Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ancelotti genoot: ‘Wat Benzema daar deed, was echt buitengewoon’

Laatste update:

Real Madrid was zondagmiddag met 0-3 te sterk voor streekgenoot Getafe. Cristiano Ronaldo (2x) en Gareth Bale namen de doelpunten van de koploper van de Primera División voor hun rekening, maar Karim Benzema en James Rodriguez waren met hun assists net zo belangrijk. Vooral het voorbereidende werk van Benzema bij de 0-1 was om in te lijsten.

Benzema drong het strafschopgebied binnen, soleerde erop los en met heerlijke sleepbeweging bood hij Ronaldo een niet te missen kans. “Een spectaculaire actie”, erkende Carlo Ancelotti na afloop van het duel in Getafe. “De ploeg heeft goed gespeeld, maar die actie van Karim was de sleutel voor de overwinning. Wat hij daar deed, was echt buitengewoon.”

Real Madrid mag zich winterkampioen noemen en heeft bovendien nog een wedstrijd tegoed. “We hebben een goede eerste seizoenshelft achter de rug”, erkende de Italiaan. “We begonnen met wat problemen en daarna hadden we een zeer goede reeks. De ploeg barst van de motivatie en we staan er goed voor. We moeten op deze manier doorgaan.”


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel mooi voor Benzema heeft aardig wat kritiek gehad afgelopen weken. Hopelijk speelt hij de komende wedstrijden ook zo.

Weer n zeer matige pot van real.
Ronaldo twee ballen en twee keer raak. Verder errrg matig.

De bevlieging van bezema was vandaag bepalend.

Hopelijk kunnen ze nu rust pakken want t oogt er vermoeid.

Ook wordt maar goed duidelijk dat modric zo verschrikkelijk belangrijk is!!

18 januari 2015 om 16:11

Kan ze niet kwalijk nemen. Na die Wk-wedstrijden alleen maar zware wedstrijden en tegenslagen. Nu eens goed gaan rusten en alles laten bezinken. Buitenaardse actie trouwens van Benzema. Je zag die toeschouwers gewoon meegaan met zijn schijnbeweging. Maar dit soort dingen mag hij wel vaker laten zien.

Benzema, ook zo een onderschatte speler die eigenlijk zo goed is. Benzema is 1 van de beste spitsen, alleen loopt in de schaduw van Ronaldo waar je Benzema niet op kan afrekenen, alleen jammer dat het wel wordt gedaan.

Wat een sublieme actie van Benzema.

18 januari 2015 om 15:51

Hij moet het dan ook laten zien in top wedstrijden. Dat doet hij namelijk niet. Alsmede ronaldo dat evenmin doet. De reden dat hij voor mij nooit wordt gezien als de beste ooit.

18 januari 2015 om 15:55

Ronaldo die zich moet bewijzen tegen grote teams? jij kijkt echt geen voetbal he.

18 januari 2015 om 16:22

Vond jij hem dan top op het wk en de cl finale? Dat zijn toch top wedstrijden en vond hem toen ook erg matig!!

18 januari 2015 om 16:25

Door ronaldo stonden ze op het wk? Tegen bayern had die ook gescoort en niet 1. Tegen barca heeft die zat gescoort kan zo lang doorgaan.

18 januari 2015 om 16:54

Oh aleen finales en het wk zijn belangrijk. Je hebt ook nog achtste finales, kwart finales, halve finales. En andere top wedstrijden waar hij vaak genoeg gepresteerd heeft.

18 januari 2015 om 17:11

Scoorde in de CL finale met ManU tegen chelsea en met Real Madrid tegen Atletico in de CL finale zijn 17e van het toernooi.

18 januari 2015 om 17:41

Benzema doet het juist goed in topwedstrijden. Het is Ronaldo die het niet goed doet in topwedstrijden.

Benzema doet me soms denken aan zidane

18 januari 2015 om 15:53

Klopt, met van die prachtige fluweel bewegingen of sleepbewegingen.

On: Vind het ook niet erg dat hij niet veel scoort! Zolang hij in dienst speelt en als aanspeelpunt goed staat, is benz top.

18 januari 2015 om 16:05

Benzema doet je denken aan Zidane? Heb je ooit zidane gezien dan? Denk het namelijk niet...

18 januari 2015 om 16:13

Die hebben met name vorig jaar ook veel getraint samen dus er zit we wat in

Idd , mooie actie . Een mooie actie per maand . Real heeft een mooi elftal en een subtop spits , helaas

18 januari 2015 om 15:53

Subtop spits ben ik het helemaal niet mee eens. Deze ploeg speelt indiesnt van Ronaldo dus je moet Benzema niet eens als een echte spits zien. Meer een schaduwspits. Als Benzema nooit als spits was gekocht door Real werd hij als een wereldspeler gezien maar nu rekent iedereen hem af op zijn doelpunten wat niet helemaal eerlijk is.

Lekker actie van Benzema! Dit actie doet me een beetje denken aan Iniesta.

klopt, het was een mooie actie

Vrij simpele truc maar er zijn spitsen die zoiets niet kunnen. Ik wil Peter Crouch dit wel es zien doen.

18 januari 2015 om 16:01

Vrij simpele truc tegen FC Dordrecht misschien, maar als verdedigers van een iets hogere kaliber je staan te dekken wil ik het jou wel is zien doen. Er zijn talloze spitsen op te noemen die dit niet kunnen hoor.

18 januari 2015 om 16:47

Het gaat niet echt er om dit te doen, maar om het bedenken van zoiets in zo'n korte tijd.

18 januari 2015 om 21:51

Getafe verdedigers zijn ook geen toppers anders... in heel Spanje zijn weinig topverdedigers. Het gaat zoals hieronder staat niet om de truc maar het bedenken en het effectief toepassen wat zo knap is.

benzema is een onderschatte speler. Hij verdient het om geprezen te worden.
Door zijn spel creëert hij meer ruimte voor Ronaldo en bale let daar maar keer op. Hij zakt dan in en dan krijg je aan de flanken veel meer ruimte
wie benzema een slechte spits noemt heeft serieus geen verstand van voetbal

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren