Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als we iets meer geluk hebben, kan Arsenal de Champions League winnen’

Laatste update:

Arsenal is sinds het seizoen 2009/10 in de Champions League niet verder gekomen dan de achtste finales. Mesut Özil denkt dat er dit seizoen meer in het vat zit voor the Gunners. Volgens de Duits international beschikt Arsenal over een ploeg waarmee de Champions League gewonnen kan worden.

/

Mede door zware lotingen kwam Arsenal de laatste jaren niet ver in het miljardenbal. “Ik denk dat het een beetje aan geluk heeft ontbroken de laatste jaren”, zegt Özil in gesprek met Marca. “We hebben nooit geluk gehad met de loting in de Champions League. De afgelopen seizoenen werden we steeds in een vroeg stadium gekoppeld aan Barcelona of Bayern München. En zelfs toen hadden we onze kansen. Het ontbrak bij ons aan vertrouwen tegen de grote teams.”

Özil zet dit seizoen hoog in. “Het hangt van meerdere factoren af, maar ik denk dat we de sprong nu kunnen maken. Ik hoop dat ik de Champions League win met Arsenal, ik denk dat we er het team voor hebben. Zoals ik al zei, we hebben iets meer geluk nodig. Maar waarom niet? We hebben een ploeg vol geweldige voetballers. Het feit dat we ons geplaatst hebben voor de volgende ronde betekent dat we het goed doen en op het juiste spoor zitten. Arsenal haalt altijd de volgende ronde en het is nu tijd om de volgende stap te zetten.”

Wint Arsrenal dit seizoen de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je de CL wil winnen, moet je van iedereen kunnen winnen, dus in plaats van pech met de loting is het gewoon een gebrek aan kwaliteit. Ze hadden een keer geluk met de loting en vlogen er toen uit tegen Monaco.

2 december 2016 om 16:47

Het maakt dit seizoen sws ook geen donder uit of je 1ste of 2e wordt. Als je 1ste wordt, kun je nog steeds Bayern of Real loten als zware tegenstander. En als je 2e wordt, kun je AS Monaco en Besiktas loten als gunstige tegenstander, dus pech of geluk kun je dit seizoen sws niet hebben. Want de kansen voor een zware of minder zware tegenstander zijn dit seizoen even groot, ongeacht of je 1ste of 2e wordt

2 december 2016 om 17:23

Als het echt meezit zoals bij Real vorig jaar sta je bij wijze van spreken pardoes in de finale en over 1 wedstrijd kan alles.

Maar goed, dan moet het enorm meezitten want Arsenal is kwalitatief minder dan Juve, Real, Bayern... Ook is de trainer tactisch te zwak. En vaak rare keuzes zoals Ospina die eerste doelman is in de CL.

Maar ja, wat moet je gaan vertellen? Nee, we kunnen niet winnen? Belachelijk en dus is dit een normale reactie.

Ach man, met het geld dat Arsenal te besteden had, had Ajax allang de CL gewonnen. Dan kan je spelers als Suarez, Zlatan Vertonghen, Sneijder en noem maar op behouden. De Engelse clubs over het algemeen en Arsenal in het bijzonder presteren barweinig voor het geld wat ze hebben.

2 december 2016 om 16:44

Heeft ook met visie te maken. Arsenal strooit niet met geld, ook al zou het wel kunnen ja. Het is de afweging die je maakt en ik ben er blij mee. Houd niet van die belachelijke bedragen. Kwalitatief is Arsenal sterk, maar met zo'n trainer kom je nergens.

2 december 2016 om 17:08

Eens. Dat niet in het wilde weg aankopen dat siert ze. Het punt is alleen dat de visie best Nederlands is, alleen Arsenal wel de sterkhouders zou moeten kunnen behouden. Ik denk dus dat de scouting en opleiding bij een Ajax beter is dan bij Arsenal gezien wij jaarlijks voor de Europese (sub)top spelers klaarstomen.

2 december 2016 om 20:33

Tegenwoordig valt de jeugd van Arsenal ook aardig tegen. Er worden amper grote talenten aangetrokken. Ik snap niet hoe zo'n club met zo'n jeugd en met name scoutingsnetwerk niet meer grote talenten binnen haalt. Ik zou gaan hengelen in Zuid Amerika, loopt genoeg rond.

Hebben ze lekker laten zien in die twee potjes tegen Psg. Kansloos.

Nope iedereen kan nu al voorspellen dat Real Madrid, Barcelona, Bayern of Juventus als outsider het wordt.

2 december 2016 om 18:56

Atletico en PSG maken imo ook kans. Heel misschien City als Pep het na de winterstop opeens als een tierelier aan het draaien krijgt

Natuurlijk moet je vertrouwen hebben, maar dit is gewoon onzin. Arsenal heeft zeker een goede ploeg, maar komt toch nog kwaliteit te kort. Natuurlijk kan ook Arsenal verrassen, maar dat zal nooit gaan gebeuren met Wenger.

Arsenal heeft de spelers om geweldig te voetballen, maar het zijn wel veel mooi weer voetballers. Er zit weinig idee achter het spel en tactisch is het sws erg mager. Het is of heel goed, of heel zwak. Het tactische aspect wordt steeds belangrijker en zolang je op dat aspect wordt afgetroefd kom je er nooit. Ik hoop dat Alexis en Ozil snel verlengen en dat er in de zomer een nieuwe trainer komt. Jorge Jesus ofzo.

En aub, zeg niet 'met wat meer geluk'.. Van die 5/6 jaar had je 3/4 keer eerste moeten worden maar verpest je het helemaal zelf. Dit jaar idem. Terecht dat je dan direct Barca of Bayern op je plaat krijgt.

2 december 2016 om 16:49

Mis vooral bij veel spelers de mentaliteit zoals Coq die heeft (niet gek als CDM). Mouwen opstropen en vaker durven in de duels. Zitten idd veel mooi weer voetballers bij. Dat heb ik nu ook met Payet, de ene match weergaloos maar wanneer het tegenzit zie je hem soms niet eens terugrennen.

2 december 2016 om 20:35

Denk dat dat wel meevalt tegenover andere jaren. Koscielny is echt een bikkel, Mustafi gaat er ook vol in. Daarnaast heb je met Xhaka ook zo'n type. Sanchez werkt zich helemaal kapot en idd Coquelin stroopt de mouwen op.

Het kan altijd beter, maar denk dat het probleem vooral in het feit zit dat bijna iedereen teveel vrijheid krijgt om te doen en laten wat ie wil. Weinig structuur, terwijl dat juist belangrijker en belangrijker wordt.

2 december 2016 om 17:06

@Gooner4
"Kwalitatief is Arsenal sterk, maar met zo'n trainer kom je nergens."


Je zegt eerst in een andere post dat Arsenal kwalitatief zeer sterk is, en nu zeg je weer dat ze kwaliteit tekort komen? Wat is het nu?

2 december 2016 om 20:36

Arsenal is kwalitatief ook gewoon sterk, maar dat wil niet zeggen dat ze sterk genoeg zijn om de Cl te winnen. Kwalitatief zijn ze sterk genoeg om de Pl te winnen, niet om de Cl te winnen.

Dus ja, ze zijn sterk, maar komen te kort voor de Cl.

Daar zijn ze weer net niet goed genoeg voor. Arsenal speelt mooi voetbal in de BPL en speelt altijd CL. Winnen wel eens van Barca of Bayern maar het ontbreekt toch altijd om dan ook eens een tweeluik te winnen. Totaal geen schande want die ploegen zijn wereldtop, maar je zult toch echt sterker moeten worden wanneer je serieus mee wilt doen.

2 december 2016 om 16:55

Niet goed genoeg inderdaad, daarom heeft ie het denk over geluk hebben... daar gaan ze veel van nodig hebben

Ik denk het niet ; bij Arsenal is het wel net iets meer als geen geluk hebben.

De selectie is gewoon niet goed genoeg om de CL te winnen ; Arsenal slaagt er nooit in om zijn groep te winnen waardoor het al vaak afgelopen is in de eerste ronde van de knock-out.

Het kan éã©n keer gebeuren maar de keren dat het geval is bij Arsenal... Te veel om enkel naar de factor pech te wijzen.

Het is simpelweg een kwaliteitsverhaal of net het gebrek daaraan.

Arsenal kan heerlijk voetballen maar mist de professionaliteit. Real en Barça kunnen een wedstrijd afsluiten wanneer de kans er is.

Als het jaar op jaar weer gebeurt, dan is het geen pech meer. Ze moeten toch wat meer geld spenderen om mee te kunnen met Real, Barca, Bayern, Chelsea, Man City, PSG enz. Qua visie en speelstijl is Arsenal misschien wel de mooiste club van Engeland, maar om Europees echt mee te kunnen doen moet er toch echt iets veranderen daar.

2 december 2016 om 16:57

Nog meer? We hebben er afgelopen zomer al ruim 110 miljoen tegenaan gegooid...

2 december 2016 om 17:01

Dat klopt. Maar als ze dat de laatste 2/3 jaar al gedaan hadden, dan was de kans groter geweest dat ze nu al mee konden doen om de Champions League winst.

2 december 2016 om 17:16

Dan krijg je hetzelfde als United. Dat je voor elke speler minimaal 30 miljoen kwijt bent. Meer dan 200 miljoen er tegenaan jaarlijks en het grotendeels flopt door de druk.

Ik denk dat arsenal niet de Champions cup wint, omdat Arsenal te afhankelijk is van Özil en Sánchez. Als één van die twee geblesseerd is, heeft Arsenal gelijk een probleem. Ook heeft Arsenal te weinig aanvallende wissels.w

Arsenal mist een capitano en een doelpuntenmachine. Ik wil Benz bij Arsenal zien en een speler a la Pirlo, Effenberg, Scholes, Ballack...

Het heeft weinig met geluk te maken Mesut. Waar het bij Arsenal aan schort is instelling en de juiste mentaliteit. In die hele ploeg loopt er bij wijze van spreken 1 pure winnaar rond en dat is Sanchez, technische staf incluis. Of is het ook een gebrek aan geluk dat je jaar in jaar uit praktisch kansloos blijkt te zijn op de titel? Een competitie waar je geen clubs tegenkomt als Bayern en Barca

Zeker geen slecht team, hebben toch een paar leuke spelers ertussen zitten die mee zouden kunnen bij een Bayern Real of Barca.
Denk toch niet dat ze de Champions league gaan winnen, ze hebben niet te top-top spelers op elke positie. Nog een paar jaar wachten Arsenal (of jaren)

Laat ze eerst eens langs het matigste Monaco van de afgelopen vijf jaar komen man... Jeetje mina, zouden ze echt zo'n hoge pet van zichzelf op hebben? Arsenal heeft het over het algemeen aan zichzelf te danken dat ze Barcelona of Bayern loten omdat ze steevast laten zien ongeschikt te zijn voor de hoogste Europese competitie door ten alle tijden tweede te eindigen in poules die Chelsea/United en City gewoon geacht worden te winnen... Maar ach, onder deze manager en dit bestuur is het elk jaar weer feest als ze uberhaupt in de Champions League spelen en dan weer de groepsfase doorkomen, om vervolgens te falen.. het is maar waar je tevreden mee bent he

Het kan allemaal natuurlijk.

Als je ziet hoe Atletico de finale vorig jaar haalt.

Tegen PSV weliswaar de betere, maar penalty's blijft een loting.
Daarna tegen Barca en vervolgens tegen Bayern.
Tegen bij waren ze de minder en verdienden ze ook niet door te gaan, maar dan sta je ineens in de finale.
Dan is het maar 1 wedstrijd en kan je hem winnen.

Dus Arsenal kan zeker kampioen worden, maar dat geldt hetzelfde voor Dortmund en wat andere outsiders.
Loting is heel bepalend en als clubs al Real, Barca Bayern, City in een minderfase zit, is het allemaal mogelijk.

Tja, als je ziet hoe ze de afgelopen jaren compleet weggespeeld werden door Bayern en Barcelona ben je niet zo snel geneigd dit te geloven, hoewel Özil speltechnisch wel een van de weinige Arsenal-spelers is die qua talent recht van spreken heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren