Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Van Aanholt gaat vechten met Alli, zet ik mijn geld op Alli’

Laatste update:

Na afloop van de 0-1 zege van Tottenham Hotspur op Crystal Palace gaat het in Engeland over een incident tussen Dele Alli en Patrick van Aanholt, na de wedstrijd. In de spelerstunnel zou Van Aanholt zijn collega hebben aangesproken, waarna Alli met zijn vingers '0-1' gebaarde. Christian Eriksen en Harry Kane namen Alli vervolgens mee, voordat de situatie uit de hand kon lopen.

Mogelijk wilde Van Aanholt verhaal halen over een vermeende schwalbe van Alli. De aanvallende middenvelder van Tottenham probeerde tevergeefs een strafschop te versieren, toen hij naar de grond ging zonder dat er sprake was van contact met Wayne Hennessey. Roy Hodgson, de trainer van Palace, zegt na afloop niet te geloven dat Alli een schwalbe maakte. Hij heeft bovendien advies voor zijn pupil: "Ik zou Patrick adviseren om niet met Dele Alli te gaan vechten. Dan zet ik mijn geld in op Dele", citeert ESPN.

Tottenham won de wedstrijd door een doelpunt van Kane in minuut 88. Het was zijn 24ste van het seizoen, waarmee Kane alleen aan de leiding gaat in het topscorersklassement. Mohamed Salah van Liverpool staat op 23 goals. In 34 Londense derby's was Kane goed voor 23 doelpunten. Tottenham staat vierde in de competitie, met twee punten voorsprong op Chelsea en evenzoveel punten achterstand op Liverpool.

Moet Dele Alli aangepakt worden door de Engelse voetbalbond?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deli Alli is een hele goede voetballer met gemene trekjes jammer want hij is een groot talent die wel een stap kan maken naar de absolute top

26 februari 2018 om 09:12

Op de een of andere manier onthoudt ik zijn vieze streekjes meer dan zijn voetbalacties. Zonde want hij kan redelijk voetballen maar kan ook sneaky smerig spelen

Alli. Van de naam moet ik al bijna kosten. Wat een smerige speler. Duiken, smerige tackles, en dus ook nog een klein kind.

25 februari 2018 om 23:44

Wat zei je toen suarez voor jullie speelde ?

26 februari 2018 om 00:34

Dat het een geweldige voetballer is die acties als schwalbes en bijten niet nodig heeft. De enige schwalbe van Suarez die ik ooit zal goedpraten is nadat hij tegen everton had gescored en voor de dug out van Moyes een schitterende duik maakte.

Wat maakt Alli vooral dit seizoen een slechte indruk op mij zeg. Waar hij vorig seizoen doorbrak en zijn voeten liet spreken is hij dit seizoen vaker met dit soort zaakjes betrokken. En dan heb ik het nog niet eens over de aandacht die hij krijgt met zijn acties buiten het veld.

25 februari 2018 om 20:47

2 seizoenen geleden was hij al doorgebroken scoorde toen al 10 goals

25 februari 2018 om 21:01

Hij toont zijn ware gelaat al vanaf dag 1. Kan me oa aanslagen tegen Chelsea en Gent herinneren van vorig jaar. Als het niet loopt reageert hij zich af op zijn collega's. Een heel naar ventje die ik samen met Herrera de meest irritante speler in Engeland vind. Al verdient Alli misschien wel de nummer 1 in deze categorie na al zijn harde werk.

Hodgson verwart Dele met een andere Ali denk ik. Goed dat hij er verder niet veel aandacht aan besteedt, dat verdient Dele ook niet.

Wat een trainer zeg, z’n eigen speler zo voor gek zetten in de media. En dat om een “cheater” te verdedigen. Dat terwijl we allemaal weten hoe ze in Engeland denken over divers.

Iedereen ziet een duidelijke schwalbe, maar Alli is een Engelsman dus houdt zelfs de trainer van de tegenpartij hem de hand boven het hoofd. En passant ook nog even je eigen speler naar beneden praten. Lachwekkend van Hodgson dit.

Alli het fenomeen! Ik keur schwalbes zeker niet goed. Maar elke aanvaller zou er alles aan doen om die wedstrijd de winnen. Dit hoort nou eenmaal bij het spelletje. Hij is zo belangrijk voor spurs

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren