Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Altijd een positief gevoel gehad dat de CAS de schorsing zou verlagen'

Laatste update:

Luis Suárez beet op het WK voor de derde keer in zijn loopbaan een tegenstander en de FIFA besloot om hem voor vier maanden uit te sluiten van alle voetbalgerelateerde activiteiten. De aanvaller betuigde spijt, maar vond de straf wel heel erg hoog en stapte naar het CAS. Het International Sporttribunaal paste de straf iets aan, maar de schorsing van vier maanden bleef staan.

/

Suárez mag tot eind oktober wel meetrainen bij Barcelona, maar nog geen wedstrijden spelen. "Ik moet de uitspraak respecteren", zegt de Uruguayaan. "Ik heb altijd een positief gevoel gehad dat de CAS de schorsing zou verlagen, maar nu moet ik geduld hebben. Het was moeilijk om in mijn eentje te trainen, nu voel ik me weer meer voetballer. Mijn ontvangst was spectaculair, ik werd direct bij de groep betrokken en heb me nog geen moment ongemakkelijk gevoeld."

Suárez mist acht competitiewedstrijden en drie groepsduels in de Champions League, maar is op tijd terug voor de kraker tegen Real Madrid op 25 of 26 oktober. "Dat werkt erg motiverend, el Clásico is de grootste wedstrijd van de wereld", zegt de aanvaller. "Ik zal doen wat Luis Enrique van mij vraagt, hij weet wat mijn kwaliteiten zijn en hoe hij die het beste kan gebruiken. Het is altijd mijn droom geweest om voor Barcelona te spelen en ik ben heel blij dat ik hier nu ben."

De straf voor Luis Suarez is wel erg zwaar

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Terecht dat hij gewoon mag trainen. Straf is buiten proporties, zelfs voor een recidivist.

22 augustus 2014 om 12:59

Onzin Vluggevinnie. Als ik Suarez was zou ik me doodschamen en vooral gewoon ff een tijdje mijn mond houden in de media. De wereld en zijn eigen kinderen hebben zijn wangedrag herhaaldelijk kunnen aanschouwen.

Het feit dat hij nu zegt dat hij een goed gevoel erbij had, vertelt mij dat hij zelf nog steeds niet beseft wat voor weerzinwekkende daad hij verricht heeft. Wat een egoist deze man. Hij moet zichzelf eens een spiegel voorhouden en gewoon even zijn straf uitzitten.

22 augustus 2014 om 13:27

Helemaal mee eens. Hij zou wat mij betreft wat dieper door het stof moeten, op eigen initiatief welteverstaan. Het lijkt er sterk op dat hij zich slachtoffer voelt, en dat is absoluut niet het geval. Of hij houd z'n mond, of hij laat iedere keer als ie in de media komt z'n berouw merken. Het zal mij benieuwen hoe hij zich houd in het heetst van de strijd. Iedere verdediger zal m opnaaien, sarren en etteren, nog meer dan ooit het geval was. Dat is z'n eigen schuld en we zullen snel genoeg merken of hij daadwerkelijk zijn lesje geleerd heeft...

Die man spreekt wel heel veel in de media..

"suárez mist acht competitiewedstrijden en drie groepsduels in de Champions League, maar is op tijd terug voor de kraker tegen Real Madrid op 25 of 26 oktober"

Lol in totaal 11 wedstrijden. Hoe flikt Barcelona dit om zoveel geld uit te geven aan een voetballer die zolang geschorst is. Tot Suarez erbij is kan het mogelijk zijn dat Barcelona niet meer om de titel speelt en er al uit ligt in de groepsfase van de CL

22 augustus 2014 om 12:04

Je hebt het hier wel over Barcelona vriend, dat is de laatste jaren niet gebeurd en zal nu ook het geval niet zijn. Het grote nadeel is wel dat die weinig tijd krijgt om echt met het team te spelen. Hij kan de classico breken of de classico kan hem breken, ben benieuwd!

22 augustus 2014 om 12:10

Allemaal leuk hé, maar ik zei dat het "mogelijk" is. En niet dat het zo zou zijn.

22 augustus 2014 om 12:48

Dan voegt je post net zoveel toe als een voetbalanalist voor een wedstrijd. Die vertellen ook altijd wat er mogelijk is, behalve datgene wat er gaat gebeuren. Een beetje zoals jij nu doet eigenlijk.

22 augustus 2014 om 12:12

: Barça speelt al elke keer minstens halve finale, dat gaat niet veranderen omdat een speler, die zelf Nieuw is, niet kan spelen;

22 augustus 2014 om 13:13

haahhaha beste club van de wereld? ze winnen na zoveel jaar weer eens een CL en gelijk denk je dat ze de beste zijn. En ik zou jouw nu al garanderen dat dat barca niet gaat overkomen!

22 augustus 2014 om 13:29

Ze hebben de Champions League gewonnen, dus zijn officieel de beste van Europa. Als ze het WK ook nog winnen dit jaar, zijn ze officieel de beste van de wereld. Daarnaast is Real Madrid de grootste club ooit. Wat is dus precies je punt met 'een jaar'. Het aantal CL's waarover Real beschikt heeft Barca over 20 jaar waarschijnlijk nog niet eens.

22 augustus 2014 om 12:22

Hij heeft 1 interview gegeven aan Barcatv en hij heeft met de media gepraat bij zijn presentatie, dat voetbalzone deze artikelen verspreid over meerdere dagen( wat overigens niet eens gek is) kan hij ook niets aan doen.

de straf die Suarez opgelegd is, is onterecht. Hij heeft dan wel meerder malen spelers gebeten maar hij heeft in geen enkele manier de (potentiële) carrière van de spelers gehinderd. Spelers die meerdere malen benen breken en eindes maken aan carrieres van andere spelers krijgen een veel lichtere straf wat nergens op slaat. Dat ter zijde, het slaat nergens op dat een schorsing krijgt bij club voetbal terwijl hij de overtreding bij het nationale elftal beging

22 augustus 2014 om 12:49

Iemand zijn been breken in een wedstrijd, hoeft daarom niet opzettelijk gebeuren.

Je kan immers echt wel de intentie hebben om de bal te spelen, maar net te vroeg of te laat komen en iemand zeer hard blesseren.

Dat is zeker heel jammer, maar dat hoort wel bij het voetbal.

Je tanden in iemand zijn lijf zetten, dat hoort er niet bij. Bovendien heeft Sua niet 'per ongeluk' iemand gebeten.

Het gaat dus niet om de gevolgen van de daad, maar wel om de daad zelf. Bovendien kan een mensenbeet best wel gevaarlijk zijn. Het kan infecties veroorzaken en het is al gebeurd dat men later zelfs tot amputatie moest overgaan. Doch dit komt wel zelden voor.

Bovendien is Sua een recidivist. Hij heeft al tig keer iemand gebeten en dan is nu een fikse straf wel op zijn plaats.

Een straf dient om iemand tot een inzicht te laten komen. Wellicht heeft Suárez wel één of andere persoonlijkheidsstoornis. Dan heeft ie nu tijd om deze te laten te behandelen, in de hoop dat het bijt-risico in de toekomst minder zal worden.

Ik vermoed dat hij dit wel ook zal doen. Toevallig telt Barcelona een wereldvermaard instituut waar men allerlei stoornissen behandeld.

22 augustus 2014 om 12:54

@ iedereen komt: juistem. Ik concludeer uit de uitspraken van Suarez dat hij weinig van zijn fouten heeft geleerd. Als hij geen hulp zoekt, dan kunnen we wel weer een dwaze actie verwchten binnen afzienbare tijd.

22 augustus 2014 om 13:04

Juicher,

Als hij zich niet laat behandelen, dan is het geen kwestie of hij zal bijten, echter wel wanneer.

En dan kan al bij de eerste wedstrijd zijn in Barcelona shirt.

Ik denk niet dat hij echt lucide iemand bijt. Vergelijk het een beetje met nagelbijten, maar dan op een andere schaal.

Ik hoop voor die jongen dat hij zich wel goed laat behandelen. Damn, zou zonde zijn, hij kan zo goed ballen...

22 augustus 2014 om 12:51

Gelukkig ben jij een van de weinige die zo denkt en heb je het niet voor het zeggen bij Cas. Ik vind namelijk dat de straf zeer toepasselijk is.

Vond het wel overdreven dat hik zelfs niet mee mocht trainen, dus wat dat betreft wel terecht naar beneden bijgesteld.

Me too Luis! Volgens Fifpro had de lengte van de straf ook verkort moeten worden maar goed dat is niet relevant.

Ben blij dat je jezelf weer voetballer kan voelen en dat je in oktober je wedstrijdjes weer mag spelen. Ik hoop alleen dat dit de laatste keer is geweest, de volgende keer hou ik mijn hand niet meer boven je hoofd want dat bijten hoort gewoon niet op een voetbalveld thuis!

Goed voor je, dat je weer kan trainen en oefenwedstrijden mag spelen, hopelijk heb je nu eindelijk in de hand en gebeurd zoiets niet mee, je speelt nu uiteindelijk bij de club waar je altijd wou, dus gedrag je en laat zien wat je kwaliteiten zijn, alleen zal ik toch nog altijd meer voor real zijn.

Het begint hier op voetbalzone soms de omgekeerde wereld te worden. Ik kan niet begrijpen dat sommige barca fanboys deze man blijven verdedigen. Ik vind Suarez ook echt een fantastische voetballer maar wat mij betreft had de straf wel wat harder gemogen en zat die nu thuis op bank even goed na te denk wat principes zijn binnen en buiten het veld. Wat Suarez heeft gedaan valt niet te verdedigen en je ziet het maar het geld regeert...

22 augustus 2014 om 13:14

Oh geloof me. Je hebt ook figuren als @manodedios , die vonden dat de beste man beschermd moest worden voor zijn straf. Hij moest gewoon mogen blijven voetballen, omdat hij zulke geweldige voetballende kwaliteiten had. Echt compleet idioot gewoon hoe sommigen hier denken en het nog durven posten ook.

22 augustus 2014 om 15:28

Dezelfde barca boys hadden hem dan weer een veel langere straf toegewenst wanneer hij voor Real zou getekend hebben.

Gewoon niet over opwinden en relativeren. lol

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren