Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Anwar El Ghazi staat op het punt om contract bij nieuwe club te ondertekenen

Donderdag, 21 september 2023 om 12:35Wessel Antes • Laatste update: 13:05

Anwar El Ghazi is dicht bij een akkoord met 1.FSV Mainz 05, zo weet journalist Florian Plettenberg donderdagochtend te melden. De 28-jarige buitenspeler, die zijn contract bij PSV begin deze maand liet ontbinden, gaat dus aan de slag in de Bundesliga. El Ghazi trainde de afgelopen week mee bij Jong Ajax en had graag definitief aan de slag gegaan in Amsterdam. Naar verluidt zag technisch directeur Sven Mislintat zijn komst echter niet zitten, waardoor de aanvaller uit Barendrecht nu gaat tekenen in Duitsland. Met zijn transfer naar Mainz blijft El Ghazi alsnog dichtbij huis actief.

El Ghazi gaat na de Ligue 1 en Premier League nu dus ook de Bundesliga toevoegen aan zijn palmares. In het buitenland was de rechtspoot eerder actief voor LOSC Lille, Aston Villa en Everton. Het is nog niet bekend voor hoelang El Ghazi gaat tekenen bij Mainz. Bij de Duitse hekkensluiter kan hij op de rechterflank een tandem gaan vormen met Phillipp Mwene, die eerder deze zomer de overstap maakte van het Philips Stadion naar de Mewa Arena. Bij PSV speelde El Ghazi in totaal 24 officiële duels samen met de Oostenrijkse rechtsback.

Volgens Mike Verweij blokkeerde Mislintat een tweede termijn van El Ghazi in Amsterdam. “Anwar El Ghazi traint mee. Die jongen is bereid om geld in te leveren", aldus Verweij in de voetbalpodcast Kick-off. De journalist meldde eerder al dat El Ghazi bij PSV nog recht had gehad op drie miljoen euro voor zijn laatste contractjaar. "Hij is net vader geworden, die wil gewoon in Nederland blijven in principe. Die heeft een hele lucratieve aanbieding vanuit 'de zandbak', ik weet niet welke club, maar die kan daarheen. Hij wil bij Ajax blijven. Steijn wil hem, de rest van de staf wil hem, Richard Witschge (techniektrainer, red.) wil hem. Zelfs Jan van Halst (tijdelijk algemeen directeur, red.) wil hem. Waarom gebeurt dit niet?" El Ghazi speelde tussen 2014 en 2017 honderd officiële wedstrijden voor Ajax (23 goals, 16 assists).

Na een wisselvallig seizoen bij PSV vertrekt El Ghazi nu hoogstwaarschijnlijk naar Mainz. Met de Eindhovenaren wist hij in slechts één seizoen wel meer prijzen te pakken dan in zijn tijdperk bij Ajax. Met de Amsterdammers won El Ghazi geen enkele prijs, terwijl hij met PSV beslag wist te leggen op de TOTO KNVB Beker én Johan Cruijff Schaal. In 33 officiële duels voor de Brabanders kwam hij tot 9 doelpunten en 2 assists. In Mainz moet El Ghazi de Duitse laagvlieger voorin van nieuw elan voorzien.


Poll

Had Ajax de transfervrije El Ghazi moeten oppikken?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

39 reacties (laatste reactie door th3specialone)

Had ik wel verwacht. EL Gazhi heeft een zin meer bij Ajax te voetballen.

21 september 2023 om 12:46

Je hebt het artikel wel gelezen?

21 september 2023 om 13:05

De vraag stellen is hem beantwoorden.

Maar het lijkt er dus op van niet.

21 september 2023 om 13:17

Volgens de meeste Ajax supporters klopt er niets van wat de Telegraaf vermeld, dus zo gerekend wil El Ghazi niet bij Ajax voetballen en is de reactie van Ajaxfan1972 juist 😜

21 september 2023 om 15:19

Als het hem om de geld ging, dan liet hij zijn contract niet zomaar ontbinden en helemaal niet als die 3 miljoen moet wegwuiven. Het heeft alle schijn dat hij nog ambitie heeft om voor Marokko uit te komen, dan moet je wel voetballen, gezien Ajax ruimte zat heeft voor een rechtsbuiten en al eerder bij Ajax heeft gespeeld vindt ik hem daar juist uitstekend bijpassen en zou het niet gek vinden dat hij bij Ajax wil voetballen.

En weer een buitenkansje laten lopen. Mislintat doet er alles aan om dit Ajax naar de kkd te krijgen voor hij vertrekt

21 september 2023 om 12:43

Zou wel weer gaaf zijn, ADO-Ajax in het Forepark in Den Haag, maar dan in de KKD!!

21 september 2023 om 13:28

Je speelt toch tegen Ajax? 😉

21 september 2023 om 13:55

Yes.. : ) Jong Ajax is dit seizoen alleen wel heeeeel slecht in de KKD (19e). Tegen dit Ajax in de KKD (met Haagse Steijn) zou ik toch wel gaaf vinden, en anders maar in de Eredivisie volgend seizoen!

21 september 2023 om 12:46

El ghazi is geen niveau mbappe vriend.

En dat mislintat hem niet zou willen weer een uitspraak van knabbel en babbel van de telegraaf he. Niemand weet of El ghazi het zelf wel echt wilde en of heel Ajax het wilde. Dat is weer puur uit de duim zuigerij.

21 september 2023 om 12:54

Soccerfan_1 je zegt dat niemand het weet en dat het uit de duim gezogen is. Hoe weet jij dat dan?

21 september 2023 om 13:30

Soccerfan_1 weet niks, maar vindt wel dat hij het alleen recht heeft om mensen de maat te nemen hierover. Zag hem ook net zeggen dat er eerst onderzoek moet worden gedaan en je dom bent als je vindt dat de club zijn afgod moet wieberen zonder eerst het onderzoek af te wachten. Echter als er iemand wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag jegens een vrouw, dan is hij niet meer te houden en moet die persoon nog net niet levenslang krijgen op basis van 0 onderzoek. Soccerfan_1 is denk ik als kind in een ketel van hypocrisie gevallen, doe je niks aan.

21 september 2023 om 13:47

Jij bent wel heel pro Mislintat hè? Constant die man aan het verdedigen.

21 september 2023 om 12:59

hoezo buitenkansje. Heb je hem gezien bij PSV? Bakte er echt niks van.

21 september 2023 om 16:43

Dat is natuurlijk niet waar. Heeft prima statistieken neergezet bij PSV.

21 september 2023 om 13:09

Een bankzitter van PSV zal de redder moeten zijn? Je had hem zeker ook een 5-jarig contract moeten geven.

Steijn/maduro moeten terugvallen op de jeugd. Zie het jaar maar als verloren, of je moet in A'dam 5-3-2 of 4-4-2 systemen willen zien.

Stel Vos (6), Misehoey (10) en Godts (7) op en geef Forbs de kans op links. Uiteindelijk is dit toch je toekomst. Berghuis kan op 8 en anders Taylor. Als die gast wel goed kan voetballen bij jong oranje?

21 september 2023 om 13:17

Nee niet de redder, maar wel een gratis op te pikken extra optie die handig kan zijn gezien het gebrek aan rechtsbuitens. Mag aannemen dat hij nog wel van waarde kan zijn in de eredivisie.

21 september 2023 om 15:04

De spelers zijn niet voor niks vertrokken. El Ghazi kwam toen tekort en ik mag aannemen dat hij ook nu tekort komt. Of hebben jullie de lat zo laag gelegd dat zelfs Schuurs, Botman, Boilesen, Marin, Bassey, Sanchez, Eiting e.d. terug mogen keren als aanwinst / versterking?

21 september 2023 om 13:15

Want bij PSV was hij zo geweldig, lekker maar Mainz gaan. Past beter bij hem.

21 september 2023 om 13:43

Kom op zeg, we hebben al genoeg miskopen gedaan, niet nog iemand zonder niveau aantrekken

21 september 2023 om 14:57

Buitenkansje?

21 september 2023 om 18:04

Als El Ghazi al wordt gebruikt om Mislintat zwart te maken... Telegraaf niveau dit. Je hebt El Ghazi helemaal niet nodig om kritiek op Mislintat te hebben, en dat Sven dit zogenaamde buitenkansje laat lopen is juist een goede beslissing.

Snap wel dat de Mislintat er op tegen was, aan deze aankoop kan je natuurlijk niks verdienen. Succes Anwar in Duitsland, gun het je van harte

Maar goed ook. El Ghazi aantrekken zou het gevoel van degradatie enkel nog meer bevestigen. Het lijkt me niet dat men warme herinneringen koestert aan de periode Dijks, Gudelj , Kishna en dus ook El Ghazi. Met enige regelmaat werd er hier gesteld dat de beste man nog geen lantaarnpaal voorbij kwam.

21 september 2023 om 12:49

Volledig eens. Nog nooit een "typische" buitenspeler gezien bij wie aannames ZO ver van de voet sprongen als bij hem

21 september 2023 om 13:28

Ik geef u, Alireza Jahanbakhsh!

21 september 2023 om 12:51

8 goals als invaller bij Psv in 23 wedstrijden.

2 jaar geleden was F. de Boer de gebeten hond dat hij niet mee ging naar het EK na een uitstekend seizoen in de premier league.

1 slecht tussenjaar en degenen die de stats bij Psv niet bekeken hebben laten hun kortzichtigheid zien.

Nee, ik ben geen fan van El Ghazi kijkend naar het niveau wat ik van Ajax verlang, maar als er geen rechtsbuiten is, was dit een uitstekend alternatief in de huidige situatie.

21 september 2023 om 13:18

Dat met F. de Boer was voornamelijk vanwege de manier waarop hij Anwar liet weten dat hij niet mee ging. Echt schandalig.

Denk dat het spel van een een kleinere club in een topcompetitie het beste bij hem past. Een heel allrounde buitenspeler die hard werkt maar nergens echt in uitblinkt.
Bij Ajax had hij een meerwaarde kunnen zijn als echte rechtsbuiten maar dan zie ik liever een Godts of een Forbs daar vlieguren maken en met een terks met vertrouwen zullen ze de positie op termijn zichzelf ook eigen kunnen maken.

Jammer dat El Ghazi niet bij Ajax gaat voetballen.

Zou op basis van paniek zijn om hem als Ajax een contract te bieden. Is niet van het nivo dat Ajax moet na streven. Kijk dan maar bij de jeugd en geef een talent een kans.

21 september 2023 om 13:19

Ik vraag mij af of er in de jeugd (jong ajax) een speler op deze positie speelt die er klaar voor is. Ik ben niet echt een fan van El Ghazi, maar ik vind wel dat hij beter is dan dat menig een hier beweerd. Heeft vorig jaar toch best een aantal doelpunten en assists op zijn naam staan en daarbij was hij ook niet altijd gelukkig in de afronding. Het is wel een speler die in een scoringspositie weet te komen.

Perfecte club voor El Ghazi. Het is toch een club gebleken waar spelers die tussen wal en schip vallen weer kunnen opleven. Zie Boëtius. Ik gun hem een mooie tijd in Duitsland.

Ik had El Ghazi graag bij Ajax gezien. Echt geen slechte speler en kan nog eens gebruikt worden om wat extra's te former forceren op de flanken, later in de wedstrijd.
Zal niet voor een appel en een ei willen komen, maar was ook bereid flink in te leveren.
Het kan nog steeds, zeker nu Minsilat een klein beetje op minder actief gesteld staat.

Maar even los van alles: stel Ajax wil El Ghazi wel. Dus Jan gaat naar Susanne KJH erbij en ze regelen dat. Wie moet dat tegenhouden?? Toch zeker niet die TD

Spreekt Nederlands en heeft geen aandelen bij Mislintat, dus helaas.

Natuurlijk zegt die Mislintat weer nee, kan hij niets aan verdienen. Maar was wel beter geweest voor Ajax
Hij raakt tenminste nog een bal.
Jammer dat Ajax hierin zelf niet de beslissing nam om hem te nemen.
Alles beter als die misluktat gekocht heeft

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 6
2233 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
W. WeghorstAanvaller42
J. BijlowKeeper00
D. BlindVerdediger51
D. BlindVerdediger
S. de VrijVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

130 fans
Middenvelder, 28 jaar
SeizoenClubW
2023/2024 FSV Mainz 05 3 0 0 0
2023/2024 PSV 1 0 0 0
2022/2023 PSV 23 8 3 1
2022/2023 Aston Villa U21 1 1 0 0
2022/2023 Aston Villa 0 0 0 0
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren