Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als ik heel eerlijk ben, is Jasper Cillessen heel dicht bij ons’

Laatste update:

Jasper Cillessen wordt al geruime tijd met een zomers vertrek bij Barcelona in verband gebracht. De doelman wil meer speeltijd in het Camp Nou, daar hij alleen in het toernooi om de Copa del Rey mag aantreden. Cillessen werd lange tijd met diverse clubs in verband gebracht, maar het is inmiddels stil rondom de toekomst van de Oranje-international.

Ernesto Valverde kreeg in aanloop naar het International Champions Cup-duel met AC Milan de vraag of Cillessen dicht bij een vertrek is. “Als ik heel eerlijk ben, is hij heel dicht bij ons”, vertelde de oefenmeester lachend op een persconferentie in Santa Clara. “Hij gaat zo met ons meetrainen, heel dichtbij. Zoals altijd. Ik voorzie op dit moment geen andere situatie.”

“Ik heb niet de sleutel, maar Cillessen is een voetballer waar we op rekenen. Een geweldige en professionele doelman, we zijn ontzettend blij met hem. Natuurlijk willen we dat hij blijft.” Cillessen, 29 jaar, kwam afgelopen seizoen tot negen optredens in de Copa del Rey. Mede dankzij zijn goede optredens won Barcelona het bekertoernooi en begon de belangstelling op gang te komen.

Cillessen mocht daarnaast het laatste groepsduel met Sporting Portugal (2-0) in de Champions League en de competitiewedstrijd tegen Villarreal (5-1) keepen. In beide duels stond er niets meer op het spel. Marc-André ter Stegen waarschuwde woensdag zijn collega. “Onze relatie is heel goed en gebaseerd op veel respect. Maar ik wil ook alle minuten spelen”, claimde de Duitser.

Denk jij dat Jasper Cillessen deze zomer bij Barcelona vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat Valverde nu serieus twijfeld tussen beide Doelmannen wie van de 2 de nummer 1 word dit seizoen. zou toch prachtig zijn als jasper de kans krijgt en ook zorgt dat hij die niet verpest

4 augustus 2018 om 08:04

Dat lijkt me sterk. Eigenlijk gebeurt dat alleen als een eerste keeper compleet uit vorm is en dat is ter Stegen ook niet. Voor Cillisssen zou het wel goed zijn om meer te gaan spelen. Overigens vindt ik het ongelofelijk knap hoe goed hij altijd bij het Nederlands elftal en Barcelona keept met zo weinig wedstrijdritme

4 augustus 2018 om 08:13

Een bal stoppen is een bal stoppen. Een veldspeler heeft wedstrijdritme nodig bij een keeper vindt ik dat zo’n onzin.

4 augustus 2018 om 08:22

Natuurlijk heeft een keeper net zo goed ritme nodig. Een beetje raar om te denken dat dat niet zo is. Een keeper moet ook constant in wedstrijdsituaties komen en meemaken om daar scherp in te blijven.

Je kon ook wel zien dat Cillessen weinig ritme heeft in enkele wedstrijden bij Oranje, zoals de eerste goal van Griezmann in de wedstrijd tegen Frankrijk.

4 augustus 2018 om 09:05

Myloki als je zo gaat redeneren is een bal trappen ook een bal trappen, heb je dan ook geen ritme voor nodig. Valverde zal oprecht blij zijn met zo’n hondstrouwe labrador als Cillessen die week in week uit maar weer op die bank gaat zitten. Gun Cillessen wel meer speeltijd elders.

4 augustus 2018 om 09:39

Jij weidt die fout gelijk aan zijn afwezige wedstrijdritme, maar dat is maar een aanname van je. Ook goede keepers met ritme zijn soms niet scherp en maken fouten.

4 augustus 2018 om 10:46

Je kan nooit exact zeggen waar de fout aan te wijten is. Maar in mijn mening is het een duidelijk voorbeeld van een keeper die een wedstrijdsituatie verkeerd inschat en daardoor bleef staan terwijl uitkomen de enige juiste optie was.

Als het een keeper betreft die zelden keept, dan acht ik de kans zeer aannemelijk dat het gebrek aan wedstrijdritme daarin een voorname rol speelde. Zeker weten doe je het nooit, maar als dat het criterium bij reacties geven is, dan kunnen we de hele tent hier wel opdoeken

4 augustus 2018 om 09:24

Ik denk dat die geen moment twijfelt. Ter stegen word gewoon nummer 1. Waarom zou die nu ineens voor Cilllesen gaan? Ter stegen had een goed seizoen geen enkele reden om nu voor Cilllesen te gaan. Ben je straks lekker 35 ben je lekker beter geworden en is je carrière voorbij.

4 augustus 2018 om 11:59

Met alle respect voor Jasper, die het gewoon goed doet bij Barça en zich ook nog steeds ontwikkeld. Maar ter Stegen is de absolute wereldtop, misschien zelfs wel de beste ter wereld op dit moment. Aangezien Neuer nog niet op zijn oude niveau zit en De Gea uit vorm is.

Ik denk dat Valverde nu serieus twijfeld tussen beide Doelmannen wie van de 2 de nummer 1 word dit seizoen. zou toch prachtig zijn als jasper de kans krijgt en ook zorgt dat hij die niet verpest

4 augustus 2018 om 08:12

Ik zou niet weten waarom Valverde zou twijfelen. Ter Stegen is een uitstekende doelman die zelden tot nooit fouten maakt. Wat mij betreft ook ongelooflijk dat hij niet voor Duitsland keepte op het WK.

4 augustus 2018 om 10:23

Die twijfelt helemaal niet. Hij wil alleen een sterke 2e doelman waar hij op kan bouwen. Hij weet nooit wat hij er voor terug gaat krijgen en is blij met wat hij heeft.

Ik zou gaan als ik Jasper was. Een paar jaar nu in een leuke omgeving geweest en wat kunnen cashen. Maar je speelt voetbal toch ook al omdat je het leuk vindt. En bij andere clubs kan hij ook best wel wat verdienen.

En op den duur raak je bij Oranje mogelijk ook verder uit beeld. Al is de concurrentie de laatste jaren volgens mij niet veel toegenomen. Enkel Zoet. Maar Vorm, Stekelenburg, Krul etc. zijn al uit beeld volgens mij. En heel veel anderen zijn er nog niet aangediend. Misschien kan het hard gaan met de keeper van Feyenoord?

4 augustus 2018 om 13:48

Ik vermoed dat Jesper het uitstekend verdient en heerlijk leeft.
Ik snap heel goed dat hij geen haast heeft om dat in te ruilen voor een onzeker bestaan in een mindere omgeving..

4 augustus 2018 om 11:44

Nee Ter Stegen blijft gewoon de eerste keeper 100% de komende jaren. Cillessen is een goeie 2e keeper na al die jaren Pinto.

Ik dénk dat hij blijft. Maar ik hoop het echt niet. Is een betere keeper geworden bij barca en als hij nog een stap wil maken moet hij dat nu doen. Hij is 29 dus heel veel clubs gaan er niet meer komen de komende seizoenen. Zou m graag ergens anders zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren