Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arnautovic ontkent spugen richting Tete: ‘Bekijk de beelden maar’

Laatste update:

Marko Arnautovic spuugde zaterdagavond richting het gezicht van Kenny Tete, maar de 27-jarige aanvaller van de nationale ploeg van Oostenrijk en Stoke City is zich van geen kwaad bewust.

/

“Er is absoluut niets van waar. Ik nodig iedereen uit om de beelden nog eens te bekijken”, aldus Arnautovic in gesprek met de KronenZeitung. “We hebben tegen Oranje een en ander goed gedaan, maar hebben ook fouten gemaakt. We hebben nog een paar dagen de tijd. Dat is voldoende om ons goed voor te bereiden op het EK.” Oostenrijk begint op 14 juni met een wedstrijd tegen Hongarije.

Ajax-rechtsback Tete noemde Arnautovic eerder al ‘een lastig mannetje’: “Er zijn wel grenzen, spugen gaat te ver. Gelukkig raakte hij me niet. Ik denk wel dat ik de meeste duels gewonnen heb. Ik ben er niet vies van om ze met kracht aan te gaan.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gefrustreed en toen spugen richting tete wel express maar geluk dat het mis was dat leek hij snel daarna ook te beseffen

6 juni 2016 om 23:48

Arnautovic is altijd al een vervelend ventje geweest qua maniertjes, dit kan er wel bij

7 juni 2016 om 09:21

Maar wat zou hij zeggen als de beelden met hem er naast worden bekenen? Nee ik was het niet of dat is special effects. Kom op man! Own your shit! Wees een vent, zeg dat je stom was geweest jezelf liet gaan en dan is dat dat. Nu maak je jezelf compleet ongeloofwaardig...pannenkoek

7 juni 2016 om 10:00

Ja klopt, maar hij zal het wel willen verdedigen als gewoon spugen op het veld wat dan toevallig een beetje dichtbij Tete kwam ofzo. Misschien moet hij die advocaat van Feyenoord even raadplegen

Hij kan gelukkig voor Tete niet zo goed spugen zoals Frenkie Rijkaard.

Man man, ontkenningsfase much? Het spuug was echt overduidelijk op beeld te zien. Ik dook zelfs voor de tv nog weg voor die rochel. 'Ik nodig iedereen uit om de beelden terug te kijken', misschien moet hij zelf de beelden even terug kijken..

Sommige knapen willen gewoon niet deugen
En in die klasse zit deze jongeheer bij de bovenste helft....

Die probeert een schorsing voor het EK te ontlopen.
Voor zulke spelers hoop je eigenlijk op een schorsing.
Naar mannetje is het.

Wat een debiel is het ook, hij zal het nooit leren. Hij kon het niet aan tegen Tete die veel sterker was dan deze EK-ganger. Zou wel leuk zijn als hij nu een groepswedstrijd moet missen. Er zit duidelijk wat los in zijn bovenkamer.

Alsnog een schorsing geven

Ik heb de beelden nog een keer bekeken. Ik zeg dat "der Lama" ze zelf nog maar eens moet bekijken om het korte termijn geheugen op te frissen. En idd Rijkaard kon beter mikken, maar zijn haar was ook voller.

7 juni 2016 om 06:41

Goede reclame. "met Rijkaard-shampoo maakt je haar voller."

7 juni 2016 om 13:56

Ik denk dat hij Völler bedoelt haha.

7 juni 2016 om 21:40

Dat had ik wel door hoor.

Ik ben opgegroeid in Duitsland en destijds zeiden we al: Mit Rijkaard-shampoo macht dein haar Völler.

8 juni 2016 om 18:58

Ah oké, dat kon ik natuurlijk niet ruiken .

Het is een naar mannetje, maar tegelijkertijd ook een genot om naar hem te kijken/zien spelen. Ik keur het af wat hij heeft gedaan, maar toch hoop ik stiekem dat hij niet wordt geschorst. Zeg eerlijk...wie kijk Zweden zonder Zlatan? Ik in ieder geval niet.

7 juni 2016 om 01:59

Ik zou het gemis van Zlatan niet willen vergelijken met het gemis van Marko.

Arnautovic was het blijkbaar gewoon spuugzat dat het hem maar niet lukte om voorbij Tete te komen.

7 juni 2016 om 07:16

Is wel een leuke woordespeling maar hij was Tete wel een paar keer voorbij hoor!
Vooral in de beginfase.

Verschrikkelijke kwal die arnautovic

Heb er niks van gezien, maar als hij iedereen uitnodigt om de beelden terug te kijken en dat hij uiteindelijk dan ook echt gespuugd heeft is hij wel heel erg dom...
Uit de meeste reacties hier heeft hij dat dan ook gedaan, schors die gast maar voor het EK, altijd al een lastig gevalletje geweest!

Het is echt een naar mannetje die niks heeft bijgeleerd. Dat was hij ook al bij Twente. Het wordt ook nooit wat met hem. Groetjes van een Twente supporter ⚽️💞

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren