd is dat dus niet hoor dat men zich af vraagt of Feyenoord dit niveau aan kan houden.

Net zoals het vermoeiend is dat zogenaamde kenners jullie vergelijken met Utrecht, wat natuurlijk onzin is, past de houding die jij aanneemt ook niet bij het huidige succes.
Ajax en PSV staan niet stil en de spelers van de kampioen zijn financieel aantrekkelijk om te verkopen.

3 mei 2023 om 11:26

Ik neem geen houding aan bij het huidige succes, ik plaats een kanttekening bij de opmerking dat dit succes nooit meer geëvenaard gaat worden door Slot en waarom dit voor hem persoonlijk ook een mooie uitdaging zou zijn. Vandaar dat ik ook benoem dat hij een levende legende zou worden. Ik besef me namelijk hoe knap het zou zijn. Als de spelers grotendeels blijven en Slot kan gericht investeren is dat gewoon goed mogelijk.

Goede analyse van Derksen. Het volgende kampioenschap zal weer over 20 jaar zijn want Feijenoord presteert eenmalig boven zijn stand. Dat weten de spelers ook en die zullen ook eieren voor hun geld kiezen. Te groot voor het servet en te klein voor het tafellaken

3 mei 2023 om 07:54

De wens is de vader van de gedachten zegt men wel eens. Succes met de rest van het seizoen, komt vast nog goed.

3 mei 2023 om 08:10

Beetje triest om deze reactie uit je type vingers te krijgen vind je niet

3 mei 2023 om 08:37

Vorig jaar was een opbouwjaar, maar Feyenoord voetbalde wel ineens herkenbaar met hoog druk zetten. Halen de finale van de Conference League (OM uitschakelen is niet niks, die club is gewoon CL-waardig) en worden 3de in de competitie. Begin dit seizoen zou Feyenoord instorten, want 7 basisspelers vertrokken en nog een handvol andere spelers. Er kwamen 14/15 spelers bij. Dat zou niets worden. Toch speelt Feyenoord wã©ã©r herkenbaar voetbal, net als vorig seizoen, haalt voor het eerst sinds ruim 20 jaar weer de kwartfinale van de Europa League (toen nog UEFA Cup) en wordt, zoals het nu lijkt, met enige afstand kampioen van Nederland.

Ja, er zullen sterkhouders weggaan, maar deze keer voor meer geld dan het wisselgeld wat Feyenoord gewend was. De inkomsten van de CL daarbij opgeteld en Feyenoord kan voor haar begrippen redelijk gaan investeren. Dat heeft het de afgelopen jaren toch een stuk minder kunnen doen met een vrijwel lege portemonnee. Goede, gerichte vervangers voor wat er straks gaat verdwijnen en je kunt zo maar weer meedoen. Ook het feit dat je CL speelt, heeft aantrekkingskracht. Spelers willen zich graag op dat podium laten zien. Een paar goede wedstrijden in de CL, met een beetje geluk 3de of 2de worden in de poule en Europees overwinteren en je ding blijven doen in de Eredivisie en je kunt zomaar volgend jaar weer zo'n seizoen beleven. De ingrediã«nten zijn al aanwezig, alleen masterchef Slot moet dit hoofdgerecht alleen nog gaan bereiden.

Nog geen 2 jaar geleden hebben ze wat afgelachen over Slot met Krabbendam toen in de uitzending. Weer een uitvinder met gekke termen die wel weer even dacht om aanvallend voetbal te kunnen spelen met Feyenoord. Nu moet hij met alle spoed naar het buitenland. Is het benoemen dat Feyenoord volgend jaar in de middenmoot kan eindigen nog steeds om Advocaat te beschermen?

en als Slot volgend jaar in de middenmoot met Feijenoord staat is die charme ook verdwenen. En Slot heeft vorig jaar natuurlijk wel verloren tegen Erik ten Hag... zoveel gebazel allemaal (op Tv).. en hierboven zoveel verstandige reacties. Maar het 'grote' spel in Nederland is het spel om de centen. En Ajax en PSV (in mindere mate) willen niet dat Feijenoord financieel inloopt en als je Slot als de grote aanjager ziet van dat inlopen dan wil je alles doen om hem de te laten vertrekken. En daar doet (bijvoorbeeld) Hugo Borst, de grote Feijenoord hater, ook druk aan mee met zijn oproep aan Ajax om hem in te lijven. Dat gebeurt niet maar het geeft aan hoe het spel gespeeld wordt.

Slot is een trainer met een visie en iemand die zich goed kan verwoorden. Het kan niet zo zijn dat als hij niet naar Tottenham gaat er nooit weer een andere club voor hem komt. De kans op een groot verval in de eredivisie met Feyenoord is niet groot, zeker als hij een 20 miljoen mag investeren. Champions League is een ander verhaal. Daar moet je ook een beetje geluk mee hebben. Loot je straks Man City en Paris SG in één poule is doorgaan een utopie. Als Feyenoord 3x achter elkaar in de CL kan komen en door blijft groeien dan maken ze elk jaar stapjes en gaan ze op een gegeven moment wel een keer door de poule komen.

Ik denk persoonlijk dat Slot nog een jaar met Feyenoord aan de slag moet gaan. Hij is er iets mooi's aan het neerzetten bij Feyenoord ik hoop persoonlijk dat hij nog 1 jaar blijf dat hij kan laten zien dat het niet zomaar 1 top jaar is van Feyenoord maar dat hij en het team in ontwikkeling zijn.

Slot heeft zo'n beetje baangarantie. Of hij nu slaagt of mislukt in het buitenland, je kan er blind vanuit gaan dat Ajax over paar seizoenen wel op de stoep staat

Allemaal leuk die verhalen van de analisten en journalisten. Iedereen kan bedenken dat dit een mooie kans is voor Slot. Tottenham is een mooie club, salaris een veelvoud van wat die nu heeft en een giga transfer budget. Dat het veel trainers ontslaat is leuk, maar reken even uit wat dan een ontslagvergoeding is... Ook al faalt hij daar, een Nederlandse topclub zal wel interesse in hem hebben als hij weer vrij komt. Kijk bijvoorbeeld naar Koeman, is vaak genoeg op zijn bek gegaan, maar is nu bondscoach... Leuk al die redenen die ik hier lees, maar kijk even realistisch, Tottenham is gewoon een mooie uitdaging en een stap vooruit.

3 mei 2023 om 21:12

Daarom moet feyenoord nu gewoon een 5 jarig contract voor 15-20m aan hem aanbieden. Dan is er in ieder geval een van de belangrijke motieven opgelost. Ja spurs kan misschien nog wel meer betalen, maar met zo'n contract op zak weet hij alvast dat hij financieel (echt) onafhankelijk is. Niet geschoten is altijd mis.

Als Feyenoord deze zomer een paar sleutelspelers verkoopt kan volgend seizoen er heel anders uit zien en de CL ook. Als je zo goed speelt dan weet je dat er spelers gaan vertrekken dus Slot moet de stap maken als hij de baan krijgt. Op gesprek gaan kan altijd.

3 mei 2023 om 08:25

Je herhaalt nu precies wat iedereen zei aan de start van dit seizoen

3 mei 2023 om 09:03

*Hoopte, wat iedereen hoopte.

3 mei 2023 om 09:14

Ook dat waarschijnlijk

Kan me er niet druk om maken. Als Slot gaat komt er weer een andere trainer. En dan zal het misschien weer minder gaan. Jammer maar niks duurt voor altijd behalve dan mn liefde voor Feyenoord.

Wat heeft Valentijn Driessen gewonnen?

Ik denk persoonlijk dat Spurs misschien wel een 2e Everton kan worden. Clubs als City, United, Newcastle, Arsenal, Liverpool en zelfs Chelsea zie ik eerder CL voetbal halen de komende jaren.

3 mei 2023 om 11:04

Zelfs teams als Aston Villa en Brighton zie ik dat nog eerder halen.

Wat maakt het nou uit dat een trainer van Spurs nog niet veel heeft gewonnen. Lijkt me juist een goeie match. Trouwens heeft Slot na dit seizoen meer gewonnen als Trainer dan Xabi Alonso.

Tottenham een werkelijke topclub, die gasten zeggen ook maar wat he.

Spurs gaat toch eerder voor een grote naam inderdaad, oude voetbaler of coach die al jaren meegaat. Dus ik maak me niet zo druk, daarbij blijft Slot graag in Rotterdam denk ik. Uitgelezen kans om geschiedenis te schrjiven en 2x acher elkaar kampioen te worden met Feyenoord!

Ik hoop niet dat Slot naar Spurs gaat. Ik hoop van harte dat hij een betere, stabielere club onder zijn hoeden mag nemen. Clubs als Chelsea en Spurs is bijna altijd rumoer, maar bij Spurs presteren ze ook nog eens niks.

Slot vs Xabi Alonso zou ik rara vinden. Xabi Alonso is pas begonnen en doet het nu uitstekend bij Leverkussen, maar waarom zou die dan de stap richting Spurs maken? Puur voor het geld? Want hij is ook een Madrid & Liverpool man. Wellicht dat hij dus eerst zijn klus bij Leverkussen wilt afmaken om daarna wellicht richting één van die 2 giganten te gaan?
Bij Leverkussen ligt in mijn ogen, qua spelersselectie, ook een veel betere basis qua potentie en spelersmateriaal. Natuurlijk, Spurs heeft een Kane, Son, Betancur & Romero, maar ik vind de selectie van Leverkussen nog wel wat meer talentvolle spelers hebben met een Frimpong, Kossounou, Tapsoba, Tah, Diaby, Hlozek, Palacios, Schick, Adli, Wirtz & Hincapie.

Qua ''selectie'' en ''mogelijkheden'' zou ik Spurs dan weer wel aanraden voor Slot overigens. Feyenoord heeft, in mijn ogen, niet de sterkste selectie van de Eredivisie (puur individueel gezien). Maar ze staan wel ruim en terecht bovenaan. Zo'n Spurs hebben ook bij lange na niet de beste selectie. Voldoende investeermogelijkheden en ik zie zo'n Slot wel een hecht team maken van Spurs hoor, met goed voetbal ook nog eens.

Die moeten komend seizoen gewoon flink gaan investeren in de selectie. Hebben nu een nieuw stadion, nu is de selectie weer aan de beurt. Een nieuwe keeper is een absolute must. Forster kan niet en Lloris is het ook absoluut niet meer.

Verder moeten ze ook van brandhout af zoals een Eric Dier, Sanchez, Emerson Royal, Lucas Moura.

Investeren in de linkerkant, de centrale defensie en het middenveld. Voorin wellicht ook nog een klasbak voor de flanken erbij. Kan je zo'n Richarlison ook lekekr op de bank laten.

Lafont
Porro
Romero
N''Dicka
Gaya
Neves
Bentancur
Diaby
Pellegrini
Son
Kane
3 mei 2023 om 09:54

Ben het bijna helemaal met je eens, al vind ik Richarlison ook een klasbak.

3 mei 2023 om 10:09

Mwah, Richarlison heeft vorige week zijn 1e goal in de BPL voor Spurs gemaakt.
Vind het maar een matige spits hoor, zeker t.o.v. een Kane of Son.

Snap ook niet dat hij zoveel speelt in Braziliaanse elftal. Jesus is een klasse beter, zo niet, 2 klasses beter.

3 mei 2023 om 10:48

Richarlison is toch een buitenspeler?
Verder is vergelijken met Kane of Son (en hem minder vinden) ook wel een beetje een dooddoener, legio spelers die minder zijn dan die 2 klasbakken

Heel dit verhaal van Slot naar Spurs geloof ik niet. Er zijn grotere namen beschikbaar, en al helemaal niet als het uit de mond van Driessen komt. Alleen in de Nederlandse media komen dit soort verhalen naar voren. In Engeland zijn ze stil.

“Hij moet zich wel realiseren dat hij zich niet gek moet laten maken door de charme en romantiek van Feyenoord. Hij heeft het fantastisch gedaan en het is momenteel Hosanna in Rotterdam, maar het kan volgend seizoen heel anders zijn.”

Tsja Martijn, dat fenomeen heet 'het Leven'. Is altijd zo geweest en zal altijd zo blijven.

Ik zou het doen als ik slot, was een club opbouwen zonder druk dat je gelijk kampioen moet worden. Als hij de tijd krijgt kan er echt wel wat moois groeien daar,

Als Tottenham Hotspur Slot daadwerkelijk wil hebben zou ik altijd gaan. Maar die lijken dus liever Xabi Alonso te willen hebben.

Dus volgend jaar middenmoot haha

Ze doen net alsof het een gelukje was van Slot.
Als je echt denkt als Slot dit lukt me nooit weer dan moet je inderdaad gaan , maar als je overtuigd bent van je kwaliteiten en Feyenoord beloofd je een goed team dan kan je best nog even een jaar wachten.

Voor het geld wat hij daar kan verdienen, zou ik gaan maar voor succes zou ik bij Feyenoord blijven.
Spelen CL en Spurs moet je nog maar zien.
Een jaar CL en dan lekker gaan.

Als Slot makkelijk geld wil verdienen moet hij naar Spurs gaan. Het salaris is daar royaal, de ontslagvergoeding ook. Want dat die ontslagvergoeding daar gaat volgen durf ik je wel op een briefje geven. Niet omdat Slot er niks van bakt, nee, die heb ik heel hoog zitten, maar in de rest van de organisatie ontbreekt ook maar enige vorm van visie. Het aankoopbeleid is om te huilen, de selectie lijkt niet in staat om zich week in week uit te motiveren. Pochettino wist er op het einde niks meer mee klaar te spelen. Mourinho (toch een bewezen succestrainer) faalde er, Nuno (die met Wolves geweldig presteerde) kreeg het niet op de rit, Conte (ook geen koekenbakker) lukte het niet. Als Slot daarheen gaat is hij de volgende in het lijstje van Spurs-trainers die met een mega ontslagvergoeding op zak de laan uit wordt gestuurd.

Als Slot iets nieuws wilt moet hij de verstandige keuze maken en wachten op een stabielere club uit de internationale (sub)top. Of gewoon bij Feyenoord blijven, en hopen dat je met een paar strategische aantallen een leuke en hopelijk redelijk succesvolle campagne in de Champions League de betere clubs overtuigt. Kan 'ie dan mooi in de zomer van 2024 naar Real Madrid of zo

De issue voor Slot is natuurlijk dat hij wel bij Feyenoord kan blijven maar dat wordt ook grote uitverkoop deze zomer. Gaat ook een half team weg verwacht ik. Dan mag ie weer opnieuw beginnen een team te bouwen. En of ze nog een keer zo goed gaan inkopen volgende seizoen bij Feyenoord is de vraag. Kan ie net zo goed een nieuw team opbouwen bij Spurs voor 4 x zoveel salaris.

3 mei 2023 om 11:36

Ik ben benieuwd maar denk dat het mee zal vallen qua leegloop. Met CL-geld en een vertrekkende Kokcu zal de nood om te verkopen niet hoog zijn en andere sterkhouders liggen nog lang genoeg vast. Heb zelfs nog eerder de hoop dat er wat middelmaat (pedersen, buitenspelers) vertrekken en we daarin sterker kunnen worden. Alleen het vertrek van Kokcu zal een hele opgave worden om op te vangen.

"champions League gewonnen, bij topclubs gespeeld en is een uithangbord."

Wat een slappe redenatie zeg! Met die argumenten was Gullit ook een topcoach en kun je om het even welke analist met een actieve carriere in de top uit een studio trekken. Als dit werkelijk de reden is waarom Alonso de favoriet is, waarom zijn Spurs dat niet bij Ruud van Nistelrooij uitgekomen. In plaats van recht te lullen wat krom is, kan Driessen zich beter afvragen waarom Alonso zo populair lijkt te zijn bij Levy. Leverkusen staat momenteel zesde, wat als eindklassering een evenaring zou zijn van de laagste plek in de afgelopen zes jaar.

“Hij is niet onder de indruk van Tottenham Hotspur. Slot die heeft nog nooit wat gewonnen, komt uit Overijssel en heeft nog nooit écht geld verdiend.”

Wat een rare manier van journalistiek bedrijven blijft het toch bij de Telegraaf. Vanwaar nu dit dedain? Wat heeft het feit dat Slot uit Overijssel komt uberhaupt met wat dan ook te maken om zijn trainersschap of zijn interesse voor Spurs te duiden?

Feyenoord over-presteert nu al 2 seizoenen. Als structurele nummer 3 (of 4) van NL is het risico dat ze volgend jaar minder draaien groot. Dus Slot moet weg, voor zijn eigen bestwil. Of de internationale carriere komt er niet meer.
Tenzij hij natuurlijk naar Ajax gaat . Dan kan hij daarna overal naar toe.

Je kan ook zeggen wat heeft Tottenham gewonnen de laatste jaren? Zou het niet doen als ik Slot was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren