Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als ze tussen de 20 en 25 miljoen voor hem krijgen zou ik ‘m verkopen’

Laatste update:

Davy Pröpper bezorgde PSV zaterdag drie punten tegen Heracles Almelo met misschien wel zijn laatste doelpunt voor de Eindhovense club. Zenit Sint-Petersburg wil de Oranje-international graag overnemen. Willy en René van de Kerkhof vinden dat technisch directeur Marcel Brands de middenvelder moet laten gaan als de Russische topclub ‘een extreem bedrag’ betaalt.

/

“Als een extreem bedrag betaald wordt moet je als club nuchter zijn en hem verkopen”, zijn de twee broers het eens in gesprek met Omroep Brabant. “Pröpper is een belangrijkse speler, maar we hebben Hendrix nog achter de hand”, zegt Willy. René voegt daar aan toe: “Als ze tussen de 20 en 25 miljoen voor hem kunnen krijgen zou ik ‘m verkopen. We hebben nog genoeg middenvelders.”

PSV verkocht in het verleden vaker belangrijke spelers in januari en verspeelde vervolgens het kampioenschap. Willy denkt dat het ook mét Pröpper een lastig verhaal gaat worden. “Ajax maakte de meeste indruk, daarna Feyenoord en dan pas PSV. Het is dat we heel veel geluk hebben en als je zoveel geluk hebt in de voetballerij, dan word je kampioen haha, maar qua spel zit het er nog niet in.”

Verwacht jij dat Davy Pröpper aan Zenit Sint-Petersburg wordt verkocht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoezo maakt Ajax meer indruk, Feyenoord heeft tot nu toe op alle vlakken beter gepresteerd.

Na de winterstop begonnen beide ploegen matig maar wonnen wel, gisteren was Ajax tegen ADO te laks en speelde het in een te laag tempo om ADO met een pak slaag de Arena uit te kunnen sturen en Feyenoord maakt er zonder groots te spelen tegen een goed draaiend NEC gewoon 4 thuis.

Vind Feyenoord de laatste maanden veel meer indruk maken, het gaat allemaal erg eenvoudig en volwassen, ook het verlies van el Ahmadi is nauwelijks opgevallen, Ajax heeft een periode gehad dat men echt goed speelde maar de laatste tijd vind ik het juist voetballend een stuk minder.

Zal Propper alleen maar laten gaan indien je een koopoptie hebt op van Ginkel anders zal ik het niet doen, zit je komende zomer als de Jong en van Ginkel weer vertrokken zijn en Guardado misschien ook met het probleem dat je een geheel nieuw middenveld moet gaan halen.

30 januari 2017 om 10:32

@V-Watcher..ik Wist het 100 zeker toen ik het artikel las dat er opmerkingen zouden komen "waarom maakt ajax meer indruk

Zou het gewoon kunnen dat er mensen zijn die vinden dat ondanks het feit dat Feyenoord bovenaan staat het toch Ajax is wat de meeste indruk maakt? Of in ieder geval vinden dat Ajax de favoriet voor de titel is?!

Persoonlijk ben ik bijvoorbeeld van mening dat PSV nog een zeer goede kans maakt op de titel en zelfs het beste elftal heeft.

Het is erg aandoenlijk hoe alle Feyenoord sympathisanten er zo naar smachten om erkenning te krijgen dat ze bovenaan staan, de grote titelfavoriet zijn, etc,etc,etc.

Het is pas Januari en het verschil is slechts 5 en 8 ptn, ZO veel beter,sterker of overtuigend is Feyenoord helemaal niet ten opzichte van Psv/ajax!

30 januari 2017 om 10:51

@ricardo; je kunt het ook omdraaien: waarom is er zoveel erkenning voor het werk bij Ajax (terecht imo) en wordt Feyenoord daar vrij structureel onder gezet? Ja ik ben Feyenoord-supporter, maar ik zou graag een betere onderbouwing krijgen waarom Ajax meer indruk maakt dan dit voorbeeld. Ik zie het namelijk niet.
Los van dat: Het verschil is 'slechts' 8 punten. Dat is vrij veel want het aantal te spelen wedstrijden neemt rap af. 14 wedstrijden te gaan. Als Feyenoord dat 'zwakjes' doet met 10x winst en 4x verlies halen ze 30 punten. Dat houdt in dat PSV er dus 39 moet halen (doelsaldo wordt lastig). Moet PSV er dus 13 winnen en max 1 verliezen. Lijkt me wat veel van het goede, zeker gezien het feit dat ook Ajax voorstaat op Psv.

30 januari 2017 om 10:54

Maar het verschil met Ajax is ook 14(!!!) doelpunten in doelsaldo. Feyenoord wint niet alleen meer, ze doen dat ook met grotere cijfers. Waar Ajax wedstrijden wint met zondagschoten van Schã¶ne of een ingeving van Ziyech, wint Feyenoord veel vaker met combinaties. Kijk naar het aantal assists, de meeste voor Jorgensen, daarna Toornstra en daarna Elia, en dan heeft zelf Bilal er 5 gemaakt. Ik denk dat Feyenoord veel minder afhankelijk is van een paar spelers, zoals Ajax dat is van Ziyech, Schone of Dolberg. Uiteindelijk kan je nog het onderlinge treffen aanvoeren, waarin Ajax nauwelijks iets in te brengen had tegen Feyenoord. Dat kan door de Kuip komen, al heeft Ajax zich daar in het verleden nooit zo veel van aangetrokken. Al met al snap ik wel dat Feyenoord meer indruk maakt, hun aanval is veel sterker dan die van Ajax, terwijl hun middenveld met El Ahmadi en Vilhena minstens gelijkwaardig is. De verdediging van Feyenoord schat ik hoger in, met name vanwege de backs die veel beter zijn. Al met al zie ik genoeg redenen om Feyenoord hoger aan te slaan, jij kan het aandoenlijk vinden, maar de cijfers spreken toch boekdelen.

30 januari 2017 om 11:03

Ga toch fietsen Baardgrasmus, jij bekijkt het wel heel erg eenzijdig zeg. Die "zondagschoten" zijn geen zondagschoten als ze zo vaak voorkomen. Feyenoord doet het zeker niet slecht, maar jouw verhaal is zeer lachwekkend. Feyenoord presteert op de toppen van hun kunnen en heeft al het geluk van de wereld in hun wedstrijden. In de onderlinge wedstrijd tegen Ajax is het Feyenoord geweest dat heeft gemazzeld.

30 januari 2017 om 11:18

Aha, die 14 doelpunten verschil zijn louter het gevolg van geluk. Kijk, nu sta ik weer met beide benen op de grond. En wat een mazzel tegen Ajax was dat, zelfs Bosz en Klaassen zeiden dat Ajax niet verdiende te winnen, maar Feyenoord had mazzel volgens jou? Tja, als je zo voetbal kijkt dan heeft het weinig zin om verder te discussiã«ren denk ik.

30 januari 2017 om 11:26

@ijsmuts

Ik heb werkelijk waar Geen idee hoe jij en andere Feyenoord er altijd bijkomen dat er geen erkenning of niet genoeg erkenning is voor Feyenoord?!!

VI, Telegraaf, Studio voetbal bijvoorbeeld zijn allemaal vol lof over de prestaties, dus wat wil je nog meer?

Maar natuurlijk hebben ze ook oog voor psv en ajax...of wat verwacht je dan, dat er nu alvast wordt geschreven dat het kampioenschap binnen is?!!

Het is pas Januari en het verschil met ajax is maar 5 punten, en er zijn nog 14 wedstrijden te spelen.

Ik ben zelf dus geen ajax,psv of Feyenoord supporter dus denk dat ik redelijk objectief tegen dingen aankijk. Voor Feyenoord heeft werkelijk waar Alles meegezeten in de competitie:
psv uit
utrecht uit
nec uit
wat in tegenstelling is tot ajax waar het juist andersom is:
AZ uit
PSV thuis

Tevens heeft ajax de laatste 15 speelrondes de meeste punten behaald, dat is de periode na hun dramatisch ongelukkige seizoensopening.

Dit zijn allemaal feiten, geen meningen.

Laten we over een maandje nog eens verder praten maar het zou mij niks verbazen als het verschil dan minder dan 3 punten is.

30 januari 2017 om 11:30

@fussballin: Al zei je nu PSV - Feyenoord, ja daar zat geluk bij. Maar Feyenoord - Ajax was Feyenoord gewoon beter en mag Ajax van geluk spreken dat het maar 1-1 was.

En wanneer heeft Feyenoord dan geluk in al hun wedstrijden? Minste tegen en meeste voor is puur geluk...... En hoe wwet je nou wat de top van hun kunnen van een Feyenoord en Ajax is. Blijkbaar is van biede teams dit nu hun top. En dan is Feyenoord nu dus verder dan Ajax.

30 januari 2017 om 11:31

@baargrasmus

En ondanks al die dingen die jij opnoemt dat Feyenoord betere spelers heeft, beter combinatie voetbal speelt(wat trouwens de grap vd dag is) is het verschil in Januari met nog 14 wedstrijden te gaan maar 5 punten!

Tevens heb ik geen idee hoe jij erbij komt dat Ajax in de Kuip "niks had in te brengen"?!!! Nadat ajax de 0-1 maakte hadden de Amsterdammers het overwicht en lag de 0-2 meer in de lijn der verwachting dan de 1-1

Maar goed blijf jij lekker in de illusie dat Feyenoord ongenaakbaar is, des te harder zal de klap zijn over een maandje als er geen puntenverschil meer is of aanzienlijk geslonken is.

30 januari 2017 om 11:37

@ricardo:

Ja en zo zat het bij Ajax uit tegen Feyenoord weer mee.
Enige feiten zijn dat Feyenoord sinds de eerste dag op 1 staat, er meer maakt dan Ajax en minder tegen krijgt.

Toekomst is alleen gokken. Maar enige wat echt een feit is, is da Feyenoord al sinds dag 1 de beste is. dat is wel een feit de rest niet.

30 januari 2017 om 11:37

Precies Capis, tegen PSV waren we inderdaad minder en hadden we geluk, tegen Ajax toch echt niet. En verder spreken de cijfers toch wel boekdelen, ik zeg niet dat Feyenoord de titel al binnen heeft, maar dat ze het meeste indruk hebben gemaakt lijkt me evident.

30 januari 2017 om 11:42

@ricardo: Ondanks dat je geen fan van 1 van de 3 top teams bent heb je toch wel een flinke afkeer tegen Feyenoord!

Het puntverschil was algeslonken in die top tijd diejijbenoemtbij Ajax. Ze kwamen zelfgelijk kwa punten. En toch staan ze nu weer 5 puntenachter, dus wat isj e punt mocht Ajax wel wat inlopen weer?

Hebt het graag over feiten, dus dan is het weer een feit dat Feyenoord blijkbaar de kwaliteit heeft om toch rustig te blijven dan en weer uit te lopen.

30 januari 2017 om 12:01

@ricardo; je doet nu eigenlijk precies datgene waartegen we ageren. Feyenoord is in onze ogen niet ongenaakbaar, maar we vragen ons af hoe het komt dat er vrij veel volgers zijn die dit Ajax hoger inschatten dan dit Feyenoord, terwijl alles in het voordeel van de Rotterdammers spreekt.
Bijzonder is al helemaal dat op jouw netvlies staat dat Feyenoord mazzelde in de Kuip. Blijkbaar de grote kansen voor Bilal, Kuyt en Botteghin gemist. Eerste schot van Ajax op doel was na 35 minuten van Ziyech. De 0-1 van Dolberg was het eerste schot op doel. Daarna besloot Ajax op de counter te loeren en was er bijna een kans voor El Ghazi, dat was alles.
Ik klaag hiermee niet over een gebrek aan waardering o.i.d. van jouw kant, ik trek gewoon serieus jouw kijk op het spelletje in twijfel als dit jouw conclusie is na de laatste Klassieker.

30 januari 2017 om 12:20

Feyenoord scoorde welleswaar 10 minuten voor tijd pas de gelijkmaker maar voetballend was Feyenoord is de onderlinge confrontatie de bovenliggende partij.

Ik moet heel eerlijk zeggen dat het mij geen hol uitmaakt wie Willy en Rene de meeste indruk vinden maken. Ik heb Jut en Jul eigenlijk nog nooit op een goed beargumenteerd en onderbouwde voetbalinhoudelijke mening kunnen betrappen. Dit tragikomische duo is voornamelijk kampioen open deuren intrappen, wel vermakelijk maar absoluut niets inhoudelijks toevoegend.

30 januari 2017 om 12:37

Baardgrasmus, leuk hoor die scorebordjournelastiek maar kijk even naar dit weekend. Feyenoord wint geflatteerd 4-0 en Ajax wint zeer gering 3-0. Wie heeft er dan eigenlijk meer indruk gemaakt? Het gaat er nu niet om wie het meeste gescoord heeft maar wie het beste voetbal laat zien. Feyenoord wint af en toe met grote cijfers maar dat komt vanwege de zeer grote effectiviteit. Dat is een kwaliteit maar voel je toch niet de hele tijd zo aangevallen als mensen daar niet zeer onder de indruk van zijn. Dan zou je een stuk makkelijker het nieuws lezen in plaats van overal vijanden te zien.

30 januari 2017 om 12:40

@ricardo77
Ik weet niet zo zeker of er een verschil zit tussen het mee en tegenzitten in bepaalde wedstrijden.

Feyenoord peurt er bij PSV wat gelukkig een overwinning uit. Hoewel PSV voornamelijk een veldoverwicht had maar ook niet overliep van de vele uitgespeelde kansen. Utrecht uit en NEC uit was Feyenoord voetballend niet minder ze hebben echte een selectie die goed kan omgaan met tegenslagen en de spelers die ze kunnen inbrengen bij een achterstand. Oke je kan het wat gelukkig noemen, in Amsterdam zeggen ze dan toch geluk dwing je af.

PSV thuis had Ajax voor rust moeten beslissen na rust had PSV de wedstrijd gewoon nog kunnen winnen het was dan eerder geluk dat PSV dat niet deed dan dat PSV geluk had.

Over een maandje kan het verschil zelfs helemaal weg zijn het kan echter ook opgelopen zijn tot oven de 10 punten, we zullen het wel zien.

Het is in ieder geval lekker spannend bovenin de eredivisie.

30 januari 2017 om 12:46

@surreal

Kleine correctie, de overwinning was zeker niet geflateerd. Ado is momenteel denk ik het zwakste team in de eredivisie, NEC is momenteel sterker dan Ado.
Beide teams hebben wat kansjes tegen gekregen maar hebben beide volledig terecht gewonnen.
Ajax kan inderdaad lekker frivool voetballen tegen teams als ADO Feyenoord speelt anders. Feyenoord heeft veel fysieke kracht en ervaring maar de grootste kwaliteit is het geduld.
Ajax kan waarschijnlijk tegen Feyenoord niet zo spelen als tegen Den Haag, Feyenoord zal veel meer de duels opzoeken en het tempo hooghouden Het kan een leuk potje worden waarin Feyenoord op voorhand een keer verre van kansloos is in de Arena.

30 januari 2017 om 12:55

Surreal, ik voel me niet aangevallen, het is gewoon onzin en daar reageer ik op. Trouwens, als je mij van scorebordjournalistiek beticht, maar vervolgens overwinningen gaat duiden met uiterst subjectieve uitdrukkingen als geflatteerd en gering, dan begeef je jezelf natuurlijk nog op veel gladder ijs. Ik vond Feyenoord gisteren niet extreem effectief, ze hadden 8 schoten op doel, en vier gingen er in, Ajax had 7 schoten op doel en maakt er drie. Lood om oud ijzer wat mij betreft. Feyenoord had gisteren 17(!) corners, NEC 2, dan win je dus niet geflatteerd wat mij betreft. Die indruk wordt misschien gewekt omdat twee goals tegen het einde vallen, maar doet geen recht aan de hele wedstrijd. Ajax speelde gisteren een prima pot, de beste na de winterstop (en ook van de laatste 3 á 4 wedstrijden voor de winterstop. Maar ook Feyenoord speelde een prima pot, er was niets geflatteerd aan de overwinning hoor.

30 januari 2017 om 13:37

@ijsmuts....waarom zouden mensen Ajax Niet Hoger kunnen inschatten dan?!!

Het is niet zo dat Feyenoord ongenaakbaar bovenaan staat..nogmaals: het is maar 5 punten met nog 14(!!!!) wedstrijden te gaan.

Geen enkele reden om denken dat Feyenoord veel hoger moet worden ingeschat dan Ajax.

30 januari 2017 om 15:01

@ Ijsmuts

1: Omdat Ajax van trainer heeft gewisseld
2: Omdat Ajax een ander type voetbal wilt spelen met de nieuwe trainer
3: Er heeeel veel wisselingen zijn, in vergelijking met vorig seizoen.

Dit zijn enkele redenen waarom 'men', niet te vergissen met mijn eigen mening, vind dat Ajax meer indruk maakt dan Feyenoord.
Daar kan ik me wel enigszins in vinden, niet volledig. Als je ziet hoe Feyenoord te doet, op een constant nivo ben ik daar meer van onder de indruk dan van Ajax. Als je de vergelijking maakt met vorig seizoen, is Ajax weer indrukwekkender dan Feyenoord.

30 januari 2017 om 15:16

@capis...ok...dus jij wil beweren dat er geen ongezonde haat is tov ajax onder de meeste Feyenoord supporters?!!

Nogmaals ik gun het Feyenoord het meeste vd top 3, of jij dat verder gelooft of niet ,tsja.

30 januari 2017 om 16:27

Als we het op deze manier gaan bekijken dan was het ook niet geflatteerd geweest als PSV met 4-0 van Heerenveen gewonnen had. Corners, balbezit, schoten, schoten op doel et cetera. Terwijl er die wedstrijd heel veel man over een oneerlijke overwinning spraken, die zeer duidelijk volkomen terecht was overigens. Zeg niet dat ik vind dat Ajax meer indruk maakt hoor. Vind Feyenoord vooral erg degelijk en volwassen spelen. Maar dan is Nederland wel heel subjectief, als we Feyenoord op die manier beoordelen en PSV betichten van een gelukkige winst met een even positieve statistiek.

30 januari 2017 om 20:53

@conti; dat zijn op zich voorbeelden die neigen naar een onderbouwing; maar slaan eigenlijk alleen op dit Ajax en het Ajax van vorig jaar. Staat los van wat Feyenoord laat zien, maar ik snap je punt

30 januari 2017 om 10:33

Feyenoord presteert beter op veel vlakken, maar bijv. Europees niet en in de beker was het ook geen hosanna. Het grootste punt ligt hem in dat Ajax gewoon leuker voetbalt dan Feyenoord, qua techniek lopen ze ver voor op Feyenoord. Dat maakt het aantrekkelijker om naar te kijken, het is soms echt speeltuinvoetbal en gallery play

30 januari 2017 om 10:46

@mabazzie: gallery play haha... Wanneer? Je doet net of Ajax iedereen met 2 vingers in de neus weg speelt en van het kastje naar de muur stuurt!

Dat mis ik toch behoorlijk. Feyenoord speelt met veel pressie ja en druk naar voren en is anders dan Ajax. Maar Ajax speelt alles behalve overtuigend.

In Europa hebben ze netje stand gehouden in een moeilijke groep. En in de beker kwamen ze zelfs verder dan PSV en Ajax....

@ricardo: Aandoenlijk, je kan goed provoceren en kleineren.....

Ze zijn ook niet heel veel meer overtuigend. Maar zeker niet minder, ze staan sinds dag 1 boven aan. En scoren het meeste en krijgen het minste tegen. In wat is een PSV of Ajax dan meer overtuigend?

30 januari 2017 om 10:59

In de beker was het bij Ajax nog minder hosanna dus ik begrijp niet waarom je dat erbij haalt.

30 januari 2017 om 10:33

Ik denk dat dit hoe dan ook het laatste jaar van Propper is bij Psv. Dus als hij nu niet gaat zal hij denk ik haast zeker van de zomer wel vertrekken.

Dan moet PSV alsnog naar vervanging op zoek. En op deze manier weet je het al ver van te voren en kan je er op inspelen. Maar denk inderdaad dat PSV volgend jaar wel eens met een heel nieuw middenveld kan gaan spelen inderdaad.

Van Ginkel binnen houden zou hun top prioriteit moeten zijn. En dan met Hendrix en Ramselaar heb je alsnog een goed middenveld volgend jaar.

30 januari 2017 om 10:39

Grappig, bij de 1 noem je het laks en in te laag tempo en bij de ander is het 'zonder groots te spelen gewoon 4 thuis'.
Ik kan het ook omdraaien, zonder groots te spelen maakt Ajax er gewoon 3 en liet ado de hele wedstrijd kansloos. Feyenoord was pas laks want tegen NEC zou je met minimaal 5-0 moeten winnen zoals Ajax al eerder heeft bewezen

30 januari 2017 om 10:54

Inderdaad Mr.eko, veel subjectiever kan naar mijn mening niet. Beide ploegen wonnen gisteren gewoon eenvoudig.

30 januari 2017 om 12:22

Net zo als je eenvoudig van Willem II en Roda dient te winnen in een thuiswedstrijd.

30 januari 2017 om 10:46

Snap ik ook niet, maar goed, als de broertjes vd Kerkhof het zeggen, dan klopt er doorgaans weinig van. Op mij maakt Feyenoord ook veel meer indruk dan Ajax, al speelde Ajax gisteren in mijn ogen beter dan voorgaande wedstrijden.

Ik denk dan PSV Prã¶pper voor een goed bedrag gewoon moet verkopen, met van Ginkel erbij kan je zijn vertrek prima opvangen en kan je voor de zomer rustig kijken wie je er bijhaalt op het middenveld. Met Ramselaar en Hendrix heb je twee spelers die gewoon prima in de basis kunnen bij Psv, dan moet je er nog een bij zoeken die goed bij hen past.

30 januari 2017 om 12:02

@V-watcher, die Van de Kerkhofjes zijn gewoon de dorpsgekken van Psv. Die roepen eigenlijk altijd rare dingen, net als Willem van Hanegem bij Feyenoord en Sjaak Swart bij Ajax. Het enige opvallende aan deze uitspraak is dat een keer geen PSV-gekleurd verhaal is. Verder moet je het echt niet serieus nemen.

Feyenoord maakt op mij overigens over het geheel genomen ook een betere indruk. Ben het niet helemaal eens met je analyse, want alhoewel Feyenoord de punten nu inderdaad vrij gemakkelijk binnen harkt, doen ze dat inderdaad zonder groots te spelen. En dat is wel een risico, want dan kan je zomaar tegen een verliespartij aan lopen. Als je naar gisteren kijkt, dan heeft Ajax een reeks enorme kansen gemist. Qua spel waren ze echt superieur aan Ado, alleen misten ze een hoop kansen. Desondanks gingen er 3 in.

Wat ik aan Feyenoord vooral knap vind, is hoe ze uit de winterstop zijn gekomen. Voor de kerst leken er wat barstjes te ontstaan, en oogde men vermoeid. Daar is nu helemaal niks meer van over, en dat is erg knap.

PSV is volstrekt kansloos dit jaar, dus als je het zo bekijkt kan je Propper verkopen. Maar volgens mij wil je volgend jaar ook een goede selectie hebben, en zonder Propper wordt dat er inderdaad niet makkelijker op.

30 januari 2017 om 12:41

Ik snap niet hoe je de wedstrijden van gisteren kan noemen als voorbeeld voor je onderbouwing. Die twee potten waren nagenoeg gelijk aan elkaar: volledig over de knie gelegd en afgezien van 1 a 2 kansen geen moment het idee gegeven dat er iets te halen viel. Ajax trof ook drie keer paal/lat en mocht een penalty krijgen in de tweede minuut. Feyenoord was ook volledig dominant en kon nog ruimer winnen. Weinig verschil gisteren.

30 januari 2017 om 12:52

Precies. Leuk verhaaltje, maar dat voorbeeld over gisteren sloeg nergens op. Gooi het dan op efficiëntie in plaats van laksheid.

En wat als Pröpper niet wil? Dan kun je hem niet verkopen hoor. Als Pröpper weigert te tekenen bij zenit, kun je niet als PSV zijnde tegen de zin van Pröpper hem naar Zenit laten gaan.

30 januari 2017 om 10:29

Ik denk niet dat Zenit een bod uitbrengt zonder eerst te informeren bij de speler zelf. Daarnaast heeft Propper ook aangegeven dat het aan de clubs is. Dus hij staat niet negatief tegenover een transfer.

30 januari 2017 om 10:34

Hoezo zou PSV geen kampioen kunnen worden? Het verschil is 8 pnt en bij Feyenoord hebben ze vrijwel nog geen zwakke periode gehad, die gaat gewoon nog komen.

Basis van PSV is minimaal zo goed als Feyenoord, en gelijkwaardig aan Ajax.

30 januari 2017 om 12:07

Omdat PSV dan zo'n beetje alles moet winnen, en er dan twee ploegen voor hen staan die allebei (!!) serieus punten moeten gaan laten liggen.

PSV toont ook absoluut niet de stabiliteit die je nodig hebt om zo'n sterke reeks neer te zetten. Ze hebben eerder geluk dat ze nog zo dicht bij Ajax staan, met een hoop late doelpunten, dan dat ze pech hebben gehad. Dus je kan met dezelfde redenering zeggen dat PSV ook nog een periode moet gaan krijgen waarin het tegen zit.

30 januari 2017 om 12:55

@ricardo: Waar komt toch zo de hoop vandaan voor het falen van Feyenoord?

Waarom zou Feyenoord een zwakke periode gaan krijgen en waarom een Ajax of PSV niet dan?

30 januari 2017 om 14:25

PSV heeft al een bijna 20 wedstrijden een zwakke periode, dat kan alleen maar beter gaan.

Erg goede voetballer, maar niet weggelegd voor de absolute top. Ik denk dat deze jongen bij een club als Everton een heel gewaardeerde kracht kan zijn. Persoonlijk zou ik niet zo snel overstappen naar Zenit, de selectie is gewaagd aan die van PSV (al zou Zenit doorgaans PSV wel verslaan), en de competitie geniet internationaal niet van zoveel aandacht als bijvoorbeeld de Premier League. Maar het geld zal in Sint Petersburg wel niet misselijk zijn, ook heel menselijk om daarover na te denken. Ik zal hem wel missen in de Eredivisie.

Ze zijn deze keer wel een realistisch over het kampioenschap, niet verwacht van gebroeders van de Kerkhof.
Bij een bod van 25 miljoen is het idd lastig weigeren als je zoveel middenvelders in de selectie hebt. Echter zullen van Ginkel, Siem de Jong en wellicht guardado vertrekken dus dan zit je een keer weer met erg weinig man.
Ik vraag me echter af of Propper heel graag naar Rusland wil. Ik zou als ik hem was een jaartje wachten voor een overstap naar Duitse, Franse of Engelse competitie.

30 januari 2017 om 10:58

PSV moet gewoon weer een nieuwe middenvelder halen uit de subtop van Nederland zoals ze dat ook met Prã¶pper hebben gedaan. Bij Utrecht lopen twee interessante spelers rond, al weet ik niet of die er al helemaal klaar voor zijn (ayoub en Amrabat), maar in principe hebben ze met Hendrix een speler die nu echt de voorkeur moet krijgen aankomend seizoen, hopelijk blijft hij fit want zijn ontwikkeling staat wel een beetje stil zo.

30 januari 2017 om 11:27

Dat zou ik een verstandige aankoop vinden, al hoop ik stiekem dat ze hem nog even laten lopen. Mocht Feyenoord El Ahmadi of Vilhena kwijtraken deze zomer, zie ik in Ayoub een geschikte vervanger, op de Nederlandse velden denk ik de beste optie op dit moment.

Hedendaags is Zenit niet echt meer een stap omhoog. Kwa salaris natuurlijk wel!

Het voordeel van PSV is dat de transfermarkt in Rusland pas eind februari sluit. Stel dat tegen die tijd het kampioenschap uit het zicht geraakt is, is het aannemelijk om Propper te verkopen voor 20-25 miljoen. Op deze manier worden de misgelopen miljoen voor deelname gecompenseerd door de verkoop van Propper.

Feijenoord, ajax of psv hebben allemaal nog kans om kampioen te worden. Feijenoord krijgt sowieso maximale weerstand van alle tegenstanders. Veel feijenoord spelers hebben daar moeite mee, en vooral als het tegen zit blijven ze hangen in hun irritatie i.p.v. te geloven in zichzelf.
Ajax is daar juist meester in. Misschien komt het door hun aangeboren arrogantie, maar ze winnen er wel vaak door. Ajax kan een verschrikkelijke 1e helft spelen, talloze kansen tegen krijgen en met mazzel ongeschonden de rust halen om vervolgens de 2e helft gewoon de wedstrijd naar zich toe te trekken dankzij hun arrogantie.ajax versterkt zich bovendien met een uitzonderlijk Braziliaans talent.
Psv raakt Propper zeer waarschijnlijk kwijt en dat is heel veel voetbalintelligentie wat je inlevert. Raar dat ze dat willen laten gebeuren nu midden in het seizoen. Al wordt je dan wellicht niet 1e, 2e en CL voorrondes zou ook genoeg waarde moeten hebben voor hen.
Ik denk dat feijenoord een goede 2e gaat worden als Propper door Psv verkocht wordt, maar dat ze de titel aan ajax moet laten. Psv wordt derde als Propper vertrekt. Als hij blijft dan halen ze feijenoord in de laatste maand waarschijnlijk nog in...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren