Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Amrabat imponeert in Spanje: ‘Hij past in de groep voor volgend seizoen’

Laatste update:

Nordin Amrabat heeft nog altijd toekomst bij Galatasaray. De aanvaller wordt al anderhalf seizoen verhuurd aan Málaga en de Spaanse club zou de optie tot koop van drieënhalf miljoen euro op de Marokkaan willen lichten, maar in Istanbul wil men hem niet kwijt. Dat zegt trainer Hamza Hamzaoglu in gesprek met Lig TV.

/

“Amrabat doet het in Spanje erg goed en we houden zijn ontwikkeling nauwlettend in de gaten. Hij kent de Turkse competitie nog goed en past dan ook zeker in onze selectie voor volgend seizoen”, aldus Hamzaoglu. “We willen dat onze spelers graag bij ons willen spelen. Dus als een speler niet gelukkig is en wil vertrekken, dan gaan we niet in de weg liggen.”

De 27-jarige ex-speler van onder meer PSV en VVV-Venlo was dit seizoen in veertien officiële wedstrijden voor Málaga al goed voor vier doelpunten en evenzoveel assists. Vorig seizoen stokte de teller bij twee goals en zes assists in dienst van de club uit Andalusië. Ook Koray Günter mag bij Galatasaray blijven. Hij kwam vorig jaar over van Borussia Dortmund, maar heeft nog geen indruk kunnen maken. “Maar hij werkt hard en ontwikkelt zich goed. We zien toekomst voor hem bij de club”, besluit de coach.

Bij welke club past Nordin Amrabat beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij kan beter bij Malaga blijven, Gala kan niet met hem omgaan. Maar aangezien de buitelanderslimiet afgeschaft wordt in Turkije kunnen ze wel gebruik maken van hem.

Jongen doet het lekker daar. Ik had bij hem altijd al een gevoel toen hij bij PSV speelde, dat er wel degelijk iets in zat. Gewoon proberen bij Malaga te blijven, lijkt me het beste voor hem

Amrabat links en Bruma rechts. Pff, dan heeft Galatasaray volgend seizoen wel een snelle vleugel. Hopelijk wilt Amrabat bij Galatasaray blijven, want ik zie hem volgend seizoen wel in de basis bij Gala spelen.

13 januari 2015 om 02:22

Ik zou als Amrabat zijnde niet terug gaan naar Gala. Ze wilden hem daar niet meer hebben. En als je bij Malaga kan blijven in een grotrre competitie.

13 januari 2015 om 04:49

Alleen aan snelle vleugels heb je niets natuurlijk! Ik denk dat amrabat zelf liever in Spanje blijft ook.

Heeft die optie tot koop eigenlijk voorrang op Gala die hem wilt terughalen?

Ik vind dat Gala hem echt slecht behandeld heeft ondanks dat hij liet zien dat hij goed genoeg was en in de basis hoorde te staan. Daarom hoop ik dat hij bij Malaga blijft.

12 januari 2015 om 23:46

Buitelandse speler limiet he... Volgend jaar heb je dat niet meer.

Nordin heeft zelf al vaak aangegeven om weer bij gs te voetballen.

Zolang gala hem betaald en ie er weinig belasting over hoef te betalen.... kan ie net zo goed in malaga blijven spelen. Draait allemaal om geld. Ideaal..in turkije spelen voor gala. En dan lekker verhuurd worden aan een club in de primera division dat toch iets hoger niveau heeft en mooiere stadions en sterkere teams real,barca, valencia,atletico etc

13 januari 2015 om 01:29

Malaga heeft toch gewoon zijn salaris overgenomen?

Bij Galatasaray heeft hij in mijn ogen niet genoeg de kans gekregen om zich te laten zien. Volgend seizoen zal het anders zijn en Amrabat zelf heeft in interviews aangegeven dat hij nog altijd klaar is om de strijd bij Gs aan te gaan.

13 januari 2015 om 15:08

G'saray Verhuurde omdat ze in de knoop zaten met het buitenlanders limiet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren