Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als PSV verliest, zegt iedereen weer dat we kampioen kunnen worden’

Laatste update:

Ajax deed zondagmiddag wat het moest doen door met 2-5 van Sparta Rotterdam te winnen en de Amsterdammers verkleinden zodoende het gat met koploper PSV weer. Met nog zes wedstrijden te gaan, waaronder een onderlinge confrontatie, is het verschil tussen de nummers een en twee van de Eredivisie zeven punten en zolang Ajax in theorie kans blijft houden op de landstitel, weigert Donny van de Beek het bijltje erbij neer te gooien.

“We spelen voor onze laatste kansen. We moeten nooit opgeven zolang het mogelijk is. We moeten gewoon elke wedstrijd winnen en dan zien we het wel. Of ik er echt in geloof? Als PSV volgende week verliest, zegt iedereen weer dat we kampioen kunnen worden. In principe is er nog van alles mogelijk. We moeten nog daarheen en gewoon alles winnen”, vertelde hij bij Voetbal Inside.

Van de Beek geeft aan dat hij niet op aandringen van Ten Hag optimistisch blijft tegenover de buitenwereld: “Als we hadden verloren, was het allemaal weer slecht. Er wordt van alles geschreven en geroepen. We moeten ons niet gek laten maken, door niemand”, gaat de middenvelder, die weet dat Ajax niet meer kan doen dan zijn eigen wedstrijden blijven winnen, verder.

Van de Beek meldt zich maandag, net als ploeggenoot Justin Kluivert, bij de selectie van het Nederlands elftal. Hij is benieuwd hoe de aanvaller, die voor de eerste keer is opgeroepen voor Oranje, zich staande gaat houden: “Of ik hem op sleeptouw ga nemen? Ik denk dat hij nog weleens op de deur klopt en vraagt: ‘Hé, wat moeten we nu doen?’ Ik denk dat dat nog wel een paar keer gaat gebeuren.”

Denk jij dat Ajax dit seizoen kampioen gaat worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben ervan overtuigd dat PSV volgende week niet gaat verliezen, Donny. Daar zorgt de interlandbreak hoogstpersoonlijk voor.

Zonder gekheid, Ajax moet simpelweg alles blijven winnen om de druk op PSV hoog te houden. PSV kan zich nog een misstapje veroorloven, Ajax geen enkele. Nac, Groningen en ADO zouden (in principe) geen probleem mogen vormen voor Psv, dus ik vrees dat het een moeilijk verhaal gaat worden.

19 maart 2018 om 14:09

ADO-uit zou best wel een probleem kunnen vormen hoor. Ajax en Feyenoord namen beide niet de volle buit mee uit Den Haag. Maar goed, ik hoop eigenlijk dat de klus al voor die speelronde (33) geklaard is.

19 maart 2018 om 14:15

Allereerst: Gaaf profielplaatje.

Inhoudelijk: Iedere ploeg kan een probleem vormen, maar ik verwacht dat NAC en AZ gewonnen worden door PSV en het zou fantastisch zijn om het dan tegen Ajax thuis te worden. Qua sfeer, ambiance et cetera zou er geen beter scenario denkbaar zijn (ook niet voor Ajax om het eigenhandig te verpesten) maar je zou toch denken dat Psv, de spelers en Cocu dan enigzins de motivatie en inzet hebben om Ajax volledig te overklassen.

Toch durf ik nog niet uit te spreken dat 'we' het gaan worden.

19 maart 2018 om 14:25

Dat plaatje van Romario is het werk van Barry Pirovano .

Thuis tegen Ajax is natuurlijk wel het ultieme. Kan me geen kampioenschap herinneren dat werd behaald tegen een rivaal in Nederland.

Ik ben er ook nog niet zeker van hoor.

19 maart 2018 om 14:43

Of de wedstrijd tegen AZ gewonnen wordt maakt geen eens zoveel uit als je maar niet van Ajax verliest.
Al lijkt me de wedstrijd tegen AZ lastiger dan die van Ajax, omdat PSV thuis gewoon bijna niet verliest.

19 maart 2018 om 15:28

Ja opzich psv keer verliezen en ajax winnen in eindhoven en je bent er al

19 maart 2018 om 19:49

@ Magicrd2

Volgens mij is het verschil 7 punten en geen 6. Dus met 2 verliespartijen van PSV wordt Ajax nog steeds geen kampioen.

Of er moet op winst tegen de directe concurrent ineens bonuspunten worden gegeven :P

19 maart 2018 om 14:11

Tuurlijk wordt het een moeilijk verhaal maar hij kan ook niets anders zeggen. Ajax moet gewoon alles winnen en de rest maar zien. Inprincipe weet hij zelf ook wel dat de kans nihil is. Maarja nihil is ook een kans idd.

19 maart 2018 om 14:18

Dat is een feit. Hij kan moeilijk zeggen dat hij het niet meer ziet zitten en dat ze de rest van het seizoen zomeravondvoetbal gaan spelen, dit is het enige (politiek correcte en) goede antwoord van Donny. Dat is het vervelende aan afhankelijk zijn van andermans resultaten, je bent zelf de 'macht' kwijt.

"Als we hadden verloren was het allemaal weer slecht?" Wat bedoelt hij daar nou mee? Dat de media en wij te kort door de bocht zijn? Dat we niet naar het gehele plaatje kijken en maar wat roepen?
Ik ben groot van van de Beek maar hij moet begrijpen dat als je van Sparta zou verliezen, het niet gek is dat de media en de fans dat slecht vinden.

19 maart 2018 om 14:22

Hij bedoelt te zeggen "ik kan niet tegen kritiek".

19 maart 2018 om 15:11

Haha inderdaad. Zo komt het wel een beetje over, vind ik

Theoretisch kan het nog inderdaad, maar dit is voor mijn gevoel gespeeld. Ajax heeft meerdere keren de kans gehad om verder in te lopen, maar verliest dan zelf ook punten tegen Vitesse en Ado, het moet wel heel gek lopen wil dit nog verkeerd aflopen voor Psv.

Ze mogen zelfs nog verliezen van Ajax en AZ, en zelfs dan staan ze altijd nog 1 punt voor, nee ik geloof er niet meer in. Al blijft het natuurlijk voetbal.

19 maart 2018 om 14:45

Verliezen van Ajax en niet winnen van AZ maken de laatste wedstrijden nog wel spannend. Ajax kon ook niet verliezen van de graafschap!

19 maart 2018 om 15:11

Deden ze ook niet..

19 maart 2018 om 15:16

Ohja kopt, maar zo zal het wel gevoeld hebben

19 maart 2018 om 15:49

Voor de spanning zou het inderdaad leuk zijn, en ik teken er voor hoor begrijp me niet verkeerd, maar die eerste plek zie ik PSV niet meer weg geven (jammer genoeg).

Ik ben een supporter van Psv, maar eerlijk gezegd vraag ik me af wat de waarde van een kampioenschap is. Voor het geld van de Champions leaque haal je alleen een ballenjongen en is het wel een prijs. Het lijkt mij meer een straf. Dit geld trouwens voor alle Nederlandse ploegen. Onderling is er een hoop leedvermaak bij supporters als in Amsterdam, Eindhoven en/- of Rotterdam er geen kampioenschap valt te vieren, maar moet je nu echt blij zijn, als naar 34 wedstrijden blijkt dat je de minst slechte bent. Ikzelf ben op dit moment erg blij als we voor het Nederlands elftal 11 goede voetballers bij elkaar kunnen krijgen en ben als psv supporter erg blij met een Van de Beek, De Ligt, want man, man, man, wat spelen we met zijn allen slecht. Ten Hag, Cocu, Van Bronckhorst. Man, man, man.

19 maart 2018 om 15:08

Mee eens. Een kampioenschap is er alleen nog voor de statistieken. Veel verder kom je er niet mee. De blijdschap om een titel beperkt zich dan ook tot ff juichen op het plein, daarna begint de misere van het mislopen CL

19 maart 2018 om 15:12

De drama begint al bij de leegloop in de zomer transferwindow en de middelmaat die daarvoor terugkomt

19 maart 2018 om 15:58

Het is ook goed voor je status en voor de fans natuurlijk.. Toch vind ik het jouw wel in een te negatief daglicht zetten een Olympiakos moest bijvoorbeeld tegen Rijeka en Partizan dat moet de nummer 1 van Nederland normaal wel weten te winnen. De 2e plaats heeft natuurlijk een lastigere voorronde. Maar stel Ajax wordt 2e en zij behalen wel de CL en PSV niet dan stelt dat kampioenschap financieel nauwelijks iets voor.

19 maart 2018 om 15:13

Waarvoor voetbal je dan??? Als jou zo hoor kunnen we er elk jaar beter niet aan beginnen. De CL is dit jaar trouwens wel van heel erg belangrijk voor PSV , je krijgt nu gelijk 30 miljoen als je je plaatst. Dan word t verschil met Ajax een stuk kleiner.

Nou, gewoon voor al die miljoenen en ergens reserve worden. Vervolgens Nederlandse praatprogramma's kijken en horen dat je een talent bent. Prachtig vak toch! Niet naar Voetbal Inside kijken natuurlijk, want die vertellen de waarheid en zeggen dat je trainer er geen reet van snapt en na 10 keer gaan ze dit zelf ook inzien en voetballen vervolgens allen voor een transfer. Kijk als het niet bij ze om het geld gaat, maar om de sportieve prestatie's, dan gaan ze natuurlijk niet naar Brighton etc. Maar gelijk hebben ze hoor!

toch wel pover hoor. zoveel miljoen uitgeven en dan nog achterstaan op dit matige elftal van PSV dat in Lozano en Van Ginkel eigenlijk maar twee echt goede voetballers heeft en dan de 2 talentvolle wisselvallige spelers Pereiro en Bergwijn. Ajax moet sowieso gaan doorselecteren en spelers als Veltman, Viergever, Sinkgraven en Christensen verkopen. dat is allemaal FC Groningen niveau en heeft niks te zoeken bij een top 3 club

Alles kan, PSV kan ook tegen Ajax zijn kampioenswedstrijd spelen.

Blijft koffiedik kijken, maar zet mijn geld toch wel op PSV

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren