Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Rotterdammer lijkt het mij logisch dat ik graag naar Feyenoord wil’

Laatste update:
/

Michiel Kramer maakte vrijdagavond tegen FC Dordrecht alweer doelpunt nummer acht van deze competitie. De spits van ADO Den Haag slaagde er voor vijfde Eredivisiewedstrijd op rij in te scoren voor zijn team en droeg daarmee bij aan een 2-0 overwinning. Eind augustus sprak ADO Den Haag-trainer Henk Fraser al lovend over Kramer en linkte hij zijn spits aan Feyenoord.

Kramer zei een week geleden niet te hard van stapel te willen lopen: Feyenoord vindt hij een mooie club en daar liet hij het voorlopig bij. Toch schuilt er in de aanvaller wel een verlangen om daadwerkelijk aan de slag te gaan in de havenstad. Dat erkende hij vrijdag na de wedstrijd tegen FC Dordrecht in gesprek met RTV Rijnmond. “Ik kan wel zeggen ik moet naar Feyenoord, maar ik moet het eerst hier laten zien”, zei hij aanvankelijk. “Dan kan ik na een jaar eventueel wel zeggen dat ik hogerop kan.”

“We zien het dan wel. Als geboren Rotterdammer lijkt het mij logisch dat ik graag naar Feyenoord wil”, voegde hij er vervolgens aan toe. Met de topscorerstitel is hij naar eigen zeggen niet bezig. De 25-jarige aanvaller maakte in een jaar tijd bij NAC geen doelpunten en vervolgens 39 in 105 wedstrijden voor FC Volendam. “Ik ben blij dat het persoonlijk zo goed gaat. Maar er zullen straks ook wedstrijden tussen zitten dat ik niet scoor of kansen mis.”

Michiel Kramer kan het beste...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kom maar door! Beter dan Kazim of Te Vrede. Hopelijk trekt van Geel hem in de winter al aan.

25 oktober 2014 om 00:27

Ben bang dat ADO hoog in de boom gaat zitten, net als bij v Duinen tegenover AZ. Maar goed, laat ze 2,5 miljoen vragen, nog steeds een hele goede voetballer voor Fey

25 oktober 2014 om 00:34

't geld is er, rond de 2 miljoen zou schappelijk zijn. Denk dat het een succes zou kunnen worden. Scoort makkelijk en heeft een goede mentaliteit.

25 oktober 2014 om 01:13

2 miljoen voor een spits die goed kan koppen en af en toe een balletje met meer geluk dan wijsheid erin trapt.. waar gaat het heen mannen.

25 oktober 2014 om 03:33

Ben ik met je eens. Dat hij ze erin legt voor Ado, wilt niet zeggen dat hij dat ook zou doen voor Feyenoord. Je krijgt te maken met een compleet andere druk en zal hij op het veld van veel minder vrijheid genieten omdat tegenstanders zich dan meer ingraven.

25 oktober 2014 om 08:04

Immers legt ze er toch ook af en toe in voor Feyenoord? Hahaha.

Nee even serieus, wat je zegt klopt helemaal. Je ziet het ook met Bilal, nu is die natuurlijk nog een stukje onervaren, maar spelen voor clubs als Heerenveen, Ado. Is heel anders qua druk dan spelen voor Feyenoord.

Maar aan de andere kant, als je kijkt wat we nu hebben lopen, is die druk wel wat lager, want slechter kan het haast niet!

25 oktober 2014 om 00:29

Iets beter als tevreden ja ....kramer iets meer techniek en snelheid....maar moet het eerst nog maar eens zien met die kramer ...het is dan wel een gokkie als ze hem haalen...zie liever iemand anders komen.

25 oktober 2014 om 00:37

Beter dan*

Maar natuurlijk is het een kleine gok. Alhoewel hij dit jaar bewijst om makkelijk te scoren. Veel slechter dan wat er nu in de spits rond loopt kan haast niet voor Feyenoord begrippen.

25 oktober 2014 om 01:14

Beter dan te Vrede? Die heeft er 5 of 6 inliggen met voornamelijk invalbeurten. Zelfde speelstijl als pelle. En Kazim? Die heeft nu al laten zien wat hij kan, en zit nog lang niet op zijn top. Kramer is nirt zo veel vergeleken met deze jongens.

25 oktober 2014 om 08:06

Toen deze te Vrede die goals maakte, stond hij gewoon basis hoor.

Het grote nadeel van te Vrede vind ik, dat hij nooit meer dan 1x scoort. En dat je voetballend niks aan hem hebt.

Je staat dus constant met 10 man te voetballen, op 1 moment na. Als je een goede selectie hebt, die genoeg creativiteit heeft, omdat op te vangen prima.
Maar helaas heeft Feyenoord dat op het moment niet.

25 oktober 2014 om 10:28

De vraag is kan kramer wel goed meevoetballen, hoop niet dat we zo'n zelfde type als te vrede binnenhalen..

27 oktober 2014 om 08:38

Als ik de wedstrijden van ADO kijk, vind ik hem qua balcontrole en techniek toch stukken verder dan te Vrede.

Ik zag te Vrede afgelopen wedstrijd een bal proberen te controleren, en hij was hem meteen kwijt.

Ik vind ook de loopacties van Kramer stukken beter, wat dus weer ideaal kan zijn, in combinatie met Clasie etc.

25 oktober 2014 om 00:47

Met hem in de spits kun je heb je een aanspeelpunt weer. Zou weleens kunnen uitgroeien tot een hele goeie spitd

25 oktober 2014 om 06:02

Kijk,hij is 3 jaar ouder dan te vrede,als er iemand kritisch over te vrede is ben ik t,maar te vrede is niet zo wild als Kramer. Ik hou van passie maar hij krijgt ook 2/3 rode kaarten per jaar. Manu heeft dat afgeleerd geloof ik(ja tegen ado had ie 4 wedstrijden moeten krijgen) maar Kramer zie ik die dingen nog steeds doen. Wat mijn punt is weet ik eigenlijk niet lol,denk dat Kramer iets te wild is voor de top,als Feyenoord dan iemand een kans had moeten geven is het Veldwijk in mijn ogen. Jong,en een spits als je er 30 in eerste divisie scoort denk ik dat je er bij Feyenoord ook 15/20 zou scoren en volgens mij kon hij ook de bal kaatsen en vasthouden. Maar ja ik zit er ook wel eens naast,zeker laatste tijd haha.

25 oktober 2014 om 09:05

Te vrede weg, kazim weg. Kramer en Kramaric halen. De KraKra's gaan het doen voor Feyenoord

25 oktober 2014 om 09:16

Whaha laten we 't hopen. Alhoewel 't seizoen nog vroeg is, en er nog alles kan gebeuren met de spitsen van nu

Past perfect bij feyenoord
Lang aanspeelpunt en goed in intikkertjes (niet sarcasrisch, hij is gwn een killer) perfect

25 oktober 2014 om 00:40

Tjah een killer zou mooi zijn maar iemand die mee voetbalt ook. Kramer is een mix van te Vrede en Kazim maar ik weet niet of hij DE oplossing is..

Kramer had de eerste voorzet van Manu er sowieso ingelopen, daar waar Kazim lekker bij de tweede paal naast zijn man bleef staan. Hij is van harte welkom en ik hoop dat Ado een beetje mee wil werken. Misschien kunnen we Te Vrede voor 1,5 jaar verhuren aan ADO? Kan hij zich twee jaar ontwikkelen en is ADO twee jaar uit de problemen voor de spitspositie.

25 oktober 2014 om 00:41

te Vrede moeten we houden als Pinchhitter over 2 jaar is hij onze spits hij heeft zeker kwaliteiten en is de afgelopen 2 jaar beter geworden. hij heeft dit seizoen al 8-9 keer gescoord en dat is niet slecht !

25 oktober 2014 om 07:43

Met Kazim heb je een prima tweede spits en te Vrede zal zich alleen maar meer gaan ontwikkelen als hij meer speelt.

Ik hoop dat ik het fout heb...maar hy zal niet de eerste zijn die faald ...zodra die naar top club gaat..hy zal er mis 10 in schieten by feyenoord ...heb liever dat ze iemand Zoeken die er 20 in kan schieten...en dan met te vreden achter de hand

25 oktober 2014 om 00:42

in de zomer waren Kramaric en Sahko het ook niet en die schieten ze er niet vrolijk in.... je moet een gokje nemen

Denk dat Kramer niet zou misstaan bij dit Feyenoord. Prima aanspeelpunt, heeft lengte en laat dit seizoen zien waarvoor die in de basis staat.

Zit je alleen wel met 3 dezelfde soort spitsen in de selectie, eerst maar 1 vd huidige spitsen weg sturen dan?

25 oktober 2014 om 01:26

Kijk eens aan.zoveel betweters aanwezig nu.
Kazim was de spits ,voor Pelle was Engeland te hoog gegrepen en nu is Kramer niks.
Als jij bij ADO al zoveel doelpunten maakt is dat een topprestatie .
Verdient zeker een topclub in de winter of aan eind van het seizoen
Dus Feyenoord !!

Ik zie echt de meerwaarde niet van een Kramer ten opzichte van een Te vrede! Als je Te Vrede laat staan scoort hij er ook 5 uit 10! Ik zou Kramer willen adviseren er eens 3 per wedstrijd in te schieten, hebben we echt reden om hier over te discussiëren! Kramer voegt op dit moment niks toe voor Feyenoord!

25 oktober 2014 om 06:51

hahaha tuurlijk pik 3 per wedstrijd nou geloof me dan is ie niet meer te betalen voor nederlandse clubs

Michel kramer blijft scoren. Net als Te Vrede. Als je Kramer voor een zacht prijsje kan overnemen zou je het kunnen proberen met hem. Kazim is gehuurd. Alsnog liever Dirk Kuijt ook erbij.

Lekker halen deze gozer is niet minder dan kazim en te vrede. Sterke voetballende spits.
Sleegers terug halen van Eindhoven. Die keert daar nu de kneepjes van het vak. Zal daar fysiek sterker worden.
Clasie zal verkocht gaan worden. Zelf denk ik dat Manu ook weer verkocht gaat worden aan een club uit Rusland. Anholt en bijker halen als backs.

Vermeer
Anholt beek kongolo bijker
Ahmadi toornstra vilhena
Boetius Kramer sleegers

25 oktober 2014 om 11:12

Sleegers is een nummer 10 geen flankspeler

Sorry hoor maar ADO is wel even wat anders dan feijenoord.
Ik denk niet dat dit het kaliber spits is dat feijenoord zoekt. Maar goed van mij mag hij gaan. Leuk om als rotterdammer voor feijenoord te spelen en dan weten we zeker dat ze in r'dam geen kampioen worden met dit materiaal.

Topspits scoort bijna elke wedstrijd

Dit is gewoon echt een prima spits. Mocht Feyenoord deze jongen in de winterstop oppikken, dan doen ze reuze zaken. Wie weet wat er dan nog mogelijk is, mocht die jongen zich rap kunnen aanpassen. Hij maakt echt stappen namelijk, prima spits!

Een hele goede spits, die prima in Feyenoord 1 zou kunnen spelen. 2 Miljoen + Verhoek lijkt me prima.

Open sollicitatie weer, Feyenoord kan hem in ieder geval wel gebruiken. Vraag me wel af of ze hem kunnen betalen, zal nog wel n jaar of 2 contract hebben(?), zullen ze wel een paar miljoen voor willen bij Ado.

Ben bang dat het al te laat is. Den Haag zal veel geld voor hem vragen.

Wat een grootheidswaanzin hier bij die feyenoorders.

Laat maar naar Feyenoord komen. Een betere oplossing voor het probleem van de spitsen die niet scoren dan het halen van de topscorer van de Eredivisie is er niet denk ik. Ook nog mooi dat het een Rotterdammer is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren